Anticreștinii se agita: Amnesty International vrea să blocheze referendumul pentru familie. Joe Biden, fost vicepreședinte al SUA, critică România că „cedează politicilor divizive”

ONG finanțat de Soros, vrea să blocheze Referendumul privind familia

Amnesty International a anunțat că va întreprinde acțiuni în justiție pentru a încerca să blocheze în România un Referendum care propune ca familia să fie definită în Constituție drept „uniunea dintre un bărbat și o femeie” și nu „intre soți”, așa cum este acum, scrie site-ul conservator breitbart.com într-un articol pe tema recentei decizii a Parlamentului de organizare a consultării populare, la 7 octombrie.

Site-ul american amintește că Referendumul a fost cerut de o petiție publică, lansată de „Coaliția pentru familie”, care a adunat trei milioane de semnături în favoarea amendamentului la articolul 48 din Constituția României. Potrivit modificării propuse la articolul 48 din Constituție, „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

Senatorii români au votat „în mod covârșitor” pentru organizarea Referendumului care urmează să aibă loc pe 7 octombrie , scrie sursa citată.

Dar organizația Amnesty International a anunțat deja că intenționează să se adreseze Curții Constituționale a României pentru a împiedica poporul român să se exprime asupra definiției căsătoriei, pe motiv că acest lucru ar putea reprezenta un „pas înapoi clar pentru România” și va avea un „impact major asupra vieții familiilor care nu se bazează pe căsătorie”.

„Controversatul referendum privind schimbarea definiției familiei în constituția României ar putea duce la o încălcare a standardelor internaționale în domeniul drepturilor omului și la o discriminare homofobă”, a afirmat un reprezentant al Amnesty International pentru AFP.

Breitbart.com amintește că Amnesty International este beneficiarul unei donații semnificative venite de la miliardarul de stânga George Soros pentru campania de susținere a avortului în Republica Irlanda, bani pe care cei de la AI au refuzat să îi restituie, deși Comisia pentru Standarde a Biroului Public din Irlanda a decis că această finanțare este ilegală.

Presa irlandeză scria la finele anului trecut că Comisia pentru Standarde (SIPO) soma Amnesty International să restituie donația de 137.000 de euro din partea Fundației pentru o Societate Deschisă finanțată de Soros. Bani care au fost folosiți de cei de la Amnesty International pentru a sprijini campania pentru organizarea referendumului din 25 mai privind legalizarea totală a avortului, interzis de cel de-al optulea amendament al Constituției irlandeze și pentru introducerea unor legi care prevăd avortul în această țară. – flux.md

Fostul vicepreședinte al SUA spune că România pare să cedeze în fața unor politici divizive care încearcă să definească familia. În 2016, Joe Biden a „căsătorit” doi homosexuali chiar la el acasă

Joe Biden, fost vicepreședinte al SUA pe vremea mandatelor lui Barack Obama, a criticat România în cadrul unei cale organizată de o asociație care se ocupă cu promovarea homosexualității.

La un moment dat, acesta a spus că România „pare să cedeze în fața unei politici divizive care încearcă să definească familia”. Politicianul de 75 de ani a făcut remarca în contextul în care enumera zone de pe glob unde homosexualii ar fi discriminați.

În 2016, Joe Biden, pe-atunci vicepreședinte al SUA, a oficiat o „căsătorie civilă” pentru doi angajați ai Casei Albe chiar la el acasă, gest care a fost criticat de mai mulți episcopi catolici americani.  De altfel, Joe Biden este un promotor pasional al homosexualității, manifestându-se în favoarea căsătoriilor unisex chiar mai vehement decât fostul său șef, președintele Barack Obama.

Biden a fost acuzat de corupție, după ce unul dintre fiii săi a ajuns în Consiliul de Administrație al unei companii ucrainene de gaze, după succesul Euromaidanului.

De la încheierea mandatului de vicepreședinte, politicianul democrat nu mai ocupă nicio funcție, fiind doar un „simplu cetățean”, parafrazându-l pe ambasadorul României în SUA, George Maior. – activenews

 

Reclame

2 gânduri despre „Anticreștinii se agita: Amnesty International vrea să blocheze referendumul pentru familie. Joe Biden, fost vicepreședinte al SUA, critică România că „cedează politicilor divizive”

  1. Nu mai avem incredere inpenalul Joe Biden! Pedeapsa Domnului nu va mai intarzia numaidecat! Noi incercam sa respectam legile naturii,legile vietii,mai ales legile Domnului Dumnezeu si al Mantuitorului Iisus Hristos pentru ca noua sa ne fie bine sanatosi,optimisti si veseli!

    Apreciază

  2. Frumos comentariu!Noi Romanii avem sentimentul de inferioritade adanc inradacinat.Nu trebuie sa luam drept etaloane elita mondiala sau pe vecinii nosrti din west.Identitatea nationala trebuie sa primeze.O minoritate nu poate sa influenteze decizia majoritatii.Mai pe scurt salut romanii care au inteles ca baza si celula unei societatii este familia si nu Homosexualii care reprezinta mai putin de 2%din populatia lumii si care vor acum sa ne arate ca ei fac legea.Daca prin definitie ei sunt impotriva procreerii de ce oare vor sa se casatoreasca?Raspuns:ca sa arate ca pot si sa influenteze nagativ tineretul credul si sa submineze celula de baza a societatii.Cea mai promiscuoasa categorie posibila care are ca scop schimbarea valorilor morale in societate o minoritate malingna si fara scrupule.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s