TEXT DE RĂSPÂNDIT pentru referendum

Image result for referendumul pentru familie imagini

Foto – PSnews

Pentru o foaie A4, față/verso.

Fata- REFERENDUM PENTRU FAMILIE

Verso – REFERENDUM PENTRU FAMILIE

Pe față: 

ROMÂNI, APĂRAȚI FAMILIA, APĂRAȚI VIITORUL COPIIILOR VOȘTRI!

VOTAȚI „DA” LA REFERENDUMUL PENTRU MODIFICAREA ARTICOLULUI 48 (1) DIN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI!

6 și 7 OCTOMBRIE – Referendum pentru familie

Luptați împotriva propagandei homosexuale care vrea să distrugă familia tradițională!

Articolul 48 alin. (1) din Constituție TREBUIE să arate așa: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor”.

Această modificare este necesară pentru că în prezent în Constituție (Legea fundamentală a unui stat) scrie că familia este căsătoria între soți. O exprimare neclară ce ar putea permite în viitor legiferarea aberațiilor numite „căsătorii între persoane de același sex”, infierea copiilor de către homosexuali, identitatea de gen etc.

Este cunoscut cazul românului Florin Barbu căruia i s-au luat cei doi copii (băiat și fetiță), de către Protecția Copilului din Anglia și au fost dați, spre adopție, unui cuplu de homosexuali (doi bărbați foarte bogați)! Autoritățile române n-au făcut mai nimic pentru a-l ajuta!

Pentru ca aceste lucruri să nu se întâmple și în România, pentru că suntem creștini de aproape 2000 de ani și Familia a fost întotdeana formată din BĂRBAT, FEMEIE ȘI COPII, să decidem că așa TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ!!!

Dacă nu vom vota DA pe 6 și 7 octombrie, se va ajunge la interdicții de genul celor apărute în alte țări: Nu vom mai avea voie să folosim cuvintele „el” și „ea” ori „mamă” și „tată” pentru că ni se va spune că îi jignim pe homosexuali.

Deja au pătruns pe tăcute în legislația din România câteva legi care reglementează aberațiile comportamentale, bazate pe Convenția de la Istanbul, (ratificată de România în 2016) care deși condamnă violența în familie (lucru pozitiv), are strecurată printre rânduri definiția „teoriei genului”, care spune că o persoană se poate declara bărbat sau femeie, indiferent de sexul pe care îl are. Mai multe țări din jurul României, înțelegând pericolul, au condamnat această Convenție de la Istanbul!

Unde vom ajunge dacă facem legi pentru toate aberațiile venite de la anticreștini?!

De aceea, ESTE NEVOIE SĂ VOTĂM PENTRU O DEFINIȚIE CLARĂ A FAMILIEI ÎN CONSTITUȚIE!

Constituția este Legea Fundamentală a unui stat, care se poate modifica numai prin consultarea populației! Dacă în Constituție va fi scrisă definiția clară a familiei, agresiunea homosexuală nu va putea câștiga teren în România!

VINO LA REFERENDUM!

VOTEAZĂ „DA” pe 6 și 7 octombrie!

Pe verso: 

Pe buletinul de vot veți fi întrebați, conform Legii 3/2000, Art. 7(1): „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma aprobată de Parlament?”Trebuie să răspundeți DA!

Un român din Canada despre homosexuali:

„Eu am urmărit evoluția drepturilor la homosexualii din Canada, și treaba stă cam așa:

La început au zis ca ei nu vor absolut nimic, doar să fie acceptați. Au fost acceptați.

După aia au vrut sa fie considerați oameni normali (nu oameni cu probleme psihologice, așa cum erau declarați ei în urmă cu 20 de ani). Au fost.

După aia au vrut o zi dedicată lor, Gay Parade. Au primit-o și pe asta. Dar o zi nu a fost de ajuns. Anul astă au avut o lună întreaga dedicată lor. Luna iunie. Steagurile curcubeu au fluturat timp de o lună pe toate instituțiile publice. Să nu mai zic câtă atenție li s-a oferit în mass-media.

După aceea au vrut drepturi, să se căsătorească și să aibă copii (să infieze n. n.). Li s-a dat și asta.

După aia au vrut ca niște copii inocenți sa învețe la școli toate mizeriile pe care le fac ei (perversiuni sexuale n. n.), să învețe de identitatea de gen. S-a făcut și asta.

Anul acesta o Universitate creștină de avocați din Canada a fost dată în judecată de homosexuali pe motive de discriminare. Universitatea a pierdut procesul. Tot anul ăsta statul a înființat un program prin care ajută studenții să își găsească un loc de muncă pe timpul verii. Problema e că tu, companie, nu poți participa la acest program decât dacă semnezi o hârtie potrivit căreia ești de acord să angajezi homosexualii. Prin urmare, statul canadian a fost dat în judecată de companiile care au valori creștine.

Deci homosexualii au tratament special, încalcă toate drepturile celorlalti, și tot ei sunt victimele? Vă sugerez la cei care stați în România, să nu faceți nici un compromis. Nu cedați absolut deloc, nimic. Sunt și ei oameni, nu-i urâți, nu-i bateți, nu-i înjurați. Dar NU ACCEPTAȚI SĂ VĂ CALCE ÎN PICIOARE VALORILE ȘI PRINCIPIILE. E dreptul vostru să vă apărați valorile”.

Sfântul Antonie cel Mare: „Va veni o vreme când oamenii vor înnebuni şi când vor vedea pe cineva că nu înnebuneşte se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor.”

VINO SĂ APERI FAMILIA NORMALĂ!

VOTEAZĂ „DA” pe 6-7 octombrie

Reclame

10 gânduri despre „TEXT DE RĂSPÂNDIT pentru referendum

  • teodora,
   Nu se intelege destul de clar ca pe DA?
   Intrebarea suna asa:
   „Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma aprobată de Parlament?”

   Desi intrebarea parea vaga, totusi o alta forma adoptata de Parlament in afara de cea de revizuire a Constitutiei in favoarea familiei (plus inca un articol care priveste revizuirea) nu exista. Deci VOTATI FARA TEAMA „DA”!

   Legea 3/2000, privind organizarea referendumului, care reglementeaza mai pe larg revizuirea Constitutiei, prevede:

   art. 7 alin. (1): Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin „DA” sau „NU” la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?”
   Raspundeti „DA”!

   Apreciat de 2 persoane

 1. Având in vedere că scopul ultim al acordarii prea multor drepturi homosexualilor este reducerea populaţiei, putem spune că HETEROFOBIA (discriminarea persoanelor heterosexuale) este un fel de ciumă a zilelor noastre, întrucât influenţează drastic evoluţia umanităţii atât calitativ, cât şi cantitativ. Iar de aprobarea unei legi care permite heterofobia chiar trebuie să ne temem! Intr-o societate în care unii caută drepturi fără să le pese de Hristos şi de aproapele, ceva e putred. O astfel de societate parcă cerseste foc din Cer!

  Hristos ne-a poruncit să ne iubim aproapele, nu să-l smintim; să-l conducem spre Rai, nu spre Iad. Mă doare sufletul când observ că Înseşi cuvintele Mântuitorului sunt, de fapt, tema Referendum-ului! Doamne, în ce hal am ajuns! Doamne, cum ne mai suporţi?

  Cuvintele Mântuitorului sunt cuvinte sfinte. De acestea trebuie să ascultăm daca vrem să ne mântuim. MERGEM LA REFERENDUM, CA SĂ NU SE IMPUNĂ ÎN ROMÂNIA O LEGE ANTIHRISTICĂ. ROMÂNIA TREBUIE SĂ RAMÂNĂ CREŞTINĂ, NU SATANIZATĂ PRIN PERVERTIREA MINORILOR, HOMOSEXUALITATE, ECUMENISM, SUBCULTURĂ ŞI EDUCAŢIE ANTIHRISTICĂ!

  CINE SUNTEM NOI, SĂ PUNEM ÎN DISCUŢIE CUVINTELE MÂNTUITORULUI? Iartă-ne, Doamne, că s-a ajuns aici! IARTA-NE , DOAMNE, CĂ PUNEM PE ACELAŞI PLAN PORCII GADAREI CU INVĂŢĂTURILE TALE!
  Să recitim cuvintele lui Iisus scrise de Evanghelistul Marcu, în capitolul 10. Am scris cu majuscule in citat anumite cuvinte care au legatură cu Referendumul.

  1. ,,Şi sculându-Se de acolo, a venit în hotarele Iudeii, de cealaltă parte a Iordanului, şi mulţimile s-au adunat iarăşi la El şi iarăşi le învăţa, după cum obişnuia.
  2. Şi apropiindu-se fariseii, Îl întrebau, ispitindu-L, dacă este îngăduit unui BĂRBAT să-şi lase FEMEIA.
  3. Iar El, răspunzând, le-a zis: Ce v-a poruncit vouă Moise?
  4. Iar ei au zis: Moise a dat voie să-i scrie carte de despărţire şi să o lase.
  5. Şi răspunzând, Iisus le-a zis: Pentru învârtoşarea inimii voastre, v-a scris porunca aceasta;
  6. Dar de la începutul făpturii, BĂRBAT şi FEMEIE i-a făcut Dumnezeu.
  7. De aceea va lăsa OMUL pe TATĂL său şi pe MAMA sa şi se va lipi de FEMEIA sa.
  8. Şi vor fi AMÂNDOI (adică el şi ea, nu el si el sau ele n. n.) un trup; aşa că nu mai sunt doi, ci un trup.
  9. Deci ceea ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu mai despartă.
  10. Dar în casă ucenicii L-au întrebat iarăşi despre aceasta.
  11. Şi El le-a zis: Oricine va lăsa pe femeia sa şi va lua alta, săvârşeşte adulter cu ea.
  12. Iar femeia, de-şi va lăsa bărbatul ei şi se va mărita cu altul, săvârşeşte adulter.
  13. Şi aduceau la El copii, ca să-Şi pună mâinile peste ei, dar ucenicii certau pe cei ce-i aduceau.
  14. Iar Iisus, văzând, S-a mâhnit şi le-a zis: Lăsaţi COPIII să vină la Mine şi NU-I OPRIŢI, căci a unora ca aceştia este împărăţia lui Dumnezeu.
  15. Adevărat zic vouă: CINE NU VA PRIMI ÎMPĂRĂŢIA LUI DUMNEZEU CA UN COPIL NU VA INTRA ÎN EA.
  16. Şi, luându-i în braţe, i-a binecuvântat, punându-Şi mâinile peste ei. ”

  CE INSEAMNA A MERGE LA REFERENDUM? Înseamnă a face un gest de milioane de ori mai puţin insemnat decât JERTFA pe CRUCE A MÂNTUITORULUI NOSTRU DRAG! ÎNSĂ NECESAR. Ca să arătăm CUI slujim.

  Apreciază

 2. Eu mă duc la referendum pentru că sunt creștin ortodox, nu ca așa-zișii creștini protestanți din Vest care verbal sunt împotriva expansiunii căsătoriei între homosexuali, dar practic nu au contribuit la organizarea unui referendum.
  Cândva Olanda era centru al protestantismului calvin, azi e centru al pederastiei în Europa.
  Iată cât de mult a decăzut protestantismul!
  P. S. Opunându-ne căsătoriei între homosexuali, ca fii ai B.O.R., îi arătăm drept mincinoși și pe aceia care acuză B.O.R. de trădare a intereselor Ortodoxiei.

  Apreciază

 3. Spunand DA la referendum,o fac cu adanca convingere,dragoste si recunostinta fata de Martirii,Mucenicii, Eroii neamului romanesc,aducandu-le si de aceasta data prinos de adanca multumire pentru jertfa lor,indeosebi Legionarilor si simpatizantilor Legiunii Arhanghelului Mihail,in frunte cu Capitanulul ei, Corneliu Zelea Codreanu.

  Este o marturisire in fata Adevarului Hristos,o iubire inalta pentru perfectiunea zidirii Sale,BARBAT si FEMEIE,care impreuna si numai ei impreuna pot deveni prin taina casatoriei,un singur trup si un singur suflet,adica o FAMILIE,in fata lui Dumnezeu si a oamenilor,binecuvantata cu nastere de prunci(atunci cand Domnul binevoieste)
  Nu exista nimic altceva,nu exista nici un compromis.
  Cel care incearca sa schimbe legea divina,se autodeclara vrajmas al lui Dumnezeu.
  Acest referendum ,ne ofera sansa de a pretui odata in plus viata,acest sublim si fara seaman dar,oferit de Atotputernicul ,zidirii Sale,sa nu o irosim in zadar,sa o pretuim la adevarata ei valoare,care include dorul nostru de Dumnezeu,care isi cauta drumul in orice clipa catre EL.
  Ca medic am o datorie sfanta ,de la care nu pot sa abdic.
  Primum non nocere,(înainte de toate, sa nu faci rău) sau principiul non-vătămării este un principiu etic fundamental,filosofic, pe care se bazează medicina,din antichitate pana in zilele noastre.
  Maxima acesta este deseori invocata, cu toate ca originile ei sunt destul de neclare. Dincolo de ea, juramantul lui Hipocrate exprima si el in mod clar atat principiul nefacerii raului, cat si principiul binefacerii: „Voi folosi tratamentul pentru a ii ajuta pe bolnavi in conformitate cu abilitatile si judecata mea, dar nu il voi folosi niciodata pentru a ii rani.”
  Dandu-ne acordul (prin neparticipare la vot),ne declaram impotriva sanatatii fizice si psihice a omului,chiar daca el a abdicat cu buna stiinta de la aceasta.
  Nimeni si nimic nu trebuie sa stea in fata deciziei noastre.
  Daca elitele sionisto-masonice au decis pentru noi(cum s-a intamplat in majoritatea tarilor lumii,care au aprobat casatoria dintre doua persoane de acelasi sex,neexistand o precizare concreta in sistemul legislativ),trebuie sa le raspundem clar si raspicat”Pe aici nu se trece”-deviza născută pe câmpul glorios de luptă al Mărăşeştilor,din iulie-august 1917, care apartine marelui si curajosului general Eremia Grigorescu,care a rostit înălţătoarele şi emoţionantele cuvinte: „Pe aici nu se trece!“, ceea ce s-a adeverit. „Faceţi din piepturile voastre scutul de apărare a ţării, scut de care inamicul să se prăbuşească, să se sfărâme. Gândiţi-vă la gloria străbună, când strămoşii apărau ţara cu măciuca, dar n-au îngăduit să o calce duşmanul şi v-au lăsat-o vouă moştenire. Ei erau puţini la număr, dar mari şi năprasnici în luptă. Voi apăraţi ţara cu arma şi tunul. Arătaţi-vă demni de ei!“
  Pariciparea la acest referendum,in care vom vota clar si raspicat DA,este o ofensiva impotriva raului deghizat in forme incredibile,care ne razboieste ,dorind sa insele vigilenta si buna noastra credinta.
  Cred ca sunt in asentimentul confratilor mei si a tuturor oamenilor de pe cuprinsul tarii,cand spun: „prieten mi-e Platon, dar mai prieten mi-e adevărul!” Pentru că nu trebuie să uităm niciodată că, atunci când este la mijloc fiinta umana zidita de Dumnezeu, mai ales în postura lui de pacient suferind de nesănătate, nu este permis să nu ținem cont de faptul că „primum non nocere”!
  Minoritatilor sexuale nu le este necesara aprobarea noastra tacita de a se casatori,cand deja o pot face cu nonsalanta,cat urmarile negative,pe care le-ar avea lipsa revizuirii constitutiei.
  Acestea au fost discutate pe larg.
  As adauga din punctul meu de vedere,ca esecul revizuirii constitutiei constituie un atac premeditat la viitorul acestei natii.Nici nu admit ca asa ceva va fi posibil…dar daca…cetatenii tarii ar trebui sa se gandeasca la urmarile ,care ii asteapta:

  -lumea ostila,nepotrivita cu idealurile ,convingerile si credinta in care vor creste,copiii acestui neam obidit,tradat si vandut

  -afrontul adus credintei noastre ortodoxe stramosesti,pentru care au luptat voievozii si eroii acestui scump pamant(suntem si ramanem o tara declarata majoritar ortodoxa)

  -toti romanii trebuie sa inteleaga ca nu putem sa ne lepadam de Hristos,(caci despre asta este vorba),atunci cand puterile intunericului au decis peste capul nostru.

  -alegerea lor (ma refer la comunitatea LGBT)este problema lor si nimeni nu incearca sa le anuleze decizia luata in cunostinta de cauza.Respectam aceste lucruri,ii respectam si le cerem ca si ei sa respecte optiunile si deciziile noastre ca majoritari in tara unde locuim impreuna.
  Daca se simt inconfortabil aici,nimeni nu-i retine sa-si gaseasca alt loc in primitoarea de straini,Europa.

  Aici se potrivesc cuvintele IPS Mitropolit de Nevrokopi, Nathanail (Patriarhia Bulgariei) in scrisoarea de susţinere a Stareţului Sfintei Mănăstiri Vatoped, Arhimandritul Efrem :

  „*Acela care a îngăduit această încercare va arăta în cel mai categoric chip adevărul şi va răsplăti durerea provocată de cruzimea şi nesăbuinţa omenească.Nu au citit, se vede, vrăjmaşii niciodată Sfânta Scriptură şi nici ceea ce Însuşi Domnul i-a spus lui Pavel: „Greu îţi este să loveşti în ţepuşă cu piciorul” (Fapte 26, 14).
  Am însă şi mâhnire, văzând că omenirea se îndepărtează cu ritmuri repezi de Dumnezeu. Îl dispreţuieşte pe Dumnezeu şi declară dumnezeu propriul sine…

  Am mâhnire, pentru că nu doar în Grecia, ci şi în alte ţări unde există o Ortodoxie luptătoare, urâtorul de bine, prin instrumentele sale, încearcă să provoace lovituri şi să zdruncine credinţa oamenilor în Biserica Ortodoxă, ca să poată, aşa cum crede el, să-şi săvârşească nederanjat lucrarea distrugătoare…

  Lupta este dură şi grea, pentru că răul are de partea lui toate mijloacele de comunicare şi manipularea opiniei publice devine mult mai uşoară pentru aceştia.

  Însă adevărul este aur şi aurul, oriunde s-ar afla, străluceşte.

  Le răspundem,din nou tuturor celor care nu ne inteleg si nu sunt de acord cu noi:

  „Greu îţi este să loveşti în ţepuşă cu piciorul” (Fapte 26, 14).

  *https://www.pemptousia.ro/2011/12/%E2%80%9Egreu-iti-este-sa-lovesti-in-tepusa-cu-piciorul%E2%80%9D-fapte-26-14/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s