Părintele athonit Pimen Vlad: PEDEAPSA LUI DUMNEZEU VA VENI peste România, DACĂ se vor legifera căsătoriile homosexuale! SĂ MERGEM LA VOT PENTRU MODIFICAREA CONSTITUȚIEI!

Părintele Pimen Vlad este pomenitor, din câte știu, dar mesajul său este esențial!

„Deci vedeți cum Dumnezeu o trimis foc din cer pentru păcatul acesta (sodomia/homosexualitatea). De aceea trebuie să avem grijă, să nu se repet la fel același lucru peste țara aceasta și peste omenire.” – pr Pimen Vlad

Facerea Cap. 2

18. Şi a zis Domnul Dumnezeu: „Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el”.
19. Şi Domnul Dumnezeu, Care făcuse din pământ toate fiarele câmpului şi toate păsările cerului, le-a adus la Adam, ca să vadă cum le va numi; aşa ca toate fiinţele vii să se numească precum le va numi Adam.
20. Şi a pus Adam nume tuturor animalelor şi tuturor păsărilor cerului şi tuturor fiarelor sălbatice; dar pentru Adam nu s-a găsit ajutor de potriva lui.
21. Atunci a adus Domnul Dumnezeu asupra lui Adam somn greu; şi, dacă a adormit, a luat una din coastele lui şi a plinit locul ei cu carne.
22. Iar coasta luată din Adam a făcut-o Domnul Dumnezeu femeie şi a adus-o la Adam.
23. Şi a zis Adam: „Iată aceasta-i os din oasele mele şi carne din carnea mea; ea se va numi femeie, pentru că este luată din bărbatul său.
24. De aceea va lăsa omul pe tatăl său şi pe mama sa şi se va uni cu femeia sa şi vor fi amândoi un trup.

Facerea Cap. 18

20. Zis-a deci Domnul: „Strigarea Sodomei şi a Gomorei e mare şi păcatul lor cumplit de greu.
21. Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat aşa cum s-a suit până la Mine strigarea împotriva lor, iar de nu, să ştiu”.

Facerea Cap. 19

12. Apoi au zis cei doi Oameni către Lot: „Ai tu pe cineva din ai tăi aici? De ai fii, sau fiice, sau gineri, sau pe oricine altul în cetate, scoate-i din locul acesta,
13. Că Noi avem să pierdem locul acesta, pentru că strigarea împotriva lor s-a suit înaintea Domnului şi Domnul Ne-a trimis să-l pierdem”

……..

24. Atunci Domnul a slobozit peste Sodoma şi Gomora ploaie de pucioasă şi foc din cer de la Domnul
25. Şi a stricat cetăţile acestea, toate împrejurimile lor, pe toţi locuitorii cetăţilor şi toate plantele ţinutului aceluia.

Levitic Cap. 18

22. Să nu te culci cu bărbat, ca şi cu femeie; aceasta este spurcăciune.
23. Cu nici un dobitoc să nu te culci, ca să-ţi verşi sămânţa şi să te spurci cu el; nici femeia să nu stea la dobitoc, ca să se spurce cu el; aceasta e urâciune.
24. Să nu vă întinaţi cu nimic din acestea, că cu toate acestea s-au întinat păgânii, pe care ţu îi izgonesc dinaintea feţei voastre.
25. Că s-a întinat pământul şi am privit la nelegiuirile lor şi a lepădat pământul pe cei ce trăiau pe el.
26. Iar voi să păziţi toate poruncile Mele şi toate legile Mele şi să nu faceţi toate ticăloşiile acestea, nici băştinaşul, nici străinul care trăieşte între ţoi.
27. Că toate urâciunile acestea le-au făcut oamenii pământului acestuia care e înaintea voastră şi s-a întinat pământul;
28. Ca nu cumva să vă lepede şi pe voi pământul, când îl veţi întina, cum a aruncat el de la sine pe popoarele care au fost înainte de voi.
29. Că tot cel ce va face ticăloşiile acestea, sufletul care va face acestea se va stârpi din poporul său.
30. Deci păziţi poruncile Mele şi să nu umblaţi după obiceiurile urâte, după care au umblat cei dinaintea voastră, nici să vă întinaţi cu ele. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru„.

Romani, Cap. 1

18. Căci mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer peste toată fărădelegea şi peste toată nedreptatea oamenilor care ţin nedreptatea drept adevăr.

…….

21. Pentru că, cunoscând pe Dumnezeu, nu L-au slăvit ca pe Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit, ci s-au rătăcit în gândurile lor şi inima lor cea nesocotită s-a întunecat.
22. Zicând că sunt înţelepţi, au ajuns nebuni.
23. Şi au schimbat slava lui Dumnezeu Celui nestricăcios cu asemănarea chipului omului celui stricăcios şi al păsărilor şi al celor cu patru picioare şi al târâtoarelor.
24. De aceea Dumnezeu i-a dat necurăţiei, după poftele inimilor lor, ca să-şi pângărească trupurile lor între ei,
25. Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin!
26. Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii;
27. Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.
28. Şi precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoştinţă, aşa şi Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.
29. Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori,
30. Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor,
31. Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă;
32. Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.

21 de gânduri despre „Părintele athonit Pimen Vlad: PEDEAPSA LUI DUMNEZEU VA VENI peste România, DACĂ se vor legifera căsătoriile homosexuale! SĂ MERGEM LA VOT PENTRU MODIFICAREA CONSTITUȚIEI!

 1. Pedeapsa lui Dumnezeu va veni oricum,ptr ca acum Daniel en company,sunt Eretici,si vor prin acest referendum(unde trebuie sa votam DA)sa se spele pe maini precum Pilat,aratand cat de ortodocsi sunt,praf in ochi ptr prosti.Iar ierom Pimen face la fel,chilie buna conditii de 5 stele,turism,cum sa nu fie bun Bartolomeu,cand de fapt le da cea ce vor,adica fericire pamanteasca!!Ce fel de familie va fi ,si la ce trebuieste,cand fara credinta adevarata nu ne putem mantui?!!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Sunt foarte dezamagit de sibieni, la cata campanie anti-referendum duc, dezlipind afise de informare si promovand ignoranta depravatilor sexual. Asta am vazut la oameni maturi, chiar la batrani – de la tineri la ce te mai poti astepta?
  Las’ ca daca se va plange un babac de pensie sau de alte porcarii dupa referendum, din cei ce stiu ca-s impotriva familiei, ii voi replica scurt: „Dar ce vrei, mosule, sa te platim pe tine – un cacat iubitor de poponari – pe nimic? Du-te-n tarfa ce te-a fatat in loc sa te avorteze si te plange ei ca nu suntem obligati sa platim pensia unui bulangiu – abia astept sa fiti eutanasiati sa nu mai consumam bani degeaba pe iubitori de scatofilie”.

  Pe bune, romanii isi merita soarta, si sincer regret ca Basescu n-a ucis cu ura si dispret toti pensionarii, ca ei au in cap doar pensii, drumuri, stat si alte porcarii din perioada comunista. De morala nu-s deloc interesati, de credinta nici atat – merg toti betivii la biserica sa mai ia un pahar moca de pomana si apoi vorbesc impotriva credintei.
  Practic, in afara de mancat, baut, futut, nu-i intereseaza pe babaci altceva, deci isi merita pensiile mici, isi merita mizeria, si le urez sa se inece in propria voma iubitoare de dezaxati sexual.

  Auzi tupeu de bulangii ordinari, cica „bani aruncati degeaba”, „are Romania probleme mai importante” si alte cacaturi. Pai da, intr-adevar, ar fi in Romania probleme mai importante – ca de pilda exterminarea babacilor consumatori degeaba si a homosexualilor teroristi ideologici. Dar daca am trece la faza urmatoare sa le taiem capetele cu toporul cum bine merita, ar sari toti batranii in sus, ca arsi in cur.

  Blestemul Psalmului 108 sa fie peste toti cei care nu se prezinta la referendum sau care voteaza NU (adica pentru poponari), si sa nu se bucure de nepoti, copiii sa le fie abuzati sexual de tigani si musulmani iar apoi ucisi cu sange rece, saracia sa vina peste ei, si URA lui Dumnezeu si a oamenilor intregi la cap sa le faca atat viata pamanteasca, cat si cea vesnica, un calvar.

  Daca referendumul nu trece cu raspunsul „DA”, Romania nu mai merita sa existe pe harta si statul roman nu mai are dreptul sa-ti ceara loialitate si adeziune – eu unul ii voi sustine pe rusi si-mi voi bate joc mereu de interesele unei Romanii francmasone.

  Cand veti incepe sa ucideti poponari, francmasoni si dezaxati occidentali, si sa fiti condusi de un om ca maresalul Antonescu, atunci voi tine si eu cu Romania – pana atunci insa, foc din cer si de sub pamant sa cada peste aceasta tara de scatofili si retardati mintal #rezistenti.

  Apreciază

 3. Vedeti tocmai ce scriam ieri,azi Consiliul cultural al cultelor,a dat ;binecuvantarea;Referendumului in frunte cu Danut Marele Alb,atentie diavolul a inceput lucrul,iar pastorii,de oi nici nu mai vorbim,…..Dorm!

  Apreciat de 1 persoană

  • Ion, nu vreau să vorbesc cu păcat, dar Dănuț &co profită de ocazie pt promovarea ereziilor, hai sa ne aducem aminte cum sa mărșăluit cu ereticii când a fost marșul pt viață, de la Sibiu la Teodosie și de la Dănuț la Teofan sa mărșăluit cu ereticii de braț, Sinceri sa fim ei n-au absolut nicio treabă cu ceea ce se petrece, avem faza cu ce sa întâmplat la muzeul taranului Roman când vuvuzeaua Bănescu purtatorul de cuvânt b.o.r srl foc și pară pe cei care au protestat vizavii de spurcăciunea aia de film

   Apreciat de 1 persoană

 4. Cand a fost referendumul,poporul roman a vrut reducerea numarului de parlamentari la 300,cea ce nu s-a intamplat! Adica nu au fost considerat si nu au contat voturile noastre! Asa ca lumea boicoteaza din cauza asta!

  Apreciază

 5. Pai referendumul ala a fost unul manipulatoriu, consultativ. Basescu stia asta, ca-i consultativ, si l-a initiat doar sa castige capital electoral. Pe cand referendumul acesta este pe Constitutie, deci obligatoriu din punct de vedere legal.

  Lumea boicoteaza ca-i idioata, si-si merita soarta. Abia astept sa le fie sodomizati copiii alora imbecili care nu merg la referendum, si sa li se-ntoarca de la educatie sexuala sa le spuna baietii ca vor sa-si faca operatie de schimbare de sex. Sa vedem atunci cat de toleranti vor mai fi, sa se duca dracului cu tot cu plodeii lor de cacat.

  Din respect pentru ce a fost odata poporul roman, nu-i voi mai numi romani pe cei de astazi, ci populatie de trogloditi. Oficial, Romania nu mai exista, a murit cand si-a tradat maresalul. Ce a urmat e o lunga perioada de agonie a unui popor ucis din ’44.

  Apreciază

 6. Mda, ma gandesc serios sa plec definitiv in Rusia. Imi poate recomanda careva o zona unde sa fie o biserica ortodoxa, chiar daca nu-nteleg rusa? Si cum as putea scapa din lagarul Romania fara pasaport, spre Rusia?
  Ma lepad de populatia asta imbecila si scarboasa! Foc din cer si de sub pamant sa cada peste ea! Nu mai vreau sa traiesc printre fecale de cal carora le doresc moartea – astazi era sa ma bat cu cativa si sa-i ucid fara remuscari.

  Nu e bine sa faci nimic in graba dar nu mai am nici un motiv sa raman in Romania.

  Rusia pare momentan cea mai stabila tara, cea mai sanatoasa la cap. Pentru Rusia mi-as da viata daca va fi necesar – pentru Romania, i-as ucide toti militarii fara mila si copiii i-as macelari caci mai bine sa moara copiii decat sa fie sodomizati sau indoctrinati in dezaxarea mentala a vestului.

  Problema e ca e greu sa obtii cetatenia rusa, trebuie sa le stii limba ca sa depui juramantul etc. E vreo procedura de a cere azil politic acolo?

  Apreciază

 7. Dan,

  ori in ce tara te-ai duce, daca nu-L ai pe Dumnezeu in inima
  prin Iisus Hristos , atunci si la rusi dupa un timp te vei simti neimpacat.
  daca te-ai ruga oleacă in liniste atunci vei afla si in Romania un coltisor de ” rai pamantesc” in care sa gasesti odihna sufletului tau.
  sunt in tara destui oameni buni si dreptcredinciosi, iar daca inca n-ai dat peste ei …. devino tu unul bun si plin de dragoste dumnezeiasca. iar dragostea dumnezeiasca o vei gasi daca vei repeta cat mai mult rugaciunea Doamne Iisuse …. si rabdand ispitele din cale.
  n-ai citit de cei care au rabdat pe la aiud sau pitesti sa faci o comparatie cu ce rabzi tu !
  si inca ceva: Maica Domnului e suparata pe toti cei care nu-i cer nimic !
  citesti seara Acatistul Maicii Domnului ?
  daca nu, atunci cum crezi ca iti va placea in Rusia?
  🙂

  Apreciază

 8. Si apropo, Dan. Nu-l lauda pe Antonescu , ca ce bun o facut in afara de mucenici ?
  de ce nu lauzi un Stefan cel Mare si Sfânt
  Sau un Constantin Brâncoveanu Sfânt?
  probabil ca nu-ti plac Sfintii !
  Rusia e plina de Sfinti .! Ca si ajungi in Rusia tre sa îi rogi pe marii Sfinti ai Rusiei ca sa fii vrednic sa pasesti in tara lor.
  Sau poti sa ajungi in Rusia pe alta cale , ( in surghiun prin Siberia) sa vezi apoi ce ti-o mai plăcea in Rusia !!!

  Apreciază

 9. Mai omule, n-am cum sa devin bun de unul singur in cetatea satanei, ca asta a ajuns Sibiul. Sunt inconjurat de excremente umane la tot pasul, fortat fiind sa interactionez cu ele. Trec peste faptul ca toti sunt vrajmasii lui Dumnezeu, dar nivelul lor de decadere e atat de mare – acceptand homosexualii – incat as fi mai impacat traind printre violatori, ucigasi, tigani ce fura.
  Nu m-am nascut ca altii in familie credincioasa, si eu de unul singur nici de pacate nu ma pot feri iar rugaciunea e prea obositoare pentru mine.
  Adica rugaciunile de dimineata cand le fac imi iau 1-2h, cele de seara cam 1h si mai citesc 3 catisme de psaltire pe zi intre dimineata si seara cand ma rog – de acatiste nu prea am timp, sau mai bine spus nu prea imi plac. Cand sunt odihnit si termin cu pravila obisnuita, daca mai apuc mai citesc ocazional un acatist dar pentru mine Psaltirea e mai buna (dealtfel in urma cu vreo 10 ani la o spovedanie mai ampla am primit canonul de a citi Psaltirea, cate 3 catisme pe zi, pe langa rugaciunile diminetii si ale serii).
  Eu nu stiu cum va puteti ruga voi atat. E drept ca eu sunt mai mototol, ca nu-mi place sa ma grabesc, ca sa inteleg ce citesc, dar de exemplu intr-o zi obisnuita de rugaciune (si nu ma rog zilnic, sunt perioade cand pot tine pravila o saptamana, cateodata si o luna si perioade cand nu simt nici o tragere la rugaciune si-s somnoros sau scos din fire), deci intr-o zi in care imi fac pravila ca la carte, cam 4 ore dedic rugaciunii (2 dimineata, 1 peste zi si 1 seara), asta asa ca un minim.
  Matematic nu vad cum as putea sa ma rog mai mult – si dupa cum am spus, Acatistele pt. mine sunt doar un adaos la pravila, deci le citesc daca si cand mai am timp. In unele zile de Miercuri mai citesc un Acatist al Maicii Domnului, in unele Vineri un Acatist al Sfintei Cruci, in unele Duminici mai citesc Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos + Canon de pocainta.
  Dar cam atat.
  Repet, nu am cum sa fac ce-mi zici tu, traiesc in Sodoma, nu in Ierusalimul ceresc, si-s oricum pacatos mai rau ca oricare. Adaoga la asta si influenta Sodomei, si lipsa Bisericii (nu ma mai duc la ecumenistii din Sibiu, n-am ce invata la ei, si mai mult in loc sa ma ajute duhovniceste ma trag in jos, relativizand pacate, dand dezlegari aiurea, fiind in general neinteresati de ciuma care se abate peste Romania dinspre vest).

  Tu imi ceri sa fiu sfant si asta nu pot, am incercat din tinerete cand aveam mai multa putere si am tot cazut in pacate. Nu pot, omule, pur si simplu, nu pot! Nu e vorba de vointa, ci imi ceri ceva ce NU POT face!

  Cum poti fi sfant cand auzi zilnic hule din gura oamenilor cu care interactionezi, cand esti fortat sa te cobori printre cacatul societatii umane?
  Nu-s destul de puternic sa las toate sa ma duc la tara si sa ma izolez traind din autoconsum – incerc sa-mbin si mersul la tara cu traiul in oras dar sunt atatea lucrari de facut la tara cu agricultura si altele incat o singura persoana nu se descurca! Inca, una neinvatata de mic cu asa ceva.

  Eu cred ca voi ajunge sa ucid, aproape sigur, daca mai stau mult prin orasul asta blestemat si tara asta de secaturi. Si asta pentru ca sunt si-asa usor irascibil si daca mai prind curaj si secaturile si se mai dau la mine, fie si numai verbal, am sa le retez capul din scurt cu toporul fara mila si fara remuscari. Nu-s genul de om care sa tolereze abuzurile, si nici nu vreau sa le tolerez cu „dragoste” ci sa-i ucid cu ura barbateasca pe faptuitorii faradelegii.

  Ce „colt de rai” visezi cand oamenii sunt cacat fara chip? Toti sunt cazuti mai mult sau mai putin. Eu pe astia in veci nu-i voi iubi, ca-s excremente de cal. Si n-are rost sa-mi bat capul cu ei ca oricum vor plonja direct in iad cu totii pentru ticalosiile lor. Dragostea este o resursa rara in ziua de astazi si nu trebuie cheltuita pe o populatie de dobitoace.

  Maresalul Antonescu, in ciuda faptului ca a mai gresit, a fost un om credincios si un patriot, unul dintre ultimii conducatori capabili ai statului. Eu cred ca s-a mantuit – daca pe Traian paganul Dumnezeu l-a mantuit la insistentele rugaciuni ale sfintilor, oare pe un crestin bine intentionat si iubitor de credinta nu-l va mantui in ciuda pacatelor lui? Orice om are pana la urma pacate, daca pacatosii nu s-ar mantui, nici credinta n-ar avea sens.
  Iti spun eu ce bun a facut: a dus razboiul impotriva fiarei bolsevice si a amanat cu cel putin cativa ani jugul ce a venit peste buna parte din Europa. A dus un razboi sfant, in conditii de inferioritate, cand ii era mai usor sa negocieze ca si politrucii de astazi o pace imorala si dezavantajoasa pentru tara dar salvatoare pentru el. Pentru asta merita respect. Si cred ca, la cati romani s-au rugat pentru el si probabil se mai roaga, Dumnezeu l-a iertat de pacate.
  Nu imi pot imagina un rai in care paganul Traian sa fie acolo, fie si orb, alaturi de sfinti, dar Ion Antonescu sa nu isi poata gasi linistea macar intr-un coltisor mai mic, unde-s paganii virtuosi. Pana la urma, daca acceptam pictarea filosofilor pagani pe unele biserici, si a unui talhar de langa Crucea Mantuitorului, de ce nu il putem considera si pe maresal macar asemenea acestor pacatosi care in acceptiunea populara s-au mantuit? Cu ce e mai prejos maresalul decat talharul, imparatul pagan, filosofii pagani? El si-a facut datoria, a dus razboiul sfant, dar nu poate fi acuzat ca nu l-a castigat!

  Apreciază

 10. Dane!..
  cum de unul singur?
  pai cand faci pravila tu esti singur?
  nu pui pe Dumnezeu inaintea ta? Ingeru pazitor crezi ca doarme?
  de rugat , ca si cantitate , dupa cum zici e destul pt a primi acoperamant de la Domnul.
  dar eu iti zic ca sunt oameni care jumatate de ora dimineata si o ora seara dedica pravilei si n-au asa poticneala ca tine.
  si calitatea conteaza .
  si mai este ceva pe langa pravilă trebuie sa fii dezlegat de pacate de la duhovnic , macar odata pe an.
  e normal sa cadem iar in pacate daca nu avem un duhovnic cat de cat.
  si mai sunt unele vicii care ne tin legati.
  apoi crestinu din sibiu tre sa umble cu mare trezvie ferindu-se de lumea inconjuratoare si nebună.
  sunt in fiecare oras mare oameni buni si credinciosi, dar nu-i vezi pe strada sau prin oraș umbland aiurea.
  poate ca prea mult te bagi in polemici cu oamenii din jur.
  crestinu tre sa stie sa tacă si sa pastreze pacea sufletească dobandita din mica pravilă de acasa.
  nu neaparat trebe multe ore, ci chiar si 20 de minute de rugaciune Doamne Iisuse… , dar sa fie din inima umilita si smerită.
  un minut numai de rugaciune din inima iti da putere pt multe ore.
  dar trebe neaparat oricata rugaciune sa o imbraci in smerenie.
  daca prea te-ai saturat de lumea asta e bine, dar sa nu urasti niciun om, oricat de nebun ar fii.
  uraste prostia lui , dar pe el nu-l judeca.
  zi Doamne ajuta-l pe omul asta si iarta-ma si pe mine, pacatosul ca sunt mai rau decat toti.
  da ti-am zis: e nevoie si de duhovnic , nu odata la 10 ani , ci pe an de mai multe ori sau macar odată.
  vezi ca sunt in Sibiu la Catedrala Mitropolitana Sfinte Moaste si o bucatica din Lemnul Sfintei Cruci.
  cand nu este slujbă, in timpul zilei, du-te acolo si stai langa cutia cu Sf. Moaste si cere ajutor de la ei .
  1 min numai si saruta moastele ca nu vei ramane lipsit de ajutor.
  daca zici din inima numai un ” ajutati-ma Sfintilor care sunteti aici”… si nu te vor ignora.
  acuma te rog sa ma ierti ca am indraznit sa fac pe sfatuitorul cu tine.

  P.S.: daca nu ai duhovnic , tre sa cauti sa ai unu sa marturisesti asa cum ai scris aici. Si asa te vei mai linisti un pic si Duhul Sfânt iti va da putere si ajutor.

  Apreciază

 11. încă ceva.: daca dupa atâta rugăciune pe zi (2-3) ore care zici ca poti face, si tot te simti singur înseamnă ca te rogi mecanic … io știu… e bine si mecanic …dar e ca motoru fără ulei 🙂
  poate ca ai nevoie de un Sfânt sa iti faci ca prieten. Încearcă sa gasesti un Sfânt care sa-i citesti acatistul .
  Alege-ti unu mai drag .
  io stiu … Sf. Serafim de sarov, Sf. Gherasim Kefalonitul , sau un Mucenic făcător de minuni : Sf. Ioan cel nou , Sf. Mc. Gheorghe , Sf. Mc. Dimitrie….
  sau alti cuviosi făcători de minuni : Serghie de Radonej, Sf. Alexandru din Svir, care iti place tie mai mult si ai dragoste către el.
  dar iti tre neapărat un ocrotitor din acestia Sfinti. sau Sf. Nicolae, sf. Spiridon. ia icoana cu ei si citeste acatistul 🙂 si gaseste un duhovnic bunicel.

  Apreciază

 12. Pingback: Semne? Geamul de la icoana Mântuitorului de la Biserica Foișor, din București, s-a crăpat din senin în timpul rugăciunii „Tatăl nostru”. Au fost patru cutremure în lanț, astăzi, în județul Ialomița și al cincilea în Covasna!! – Da

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s