Blasfemiatorul Mircea Dinescu hulește pe Mântuitorul și Nașterea Lui și ridiculizează Referendumul pentru familie

Foto – catavencii.ro

Iată blasfemiile „poetului revoluționar„ transformat în moșier:

„Dacă socotim că Iisus Hristos n-a fost chiar rodul unei căsătorii tradiționale, ci mai degrabă al unui binecuvîntat ménage-à-trois, e lesne de înțeles că referendumul născut din concubinajul Bisericii noastre ortodoxe cu Partidul Social Democrat e o țîră anticreștin.

Să vedem pe unde își vor scoate cămeșile preoții puși să stea de veghe la urdinișul școlilor cînd elevii din clasele primare îi vor întreba de ce obișnuia Învățătorul să cineze doar în compania burlacilor și de ce fetele nemăritate și cu probleme aveau mai mare trecere în ochii lui decît nevestele habotnice.

Dar cetele de îngeri de ce au ocolit mai bine de două mii de ani închisorile Stării Civile? Dorește oare Preafericitul Daniel să-i caute acum la prepuţ? Într-o țară în care a fost însfinţit nu demult un mare voievod, iute la mînie și degrabă vărsătoriu de sînge nevinovat, avînd la activ un șirag de ibovnice și la fel de multe neveste ca Tăriceanu, e lucrul dracului ca Biserica Ortodoxă să umble cu detectoarele de păcat pe sub plǎpumile mirenilor şi sǎ oficieze relația tradițională dintre sulă și prefectură.” – AICI

Un scurt articol în care identificăm blasfemii la adresa Mântuitorului, Maicii Domnului, Sfinților Apostoli, Îngerilor, la adresa Sfântului Ștefan cel Mare și a Bisericii Ortodoxe. Se pare că individul, în ciuda aurei de boier pe care vrea să și-o răspândească, tot marxist a rămas.

5 gânduri despre „Blasfemiatorul Mircea Dinescu hulește pe Mântuitorul și Nașterea Lui și ridiculizează Referendumul pentru familie

 1. http://basilica.ro/consiliul-consultativ-al-cultelor-din-romania-sustine-referendumul-pentru-definirea-casatoriei-ca-uniune-intre-un-barbat-si-o-femeie/

  afirmarea familiei ca instituție umană creată și binecuvântată de Dumnezeu Creatorul universului și al omului, potrivit învățăturii religiilor monoteiste iudaism, creștinism și islam.

  Consiliul Consultativ al Cultelor din România este o organizație de natură etică, autonomă, apolitică, non-guvernamentală, fără personalitate juridică și non-profit, format din următoarele 13 culte recunoscute:

  Biserica Ortodoxă Română, Episcopia Ortodoxă Sârbă de Timișoara, Biserica Romano-Catolică, Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică, Arhiepiscopia Bisericii Armene, Biserica Ortodoxă de Rit Vechi din România, Biserica Reformată din România, Biserica Evanghelică C.A. din România, Biserica Evanghelică Luterană din România, Biserica Unitariană Maghiară, Biserica Creștină după Evanghelie din România – Uniunea Bisericilor Creștine după Evanghelie din România, Federația Comunităților Evreiești din România și Cultul Musulman din România.

  Apreciază

  • apropo si Staicu incepe sa aibe „discernamant” cu votul asta aha cu musulmanii Dumnezeul unic adica degeaba sau opus la mega-moschee ca sa faca altii ecumenism prin vot frumos…acu nu mai e partasie cu musulmanii acu e „discernamant” din asta se vede clar gradu de orbire la care a ajuns dupa Marturisirea de (ne) credinta de la Roman pe care cu indaratnici a promovat-o si nu a renuntat la ea si va cadea si mai rau ca acu are si „discernamant” la jidani la cei ce au ucis pe Hristos , jidanii cu Dumnezeul unic fara Ipostase frumos fratele lu Ciobotea…

   Apreciază

 2. Frate creştin,
  În zile de 6-7 octombrie, esti chemat să răspunzi la întrebarea ,,Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”
  Până acum, era stabilit prin lege că o căsătorie are loc între SOŢI, fără a se preciza NICI numărul şi NICI sexul acestora. Legea actuală propune să se precizeze clar că familia se întemeiază pe relaţia dintre UN bărbat şi O femeie, pentru a nu permite interpretări incompatibile cu statutul de creştin. La această întrebare, creştinii răspund DA!
  Indiferenţa ta are implicaţii pe mai multe planuri: economic, social şi spiritual.
  -Economic, deoarece, dacă va dispărea familia, şi asociaţiile familiale vor dispărea şi vom depinde de marile corporaţii;
  -Social, deoarece, tensiunile dintre oameni se vor agrava. Copiii vor fi supuşi unei educaţii sexomarxiste fiind vizaţi ca victime ale plăcerilor!
  – Spiritual, deoarece preocuparea pentru mântuire va fi înlocuită cu lupta pentru plăcere. Astfel, aşa cum ne spune Sfântul Apostol Pavel în Epistola I către corinteni, capitolul 6, şansele de mântuire ale noastre şi ale generaţiilor viitoare se vor diminua drastic în caz că alegem nepăsarea faţă de poruncile divine.
  Nu putem fi şi cu Hristos şi cu satana. Trebuie să alegem! Vino la vot şi spune DA!

  Apreciază

 3. Mircea Dinescu este un poet excellent…..El este f.inteligent si cu un car de humor…Din pacate needucat orthodox de mama,bunica,…..el sare la gatul Poporului Roman intr-un moment de asfixie; a baut prea mult vin de Cetatea….., ignorati-l,rugati-va pentru el, pana ii trece mahmureala….., Luciano.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s