Pentru ultra-corecții ortodocși care spun să nu mergem la Referendum pe motiv de ecumenism și de căsătorie civilă

Reproduc comentariul pe care l-am pus aici : https://ayeaye20.wordpress.com/2018/10/06/dovada-ca-claudiu-buza-si-ciprian-staicu-si-restul-ce-au-promovat-indemnat-si-votat-sunt-in-inselare-demonica/comment-page-1/#comment-3143

Deci voi indemnati lumea sa nu se duca sa voteze pentru modificarea Constitutiei in acest sens.
Sa zicem ca nu se vor strange 30% din voturi, cat e necesar ca sa treaca referendumul. Ce va urma? Satanistii LGBT si sustinatorii lor, la fel de satanisti, vor impune intai parteneriatele civile, apoi, la fel ca in Grecia dreptul homsexualilor de a primi copii in plasament, apoi, casatorii directe, dreptul de a infia propriu-zis, iar in paralel, vor sataniza copii incepand de la cea mai frageda varsta cu ideologia lor demonica despre parintii de acelasi sex despre identitatea de gen, sexualitate fluida etc. Vor invata la gradinite si scoli toate scarboseniile, mintile fragede si nevinovate le vor fi violentate, pervertite, sufletele pangarite, in asa fel incat sa ajunga, atunci cand vor fi mari, indivizi de teapa celor ce vor sa satanizeze lumea acum.

Atunci din mainile cui va cere Hristos sufletelele bietilor copii? Probabil ca si din mainile voastre, ultra-corectilor!
Nu intelegeti ca trebuie sa oprim agresiunea acestei revolutii sexuale? Prin orice mijloace.
Faceti pe cuviosii si gasiti nod in papura la tot.
Daca un budist ar face ceva bun pentru societate, voi v-ati dezice de binele facut de el doar pentru ca e budist?
Daca un eretic (catolic, protestant) pune umarul la viitorul copiilor in aceasta tara si face ceva bun, inseamna ca acel ceva nu e bun?
Initiativa asta cu familia in Constitutie ar fi trebuit sa fie a Bisericii, dar daca ei nu s-au miscat?
Ecumenismul era oricum, dar daca de la aceasta Coalitie pentru Familie rezulta ceva bun – oprirea agresiunii homosexuale – inseamna ca acel ceva nu e bun??
Voi vreti sa va retrageti in munti si daca puteti face ceva pt restul lumii va scuzati ca nu puteti, caci voi v-ati retras?
Vreti sa va mantuiti singuri, adica un fel de „scapa cine poate”?
N-ati auzit asta: „Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.” – Ioan 15 -13? Sunt cuvintele lui Hristos!

Dar de asta: „Căci aş fi dorit să fiu eu însumi anatema de la Hristos pentru fraţii mei, cei de un neam cu mine, după trup” Romani 9 – 3? Sfantul Apostol Pavel vroia sa ajunga in iad, dar sa se mantuiasca cei de un neam cu el.
Dar voi dimpotriva, vreti apocalipsa peste capetele bietilor copilasi si a intregii societati romanesti.

19 gânduri despre „Pentru ultra-corecții ortodocși care spun să nu mergem la Referendum pe motiv de ecumenism și de căsătorie civilă

  • sa se adauge si acest motiv: „ modificarea propusă în constituție nu se referea doar la bărbat și femeie după naștere naturală, dând astfel loc posibilitatea căsătoriilor celor care își fac transformare de gen (transgenderi).“

   Apreciază

 1. ayeaye este un ratacit care talcuieste dupa mintea lui scrierile Sfintilor Parinti! Ca e si semianalfabet nici nu mai conteaza. El talcuieste asa:
  1. cine nu vede Harul nu este in biserica (Harul scris de ayeaye in mod hulitor cu „h” mic si nearticulat)
  2. cine pacatuieste nu este ortodox.
  Nadajduiesc ca am inteles corect ce a zis de-alungul timpului acest sarman ratacit. Nadajduiesc de asemenea sa ma lumineze si pe mine bunul Dumnezeu si sa nu gresesc acuzand pe careva in mod mincinos si neadevarat.
  Pana atunci insa, in ceea ce propovaduieste mincinos, hulitor si gresit acest ayeaye, zic doar atat: Doamne fereste!

  Apreciază

  • SFINŢII VARSANUFIE ŞI IOANN CARTEA AVVEI VARSANUFIE Trimiteri şi răspunsuri a doi Stareţi Duhovniceşti ce sihăstriia în chinoviia ce era în ţinutul Gazii şi carea să zicea a Avvei Serida, prin igumenul carele şi le slujiia lor, ale cărora numele sânt Varsanufie şi Ioann. Tălmăcită din limba ellinească de ISAAC DASCĂLUL în Sfânta Mănăstire Neamţ, la anul dela Hristos 1787 şi tipărită acum întâia oară la anul dela Hristos 2015, edit.Predania Bucuresti

   pag. 263
   532. [536]. Întrebare: Deaca cineva în prepus iaste cum că iaste eratic, însă mărturiseaşte dreapta credinţă, oare să cade a creade lui, sau nu?

   Răspuns: Părinţii nu au cerut, fără numai dreaptă dare de răspuns a credinţei. Deci deaca cu adevărat s’ar afla cineva hulind pre Hristos în gura lui, şi fără de dânsul vieţuind, de acesta să cuvine a fugi şi a nu să apropiia de dânsul. Că pentru inimă, tot cela ce nu păzeaşte poruncile lui Hristos eretic iaste. Şi deaca omul nu va creade întru inima lui, cuvintele nimic nu-l folosesc pre dânsul.

   Apreciază

  • Sfântul Simeon Noul Teolog Scrieri I, edit. DEISIS, Sibiu 2001 pag.321,322,323

   Căci atunci când se petrece aceasta și suntem botezați duhovnicește prin Preasfântul Duh și ne facem copii ai lui Dumnezeu, și Cuvântul cel întrupat Se sălășluiește ca Lumină în noi prin împărtășirea Preacuratului Său Trup și Sânge, atunci am văzut Slava Lui, Slavă ca a Unuia-născut din Tatăl, Născuți de către El și din El duhovnicește și avându-L sălășluind în noi trupește și noi locuind în chip știut [conștient, gnostos ] în El, atunci de îndată, în însuși ceasul când s-a întâmplat aceasta, am văzut Slava Dumnezeirii Lui…dacă a cunoscut că în el S-a sălășluit Cuvântul întrupat și dacă a văzut Slava Lui, Slava ca a Unuia-născut din Tatăl, iată s-a făcut creștin și, născându-se din nou, a văzut și pe Cel Care L-a născut pe el, L-a recunoscut pe Tatăl nu numai în cuvânt, ci și în realitatea harului și adevărului. Să rămânem, fraților, în această oglindă a adevărului și să ne depărtăm de învățătura și presupunerea vătămătoare și eretică a celor ce spun că Slava Dumnezeirii Domnului Iisus nu se descoperă acum în noi cei credincioși prin darul Duhului Sfânt; fiindcă darul se dă în descoperire și descoperirea se lucrează în dar. Și atunci nimeni nu primește pe Duhul Sfânt, dacă Acesta nu e descoperit și văzut cu mintea, nici nu vede o descoperire, dacă nu este luminat în Duhul Sfânt, nici nu poate să se numească credincios în chip desăvârșit dacă nu primește Duhul lui Dumnezeu, precum a spus Hristos samarinencei: „Cel ce bea din apa pe care i-o voi da Eu, nu va mai înseta vreodată, ci se va face în el izvor de apă curgătoare spre viață veșnică” [In 4, 14]. „Iar aceasta”, spune Evanghelistul, „o spune despre Duhul pe Care aveau să-L primească cei ce cred în El” [In 7, 39]. Vezi cum cei ce nu au în ei înșiși lucrând și grăind pe Duhul sunt necredincioși?…Deci, dacă izvorul țâșnește, atunci negreșit și râul care iese și curge se vede de către cei ce au ochi să-l vadă. Iar dacă, potrivit celor ce gândesc așa, acesta se lucrează în noi în chip neștiut [agnostos], nimeni dintre noi simțindu-le, atunci este vădit că n-am primit defel nici o simțire a vieții veșnice care urmează acestora și rămâne în noi, nici nu vom vedea lumina Duhul Sfânt, ci rămânem morți, orbi și nesimțitori, atunci ca și acum; și așa deșartă ni se face nădejdea noastră [1 Co 15, 17] și alergarea noastră e zadarnică [Ga 2, 2; Flp 2, 16], întrucât suntem în moarte și nu primim simțirea vieții veșnice.

   Apreciază

 2. Ultra corecti, deci habotnici, deci ortodocsi. Asa spun si ecumenistii, ca sunteti prea habotnici, adica prea ortodocsi. Iar supusii lui Chirila s-au conformat, adica din cand in cand mai pomenesc pe ereticul Onufrie. Si daniel Vla si ayeaye mai permit cate o reclama pe site-urile lor, la erezii, gen „everystudent.ro”, adica spun ca trebui atentie si cu reclamele astea, mai bine le scoateti. Caci cel putin la ayaye suna urat, adica sunt cel mai ortodox, dar fac reclama la erezii. Caci la danielVla oricum era urat, cu chirilismul

  Apreciază

 3. Cei ce nu merg la referendum sa voteze DA se leapada de Hristos oricat ar incerca sa o ascunda sub pres. Ce vor raspunde la Judecata cand ii va intreba Dumnezeu ei ce-au facut ca sa opreasca tavalugul lumii antihristice? Ca s-au rugat? Asemenea lepadaturi mai bine nu se nasteau, isi spun crestini degeaba si-s in fapt mai rai ca paganii. Ei vor fi trasi la raspundere mai mult, pentru ca, macar ca nu merg la vot, dar n-au convins pe altii, fara problemele lor de „constiinta” s-o faca. Si astfel, si-au adus aportul propagandei dezaxatilor sexual.
  Asemenea „crestini” trebuiesc ucisi ca pe animale, ca si-au pierdut sarea si de nimic nu sunt buni. Se pot lua de mana cu „crestinii” dezaxati sexual care tin partea bolnavilor sexual.

  Daca si Lot isi facea asemenea socoteli in vremea lui, in Sodoma, ar fi fost pierdut alaturi de sodomiti.

  Nu intereseaza pe nimeni, nici pe Dumnezeu macar, virtutea unor ipocriti. Daca nu puteti ajuta lumea in lupta impotriva pacatelor, sunteti „sfinti” in coltisoarele voastre degeaba, ca pe nimeni nu intereseaza, nici macar pe Dumnezeu.

  Apreciază

 4. ayeaye este un ratacit care talcuieste dupa mintea lui scrierile Sfintilor Parinti! Ca e si semianalfabet nici nu mai conteaza. El talcuieste asa:
  1. cine nu vede Harul nu este in biserica (Harul scris de ayeaye in mod hulitor cu „h” mic si nearticulat)
  2. cine pacatuieste nu este ortodox.
  Nadajduiesc ca am inteles corect ce a zis de-alungul timpului acest sarman ratacit. Nadajduiesc de asemenea sa ma lumineze si pe mine bunul Dumnezeu si sa nu gresesc acuzand pe careva in mod mincinos si neadevarat.
  Pana atunci insa, in ceea ce propovaduieste mincinos, hulitor si gresit acest ayeaye, zic doar atat: Doamne fereste!

  Apreciază

  • Sfantul Simeon Noul Teolog a zis ca cine nu vede harul nu poate fi crestin/ortodox . Si Sfintii Varsanufie si Ioan a zis ca cel cu pacate(nu tine poruncile) e eretic deci nu e ortodox si asta spune si Sf Simeon Noul Teolog..

   Apreciază

 5. Pingback: NEO “ACRIVISTII” nu merg la Sfanta Parascheva, “dau jos de pe soclu Sfintii Inchisorilor” si BOICOTEAZA REFERENDUMUL | SACCSIV - blog ortodox

 6. MITROPOLITUL TEOFAN:”„Prezența de astăzi e ca un balsam peste rană, durere și tristețe, și mă folosesc de această ocazie pentru a mulțumi tuturor acelora care săptămâna trecută au înțeles că e bine să mărturisească valorile de nezdruncinat ale familiei, iar celor care nu au fost la vot ne cerem iertare noi, oamenii bisericii, că poate viața noastră și cuvântul nostru nu au fost atât de convingătoare și astfel au ascultat alte voci care i-au dus și pe alte tărâmuri. Dar acum vom duce și unii, și alții, crucea cea grea a consecințelor care duce la nevalidarea referendumului închinat familiei. O vom duce împreună nădăjduind că Dumnezeu ne va ajuta să o purtăm în pofida greutății ei. Căci este bine să recunoaștem și să mărturisim că, deși am avut o atitudine diferită unii față de alții vizavi de referendumul de săptămâna trecută, aproape toți românii știu și mărturisesc că doar un bărbat și o femeie se pot căsători”.

  Apreciat de 1 persoană

 7. Cei mai mari preoti ai Romaniei ne-au sfatuit sa mergem la vot ,sa sustinem fam.taditionala, si vin altii si spun ca nu a trebuit sa votam ca sa nu cadem in osanda vesnica…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s