Îngrijorarea noastră, bucuria nebunilor

Imagini pentru bucuria nebunilor imagini

evz.ro

După invalidarea Referendumului, îngrijorarea  noastră despre evoluția cererilor de legiferare a aberațiilor sexuale, iată că determină bucuria anticreștinilor:

Un comentariu pe care nu l-am aprobat la articolul Semne? Geamul de la icoana Mântuitorului de la Biserica Foișor, din București, s-a crăpat din senin în timpul rugăciunii „Tatăl nostru”. Au fost patru cutremure ușoare în lanț, astăzi, în județul Ialomița și al cincilea în Covasna!!:

PK:

spitalul Balaceanca a sunat, vor idiotii apocaliptici inapoi sub tratament. grea forma de existenta sa fii cre(s)tin in acest secol, savurez zvarcolirea voastra si ma amuz deplin desi mama m-a invatat sa nu rad de oameni handicapati.

Cred că respectivul nu s-a privit încă mai bine în oglindă. Ar fi avut imaginea clară a ceea ce înseamnă cu adevărat handicapat, cretin și idiot.

Reclame

4 gânduri despre „Îngrijorarea noastră, bucuria nebunilor

  1. lasa-l măi, saracul… Dumnezeu sa-l ajute. intr-adevar crestinii din lumea de azi suntem cu handicapuri, avem multe lipsuri, iar cei ca ” nenea” de mai sus n-are ce „lumină” sa vada la noi ca sa-si dea seama de Adevărul Iisus Hristos si sa-L iubească…

    Apreciat de 1 persoană

  2. “Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”, așa sună prezicerea Sfântului Antonie.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Referendumul nu are nici o legatura cu Dragnea asa cum a declarat el si boicotul va fi pedepsit prin lege! referendumul a fost semnat si trimis in Parlament de catre cei 3000000 de semnatari ai petitiei pentru familie si Casatoria dintre barbat si femeie!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s