PROTESTE, joi în Predeal și București împotriva sesiunilor de instruire a profesorilor în ideologia de gen și propagandă homosexuală

După cum s-a anunțat pe mai multe site-uri: 

Asociatia ACCEPT și CNCD organizează cursuri pentru instruirea profesorilor împotriva discriminării persoanelor LGBT

Având în vedere că de astăzi până joi, la Predeal, la hotelul Carpați, este în desfășurare prima din sutele de sesiuni în care profesorii români vor fi învățați cum să ne reeduce copiii în așa fel încât să privească homosexualitatea și schimbarea sexului, ca pe o normalitate virtuoasă, demnă de urmat, suntem OBLIGAȚI, să ne apărăm copiii! Joi de la ora 10:00, vom picheta hotelul Carpați din Predeal. Tot joi de la ora 13:00, la București, vom protesta în fața Guvernului României. Bătălia a început! Ne lăsăm?!!!

Printre organizatori „Frăția Ortodoxă”.

Primit pe whatsapp.

8 gânduri despre „PROTESTE, joi în Predeal și București împotriva sesiunilor de instruire a profesorilor în ideologia de gen și propagandă homosexuală

 1. danielvla cred ca asta e raspunsul la intrebarea pe care ai pus-o lu Teodot daca e diacon surpriza e mai mare citeste :)) probabil d-aia s-a dat cu ei(cu ecumenistii) l-au prins la puctu’ sensibil si i-au tras-o duhovniceste :)))

  monahulteodot
  12 OCTOMBRIE 2018 LA 17:44
  Greseste. Oamenii n-au mers la vot pentru ca au fost inselati de catre unii din mass-media cu politizarea referendumului. Parerea mea este ca, chiar unii de la conducere au facut in asa fel incat sa nu iasa cat trebuie la procente : Dragnea … formulari ambigue la vot … Dar in orice caz, Dumnezeu vede toate viclesugurile lor si nimeni nu scapa de urgia Lui. Eu personal, cu toata puterea Preoteasca pe care am primit-o, i-am dat blestemului pe soros cu tot neamul si cei de un cuget cu el, colaboratorii lui de pretutindeni, toti cei care vor sa legifereze pacatele impotriva firii … pana la pocainta lor. Si asa ii indemn pe toti Arhiereii si preotii Ortodocsi. Blestemul sa lucreze dupa cum stie Dumnezeu.

  Apreciază

 2. nu e bine sa barfiti fara nici o dovada…crestinii nu judeca Il lasa pe Hristos ca EL judeca cu mil si cu dreptate….pt voi nu ar mai trebui sa fie taina preotiei-iertati dar aici gresiti!

  Apreciază

  • pai
   1. ca e canonul 62 Apostolic care spune: „Iar dacă pentru frica omenească s-ar lepăda de numele clerului său, adică, cum că este cutare cleric, sau citeţ adică, sau cântăreţ, sau altceva, să se caterisească numai de clericatul său.”
   Teodot a fost intrebat daca e diacon si nu a raspuns , a fost intrebat daca e hirotonit preot si nu a raspuns asta nu e LEPADARE DE PREOTIE?
   si 2. cine la hirotonit ereticul Teofan ? sau alt ecumenist? Sf Teodor si canoanele spune ca daca stia ca ala ce la hirotonit e eretic sa fie depus si el(preotul) si sa nu se mai faca preot de un episcop ortodox ptr ca a stiut si tot a facut impotriva acel preot care s-a dus ca sa ia hirotonie de la eretici

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s