Monahul Teodot recunoaște că a fost hirotonit și afirmă că l-a blestemat pe George Soros cu tot neamul lui și oamenii care lucrează pentru el sau sunt de un cuget cu el

Image result for monahul teodot

Răspunzând unui comentariu, pe blogul personal, monahul Teodot, cel care evita să răspundă la întrebări în legătură cu hirotonia întru ierodiacon (după cum se zvonea), iată că recunoaște. Dar se pare că a fost hirotonit și preot/ieromonah până la urmă.

Greseste. Oamenii n-au mers la vot pentru ca au fost inselati de catre unii din mass-media cu politizarea referendumului. Parerea mea este ca, chiar unii de la conducere au facut in asa fel incat sa nu iasa cat trebuie la procente : Dragnea … formulari ambigue la vot … Dar in orice caz, Dumnezeu vede toate viclesugurile lor si nimeni nu scapa de urgia Lui. Eu personal, cu toata puterea Preoteasca pe care am primit-o, i-am dat blestemului pe soros cu tot neamul si cei de un cuget cu el, colaboratorii lui de pretutindeni, toti cei care vor sa legifereze pacatele impotriva firii … pana la pocainta lor. Si asa ii indemn pe toti Arhiereii si preotii Ortodocsi. Blestemul sa lucreze dupa cum stie Dumnezeu. – AICI

Prin luna mai a acestui an flam de aici că a fost hirotonit ierodiacon la ctitoria IPS-ului Teodosie de la Dorna Arini. Dar de cine? De Teodosie sau de Pimen? Dorna Arini e în Suceava. Asta înseamnă că Teodot îi consideră ierarhi ortodocși, ne-ecumeniști, pe cei doi. Sau pe cel care l-a hirotonit. Căci dacă îi consideră ecumeniști și totuși a acceptat hirotonia de la unul dintre ei…

 

21 de gânduri despre „Monahul Teodot recunoaște că a fost hirotonit și afirmă că l-a blestemat pe George Soros cu tot neamul lui și oamenii care lucrează pentru el sau sunt de un cuget cu el

 1. Dorna Arini este sub juridictia lui Teodosie, fiind manastire pe pamantul parintilor sai de trup.. Am auzit ca ar sluji la un schit mai sus, in munte, de manastirea de maici din Dorna Arini.
  Din pacate Teodot e una victimele acestui veac al inselarilor.

  Apreciază

  • Este conștient că sunt foarte mulți oameni vânduți satanei care au fel și fel de „puteri” date lor de către mai sus menționata creatură spurcăcioasă,probabil de asta este o” victimă „! Să nu uităm că numai Atotputernica Treime ne poate da viață veșnică, la cea plăcută mă refer ! Să sperăm că Atotputernicul Iisus Hristos se v-a întoarce în curând și v-a scăpa lumea de toți acești lupi smiorcăiți răpitori ,deghizați în haine de oaie ortodoxa informativă ! Doamne Ajută !

   Apreciază

 2. Să dea Domnul sa și vina/revină în fire, dar lui i sa cumpărat tăcerea, acest lucru a dat de gândit din momentul in care el canonul 15 la categorisit schisma, iar pt ,, ierarhia” b.o.r sunt dovezi cu nemiluita de a pune în aplicare acest canon

  Apreciază

  • ” Hai moarte sa bem o cafea
   Ti o fac cu caimac , aromata
   Mai leapada ti coasa cea grea
   Si mantia asta ciudata .

   Ai venit sa ma iei in persoana
   Prea mare onoare imi faci
   Din toata specia asta umana
   Numai pe mine ma placi ? ,,

   Apreciază

  • Nu este vorba de cine ” critica Bor” sau cine nu critica CI ESTE VORBA DE ATAT CA HRISTOS ESTE ORTHODOX.
   OARE NU STITI DE ACEL cutremur mare cand si patriarhul cu erezia lui a murit impreuna cu cei ce slugi erau din cetate?
   DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT.
   OARE, ce amestec ARE HRISTOS CU veliar niciunul , ce amestec are LUMINA cu intunericul niciunul atunci de ce nu intelegeti ca HRISTOS ESTE ORTHODOX?
   HRISTOS ESTE CALE , ADEVAR SI LUMINA PRIN SFANTA ORTHODOXIE.

   NU LOVITI CU PICIORUL IN TEPUSA CACI PUNE ALTCINEVA PICIORUL IAR ZIDARIA CEA BLESTEMATA SI NEFOLOSITOARE SE VA DARAMA.
   DOAMNE AI MILA si de noi cei de pe urma pentru ca sa fim precum stanca NECLINTITA inaintea valurilor si a furtunii iar Biruinta Crucii o arata .
   Cu noi este DUMNEZEU intelegeti neamuri si va plecati caci cu noi este DUMNEZEU.

   Apreciază

   • ANATHEMA babilonienilor !( cei care sunt impotriva Neamului si impotriva acestei Tari ) ca acestia deopotriva lupta impotriva Crucii si sunt potrivnici noua..
    ANATHEMA lui antihrist si ANATHEMA noii ordini mondiale pe care vor a o instala slugile intunericului pentru a pierde si mai multe suflete in groapa pustiirii si a pierzarii .
    HRISTOS ESTE DOMN DUMNEZEU SI MANTUITORUL nostru .
    HRISTOS ESTE. Adevaratul MESIA .
    UNUL ESTE HRISTOS DUMNEZEU IN SFANTA TREIME.

    Apreciază

    • Rugati va la DUMNEZEU SI CATRE MAICA DOMNULUI sa fim pregatiti si cu sufletul si cu trupul pentru cutremurul cel mare si devastator pentru ca dihonia nu se opreste aici .
     Rugati va sa mai intarzie DUMNEZEU apocalipsa …pentru ca este lupta pe fata cu fiara antihrista care se ridica cu razboi asupra Sfintilor de pe acest pamant.
     DOAMNE AJUTA.

     Apreciază

    • ,,E foarte fierbinte cafeaua
     Nu te grabi ,ca te frigi
     Mai lasa mi pe cer, inca ,steaua
     Daca eu am sa mor ,
     ce castigi ? ,,

     Apreciază

   • Insa MAICA DOMNULUI ne a ridicat pentru ca MAICA DOMNULUI ne a infiat si Ea MAICA DOMNULUI ESTE LUMINA SI APARATOAREA NOASTRA , ESTE IZBAVITOAREA si SALVAREA NOASTRA IN A MERGE MAI DEPARTE PE CALEA CEA STRAMTA SI INGUSTA de pe acest pamant.
    ” NU VA VA TEMETI DE CEI CE VA UCID TRUPUL SI DE SUFLET NU SE POT APROPIA CI TEMETI VA DE CEL CE SI SUFLETUL SI TRUPUL VI L POATE ARUNCA IN GHENA . ”
    TEMETI VA DE DUMNEZEU.

    Apreciază

    • Dacă vrei să le ierți lor păcatul, iartă-l. Dacă nu, șterge-mă și pe mine din cartea Ta. Și fiecare dintre sfinți, având aceeași compătimire, se ruga pentru ceilalți. Așadar, și noi, dacă dorim să umblăm pe urmele lor, să nu avem în vedere numai cele ale mântuirii noastre, ci să ne rugăm și pentru lume, miluind și îndurându-ne de cei ce trăiesc în viață stricată, de cei întăriți în erezii, de cei împotmoliți în înșelare, de cei întunecați din neamuri, simplu, de toți oamenii.
     Sfântul Teodor Studitul, Catehezele mici. Cateheza 52

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s