Credeați că nu mai e nimic de vândut în România? Ne arată Gabriela Firea CĂ MAI E!

În ultimii doi ani, majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului București, la propunerea Gabrielei Firea, a aprobat înfiinţarea a 22 de „companii municipale”, societăţi comerciale cu capital PRIVAT, al Primăriei, dar privat, nu public. Aceste companii municipale au ca obiect de activitate prestarea de servicii publice, care, după 1989, au fost realizate de regiile autonome şi administraţiile publice aflate în subordinea Primăriei Capitalei. Capitalul, format din terenuri, construcţii, maşini, echipamente etc, aflat în patrimonial regiilor autonome şi al administraţiilor publice este capital PUBLIC. El nu poate fi vândut, „privatizat”.

Cu câteva zile în urmă, majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului București, tot la propunerea Gabrielei Firea, a aprobat desfiinţarea Administraţiei Străzilor, Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement, Administraţiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane şi Administratiei Fondului Imobiliar. Hotărârea adoptată de Consiliul General prevede ca serviciile prestate de administraţiile desfiinţate să fie preluate de către companiile municipale înfiinţate la propunerea Gabrielei Firea.

Cu câteva săptămâni în urmă, majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului București, tot la propunerea Gabrielei Firea, a hotărât „reorganizarea” Regiei Autonome Bucureşti, RATB, în Societatea de Transporturi Bucureşti, STB, societate comercială cu capital PRIVAT, care poate fi vândut. Această hotărâre prevede, printre altele, şi trecerea clădirii, cu o suprafaţă construită de 6.900 mp, şi a terenului aferent, cu o suprafaţă de 1.500 mp, unde se află sediul central al STB, din domeniul public al Municipiului Bucureşti în domeniul privat al aceluiaşi Municipiu.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, consiliile locale au puterea de a hotărî reorganizarea regiilor autonome din subordinea lor în societăţi comerciale, cu capital privat, precum şi puterea de a trece în domeniul privat orice bun aflat în domeniul public al localităţii respective, au puterea de a scoate la mezat, la “privatizare”, tot capitalul creat de poporul român care a ajuns în administrarea lor prin legislaţia adoptată în ultimii 28 de ani.

Gabriela Vrânceanu Firea, produs reuşit al FSN-ului, metamorfozat în PDSR şi, apoi, în PSD, beneficiind şi de buni sfetnici, a înţeles bine legislaţia creată pentru jefuirea poporului român şi s-a hotărât să o aplice la capitalul ajuns în administrarea Primăriei Capitalei României.

Este de aşteptat ca aceiaşi majoritate PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului București, tot la propunerea Gabrielei Firea, să hotărască „reorganizarea” RADET, Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice, desfiinţarea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale, a Inspectoratelor şcolare, a tuturor instituţiilor publice din subordinea Primăriei Municipiului Bucureşti, înfiinţarea de noi „companii municipale”, cu capital PRIVAT, trecerea tuturor bunurilor din domeniul public al Municipiului Bucureşti în domeniul PRIVAT al aceluiaşi municipiu şi preluarea lor de către „companiile municipale”.

Urmează împingerea companiilor municipale în incapacitate de plată, în faliment. Majoritatea  PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului București, tot la propunerea Gabrielei Firea, va avea grijă să numească în funcţiile de administratori ai „companiilor municipale” numai pesedişti şi aldişti sadea, incompetenţi şi hoţi, şi să le lase fără contracte, fără bani.Odată intrate în incapacitate de plată, presa ticăloşită va avea grijă să declare aceste companii  municipale „găuri negre”, care înghit banii publici, ai contribuabililor. Ele trebuie fie închise, demolate, fie scoase la vânzare, la privatizare, pe doi lei, aşa cum s-a întâmplat cu întregul capital care, în 1989, se afla în aşa-zisa proprietate socialistă de stat.

FSN-ul şi urmaşele sale, PSD, ALDE, PDL, PNL, UNPR, PMP, au „privatizat”, adică au trecut în proprietatea transnaţionalilor un capital de peste 500 miliarde de euro şi au încasat, la bugetul public naţional, în schimb, 7 miliarde de euro, plus ceva „comisioane” pentru cozile de topor implicate direct în această megahoţie, nedeclarate.

Exemplul Primăriei Capitalei va fi, repede, extins la toate primăriile din ţară, indiferent de coloratura politică a consiliilor comunale, orăşeneşti, municipale şi judeţene. Vântul va duce mirosul de os de ros peste tot.

Toate regiile şi instituţiile publice din subordinea autorităţilor locale vor fi transformate în societăţi comerciale, în „companii” comunale, orăşeneşti, municipale şi judeţene. Toate bunurile din domeniul public al comunelor, oraşelor, municipiilor şi judeţelor vor fi trecute în domeniul PRIVAT al acestora şi preluate de către „companiile” comunale, orăşeneşti, municipale şi judeţene. În scurt timp, toate aceste „companii” comunale, orăşeneşti, municipale şi judeţene vor intra în incapacitate de plată şi vor fi scose la „privatizare”.

Valoarea bunurilor aflate în proprietatea comunelor, oraşelor, municipiilor şi judeţelor ţării este, desigur, mult mai mică decât aceea a capitalului care a făcut obiectul Legii 15/1990, peste 500 miliarde de euro, pe care statul român le-a „privatizat”, adică le-a trecut în proprietatea transnaţionalilor şi a slugilor puse de ei la conducerea statului, pentru care a încasat suma de 7 miliarde de euro.

Institutul Naţional de Statistică nu ne spune câte din cele 150 miliarde de euro reprezentând valoarea imobilizărilor corporale (terenuri, construcţii, utilaje, echipamente etc) ale administraţiei publice aparţin administraţiei centrale şi câte aparţin administraţiei locale, dar putem estima că cel puţin jumătate din acest capital, adică 75 miliarde de euro, se află în proprietatea autorităţilor publice locale, a comunelor, oraşelor, municipiilor şi judeţelor.

Păstrând proporţiile, prin „privatizarea” companiilor comunale, orăşeneşti, municipale şi judeţene, transnaţionalii şi slugile lor de prin primării vor plătii mai puţin de un miliard de euro, pentru a deveni proprietarii unei averi de peste 75 miliarde de euro.

Furt în toată regula, pe faţă, cu tupeul caracteristic transnaţionalilor. De data asta nu mai este, însă, vorba de furt de fabrici, uzine, bănci, maşini, utilaje, echipamente, construcţii, terenuri, agricole şi silvice. Acum ne vor fura străzile, şoselele, uliţele, drumurile, spitalele, şcolile, universităţile, grădiniţele, parcurile, primăriile, bisericile, cimitirele. Ne vor fura şi limba, istoria, cultura, tradiţiile, obiceiurile, credinţele. Ne vor fura şi sufletele.

Dacă nu îi oprim, ne vor fura tot, ne vor fura ţara şi ne vor transforma în roboţi, buni de muncă şi mulţumiţi pentru gamela de supă pe care ne-o vor oferi, rânjind la noi cu dispreţ şi ură.

Nimeni şi nimic nu îi poate opri, în afară de poporul român. Putem să o facem, cu condiţia să ne unim şi să alungăm cozile de topor de la conducerea statului şi, apoi, să scăpăm de transnaţionalii care ne fură prin escrocherii juridice şi financiare.

Precizez. Nu sunt xenofob. Nici eu, nici conaţionalii mei români. Îi respectăm şi îi iubim pe străinii care ne iubesc şi ne respectă. Îi iubim şi îi respectăm pe străinii care vor să vină la noi ca turişti, sau ca negustori.

Nu îi iubim şi nu îi respectăm pe străinii hoţi, care vin la noi să ne fure şi să devină proprietarii pământului lăsat nouă de Dumnezeu şi de strămoşii noştri, care vin la noi să ne fure capitalul creat de noi, prin munca noastră, care vin la noi să ne distrugă ţara şi neamul.

Nu îi iubim şi nu îi respectăm nici pe hoţii noştri. Suntem un popor care nu iubeşte hoţia. Punctum.

                                                                                                         Constantin COJOCARU

Sursa: justitiarul.ro

5 gânduri despre „Credeați că nu mai e nimic de vândut în România? Ne arată Gabriela Firea CĂ MAI E!

 1. ,,va vor lua totul ” Parintele Arsenie Boca si Adevarat este pentru noi o familie sot , sotie cu un copil numai avem nimic pe numele nostru , nici pamant , nici casa , nici alte bunuri iar pentru mine intrucat securitatea ceausista post mortem exista nu este nici painea cea de toate zilele pe acest pamant .
  Ganditi va atat ca cineva s a pus pentru voi chezasie cand i s a dat o Cruce Sfanta si cu Putere mare din Lavra Pecerska , cam grea ce i drept, insa sta dreapta atunci cand se clatina pamantul pentru ca ultimul marturisitor al ei a fost Parintele Iustin Parvu in fata Proniei DUMNEZEIESTI care a spus si aratat inainte de a pleca la DUMNEZEU ,,In acest semn veti Birui,,
  Si a inceput prigoana mai subtila si apoi mai pe fata in 2013 asupra noastra cand uite asa am vrut sa dau pe fata spurcaciunea mare care sta in Bucuresti cu nume de antihrist …poate unii dintre voi nu realizati cu cata viclenie lucreaza pentru a se introna si chiar pe fata ..Si adevarat „vor vrea sa faca din Bucuresti noul Ierusalim ” insa nu voi sa ma pling sau sa ma cain dar am sa va spun atat ca DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT cand ei din Bucuresti vor vrea ca Noul Ierusalimi sa fie nu va fi nici piatra peste piatra.
  ANATHEMA lui antihrist si ANATHEMA moii ordini mondiale.

  Apreciază

 2. cum nu mai avem nimic pe numele nostru?
  astazi mai mult ca oricand exista de toate bunatatile accesibile la toti: de la alimente pana la unelte, haine, masinarii, tot ce vrei… e liber la tot ce vrei… nu-i interzis nimic din pct de vedere material si financiar. poti sa te rogi acasa linistit cat doresti, nu sta nimeni cu pusca la spatele tau.
  ce tot va plangeti… e prea bine, avem prea multe inlesniri… salarii foarte mari., pensii mari… alocatii, concedii, zile libere, vacante…pelerinaje… ce mai vreti bre?
  cine vrea sa se sfinteasca are toate posibilitatile( carti ortodoxe gasesti cu sutele, inainte nu aveau nici carti de rugaciune, cunostinta ortodoxa deloc)…
  iar pt cine vrea sa se destrabaleze sa se distreze iarasi are toate posibilitatile….. deci e liber sa aleaga calea.
  Parintele Iustin nu e ultimul marturisitor( a fost unul foarte bun)… ultimii marturisitori vor fii taiati cu sabia de uratorul de Dumnezeu. si cei din munti…
  daca vine cutremurul mare nu-i sfarsitul lumii!

  Apreciază

  • Nu ai inteles dta e un lagar continuu care se formeaza iar Biserica devine precum un cerc din ce in ce mai mic…si hoardele lui antihrist sunt tot mai multe …si am intrebarea pentru cine este ,,bre” daca noi la 40 si de ani o familie suntem bre atunci de pensie nici nu este vorba?
   Ceea ce am vrut a arata este doar cum lagarul 666 incepe a se arata adica noua ordine mondiala. Daca renunti la permisu cu 666 numai ai salariu mare sau poate numai ai deloc.
   De profesie sunt inginer pentru tehnica si aparatura medicala dar mafia din spitale cer 3000 euro pt cei cu studii sup pentru a lucra in spital, 2000 euro pt asistente si 1000 euro infirmiere.
   Si iarasi se adevereste ce a spus Parintele Arsenie Boca,, va veni vremea cand veti avea diplome si nu veti avea ce face cu ele,, pentru ca mafia” omului rosu ,, traieste bine pe acest pamant.
   Astazi nu este musai sa ti taie capu te invita politicos sa fii rob la 666 si apoi te duci singur in prapastia cascata pentru vesnica pierire.
   De asta am spus ANATHEMA lui antihrist si ANATHEMA noii ordini mondiale.
   Iar cutremurul cel mare nu va aduce decat suferinta mare omenirii si castig fiarei . Cand va fi DUMNEZEU stie, insa daca intr adevar acela de la ,,pro Romania ,, din Bucuresti este antihrist atunci tineti va bine ca adevar a grait Parintele Arsenie Boca ,,Bucuresti va fi ras de pe fata pamantului”.
   DOAMNE ai mila .

   Apreciază

 3. ma scuzati pt ” bre”… dar nu e cu nuanta rea… era un ” bre”.. taranesc …
  dupa Sf. Parinti , antihristul va fi la Ierusalim, nu in Bucuresti!
  si daca se prabuseste Bucurestiul , Romania are locuri destule de locuit frumoase cu dealuri si campii.
  cat despre profesia dvoastra ce sa zic…. puteati alege una mai simpla , nu asa complicata.
  pt crestinul credincios e mai bine sa aiba profesii mai simple care nu-i ocupa timpul de gandire si stres toata saptamana.
  mai bine un muncitor cu 750 lei in mână decat un inginer cu mai multi bani.
  cat despre 666 , deocamdata e in ” pre-faza”..se pot face inca ocoliri.
  eu zic ca fiecare la momentul de fata daca se roaga mai mult si are duhovnic, Dumnezeu il va ajuta in orice situatie.
  Dumnezeu ajuta pe toti cei ce-si pun nadejdea Într-Ânsul.
  Credinciosul în Dumnezeu nu va duce lipsa de nimic.
  are de toate daca O iubeste pe Imparateasa Cerului si al pamantului si se roaga Ei pt toate!

  Apreciază

  • ..io propun altceva sa fim toti salahori si zilieri pentru ca si asa suntem o colonie.
   Oricum tot ce a insemnat productie si industrie a fost terminat prin jaf si hotie la drumul mare.
   Romania a ajuns o colonie …Si noi romanii suntem sclavii pe plantatie in aceasta colonie.
   Da …
   Insa DUMNEZEU CU MILA fiecare isi are O Cruce de dus si trebuie dusa pina la capat .
   Insa Adevarat este daca ne rugam la MAICA DOMNULUI , Ea este Biruinta vesnica pentru noi cei batjocoriti , cei flamanzi , cei insetati pentru dreptate si Adevar de pe acest pamant.
   DOAMNE Ajuta.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s