Despre trădătorii României: regele Mihai, generalii Aurel Aldea, Mihai Racoviță și alții – Emisiuni din 2016 la Vâlcea TV

regele mihai si un general sovietic

Emisiunea „Diplomația” cu tema Trădarea la români realizată de Dumitru Lovin la Vâlcea TV.

Partea a treia a seriei de emisiuni „Trădarea la români” – Despre actul de la 23 august 1944, în fapt trădarea și lovitura de stat dată de regele Mihai ajutat de comuniști și de camarila sa, lașitatea și iresponsabilitatea de a-l aresta pe mareșalul Ion Antonescu în perioada în care acesta negocia cu rușii un armistițiu real pentru ieșirea din război. 

Actul iresponsabil de la 23 august a avut urmări catastrofale asupra armatei române existentă pe front, asupra populației României, asupra resurselor țării și asupra viitorului politic, economic, social etc.

Invitat Adrian Bușu (vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea).

Despre soarta generalilor trădători:

 

Alte detalii aici:

Istoria neştiută a fugii Regelui Mihai din calea nemţilor. Monarhul s-a ascuns timp de trei săptămâni într-un sătuc din Gorj

Regele Mihai si Lucretiu Patrascanu

Related image

Regele Mihai si Petru Groza

12 gânduri despre „Despre trădătorii României: regele Mihai, generalii Aurel Aldea, Mihai Racoviță și alții – Emisiuni din 2016 la Vâlcea TV

 1. Când a avut loc actul de la 23 august sovieticii (rușii) intraseră deja în România. Era doar o chestiune de timp căderea Bucureștiului în urma unui atac sovietic. Deci, Regele Mihai a încercat să salveze ce se mai putea salva. Sovieticii nu s-au împiedicat nici de Viena sau Berlin, greu de crezut că nu ar fi reușit să iaBucurestiul prin lupta. Am fi văzut și mai multe jafuri.

  Apreciază

 2. Despre tradatori: a murit tradatorul lui Hristos, ereticul nicolae bordasiu. Deci nu a plecat la Domnul, cum vrea sa ne convinga „ortodoxdezinfo.ro”, ci la satana. Oare sa fi uitat chirila si saccsiv ca in biserica sa Bordasiu a organizat „saptamana de spurcaciune impreuna”? Nu au uitat, dar ei mimeaza antiecumenismul.

  Apreciază

  • Bravo,dupa mult timp citesc un comentariu corect ! Chiar sunt uimit sincer…dar sa nu uitam ca nu numai ca mimeaza lupta ortodoxa ci chiar sunt parte evidenta a noii micutei ordini mondiale !!! Daca le citesti articolele iti vine sa crezi ca sunt cum trebuie,dar timpul ca intotdeauna le-a si le v-a limpezi pe toate ! Doamne Ajuta!!!

   Apreciază

   • E, nu e chiar asa. Mai au si ei scapari si neputinte, ca doar sunt oameni. Insa lupta de partea corecta a baricadei. Sa nu uitam rolul urias pe care l-a avut si inca il mai are blogul „saccsiv” si acum ortodox info, in trezirea constiitelor la unii romani.
    Are si Saccsiv erorile si neputintele lui, dar care dintre noi nu are??

    Apreciază

  • Atunci sa bagi si tu ani de carcera grea cum a indurat acest preot in anii comunismului .
   Judeci in locul lui HRISTOS fii tu preot intai in Biserica lui HRISTOS si apoi arunca piatra .
   De ce n ai fost sa aperi Biserica cand s a facut saptamana uraciunii acolo ?
   Pentru ca sunteti cu interes pentru batjocorirea BISERICII acestui Neam .

   Apreciază

    • ,,Mergem cu ei pina la potiru comun ” Parintele Iustin.Parvu .
     adica atunci cand vor vrea ereticii sa puna gheara pe Sfintele Altare liturghisind in comun cu preotii nostri pina aici mergem ;
     judecata ESTE a lui HRISTOS
     Si cu asta inchei orice discutie .
     DUMNEZEU sa l ierte pe pr Bordasiu
     ” daca oamenii vor calca sarea pamantului in picioare atunci oile se vor.salbatici asupra pastorului spre bucuria lupilor …”
     ” a judeca preotii este lucru cel mai usor si cel mai fara de rost „Parintele ARSENIE BOCA
     Un SFANT ca Parintele IUSTIN PARVU poate duce pe umerii sai toata aceasta raspundere si acest Cuvant pe care l a spus pentru turma sa.Cine vrea sa auda bine este pentru sufletul sau.

     Apreciază

    • Am fi putut merge pana la potirul comun (care probabil nu e departe), daca ramanea situatia din timpul parintelui Iustin. Dar ei evolueaza in erezii si in tradare, iar canoanele, despre care parintele Iustin nu prea avea cunostinta ca s-ar putea aplica in privinta ereziei, ne dau dreptul sa intrerupem pomenirea.
     Dumnezeu sa-l ierte pe pr Nicolae Bordasiu, dar matale nu o sa mai comentezi pe aici.

     Apreciază

 3. Mihai era Hohenzolern,deci jidan,cum sa nu faca intalniri si tratate cu ai lui,doar nu credeti ca a vrut binele tarii noastre, unde au venit sa faca voia dinastiei kazarilor

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s