Luni 10 decembrie – Un nou MARȘ ÎMPOTRIVA PACTULUI PENTRU MIGRAȚIE – Către organizatori: RENUNȚAȚI LA VESTELE GALBENE!

Astăzi la 15:00 – 18:00, UN ALT MARȘ ÎMPOTRIVA PACTULUI PENTRU MIGRAȚIE DE LA MARAKEȘ și ÎMPOTRIVA SEMNĂRII LUI DE CĂTRE Ministrul de externe Teodor Meleșcanu. Punctul de plecare va fi tot Ministerul Afacerior Externe (Aleea Alexandru nr 31, București).

 

Către organizatori:

RENUNȚAȚI LA VESTELE GALBENE!

De ce? Pentru că e posibil ca marile manifestații din Franța și Belgia să fie orchestrate de elitele globaliste. Însăși oculta mondiala își profețește acțiunile în publicațiile sale. A se vedea coperta „The Economist” în care apare o carte de tarot cu multimi revoltate îmbrăcate în galben în timp ce un „pustnic” iluminati le ghidează calea cu un felinar, de undeva de sus. Detalii aici: Cartea tarot “THE HERMIT” de pe coperta THE ECONOMIST din 2017 infatiseaza uriase revolte ale unor oameni colorati in … GALBEN

12 gânduri despre „Luni 10 decembrie – Un nou MARȘ ÎMPOTRIVA PACTULUI PENTRU MIGRAȚIE – Către organizatori: RENUNȚAȚI LA VESTELE GALBENE!

 1. O sa văd ce este acolo. Ajung in 15 minute.
  Dumnezeu ne poate apăra, dacă El va voi, ne va scoate și din foc. Puterile noastre sunt slabe in lupta cu sistemul iude-osatanic.

  Apreciază

  • Am fost am marsaluit, dar, dezamagit de tot discursul, am plecat.
   Pe scurt: adevarul nu este spus cu subiect si predicat. Exprimari fricoase gen: „suntem in razboi si nu mai avem cum sa avem o viata normala”, ma lasa rece, mai ales pentru aceea ca, nu se spune cine este dusmanul, inamicul. Am intrebat, de ce nu sunt numiti evreii? Am primit toata gama de raspunsuri, incepand cu zambet larg-amabil si terminand prin aceea de a mi se spune ca, nu toti evreii sunt rai. Asa este, nu toti; Steinhart este unul dintre cei buni. Restul…

   Apreciază

    • Deloc. Cu toate astea, discursul diplomatic, atent, ocolitor al ADEVARULUI, ma turbeaza. Un domn mai la 65+ imi explica aceea ca, Iohanis nu e evreu si la fel si Dragnea, dadu-mi ca exemplu pozitiv israelul!. Simteam ca se invarte strada cu mine. Nu e de mine asa ceva. Protocoalele inteleptilor sionului stipuleaza f clar, ca, daca undeva apare vreo manifestatie a opozitiei sa ne fie clar ca ei, evreii, cauta o schimbare. Asadar, in opozitie sunt TOT EI, EVREII! Asa este, lupta materiala este pierduta. Doar rugaciunea si spovedania mai pot ajuta cu Dragostea Lui Dumnezeu, in rest, noi, suntem nimeni pe campul de lupta contra sistemului satanic.
     Sper ca ma insel.
     Doamne ajuta!

     Apreciază

 2. Europa nu e obligată să primească migranți cu motivație economică

  Europa nu este obligată să primească migranți a căror singură motivație e cea economică. Doar în privința migranților care sunt supuși persecuției în țara de origine Europa are obligația să îi primească, iar acest lucru e conform cu Declarația Universală a Drepturilor Omului, document oficial al ONU:
  „1. În caz de persecuție, orice persoană are dreptul de a căuta azil și de a beneficia de azil în alte țări.
  2. Acest drept nu poate fi invocat în caz de urmărire ce rezultă în mod real dintr-o crimă de drept comun sau din acțiuni contrare scopurilor și principiilor Organizației Națiunilor Unite.”
  (Art. 14 din Declarația Universală a Drepturilor Omului)
  https://opiniasite.wordpress.com/2018/12/10/europa-nu-e-obligata-sa-primeasca-migranti-cu-motivatie-economica/

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s