AL TREILEA MARȘ ÎMPOTRIVA MIGRAȚIEI – Duminică 16 decembrie, Piața Victoriei, orele 15:00 – 19:00

Related image

Foto – vasilecristianlungu.ro

Duminică 16 decembrie. Punctul de întâlnire Piața Victoriei ora 15:00 – București.

ROMÂNII PLECAȚI, ÎNLOCUIȚI CU IMIGRANȚI?

Știați că… foarte curând, România se poate umple de imigranți?

Stăpânirea politică a României, adică Dragnea și Iohannis, în secret, fără nicio consultare populară sau parlamentară, ne-au făcut părtași la Pactul pentru Migrație de la Marrakesh, semnat în 10 Decembrie. Dar stați, că nu se termină totul aici!

Statele Unite, Australia, Israel, Austria, Italia, Polonia, Ungaria, Bulgaria și alte țări au refuzat acest Pact care practic ar anula suveranitatea fiecărui stat semnatar și ar deschide calea celei mai mari migrații din istoria omenirii către Europa, din lumea africană și arabă.

Țările UE din jurul nostru NU au semnat. Asta înseamnă că România devine țintă pentru întreaga rută de migrație prin Marea Neagră.

Inundarea țării cu sute de mii de imigranți, preponderent musulmani și africani însemnă colonizare. Iar asta duce la: creșterea infracționalității (a jafurilor, a violurilor, a crimelor etc), distrugerea economiei, colapsul sistemului medical, pierderea culturii și identității noastre naționale iar în final distrugerea viitorului tău!

Cum își apără alți oameni politici țara: „Nu vom semna un document care cedează suveranitatea noastră. Nu vom permite unor organisme nealese democratic să ne dicteze nouă, poporului australian!” – Peter Dutton, Ministru, Australia.

Ei bine, ai noștri (trădători) au semnat. Noi nu le permitem! Ne adunăm pentru a opri ratificarea acestei infamii!

După ani de zile în care s-au luptat și s-au contrazis la fiecare pas, Klaus Werner Iohannis – Președintele României și Guvernul au reușit (în mod curios nu?) să se pună de acord! Nu pentru vreun proiect viabil, nu pentru bunăstarea noastră ci pentru distrugerea țării. Și au făcut-o așa cum se fură caii, pe fulgerătură, la drum de seară: fără opinie publică, fără Parlament, fără presă!

V-a întrebat cineva? Ați văzut vreo dezbatere sau emisiune pe tema asta?

Milioane de români au plecat din țară datorita condițiilor grele, iar guvernanții noștri, în loc să facă din România țara în care să se întoarcă frații noștri, vor să o ocupe, umplând-o cu hoarde de imigranți (tineri, sănătoși și fanatici și nu niște refugiați vulnerabili).

Urmările acestui Pact:

• Încălcarea flagrantă, pe față, a Constituției României – Art. 3: “Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populații străine”;
• Pierderea suveranității țării – străinii vor decide cine și câți vor veni peste noi;
• Anarhie socială și terorism – realitatea arată că absolut nicio țară care a primit mase mari de imigranți din Africa și Orientul Mijlociu nu a scăpat de aceste probleme. Infracționalitatea (proteste violente, legea Sharia, violuri, incendieri, devastări etc) a crescut dramatic în aceste țări. De exemplu, Suedia a devenit, dintr-un model de civilizație, o a doua „capitală” a violurilor din lume (raportată în sondaje imediat după Africa de Sud);
• Distrugerea economiei și colapsul sistemului de ajutoare sociale – realitatea arată că doar un procent infim din acești imigranți muncesc, restul trăind din ajutoare sociale. Plata acestor ajutoare îți va fi impusă ție și alor tăi!
• Colapsul sistemului nostru medical – care nu poate face față nevoilor actuale ale populației românești și cu atât mai puțin unui aflux de imigranți.

Ultima șansă ca noi să împiedicăm această infamie este ca România să respingă Pactul pentru Migrație pe 19 decembrie, în cadrul Adunării Generale ONU.

Haide și tu cu noi să le arătăm că nu ne cedam țara! Vino Duminică în Piața Victoriei, la ora 15:00, la startul Marșului de protest!

NU IȚI CEDA ȚARA FRATE! Hai la Marșul de protest!

Sursa: https://www.facebook.com/events/225648715029495/

12 gânduri despre „AL TREILEA MARȘ ÎMPOTRIVA MIGRAȚIEI – Duminică 16 decembrie, Piața Victoriei, orele 15:00 – 19:00

 1. Pompiliu Diplan, Frăția Ortodoxă, despre protestul de pe 16 decembrie împotriva Pactului ONU pentru migrație: Orice societate care acceptă migrație necontrolată comite un act de sinucidere. Noi nu vrem să facem parte din acest act de sinucidere națonală

  DE ANDREI NICOLAE ȘI FLORIAN ILINCA  /  

  Joi, 13 decembrie 2018, 17:30

  Trebuie spus ADEVĂRUL! Ne aflăm într-un sistem FASCIST IUDAIC. Cei care L-au răstignit pe Mântuitor, vor să ne suprime Religia Creștin-Ortodoxă. Ei sunt cancerul omenirii. Fără CURAJUL ROSTIRII ADEVĂRULUI, toate marșurile devin pură pierdere de vreme.

  Apreciază

  • Daca spui tot adevarul chiar si fara ca cineva sa te intrebe, risti sa deranjezi urechile sensibile ale celor ce nu suporta duritatea relitatii.
   E important sa ne opunem, chiar si asa. Nu conteaza neaparat motivele pt care se opune cineva. Conteaza ca politicienii dispusi la tradare sa vada ca romanii se opun si ca nu pot face ce vor sau ce le dicteaza stapanii lor de afara.

   Apreciază

   • Fara ADEVARUL INTREG, nu putem pătimi. Fără a pătimi, cum să ajungem la Dumnezeu și în Împărăția Lui? Dumnezeu ne Cere jertfă, ACUM! Nu Îi pot spune Lui Dumnezeu că, acum nu pot, că încă am obligații, că încă nu am pierdut chiar tot și că incă mă țin pe picioare, cu Voia Lui, în veci fie lăudat Numele Lui!
    Adevărul numărul 1: cinstim și dăm slavă pentru Jertfa Mântuitorului, indiferent pe cine supărăm.
    Adevărul numărul 2: Ortodoxia în Romănia este atacată de către sistemul mondial satanic.
    Citiți Moliftele Sfântului Vasile cel Mare!

    Apreciază

 2. Sf. Andrei cel nebun. zicea ca in vremurile sfarsitului se va da drumul la oamenii cei scarbosi si mancatori de oameni care se afla in nustiu ce insula care a inchis-o Alexandru Macedon…
  oare despre ăstia sa fie vorba?!

  Apreciază

 3. Chiar citeam pe un blog grecesc vizavii de Marachech, unde Alexis Tipras a semnat cu mâinile și picioarele, ca și zdrențele de la noi și iată ce declara: drepturile imigranților și ajutorarea lor este pt noi o prioritate

  Apreciază

 4. marian, acuma sa ma ierti ca imi dau cu parerea :
  dar chiar daca n-ar mai ramane niciun preot sau episcop in lume , io zic ca nu putem sa ne apucam sa facem noi pe preotii , nefiind hirotoniti , deci nu putem savarsi slujbele preotesti . deci nici molitfele nu-s de folos sa citim fiind laici pt ca s-ar putea sa ne batjocoreasca dracii in alt chip.
  care crestin sau pustnic aflat in singuratate fara preot citea molitfe?
  nu cred ca e indicat. Sf. Parinti printre care si Sf. Paisie Aghioritul au spus ca in vremea antihristului vor birui aceia care au rugaciunea lui Iisus. deci , zice Cuv. Paisie , daca se va afla cineva rostind rugaciunea lui Iisus din inima, atunci antihristul va simti si se va cutremura in adancul lui.
  asa ca mai buna e Doamne Iisuse…din inima decat molitfele .

  Apreciază

  • E bine să îți spui părerea. Calea, și-o alege fiecare cum îl luminează Dumnezeu. În ce mă privește, ai ghicit, citirea moliftelor Sfântului Vasile cel Mare, a ajutat întotdeauna, chiar dacă nu doar ele, totuși, în vreme de restriște, am primit mare ajutor citindu-le, chiar dacă citirea se face cu greutatea cu care urc un munte.
   Doamne ajută și pace bună!

   Apreciază

 5. Pingback: Ieri, peste 2000 de români din toată ţara au spus ,,NU ISLAMIZĂRII ROMÂNIEI!,, – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s