Ieri, peste 2000 de români din toată ţara au spus ,,NU ISLAMIZĂRII ROMÂNIEI!,, – Foto şi video

Duminică, 16 decembrie 2018 între orele 15:00 – 19:00, a avut loc al treilea marș de protest împotriva colonizării României cu populații străine.

La acest marş au participat peste 2.000 de români, veniţi din toată ţara, înarmaţi cu steaguri tricolore, cruci şi icoane. 

Oamenii s-au strâns în Piața Victoriei, după care s-au deplasat pe traseul Piața Victoriei – Piața Romană – Universitate – Calea Victoriei – Piața Națiunile Unite.

Oamenii au scandat „Credința, familia și patria”, „Nu islamizării”, „Europa – continent creștin”.

Pe acelaşi subiect puteţi citi şi:

AL TREILEA MARȘ ÎMPOTRIVA MIGRAȚIEI – Duminică 16 decembrie, Piața Victoriei, orele 15:00 – 19:00

Video şi foto de la Marşul împotriva Pactului pentru Migraţie (5 decembrie)

SEMNAȚI PETIȚIA ÎMPOTRIVA PACTULUI PENTRU MIGRAȚIE – Vă rugăm răspândiți!

MARȘ ÎMPOTRIVA PACTULUI PENTRU MIGRAȚIE, București, miercuri 5 decembrie, ora 15:00 (plecare din fața Ministerului de Externe)

Astăzi, joi 22 noiembrie, ora 13:00 – PROTEST la M.A.E. PENTRU RESPINGEREA PACTULUI PENTRU MIGRAȚIE AL O.N.U. de la Marakeș

Reclame

6 gânduri despre „Ieri, peste 2000 de români din toată ţara au spus ,,NU ISLAMIZĂRII ROMÂNIEI!,, – Foto şi video

 1. Cu tot respectul,cameramanul primului filmulet este un cretin,cu oameni de genu’ (si sunt convins ca respectivul(a) se considera Ortodox din moment ce se afla acolo) nici nu este de mirare ca Romania este ocupata(condusa) de loaze si apropo si repertoriul de scandari este cam la nivelul unui copil de 12 anisori…acum sa nu fiu inteles ca eu as putea fi facut ceva mai inteligent,dar ar trebui sa fie oameni in tara asta care sa poata!!! Si din pacate nu sunt! Romania este destul de pierduta ….ne-am cretinizat excesiv , iremediabil si noi astia care nu suntem vanduti Mini-satanei sau suntem cat de cat Ortodocsi,la fel am regresat mental oricum,fie ca ne place sa recunoastem sau nu dar ,Slava Domnului evident sunt si exceptii , f. putine totusi in schimb !!! Mai cinstit este fata de noi insine si mai ales fata de generatiile urmatoare sa ne recunoastem nivelul in loc sa incepem cu…” Cine mă,noi !!!??? Si etc…!!!

  Apreciază

   • Faptul ca le „intra in suflet” tuturor oamenilor alora care trebuiau sa fie atenti sa nu dea peste cartoful cu care filma ,sa-si ridice umbrelele,etc. asta il face „romanesc” pe nenea respectivul ! Eu ,ca si Crestin Ortodox multpreapacatos, as evita ca sa fiu atat de nociv si enervant atator oameni daca as fi fost cameraman,pt. ca eu insumi fiind in multime as fi fost deranjat de neputinta sa intelectuala si blocajul fizic creat !!! Stiu ca nu sun prea crestineste,dar incepand de la lucrurile mici trebuie sa pornim pt. a ne schimba in bine si eu nu vad nici o problema in a spune lucrurilor pe nume,chiar daca par ticalos ! Si pt. colegul care este ofensat de limbajul meu aparent neplacut,au fost si sfinti care au folosit ,depinzand de situatii poate cuvinte mai mult sau mai putin similare ( este parerea mea personala dar nu cred ca este gresita) !!! Doamne Ajuta,multumesc pt. rabdare si Sarbatori Fericite !!!

    Apreciază

 2. danielvla, din moment ce se exprima asa… nu-si are rost sa-l mai intrebi …., lasa-l.
  Problema este alta, . fotografia postata nu corespunde deloc, caci n-a fost pic de cer senin, chiar daca, numeric, a participat la eveniment o masa de oameni tot la fel de mare ca cea prezentata !!!

  Apreciază

 3. Cum pot musulmanii să îl creadă pe Mahomed, din moment ce nu a făcut nicio minune?

  „Profetul Mahomed nu a făcut miracole propiru-zise. Cariera și misiunea tuturor marilor profeți ai lui Dumnezeu, mai ales ale celor ce au fost numiți ulu sau ‘azm, au fost însoțite de evenimente neobișnuite, miracolele: Noe și marele eveniment al potopului, Moise și urgiile ce s-au abătut succesiv asupra faraonului, apoi traversarea Mării Roșii, Iisus și învierea morților, vindecarea bolnavilor.
  Dar cel ma mare miracol al Profetului Mahomed constă tocmai în absența oricărui miracol. El nu prezintă decât o Cărțulie veșnic atrăgătoare, cu adresă directă și propune lectura ei în respectul spiritelor și cunoștințelor. Aceasta este dimensiunea eternă a miracolului său, pentru că nu este un miracol senzorial, limitat în istorie de un grup de martori oculari.”
  (Soheib Bencheikh el Hocine în Marile Religii, coord. Philippe Gaudin, Ed. Orizonturi, București, 2017, p. 149)

  În loc de concluzie:
  – „Dacă proorocul vorbeşte în numele Domnului, dar Cuvântul acela nu se va împlini şi nu se va adeveri, atunci nu grăieşte Domnul Cuvântul acela, ci-l grăieşte proorocul din îndrăzneala lui; nu te teme de el” (Deuteronom 18, 22);
  – „Feriţi-vă de proorocii mincinoşi, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.” (Matei 7, 15).

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s