Preotul Constantin Necula declară că este ateu??!!

Image result for constantin necula

Foto – Evz

 

,,Da sunt… eu sunt un ateu. Dar nu unul care să mă spovedesc într-o carte şi să mă lamentez. Toţi preoţii avem propriile noastre îndoieli, propriile noastre chinuri de facere duhovnicească.
Dar sunt un ateu cumpănit de Hristos. De nu era Mântuitorul cred că aş fi rămas… ştiu eu… nici nu ştiu ce aş fi rămas… aş fi rămas. Aşa pot merge mai departe. ‘’

Cu alte cuvinte, aceste preot ecumenist ne declară ca are îndoieli în credință și că nici el nu prea crede în Dumnezeu pe care pretinde că îl propovăduiește? Sau cum?

10 gânduri despre „Preotul Constantin Necula declară că este ateu??!!

  1. Ban, dar oare nu te rugasem să vii cu un citat ? Dacă nu ai unul, uite, îţi dau eu un citat din spusele lui Chirilă: „Cel ce se face părtaș la erezie este, în ochii lui Dumnezeu, la fel de vinovat ca și ereticul de la care s-a contaminat cu această boală sufletească; dacă rămâne în comuniune cu acesta până la ultima suflare a vieții, va avea parte de același tratament la judecata lui Dumnezeu ca și ereticul propriu-zis, iar dacă rămâne până după pronunțarea unei condamnări oficiale sinodale a ereziei și ereziarhilor acesteia, va fi tăiat prin afurisire de la trupul Bisericii împreună cu aceia, împărtășind soarta lor.” Poţi să-mi spui care e dogma Bisericii pe care o încalcă Chirilă după părerea ta ? Dar, te rog, dă-mi un citat, nu vorbe aruncate în răspăr. Mulţumesc. Doamne ajută şi luminare !

    Apreciază

      • Ban, crezi că mai puneam la îndoială cele spuse de tine dacă nu citeam ? Eu n-am găsit erezii în cele afirmate de Chirilă. Tu eşti cel care l-a făcut eretic. N-ar fi onest şi bărbăteşte din partea ta să şi spui de ce ? Nu trebuie decât să numeşti dogma contrazisă de Chirilă. Dacă n-o poţi face, cred că ar fi creştineşte din partea ta să-ţi retragi afirmaţia şi să recunoști că ai greşit, poate fiindcă ai confundat canoanele cu dogmele sau poate pentru că n-ai studiat problema în amănunţime şi te-ai grăbit să arunci o vorbă sau poate pentru că așa ţi-a spus unul-altul şi ai luat-o de bună fără să verifici. Dacă tot ai spus-o, adu şi argumentul sau retrage ce ai spus. Hai, că nu e greu. Doamne ajută !

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s