MEGA-SINAGOGĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI??!

„De bună seamă că este vremea să arăt că demonii sălășluiesc în sinagogă, nu numai în locul ca atare ci și în sufletele iudeilor.” – Sf. Ioan Gură de Aur, Omilia a VI-a împotriva evreilor

Adunarea sataniștilor a trecut neobservată în anul 2017…

SFIDARE! MEGA-SINAGOGĂ Pe teritoriul României!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Ianuarie 2, 2019

Pentru cine este dezamăgit că nu s-a construit Mega-Moscheea, nu fiți triști, vom avea o Mega-Sinagogă!

Imaginile sunt din Sighetul Marmației, din 2017, când s-a pus piatra de temelie a cele mai mari sinagogi din centrul și estul Europei.

Acești distinși domni din filmarea de mai sus sunt membri cotizanți ai ocultei B’nai Brith, alianța universală israelită. Oficial sunt comunitatea evreilor din New York, sunt din S.U.A., Argentina, Spania, peste tot.

În Sighetul Marmației, conform informațiilor lui Mircea Șerban, locuiesc 58 de evrei.

Defapt jumătate din acest număr sunt iudei, iar jumătate sunt români filosemiți. Pentru cine se construiește sinagoga?

În localitate mai există o sinagogă.

Acest subiect este dezbătut în cadrul emisiunii Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane.

De la  1:00:03:

Mircea Șerban pune la un moment dat o întrebare, dacă statul Israel nu permite non-evreilor să construiască case pe teritoriul său, statul român de ce permite ne-românilor să construiască?

Faptul că se construiește o mega-sinagogă în țară, dar nu se știe pentru cine (având în vedere datele oficiale despre numărul evreilor) îmi dă serios de gândit. Am auzit, din mai multe surse, o informație cum că ar fi către două milioane de iudei în România, nedeclarați. Mai mult, în fiecare săptămână ar ateriza zeci de iude la București pentru a-și recupera cetățenia cedată în perioada ceaușișta. Inițial nu am dat crezare informației, părea exagerată, dar faptul că se construiește o mega-sinagogă tocmai în România mă pune pe gânduri…

La Sighetul Marmației mai activează o filială a clubului Rotary.

E totuși interesant cât de discret a fost evenimentul întrucât s-a difuzat doar la un post de știri local. Nu ai văzut isterie pe facebook pentru că se face o mega-sinagogă pentru 58 de evrei și n-ai auzit slogane de tipul “vrem pedagogi, nu sinagogi”.

Să fie o coincidență?

Sursa: incorectpolitic.com 

Mai multe despre ce spune Sfântul Ioan Gură de Aur în legătură cu evreii, citiți aici:

ÎNTRERUPEȚI POMENIREA apostatului pseudo-patriarh Daniel, căci crede că evreii mozaici sunt în comuniune cu Dumnezeu

11 gânduri despre „MEGA-SINAGOGĂ PE TERITORIUL ROMÂNIEI??!

  1. Suneti fascisti prosti, pai IIsus al nostru ce era? suedez blond? si trei sferturi din sfintii si toti apostolii din biserica, pai de ce mai va inchinati in biserica ca vedeti numai evrei acolo, uitati pe parintele Steinhard, si altii trecuti la crestinism, mai ales ca toti suntem egali in fata Domnului si Natiunile Unite au elaborat Declaratia Universala a drepturilor omului. Nu mai intru pe blogul asta. Traiasca socialismul!Prietena tatalui meu e evreica si e o femeie de treaba.Manipulati populatia cu cacatu antisemit ca oameni sa nu vada greselile capitalistilor si sa urasca pe cine nu trebuie.

    Apreciază

    • Pai pana acum de ce intrai??!
      Socialismul il ignora pe Dumnezeu. Satanisti sunt evreii care practica iudaismul. Daca esti de partea lor, cu ei vei fi judecat!
      Evreii ortodocsi (crestini) sunt altceva. Iisus Hristos este prototipul ortodox!

      Apreciază

  2. Ce le datorăm evreilor?

    1. Credința într-un singur Dumnezeu, întrucât este îndeobște acceptat că evreii au fost primul popor monoteist din istorie și prin ei ni s-a transmis această cunoștință;
    2. Biblia sau Sfânta Scriptură, atât Vechiul Testament, cât și Noul Testament au fost scrise de autori evrei, care au scris inspirați fiind de Duhul Sfânt (…)

    Apreciază

  3. Ioane, chiar ai luat-o pe calea ” sambetei”, nu a „” Duminicii”!
    nu le datoram evreilor nimic pt ca poporul dac-roman credea intr-un singur Dumnezeu , iar credinta in Hristos îi datoram Sf. Ap. Andrei !

    daca vrei sa datorezi ceva evreilor astora e ” biblia ” lor modificata si schimbata.( draceasca).

    Sergiule, dragă… evreii se duc in iad cu sinagogile lor cu tot.
    in Biserica se afla numai evrei ortodocsi .
    precum nici romanul ne-ortodox nu se mantuieste asa nici evreii necrestini.
    le dorim evreilor sa vina la Împaratul Hristos Iisus, Mântuitorul tuturor celor ce I se închina in Duh si Adevar, adica pe romaneste = in duhul ortodox

    P.S.: Iisus si Maica Sa si Apostolii au fost si sunt EVREI ORTODOCSI , NU EVREI DE ĂSTIA CARE NICI DE MOISE NU ASCULTA , NICI DE PROOROCI.

    Apreciază

    • Stimabile, dacii erau politeiști, că se închinau la Zalmoxis, Gebeleizis, Bendis.
      Evreii de azi nu se mântuiesc, că nu îl acceptă pe Iisus ca pe Mesia (Hristos).
      Nu e bine deci ni să participăm la inaugurarea sinagogilor lor (oricum, nici ei nu vin la inaugurarea bisericilor noastre).
      Dar, Avraam, Moise, psamistul David, Sfinții Apoostoli erau evrei, iar asta nu se poate schimba.

      Apreciază

      • Ioane, nu ma lua pe mine, pacatosul cu de astea” stimabile”….
        eu am citit la Pr. Cleopa ca dacii aveau credeau intr-Unul singur Dumnezeu nu mai multi …si de asta le-a fost usor sa primeasca invatatura de la Sf. Ap. Andrei.
        asa am citit .

        Apreciază

  4. si daca nici asa nu va convingeti, cititi fragmentul Sf. Arh.Mc. Stefan cum îi mustra pe ” conationalii săi” in Faptele Apostolilor, intreg cap. 7 .
    si care doreste poate sa le spuna tututor evreilor din Romania fragmentul Sf. Stefan .

    Apreciază

  5. Doamne ajută,

    „Sfinții apostoli au propovăduit la toată făptura vestea cea bună a mântuirii oamenilor prin nașterea Fiului Lui Dumnezeu. Astfel și noi, prin purtarea de grijă a Bunului nostru Dumnezeu, prin Sfântul Său Apostol Andrei am primit Evanghelia Lui Hristos. Din acele vremuri, Biserica cea dreptmăritoare a neamului nostru a prins rădăcini și a crescut, asemenea grăuntelui de muștar, ajungând să fie strălucitoare și dătătoare de mântuire.

    Spre Slava Lui Dumnezeu, aceste rădăcini au rodit frumos și în mult-încercatul nostru pământ basarabean iar în anul 2018, an Centenar, când încă se încearcă dezbinarea neamului nostru, Biserica Ortodoxă Română, prin hotărârea Sfântului Sinod, a canonizat pe Sf. Ierarh Iosif cel Milostiv – Mitropolitul Moldovei (în 25 martie) iar în ședința sa din 25 octombrie a aprobat canonizarea Sfântului Ierarh Dionisie – episcopul Cetății Albe – Ismail, ale cărui moaște au fost descoperite neputrezite. Acești doi sfinți basarabeni ne încredințează că suntem în adevăr și mărturisim pe Dumnezeul Cel Adevărat: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt. Acești doi mari sfinți, născuți pe pământ basarabean, trebuie să ne stea exemplu în mărturisirea Lui Dumnezeu și a identității noastre românești.”
    Sursa: http://mitropoliabasarabiei.md/cuv%C3%A2nt-pastoral-la-sl%C4%83vitul-praznic-al-na%C8%99terii-domnului-al-%C3%AEps-petru-mitropolitul-basarabiei

    Apreciază

  6. Eu mă întreb dacă această construcție închinată Păcăliciului de Mini-satana este combustibilă ,adică pentru cârlionțați, dacă poate lua foc ușor…mai sunt descărcări electrice,neatenție multă – cineva care trece prin apropierea capiștei poate scăpa accidental o țigară,ca să nu mai menționez că instalațiile electrice nu mai sunt ce erau odată plus că am văzut că și ei folosesc lumânări,care neintenționat lăsate nesupraveghete pot cauza un dezastru…Doamne Ferește,câte și mai câte pot aduce tristețe maaare unui Ortodox care conștientizează că a avea închinători multpreamăritori de-ai lui Mucifer în țară nu poate fi de bine ! Să sperăm că știrile ne vor lămuri pe viitor da,că serviciul de pază al cotețului este vigilent ! Dacă nu ei, măcar Pipifer poate ,pentru ca Atotputernicul Iisus Hristos este Atotmilostiv !!!

    Apreciază

Lasă un comentariu