E OFICIAL! Arhiereticul papă Francisc va veni în România, la insistența altui eretic – Klaus Iohannis

Administrația Prezidențială a confirmat, vineri, că Sanctitatea Sa Papa Francisc va efectua o vizită în România.

”Primind invitația Președintelui României, a Autorităților statului și a Bisericii Catolice din România, Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în țară noastră în perioada 31 mai – 2 iunie 2019. Cu această ocazie, Sanctitatea Sa va vizita orașele București, Iași și Blaj și Sanctuarul marian de la Șumuleu Ciuc”, potrivit comunicatului transmis de Administrația Prezidențială.

Programul de călătorie va fi publicat la o dată ulterioară.

”Papa Francisc va veni în România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, răspunzând astfel invitației autorităților Statului român și a Bisericii Catolice din România”, a informat astăzi Biroul de presă al Sfântului Scaun.

Vizita va avea în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma și importante valențe ecumenice sub motto-ul ”Să mergem împreună!”.

Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureștiul, Iașiul şi Blajul precum şi sanctuarul marian de la Șumuleu-Ciuc.
Episcopii catolici din România au primit cu bucurie şi recunoștință vestea vizitei Papei Francisc, îndemnându-i pe credincioși şi pe toți oamenii de bunăvoință să se unească în rugăciune pentru ca acest eveniment să aducă roade bogate în viața spirituală a creștinilor precum şi în favoarea binelui și unității întregii societăți românești.

”Sperăm ca prezenţa în România a Urmaşului Sfântului Petru să aducă României inspirația pentru a uni tot ceea ce e bun şi valoros în favoarea țării şi a binelui comun. Să putem regăsi voinţa dialogului între Bisericile creştine bazat pe respectul alterității, care să unească energiile creștinilor în favoarea vieții și a valorilor fireşti ale Creației lăsate de Dumnezeu”, a transmis, în Mesajul său, Preafericitul Cardinal Lucian Mureșan, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică, și Preşedinte al Conferinţei Episcopilor Catolici din România.

Programul detaliat al vizitei Sfântului Părinte va fi publicat ulterior de Vatican.

Papa Francisc este al doilea Papă care vine în vizită în România, după Sfântul Papă Ioan Paul al II-lea care a poposit pe aceste meleaguri în mai 1999. – stirileprotv.ro


Să vedem ce reacție vor avea ortodocșii români…

În 1999, când a venit un alt mare ereziarh, papa Ioan Paul al II-lea, aproape că nu a existat opoziție în poporul credincios. Am înghițit cu toții gălușca cum că papa era reprezentatul unei „Biserici surori”, iar unii erau convinși de faptul că respectivul ar fi fost chiar un „sfânt” în viață.

Amarnică înșelare, amarnică neștiință a unui biet popor mințit și necatehizat!

Acum NU mai trebuie să mai fie așa. Acum trebuie să reacționăm și să arătăm lumii că papa este un mare ereziarh, cap al răutăților, vrășmaș al lui Hristos și înainte mergător al erei antihristice! Iar pseudo-ierarhii care se vor afișa sau, mai rău, se vor ruga cu el, vor fi (și deja sunt, căci îi știm) și ei vrășmași ai lui Hristos!

Reclame

11 gânduri despre „E OFICIAL! Arhiereticul papă Francisc va veni în România, la insistența altui eretic – Klaus Iohannis

 1. să dea Dumnezeu ca acest cap al ereticilor să se imbolnavească in perioada aceea si sa nu mai vie sa spurce România cu prezenta sa cea puturoasa a ghenei iadului…

  Apreciază

  • E mare pacat sa blestemi pe cineva,mai ales unui dusman,fie eretic caci aceasta opreste lucrarea Lui Dumnezeu si dvs. veti fi raspunzator la Judecata de Apoi! Blestemul lansat de dvs, asupra oricarui persoana se va intoarce intotdeauna ca un bumerang si va va lovi asupra dvs.!

   Apreciază

   • Constantin! acesta nici macar nu-i blestem !
    îi doresc din toata inima să se imbolnavească ca sa nu vie cu otrava lui si pe cei multi slabi sa-i tragă dupa el in Iad.
    asa ca…io nu ma tem si sa zic : sa-l certe pe el Domnul Iisus Hristos dimpreuna cu toata ceata cuviosilor si mucenicilor si marturisitorilor si cu hotararea tuturor celor sapte Sf. Sinoade Ecumenice, si al Sf. Fotie si al Sf. Marcu si al Sf. Grigorie Palama.
    Papa oricum e blestemat si anatemizat si afurisit si eretic de catre toti Sfintii Parinti.
    Doamne ajută!

    Apreciază

    • pt. mine papa e mai rau decat insusi Satana pt ca pe satana il alungi cu rugaciune si semnul Sf. Cruci, dar purtatorul de draci , papa asta, nu piere daca ii faci semnul Crucii caci e om ! si nu e ca oricare alt om simplu eretic pe care ai avea nadejde sa se intoarca la Hristos, acesta deja e slujitor al satanei , intrat cu amandoua picioarele in Gheenă! si plus de asta Sf. Ap. Pavel ne-a zis ca pe unul ca acesta sa-l dam satanei ca sa-l munceasca , numai asa poate isi va da seama cui slujeste!

     Apreciază

 2. Pacat că nu se popularizeaza suficient relatiile Papei cu rabinii evrei. Oamenii trebuie sa afle ca acest om are doar ambitii politice. Pe el nu-l intereseaza mântuirea crestinilor. La Creta a reusit da impună Ortodoxiei un model de conducere papist. Iar acum vine la papii ortodocsi români! Cui ii pasa câți bani au dat ortodocșii români pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului? Vine papa, sfideaza canoanele ortodoxe si se roagă acolo cu papa Daniel al nostru. Acest gest are o însemnătate, deoarece Papa Francisc isi doreste unirea de urgenta a catolicilor cu ortodosii. O unire politica. La asta se pricepe si asta i se cere sa facă! Cui ii pasă de dogmele lasate de Sfintii Parintii? Vine ,,infailibilul” să spurce tot ce atinge. Înapoia mea! Înapoia noastră, slugă vicleană a necuratului! Pocaieste-te si intoarce-te la credința adevărată daca vrei sa calci pe pamant romanesc!

  Apreciază

   • Imi cer scuze pentru intruziune,dar observ ca nu sunteti la inaltimea asteptarilor mele ! Adica dumneavoastra chiar credeti macar un picuț ca ,cârnațul asta care saruta mana la rothschilzi ( cautati pe gugâl,iutub – pope kisses hand of rothschild illuminati ! ) are vreun dram de omenie in el !? Ca el este…nu stiu…uman…!? M-ati luat prin surprindere cu comentariul,sunteti muuult prea optimist in privinta vietii domnul meu,nenea cârnaț in cauza e un satanist sadea,exemplul tipic de om fara coloana vertebrala ! Imi cer scuze sincer,stiu ca poate par magar sef dar Mini-satana poate lua forma de Înger de lumină trebuie sa fim un pic mai circumspecti !!! Doamne Ajuta !!!

    Apreciază

    • NICU ANDREI PADURARU,
     Pentru mine e raspunsul asta?!
     Consider ca va puteati folosi energia pentru a combate pe cineva care merita combatut.
     Referirile mele la papa nu cred ca necesita raspunsuri atat de indarjite.
     Cat despre inaltimea asteptarilor… domnul meu, eu fac ce pot si cat ma duce capul. Daca te duce pe dumneata mai mult, iti urez succes! La revedere!

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s