Foto – TĂBLIȚE DE LA SINAIA, DIN AUR, PE UN SITE RUSESC?

Pentru detalii citiți articolele: 

Din nou despre tăblițele de la Sinaia – Noi informații despre existența unor tăblițe originale, din AUR

Alexei Umnov-Denisov, lingvistul rus care a studiat TĂBLIȚE DE LA SINAIA, DIN AUR ȘI DIN PLUMB, sustrase din România

Tăblițele galbene sunt prezentate ca fiind din aur. Am observat că unele au același conținut cu variantele existente în România, din plumb (adică de culoare gri), iar pe site-urile rusești sunt prezentate în varianta galbenă. De aceea, nu putem ști dacă sunt reale sau sunt pur și simplu imagini editate. Specialistul rus Alexei Umnov-Denisov ne asigură că a studiat și plăci din aur. Este posibil ca unele să existe și în varianta din plumb și în varianta din aur…

Aceasta este prima din grupul de șase tăblițe din imaginea de mai sus.

Pe același site vedem și fotografii ale câtorva plăci din plumb. Unele dintre ele sunt cele existente în România…

Sursa: via-midgard.com

Tăblițele mai apar și pe alte site-uri rusești. Iată ultima placă din grupul celor șase, de mai sus, pe alt site, ce pare totuși a fi dintr-un aliaj: 

După culoare, această tăbliță pare facută dintr-un aliaj.

Cele câteva tăblițe/plăci originale de aur au fost supuse analizei cu radiocarbon la Institutul de Cercetări Nucleare din România pentru a determina vârsta lor, datele de analiză au arătat că tăblițele au mai mult de două mii de ani.

Tăblițele studiate sunt împărțite în trei categorii: compuse în întregime din aur (mai corect, este un aliaj special cu aur, deoarece aurul pur nu poate fi stocat pentru mult timp); compuse din metal întunecat în mijloc și placat cu aur pe partea de sus și mai târziu plăci de plumb. Pe plăcuțe, puteți vedea o mulțime de Trag-uri, Rune, precum și semne de alte tipuri vechi de scriere. Pe unele farfurii, evident, a fost făcută traducerea înregistrărilor din limbile străvechi într-una ulterioară (sic!!!).

Oricine poate încerca să-și descifreze textele perpetuate pe tăblițe. Ipotezele pot fi trimise la adresa de e-mail swarog.fond@mail.ru, cele mai bune studii vor fi publicate pe site-ul Fundației și trimise experților științifici din România.

Valoarea deosebită a lui tăblițelor constă în faptul că deschid paginile îndepărtate ale cronicilor legate de daci – strămoșii nobili ai românilor de origine slavico-ariană (sic!!!). Legăturile noastre vechi de familie se manifestă nu numai în scris, ci și în toponimia dintre Moscova și Carpați. Multe sate din regiunea Moscovei au același nume cu satele din Carpați. Numele râului Istra este numele străvechi al Dunării, precum și vechiul nume Volga – Ra. Iar conceptul de „cabană” ca un teren al propriului său pământ există, cu excepția rușilor, numai în limba română.

Sursa: derzhavarus.ru

E evident că rușii interpretează istoria într-un aiuristic sens panslavist. „Totul era de origine slovo-ariană”, neputând accepta o civilizație superioară în teritoriile geto-dacice, care își consemna istoria in scris, în timp ce ei, slavii, vor fi fost la stadiul de umile triburi împrăștiate prin stepele și pădurile de dincolo de Nipru.

3 gânduri despre „Foto – TĂBLIȚE DE LA SINAIA, DIN AUR, PE UN SITE RUSESC?

  1. Informatiile din placute trebuiesc acceptate ca reale prin traduceri unanim acceptate de mai multi decriptori..
    Dr.STEFANOSKI..din macedonia,lingvistul rus UMNOV DENISOV,Prof.EUGEN NICOLAESCU…
    ACCEPTAREA UNEI NUMEROTARI COMUNE A TABLITELOR..conforma faptelor istorice plasate cronologic..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s