PROTEST (joi 18 aprilie) la M.A.E. și la baza dealului Patriarhiei împotriva ecumenismului și a rugăciunilor în comun cu arhiereticul papă Francisc

Protest Autorizat împotriva propagării ecumenismului, a demersurilor către realizarea unirii tuturor religiilor, împotriva rugăciunilor în comun prilejuite de vizita papei:

JOI, 18 APRILIE 2010, București; la ora 10:00 în fața Ministerului de Externe iar la ora 13:00 în fața Patriarhiei.

Autorizația a fost obținută de un monah ce a aparținut obștii de la Mănăstirea Petru Vodă, părintele Timotei. Tel. 0754287076.

Apăsați pe imagine pentru a se mări.

Precizare: 

Pentru că unii duhovnici recomandă să nu se meargă la acest protest, consider că pentru participarea la o acţiune de mărturisire a credinței și de încercare de responsabilizare a ierarhiei trădătoare a BOR, poți lua binecuvântare de la duhovnic din smerenie, pentru a arăta disponibilitatea de ascultare față de părintele duhovnicesc.

Dar… în esență, pentru mărturisirea credinței nu ai nevoie de nici o binecuvântare omenească. Hristos însuși îți dă binecuvântarea:

„Oricine va mărturisi pentru Mine înaintea oamenilor, mărturisi-voi şi Eu pentru el înaintea Tatălui Meu, Care este în ceruri.” – Matei 10, 32

Sigur, aici e vorba de mărturisirea în adevăr. Și… la acest protest ar fi bine să se evite discuțiile despre Har!

De asemenea, la  multe proteste, de multe feluri, de-a lungul timpului au venit ortodocsi și eretici, credincioși, atei sau de alt fel, fără să-i cheme cineva și fără să poată fi impiedicați să participe.

La un protest ortodox, consider că ortodocșii trebuie să se unească. Să lase la o parte certurile, diferențele de opinii sau faptul ca unii sunt cu un părinte și alții cu alt părinte.

Unii consideră că poate e inutil un astfel de protest. Că vor părea ridicoli mărturisitorii, că nu se va obține nimic…

Importantă e mărturisirea și important e și faptul că ortodocșii vor fi vizibili. Lumea paralizată duhovnicește a Bucureștiului va mai afla că mai sunt unii „nebuni” care se împotrivesc ecumenismului.

Sunt curios cine va avea curajul să  mărturisească și în chiar ziua venirii papei la București sau la Iași sau în Ardeal…

14 gânduri despre „PROTEST (joi 18 aprilie) la M.A.E. și la baza dealului Patriarhiei împotriva ecumenismului și a rugăciunilor în comun cu arhiereticul papă Francisc

  • Pt ca sa nu-l supere pe fratele Timotei, organizatorul, care crede ca nu mai e har. Ultima oara era la Radeni, acum cine stie. Echilibristilor chirilisti le-a aruncat-o-n cotet chiar omul lor, T. Zisis, care a recunoscut ca partasul e eretic.

   Apreciază

   • Nu este protestul meu, n-am avut niciodată încredere în tiganul-ungur Boroș și în colegul lui evreu Rogojina alias „preotul” hirotonit de eretici Teodor. Cât despre Sava cel cu jeep-ul numai de bine.

    Apreciază

    • Daca nu este protestul tau, inseamna ca nu ai nimic „împotriva propagării ecumenismului, a demersurilor către realizarea unirii tuturor religiilor, împotriva rugăciunilor în comun prilejuite de vizita papei”?
     Cine este „preotul” hirotonit de eretici Teodor?

     Apreciază

    • Nu este Teodor, este Teodot, am tastat greșit. Pai cum să-i spui țiganului daca e tigan? Asta înseamnă că-l judec? Nu înseamnă că dacă nu merg la acest „recensământ” sunt de acord cu ereticii. Domnul sa v-ajute, pe voi ce cu inima curată!

     Apreciază

   • Mie nu mi se pare ca Timotei ar fi tigan si nici Teodot evreu. Si chiar daca ar fi, importanta e marturisirea si faptele fiecaruia.
    Pana una alta, cu totii exagerati: voi cu Timotei intr-un sens (si asta va arunca in schisma) si Teodot in extrema cealalta, caci s-a intors la ecumenisti si s-a lasat hirotonit de Teodosie al Tomisului (ecumenist cu multe bube in cap).
    Despre valabilitatea hirotoniei ultimului nu prea esti in masura sa te pronunti sau mai precis nu are sens, atata vreme cat voi oricum negati harul la pomenitori.

    Apreciază

 1. Pingback: La Ministerul de Externe s-a cerut INTERZICEREA PRIMIIRII ERETICULUI PAPĂ de către etnicii maghiari, interzicerea vizitei în România și s-a protestat ÎMPOTRIVA ECUMENISMULUI – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 2. .
  Observ ca sunt sententioase, ofensatoare si voit confuze multe din interventiile de mai sus.
  S-au activat cei care sunt pusi pe a decredibiliza si descuraja astfel de manifestari; mai slab organizate, putin detaliate anterior duhovnicilor nostri pentru o binecuvantare fara retineri din partea lor, ele sunt totusi semnificative prin avertizarile transmise.
  Deranjeaza mult unele interese credinta sincera in adevarul si coerenta ortodoxiei, afirmarea intereselor nationale.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s