Un alt Inspectorat Școlar ÎN GENUNCHI ÎN FAȚA PAPEI! În București, vineri 31 mai, TOATE ȘCOLILE VOR FI ÎNCHISE, iar unele chiar și joi

Imagini pentru papa si copiii

Foto – glasul-hd.ro

După cum am vazut în articolul Pentru primirea papei în Iași, Inspectoratul Școlar Județean, la solicitarea Primăriei, cere de la toate liceele din oraș CÂTE 50 DE ELEVI „VOLUNTARI”, situația se repetă oarecum și în București.

Se pare că autoritățile vor cu tot dinadinsul ca papa să fie înâmpinat în special de copii. Să-l primească cei mai nevinovați dintre noi, ca pe un mare lider religios, ca pe o mare personalitate a lumii, ca pe un apostol al păcii, împăcării și cel mai grav să le inducă ideea de biserici surori în mințile neprihănite și neștiutoare așa încât viitoarea generație să îmbrățișeze ecumenismul fără rețineri și odată cu asta pe însuși antihrist.


Zi liberă pentru elevii din Capitală, vineri, 31 mai. Cursuri suspendate în toate şcolile din Bucureşti pentru vizita Papei în România

Cursurile din toate şcolile şi grădiniţele din Capitală vor fi suspendate, vineri, 31 mai, cu prilejul vizitei Papei în Bucureşti, decizia fiind aprobată vineri, în cadrul comandamentului întrunit la Primăria Capitalei. Cursurile vor fi suspendate pentru anumite unităţi în cursul zilei de joi, 30 mai.

UPDATE. Inspectoratul Școlar al Municipiului București a transmis o informare prin care arată că luni va comunica oficial decizia închiderii școlilor. Tot luni, va publica și lista școlilor închise joi după amiază. ISMB a precizat că vineri, 31 mai, toate școlile vor fi închise.

Toate şcolile şi grădiniţele din Capitală vor avea, vineri, 31 mai, cursurile suspendate cu prilejul vizitei Papei în Bucureşti, iar în cursul zilei de joi, doar o parte din unităţile de învăţământ îşi vor închide porţile. Decizia a fost luată în cadrul comandamentului întrunit la Primăria Capitalei. Soluţia a venit de la Poliţia Capitalei, Gabriela Firea declarând că salută această propunere. „La summitul de la Sibiu s-au închis şcolile în tot oraşul, timp de o săptămână şi a fost o decizie foarte bună. (…) Cine spune că şcolile trebuie închise parţial, nu ştie care este intensitatea acestui eveniment”, a declarat Gabriela Firea.

La rândul său, Ioana Neacşu, inspector general, a anunţat că vor fi demarate procedurile necesare.

„Ţinând cont de recomandările Poliţiei, vă propunem ca pentru data de vineri să suspendăm cursurile în toate şcolile din Bucureşti, iar joi să fie suspendate parţial. Vom demara procedurile pentru suspendarea cursurilor total pentru data de vineri”, a anunţat Ioana Neacşu.

Papa Francisc va face o vizită istorică în România între 31 mai şi 2 iunie. Călătoria apostolică a papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, şi se desfăşoară sub genericul „Să mergem împreună!”.

Sursa: hotnews.ro


Urmăriți și:

PROTEST autorizat împotriva papei și ecumenismului – Sâmbătă 25 mai, la baza Dealului Patriarhiei

RĂSPÂNDIȚI – Text împotriva primirii ereticului papă Francisc ca un arhiereu în România

Bulgarii l-au lăsat pe papă să se roage singur în Catedrală. Ca un eretic, în fața Altarului ADEVĂRATEI BISERICI!

13 gânduri despre „Un alt Inspectorat Școlar ÎN GENUNCHI ÎN FAȚA PAPEI! În București, vineri 31 mai, TOATE ȘCOLILE VOR FI ÎNCHISE, iar unele chiar și joi

 1. Toti,inspectori scolari,demnitari ori alte oficialitati si mireni ce-l vor primi pe inaintemergatorulantihristului nu sunt decat niste nevertebrate si niste apostati vor vedea ei la judecata ce au facut,mi-e sila tare de asemenea specimene si lingai oportunisti.

  Apreciază

  • Nu că papa nu ar fi schismastic, dar pe ce vă bazați când spuneți că papa este „inaintemergatorulantihristului”?

   Cred că dacă am fi subordonați rușilor (care, apropo, ne-au răpit Basarabia), ați fi mulțumit!

   Apreciază

   • @ Ioan C. : ai o obsesie bolnavă cu rușii, n-avem cum să fim subordonați nimănui, fiind o Patriarhie autocefală. Că PF Daniel va săruta papucul papei, e cu totul altă poveste. Īți reamintesc, în Ortodoxie toți episcopii sunt egali, teoretic, nu există primus inter pares ca și la ereticii papistași.

    Apreciază

   • Nu tin cu rusii avand in vedere ca au intrat peste noi de 8 ori si sunt mult mai rautaciosi ca romanii,singurul lor merit e ca sunt ortodocsi si au dat multi sfinti Bisericii,in schimb sunt iubitori de vodca si de stapinire,romanii sunt mult mai harnici decat rusii,lucru constatat chiar de rusi in timpul deportarii lor in siberia,dar daca ar fi sa aleg intr rusi si occident as alege raul cel mai mic adica pe rusi cu toate neajunsurile provocate de ei, fiindca sunt ortodocsi nicidecum apusul apostat.In privinta papei ca este inaintemergsatorul antihristului o spun altii mai invatati ca mine si cu viata imbunatatita,cititi mai mult si veti vedea desi ma indoiesc ca nu stiti pentru ca sunteti comentator cu state vechi,cititi profetiile sfintilor parinti si va veti lamuri.Sincer ma mir ca ma intrebati asta de aceea stau si ma intreb daca nu cumva doriti sa ma testati.

    Apreciază

    • As fi pentru o alianță cu Rusia numai după ce primim înapoi Basarabia și Tezaurul, când astfel dovada de buna lor credință. Știți doar, credința fara fapte este…

     Apreciază

    • Petre Țuțea:
     „Rușii sunt la fel de imperialiști ca Germania lui Hitler. Dar ei nu spun asta. Rușii sunt mai perfizi. Când te ocupă și te declari de acord, spun că ești progresist, iar când le rupi fălcile, că ești fascist și reacționar. Rușii sunt mai abili politic decât germanii. Dovadă că au reușit să facă din brașoava asta roșie, din rușinea asta care e bolșevismul, o supraputere mondială, sã impună Statelor Unite situarea bolșevismului la rang de supraputere.”
     (322 de vorbe memorabile ale lui Petre Țuțea, Ed. Humanitas, București, 2009, p. 105)

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s