Imagini VIDEO și FOTO de la PROTESTUL ÎMPOTRIVA PAPEI ȘI ECUMENISMULUI – 25 mai, București

După cum am anunțat, a avut loc protestul împotriva ereticului papă care va vizita România și împotriva ecumenismului:

PROTEST autorizat împotriva papei și ecumenismului – Sâmbătă 25 mai, la baza Dealului Patriarhiei

Aproximativ 80 de ortodocși au manifestat, vineri 25 mai, în parcul Unirii de vizavi de baza dealului Patriarhiei.

Doar aceștia s-au găsit să spele rușinea României Ortodoxe. Deocamdată. Mai mult decât nimic…

Să vedem cine va avea curaj să-și mărturisească credința în zilele venirii arhiereticului în România.

Au fost prezenți temporar, fostul primar al Clujului Gheorghe Funar, care a vorbit la microfon și economistul Ilie Șerbănescu.

Video:

Emanuel Iscru

 

Gheorghe Funar

 

Gabriel Apreutesei

 

Foto: 

16 gânduri despre „Imagini VIDEO și FOTO de la PROTESTUL ÎMPOTRIVA PAPEI ȘI ECUMENISMULUI – 25 mai, București

 1. Am văzut că Daniel a fost calificat într-un anume fel pe un baner.
  De bun simt ar fi fost că și Kirill și Hilarion de Volokalamsk sa fi fost calificați la fel, atunci mitingul ar fi avut o mai mare credibilitate.

  Apreciază

  • Tu ai probleme de perceptie sau nu te duce capul??
   Cine se intealneste aici cu papa si intentioaneaza sa il primeasca precum un ierararh cu succesiune apostolica? Kiril, Ilarion sau alt ierarh strain?!
   Sau dupa tine, orice critica are valoare doar daca ii incrimineaza in paralel si pe rusi??
   Tu traiesti in Rusia?
   Migreaza in Rusia si critica-i tu acolo pe ecumenistii lor.
   Deocamdata ne intereseaza ai nostri tradatori. Cand a fost cazul i-am criticat si pe rusi.

   Apreciază

 2. Ecumenistul Apreutesei la un miting antiecumenist? Plus mireni antiecumenisti, dar care se duc la slujbe la pomenitori, deh, ei sunt „doar” partasi.

  Apreciază

  • Daca ar fi sa ne judece Dumnezeu pe fiecare dupa cat de corecti si de pur ortodocsi suntem, care dintre noi ar mai ramane viu??
   Venind la astfel de actiuni vor intelege si cei ce cocheteza cu ecumenistii cum trebuie sa se raporteze la Ortodoxie.
   Ideea e ca nimeni altcineva nu a facut vreo actiune de opozitie publica, concreta, fata de vizita ereticului papa in Romania (in afara de Sinaxa de la Botosani unde s-a semnat documentul depus la Patriarhie).
   Dar poate ai facut tu si noi nu stim…

   Apreciază

 3. Cinste voua, dragi participanti la miting. Adevarul nu se exprima mai bine daca erati 100 000. Dumnezeu a ales sa lucreze prin cei mici i sa rusineze cele mari ale lumii.
  Multumim Daniel Vla pentru ca ne-ati mijlocit aceste imagini, fara care ramaneam in ceata, noi cei din provincie.

  Apreciază

 4. Pingback: VINE BALAURUL DE LA ROMA… Românii conștient-ortodocși ce vor face? – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 5. Orașul Vatican, 11 mai 2019)
  Zilele trecute, papa Francisc a scris o scrisoare(invitație) oamenilor de afaceri și economiști ai lumii. Deghizat în spatele pretextului că vrea să ajute săracii de pe planetă, Vaticanul intenționează de fapt să schimbe definitiv cursul economiei mondiale, avansând pașii inobservabili, dar planificați și siguri spre controlul economiei prin tot felul de întruniri și „legământe” cu TINERII economiști de pe mapamond. In scrisoarea papei adresată oamenilor de afaceri, întâlnim din nou, atât „binele comun” cât și „ecologia integrală”, introduse ca idei și denumiri de cod către acele schimbări DEFINITIVE aplicate peste națiunile pământului. Atenție: nu vom avea doar schimbări economice, dar și dispariția planificată(!) a hotarelor/frontierelor „de orice fel” de pe mapamond (vezi definiția „ecologiei integrale”)…
  Evenimentul va promova un „legământ comun”, „un proces de schimbare globală”, a mai spus Francis.
  [am încheiat aici comentariul; mai jos, textul cu traducere google…articol nuanțat cu majuscule adăugate]

  ++++

  CATHOLIC NEWS AGENCY; 11 mai 2019

  „…papa Francisc a invitat personal tineri economiști și antreprenori să se alăture lui Assisi, în Italia, în 2020, pentru a discuta cum să aducă cultura vieții și îngrijirea BINELUI COMUN al economiei globale… a spus el, „voi apela la unii dintre cei mai buni economiști și antreprenori care lucrează deja la NIVEL MONDIAL pentru a crea o economie compatibilă cu aceste idealuri. Sunt încrezător că vor răspunde „.

  Denumit „Economia lui Francesco”, evenimentul va avea loc în perioada 26-28 martie 2020, în orașul Assisi, orașul natal al Sfântului Francisc situat în centrul Italiei.
  Potrivit Papei Francis, Sf. Francisc de Assisi este un „exemplu remarcabil de îngrijire a vulnerabilității și a unei ECOLOGII INTEGRALE”…
  În fața unei nevoi urgente, Papa Francisc a încurajat oamenii să-și regândească „prioritățile mentale și morale, să le aducă în mai mare măsură în conformitate cu PORUNCILE lui DUMNEZEU și cu cerințele BINELUI COMUN”…
  Papa a făcut referire și la enciclica sa privind mediul, „Laudato Si” , din 2016…
  Evenimentul va promova un LEGĂMÂNT COMUN”, „un proces de SCHIMBARE GLOBALĂ”, a spus Francis, prin intermediul oamenilor „inspirat de un ideal de fraternitate atent, mai ales, celor săraci și excluși”.

  „Te aștept și chiar acum, vă salut și vă dau binecuvântarea mea”, a încheiat scrisoarea. „Vă rog, nu uitați să vă rugați pentru mine”.
  https://www.catholicnewsagency.com/news/pope-francis-invites-young-economists-entrepreneurs-to-italy-in-2020-46257

  Apreciază

 6. Extras din conferința suținută de preotul Gheorghe Calciu-Dumitreasa la Biserica din Zalău, anul 2005:

  „Este un duh care colindă Europa și lumea în general. Un duh… care își schimbă înfățișarea de fiecare dată și care atacă din toate părțile lumea creștină, sub diverse chipuri. În general chipul este blând, discursul este atrăgător, dar intenția lui este perfidă. Acest duh poate să vorbească despre FAMİLİE cu cuvinte frumoase, dar intenția lui este de a distruge familia. Poate să vorbească despre Biserică, plin de dragoste pentru toate Bisericile; un fel de sincretism religios dar dorința este de a spulbera ortodoxia.

  Poate să vorbească despre țară și despre patrie care este ceva pe care încearcă să o susțină dar intenția lui este de a distruge și Patria și Biserica.

  Acest duh se cheamă ECUMENISM!

  Tot acest discurs frumos, și cu FEȚE MULTİPLE nu are decât o singură intenție, distrugerea unei națiuni, distrugerea națiunilor, desființarea Bisericii Ortodoxe… și instituirea unui grup de conducători, puși nu știu de cine, care să dicteze tuturor națiunilor ideile lor, să le încorseteze în anumite tipuri, sociale și politice religioase, în care ei să fie cei care dictează, și care produc în viața noastră.
  Fraților să nu ne lăsăm amăgiți! Trăiesc în mijlocul acestor emițători, ai discursului prolific, și care cutreieră lumea. Îi cunosc pe toți. N-au nicio intenție bună cu Biserica noastră.
  Sub „Iubirea Hristică” , sub „İubirea Pacea Universală”, ei ascund intenții perfide.
  De aceea am venit aici ca să vă spun nu vă lăsați ademeniți. Am observat o puternică tendință ecumenistă în Biserica Ortodoxă!
  Foarte puternică! Începând de sus și până jos. ”
  (CLICK de la min. 4 şi 50 de sec.)

  Apreciază

 7. Pingback: VINE BALAURUL DE LA ROMA… Românii conștient-ortodocși ce vor face? | ortodoxiadreaptacredinta

 8. Pingback: „Locțiitorul Fiului lui Dumnezeu” s-a întâlnit azi cu „fratele său drag” – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 9. Pingback: Video – Marian Morocu mustrând pseudo-ierarhii și clerul trădător – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s