Salvatorul papei de ploi și grindină, la București: Petre Daea, ministrul agriculturii

https://mediastiriv1.freenode.ro/image/201808/w800/media-153555262948957100.jpeg

Când a venit ereticul de la Roma la București mulți jurnaliști fără prea mult discernământ și necunoscători ai Ortodoxiei, afirmau sus și tare că pe unde trece papa vremea se îmbunătățește. Într-adevăr, în ciuda prognozei meteo nefavorabile, pe 31 mai, ploile au întârziat să apară și papa s-a plimbat în voie prin Capitală, în aplauzele românilor dezbisericiți și blegi. Dar cauza erau rachetele antigrindină. Rachete care nu sunt numai antigrindină ci și antiploaie. Acestea dispersează norii și nu mai plouă câteva ore bune. Aceleași rachete poluează intens atmosfera.

Iată ce citim la Petre Daea se declară salvatorul vizitei Papei Francisc în România: Ministrul a susţinut că el a oprit grindina:

Prima zi a vizitei Papei Francisc în România, cea petrecută în Bucureşti, a stat sub semnul incertudinii din cauza fricii că ploile puternice ce se anunţau vor afecta programul stabilit pentru vineri.

În cele din urmă, programul a decurs precum era stabilit, iar ploaia a venit doar în partea finală fără a afecta evenimentele. Pentru acest lucru, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a lăudat sistemul antirachetă şi a arătat că au fost lansate în jur de 1.000 de rachete.

„Sistemul antigrindină a dat aproximativ 1.000 de rachete până la această dată. Stăm cu ochii pe aceste puncte de lansare. Este o situaţie extrem de delicată nu am avut în anii trecuţi o zi în care să lansăm 75 de rachete de la un punct de comandă. Sâmbătă am fost la Ploieşti la centrul de comanda unde specialiştii lansaseră 75 de rachete, pentru a face faţă situaţiei cu care s-au întâlnit în ziua respectivă.

Lucrăm şi acţionăm ca să ţinem cât putem sub control aceste fenomene”, a subliniat Petre Daea, citat de Agerpres.

Întrebat dacă el a oprit grindina pentru Papa Francisc, Daea a răspuns zâmbind: „Da. Da“.

5 gânduri despre „Salvatorul papei de ploi și grindină, la București: Petre Daea, ministrul agriculturii

 1. noah acuma ne da Dumnezeu ploi si ploi , de nu le mai poti oprii cu toate rachetele !
  trebuiau sa lase sa-i cada in cap grindina la falsul-papă si necrestinul acela !

  Apreciază

  • Ce aveti cu PAPA? e si el om ca noi toti! daca ati citi bibliografia lui este un om simplu si la cate a renuntat si prin ceclipe foartegrele a trecut Papa cu aceasta boala infectiei la plamani si supravietuieste de 50 de ani cu un singur plaman!!!!!! Ce cuvinte mai aveti de spus?

   Apreciază

   • eii… dar nu e om ca noi toti !
    tocmai asta e problema noastra !
    noi suntem botezati crestineste si avem învatatura crestină de 2000 de ani neschimbata si asa vrem sa traim ! nu ne trebe sa vina un ne-botezat sa ne invete pe noi alta invatatura decat cea care o am primit de la Sfinti !
    n-avem nimica cu el ….da nici el sa nu aiba nimica cu noi ! sa stea acolo la cuibul lui de la Vatican si sa ne lase in pace cu tampeniile lui !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s