Proteste și marșuri antiecumenism, anticip, antiavorturi… Primul pe 13 iulie în fața Guvernului (Piața Victoriei), ora 10:00

Sâmbătă 13 iulie, orele 10:00 – 14:00, Piața Victoriei, în fața Guvernului. De la 14:00 la 15:00 marș spre Patriarhie și de la 15:00 la 18:00 protest la baza Dealului Patriarhiei.

E timpul ca ortodocșii să iasă din amorțeală și să devină mai activi în apărarea credinței, a libertății individuale, a vieții copiiilor nenăscuți, a familiei așa cum a lăsat-o Dumnezeu, a conștiinței naționale.

Apocalipsa bate la ușă, iar noi avem datoria să mărturisim, cu orice preț. Când vom trece în lumea de dincolo, fiecare dintre noi va da socoteala pentru cât și ce am făcut pentru păstrarea intactă a credinței și pentru semenii noștri. Și neamul întreg va fi judecat și pe baza faptelor noastre.

Veniți fraților și arătați-le celor ce se închină sistemului antihristic că ortodocșii n-au murit, că Ortodoxia este piatra de care se va împiedica noua ordine mondială, căci scris este că Biserica porțile iadului n-o vor birui!

protocol 1.jpg

protocol 2.jpg

Grupul de Initiativa al Crestinilor Ortodocsi din Romania, anunta Avizarea unor Adunari Publice, in Bucuresti la Guvernul Romaniei, , Patriarhia Romana si Parlamentul Romaniei, pentru APARAREA DREPTEI CREDINTE ORTODOXE in zilele de 13 Iulie,17 August, 21 Septembrie si 19 Octombrie 2019.

Scopul adunării publice îl constituie manifestarea, protestului în legătură cu:

1.Adoptarea unui set de proiecte de lege, privind interzicerea avorturilor, incurajarea natalitatii, a protectiei copilului nou nascut, pana la varsta majotatului si a Familiei acestuia.

2.Demisia Patriarhului Romaniei Daniel (Ciobotea), pentru incalcarea Sfintelor Canoane si schimbarii Traditiilor Bisericii Ortodoxe, date de Sfintii Parinti.

3.Retragerea semnaturilor din Creta, date in anul 2016, de Clerul Biserici Ortodoxe Romane.

4.Revenirea la vechile Traditii Bisericesti, date de Sfintii Parinti.

5.Impotriva Intentiei Clasei Politice de a modifica Constitutia Romaniei,

6.Renuntarea la aberatiile Progresiste ale Ideologiei de Gen (LGBTI), promovate ca urmare a ratificarii in 2016, a Conventiei de la Instanbul.

7.Impotriva Vaccinarii obligatorii.

8.Interzicerea Cartilor de Identitate si actelor cu Cip (Biometrice).

11 gânduri despre „Proteste și marșuri antiecumenism, anticip, antiavorturi… Primul pe 13 iulie în fața Guvernului (Piața Victoriei), ora 10:00

 1. Am cautat si nu am gasit un grup civic pt ortodocsi, ci doar Reteaua civica Bucuresti. Care cuprinde si Grupul civic Kiseleff, condus de Marinela Rață, sustinatoare a poponarilor.

  Apreciază

 2. Ridicol. Tara arde si baba îsi arata partile rusinoase, jidovului batjocoritor; Sa fim modele de crestinism noi însine si sa marturisim martiric, când vom fi încercati, nu sa ne aflam în treabä…

  Apreciază

 3. Cum putem sa aflam amănunte despre acest grup de initiativa a creștinilor ortodocși, cine sunt organizatorii, dacă se implica bisericile,mănăstirile ,dacă organizatorii sunt ecumenisti sau antiecumenisti. …mulțumesc.

  Apreciază

  • Cine sa se implice?! Manastirile??!
   Care manastire ai vazut ca lupta deschis impotriva pseudo-sinodului din Creta si ecumenismului? Bisericile, de zid? Au fost dati afara sau au plecat ei.
   Sunt antiecumenisti, ce au intrerupt comuniunea cu ierarhii tradatori.
   Dar nu e logic? Nu rezulta din punctele de mai sus ca sunt antiecumenisti?
   Au mai facut proteste. Denumirea si-au luat-o de curand.
   Mai bine participati decat sa va puneti atatea intrebari.

   Apreciază

 4. Simpatizanții pro- Creta de la pseudopatriarh,pseudoepiscopi,pseudo- stăreți,pseudo-duhovnici,pseudo-preoti,pseudo-monahi,pseudo-pustnici,pseudo-vazatori cu duhul,pseudo-teologi,pana la mirenii participanți cu simpatie la la slujbele oficiate de categoriile sus-menționate NU SUNT ORTODOCSI.Sunt eterodocși,excluși de la sine din Biserica Ortodoxa.Sunt decăzuți din dreptul de a fi numiți ortodocsi.Singurii ortodocși sunt creștinii si clericii nepomenitori echilibrati ai simpatizantillor sinodului unionist tâlhăresc din Creta.Nu sunt despărțiți de Biserica,nu își fac Biserica proprie pentru ca daca ar face una ca asta,la nepomenit ori echilibrati nu ar mai fi posibila mântuirea.E singurul loc unde exista mântuire:in Biserica Ortodoxa Romana nepomenitoare a simpatizantilor pro-Creta,echilibrata in practica ortodoxa si Deschisa oricând să-i primească înapoi pe cei care se reîntorc la ortodoxie.

  Apreciază

  • dumitru
   Serios??!!
   Deci singurii ortodocsi sunt nepomeniorii?? Numai ei se mantuiesc din toata lumea asta?
   Dar daca cineva vine la Ortodoxie la pomenitori dintre… catolici de exemplu? Un preot pomenitor il boteaza, il mirunge, il impartaseste, ce va fi acel nou venit la Ortodoxie? Va fi ortodox sau eretic ecumenist, caci el va participa in continuare la slujbele pomenitorilor?

   Apreciază

  • dumitru, ai luat-o pe aratură…
   mai sunt si dintre ortodocsi ( preoti, monahi, mireni) care nu sunt simpatizanti ai cretanilor , nici nu au treaba cu ce a fost acolo si is in Biserica Ortodoxa cea Una Sfanta Soborniceasca si Apostoleasca ! punct. ca e romana sau bulgara sau georgiana sau rusa sau belarusa tot Una e!
   nu Biserica pomeneste erezii…ci unii din ea.
   uiti de sutele de monahi , monahii, rasofori, frati incepatori din schiturile si manastirile noastre care n-au altceva in cap decat sa se mantuiasca prin ascultare, rugaciune, rucodelie, slujbe etc.
   tu chiar crezi ca toti din manastiri au treaba cu ce a fost la creta? au telefoane, calculator si internet ?!
   raspund staretii si egumenii care au raspunderea…oe ei ii trage Dumnezeu la raspundere…
   ce..acestia mici care am zis… nu mai sunt ortodocsi doar pt ca asa ti se pare tie? doar pt ca ierarhii nostri au luat-o razna ?
   daca nu mai sunt ortodocsi decat nepomenitorii..inseamna ca atatia oameni se duc in iad .
   ortodox e tot omul botezat ortodox care n-a semnat la creta si nu are convingeri ecumeniste !
   ca pomeneste / nu pomeneste asta intra la alta măsura de judecata, e altceva .
   numai Dumnezeu hotaraste cine decade din drepturile de ortodox !
   asta e o parere a ta formata pe baza informatiilor tale in decurs de 3 ani…
   ai ajuns tu la concluzia asta… dar nu merge numa asa…
   asta se hotareste de un sinod, de mai multi specialisti …nu numa asa de cativa mireni care au citit pe internet despre teoligie sau au citit pe bloguri ici colea si gaa acu e destept poate trage concluzii. hoo hoo stăi pe scaunu tau 🙂
   Doamne ajută!

   Apreciază

 5. Pingback: Al doilea protest antiecumenism, anticip, antiavorturi… pe 17 august orele 10:00 – 18:00, în fața Guvernului și la Baza dealului Patriarhiei – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

 6. Pingback: Adunari publice anti cip, anti ecumenism, anti avort, anti LGBTQ si anti vaccinare obligatorie la Bucuresti in zilele de 17 August, 21 Septembrie si 19 Octombrie 2019 | SACCSIV - blog ortodox

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s