Mânăstirea Putna a devenit cu totul ecumenistă

Rugăciune împreună, mâncare împreună, afișare împreună cu ereticii. Un eveniment ecumenist din octombrie 2014.

 

Sf. Ioan Gură de Aur: „De aceea v-am amintit adesea despre ereticii cei fără de Dumnezeu şi vă rog şi acum: să nu aveţi nici un fel comuniune cu ei – să nu mâncaţi cu ei, să nu beţi, să nu legaţi prietenii, nici relaţii, nici dragoste, nici pace. Căci dacă cineva se învoieşte cu ereticii în acestea, acela se face străin de Biserica Sobornicească”.

 

CANONUL 45 apostolic (OPRIREA COMUNIUNII CU ERETICII)

Episcopul sau presbiterul sau diaconul, daca numai s-a rugat împreuna cu ereticii, sa se afuriseasca; iar daca le-a permis acestora sa savârseasca ceva ca clerici (sa savârseasca cele sfinte), sa se cateriseasca.

(10, 11, 46, 64 ap.; 2, 4 sin. UI ec; 6, 9, 32, 33, 34, 37 Laod.; 9 Tim. Alex.)

 

CANONUL 33 Laodiceea (SE OPRESTE RUGACIUNEA CU ERETICII SI SCHISMATICII)

Nu se cuvine a ne ruga împreuna cu ereticii sau cu schismaticii.

(10, 11, 45, 46, 64 ap.; 19 sin. I ec; 7 sin. II ec; 2, 4 sin. III ec; 11,95 TruL; 6, 7, 8, 10, 14, 31, 32, 34 Laod.; 1, 47 Vasile cel Mare; 9 Tim. Alex.) 

8 gânduri despre „Mânăstirea Putna a devenit cu totul ecumenistă

    • Vor ajunge ca cei din ținuturile gherghesenilor, cu toții demonizați gata sa-l primească pe antihrist. Nici in Tibet nu este atata demonizare precum este astazi oriunde, duhuri necurate răspândite de ereticii Ecumeniști. Este hinduism cum spunea pr Serafim Rose.
      Doar mila Maicii Domnului mai tine pamântul. Si copii au ajuns demonizați din cauza ereticilor.
      Bine a văzut acel preot din Ucraina ca era in iad cu tot cu turma sa si de aceea a si înțepenit. Schisma nu o spală nici sângele de mucenic.

      Apreciază

  1. Am stat de vorba cu un parinte dentr-un sat si l-am intrebat de pseudo-sinod si a zis ca nu stie despre el ca nu l-au instiintat „ierarhia” despre ce s-a semnat acolo si i-am dat documente in legutura cu subiectul si am mai stat de vorba cu o persoana care zice ca ereticii necondamnati sinodal sint inca in Beseareca, adeca Ciobotea, teofan, „preotii” pomenitori, adeca a zis ca ei sint in Beseareca Romina si noi tot la fel pina la intrunirea unui Sinod ortodox care sa-i condamne, la care l-am contrazis si m-a intrebat daca fac parte den Beseareca ortodoxa Romina, si i-am zis ca (DA), sint in Beseareca, trupul lui Hristos, si aici ma nelinistesc de acest raspuns, pentru ca Sfintul Ioan Maximovici a spus ca cei pacatosi nepocaiti, nu-s in Beseareca! Si eu sint nespovedit la duhovnic si am pacate grele, cum pot fii eu in Beseareca. Sa ma duc la el iarasi si sa-i spun ca nu-s nici eu in Beseareca den cauza pacatelor?

    Apreciază

    • nu… să te duci să-ti pârăști pacatele grele la un duhovnic care nu-i ecumenist ! si dupa ce le-ai pârât esti din Biserică 🙂
      nu ai raspuns gresit…adica esti din Biserica Ortodoxa ( botezat ortodox) cu credinta ortodoxa , numai ca ai unele pacate nespovedite si trebuie sa te pui la pct. cu ele, dar tot ai amânat din unele lipsuri duhovnicesti.
      urmeaza sa te spovedesti .
      Doamne ajută .

      Apreciază

Lasă un comentariu