Ieromonah Macarie Banu despre festivalul satanist „Untold” de la Cluj (1-4 august 2019)

Reamintesc că pr. Macarie Banu de la Schitul Oituz aplică o întrerupere greșită a pomenirii ierarhului ecumenist (AICI), dar în acest context este importantă predica sa folositoare, pentru că prea puțini preoți vorbesc concret despre pericolele noii ordini mondiale.

Predica de duminică 14 iulie, a vindecării slugii sutașului. De la minutul 25:00 pr. Macarie vorbește despre „Untold 2019”, festival satanist ce se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 1-4 augut.

3 gânduri despre „Ieromonah Macarie Banu despre festivalul satanist „Untold” de la Cluj (1-4 august 2019)

  1. Pingback: Plata cu sânge, jerfit dracilor, pentru un bilet de o zi la „Untold” – Daniel Vla – Ortodoxie, Țară, Românism

  2. BRAVO pentru Parintele Macarie Banu! Bravo si cinste Sfintiei Sale ca are curaj sa spuna Adevarul!!! Mare atentie! Cine va dona sange cu aceasta ocazie va fi pe lista donatorilor de organe cu forta! Cine este cu adevarat crestin ortodox nu se duce la festival sataniste Untold. Romania este vizata! Rugati-va la Dumnezeu, la Maica Domnului si la Sfantul Duh! Romanii sunt lasi si lasi sunt si preotii astazi. De ce nu se implica la predici crestin ortodoxe sa zica si despre realitatile zilelor noastre? Copiii cu 10 la BAC, crestini ortodocsi sa nu se duca la aceste festival. Nici un tanar sa nu se duca la festivalele spurcate de genul acesta, unde sunt vehiculate energii demonice . Rugati-va la Dumnezeu !
    Doamne – ajuta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s