Plata cu sânge, jerfit dracilor, pentru un bilet de o zi la „Untold”

Un afiș mai explicit de atât nici că se putea.

Cei care vor dona sânge pentru a intra gratuit la festivalul satanist „Untold” (1-4 august 2019, Cluj-Napoca), vor jertfi sângele lor dracilor!

BLOOD NETWORK: Doneaza sange si mergi la UNTOLD!

UNTOLD imrpeuna cu platforma „SI EU DONEZ” pun bazele primei retele a donatorilor benevoli de sange.

Dupa succesul incredibil pe care campania PAY WITH BLOOD l-a avut anul trecut, in acest an cel mai bun festival din Europa, UNTOLD, reia campania de donare de sange, intr-o varianta mult mai complexa si cu o noua identitate, BLOOD NETWORK.

In plus, UNTOLD impreuna cu singura platforma tehnologica de donare de sange din Romania, Si Eu Donez, au pus bazele primei Retele a Donatorilor Benevoli de Sange. Membrii platformei vor fi anuntati prin newsletter sau telefon, daca este nevoie de ei ca sa doneze la centrul din judetul lor. Sistemul poate sa prevada anumite nevoi de sange, pe grupe, arii geografice, in perioade delimitate ale anului.

Campania BLOOD NETWORK debuteaza in data de 7 iulie si se va desfasura in toate Centrele de Transfuzii din tara pana in 29 iulie. Mai mult decat atat festivalierii vor putea dona si la caravana mobila din Cluj-Napoca in zilele de 15,16,17 iulie si la Bucuresti in zilele de 18, 19, 20 iulie.

In acest an, mecanismul este urmatorul: cine doneaza sange la caravana mobila si se inscrie in baza de date Si Eu Donez (https://www.reteaua.sieudonez.ro) primeste un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, cand pe scena vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiesto si Faithless.

Festivalierii care doneaza la unul dintre Centrele de Transfuzii din tara si inscriu codul de donator primit pe siteul http://www.untold.com/bloodnetwork, primesc o reducere de 150 de lei din pretul final al abonamentului.

 

6 gânduri despre „Plata cu sânge, jerfit dracilor, pentru un bilet de o zi la „Untold”

  1. Total off-topic: Google a fost adus in fata Senatului SUA de catre… un alt evreu. Un evreu ce se declara conservativ, de altfel. Este vorba de Dennis Prager, care e foarte cunoscut in Vest si a venit si in Romania anul trecut in vara, mi se pare, la Cluj. Parca Mihai Morar isi cumparase bilet sa se duca la conferinta tinuta de Dennis Prager si postase poza cu biletul pe Facebook, asa aflasem si eu despre venirea sa in Romania. Acuma… Google a fost adus in fata Senatului din cauza cenzurii pe care o aplica pe internet, ceea ce pare un lucru bun, dar sa fim sinceri, stim cu totii ca nu se va rezolva nimic. Plus ca treaba pute si fiindca acest Dennis Prager, daca am inteles eu bine, a avut relatii cu Ronald Reagan… Deci… Posibil o papusa luptandu-se cu o alta papusa? Aveti aici video-ul cu ce s-a discutat la Senat: https://youtu.be/nO2hOe61yeM

    Apreciază

  2. „L-ați rănit pe Hristos fără milă, fariseilor. E rănit azi în Casa prietenilor Săi și ați plecat toți la interesele voastre pământești, lăsându-L abia viu. Îl vedeți prea bine pe Hristos în chivot, în potir, în icoană, în creștini și totuși treceți pe alături. Și dacă totuși celebrați slujbele, le faceți doar pentru bani, transformând Casa Tatălui ceresc în peșteră de tâlhari, în casă de vânzare și cumpărare, iar pe clerul ortodox bun îl prigoniți, prohibind pe toți de la Euharistie. Ne ucideți, zicând că aduceți slujbă lui Dumnezeu. Vai vouă!
    Voi, ierarhii apostați și clerul inferior vândut, care vedeți prea bine pe Hristos în minuni, în cuvânt și în lucrare, de vreme ce haina, misiunea, vorba și viața vă incumbă ca galileeni, ca pe Petru lângă foc, treceți mereu pe alături și nu urmați calea lui Hristos spre ceruri. Cum luptați voi împotriva teofaniei și Euharistiei? Și voi, creștinilor botezați, cum ați trecut de partea ateilor, devenind ighemonii sfinților? O, cum treceți toți pe alături! Nu are Hristos nevoie să-L ajutați, dar ați fost creați cu sensibilitatea milei, că Dumnezeu este milă. Ar trebui măcar din milă și din iubire să vă opriți la ieslea peșterii Betleemului, la Crucea Golgotei și la chivotul altarelor ortodoxe, să legați rănile lui Hristos prin Care noi toți am fost vindecați. E în noi o aplecare necesară spre milă și spre iubire, pe care ar trebui să le întrebuințăm tocmai în slujba lui Hristos, Care milă voiește și nu jertfă. O, samarinenilor, păgânilor, sălbaticilor și ateilor! Veniți să vedem pe Hristos, să ne apropiem de El, să-I vedem iubirea și Sfântul Său Sânge, să ni se facă milă de Creatorul și Proniatorul nostru Dumnezeu, să-I legăm rănile Celui ce ne iartă mereu și ne tot dezleagă, să-I turnăm untdelemnul și vinul milei și al dragostei curate. Să-L purtăm la sânul nostru, adică pe asinul trupului nostru, să-L transportăm azi în prigoană, până vom ajunge din nou la Biserica Ortodoxă, la Casa de oaspeți care poartă grijă de Hristos și de Sfânta Grijanie. Suntem străini azi și prigoniți, purtăm pe Hristos pe calea pribegiei, ospătându-ne în stânci și în catacombe, în amara primejduire și în dureri nespuse. Hristos ne spală, ne unge, ne curăță, ne poartă pe umeri. Când vedem rănile Sale, înseamnă că vedem chiar Sfântul Său Sânge și deci Euharistia lui Dumnezeu. Vinul nostru, pe care îl turnăm pe rănile lui Hristos, se transformă în Sfântul Sânge în rănile tuturor potirelor de pe altarele ortodoxe, iar untdelemnul se transformă în Sfântul și Marele Mir și în untdelemnul sfințit la Sfântul Maslu. Dobitocul pe care transportăm pe Hristos este trupul nostru, care poartă întru el Euharistia, Îl simte teofanic, grăiește cuvânt ceresc, Îl poartă la sân spre biserica vie ortodoxă sau chiar spre cetatea divină. Hristos ne scoate pe noi dintre tâlharii gândurilor, cuvintelor și faptelor, ne duce ca pe oaia cea pierdută în Sfânta Biserică Ortodoxă, dându-ne cei doi dinari ai Sfântului Trup și a Sfântului Sânge sau chiar teandria comunicării insușirilor, iar la a Doua Venire va plăti Sfintei Biserici pentru că ne-a ospătat cu Euharistia”.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s