ANUNȚ! Știe cineva unde poate fi găsit cu exactitate părintele Elpidie?

Tot ce am găsit pe internet despre el sunt cam aceste lucruri: 

– Elpidios Vagianakis este arhimandrit grec din insula Rodos;

– în jurul anului 2013 avea 55 de ani (acum ar trebui sa aiba 61);

– în anul 2000 a fondat ONG-ul „Lumina lui Hristos”; 

– în 2005 a început programul „”Salvați copiii”;

– a construit mai multe orfelinate în Uganda și din câte înțeleg, un sat, școli, un spital și avea de gând să înfiițeze ferme de vaci. Informații preluate de aici.

Cam atât am putut afla. 

În România există persoane care intenționează să meargă în Africa pentru a-i lua un interviu părintelui Elpidie pe tema actelor electronice și a vremurilor antihristice pe care le trăim. 

Pentru asta trebuie aflată locația exactă unde poate fi găsit.  

Dacă poate da cineva detalii, este rugat să scrie la rubrica de comentarii a acestui articol!

Reamintesc profețiile pe care le-a transmis acest părinte în ultimii ani: 

PROFETIA PARINTELUI ELPIDIE: „Voi, cei mici, îl veţi vedea pe ANTIHRIST”. Despre noul papa – profetul mincinos, razboi, foamete, ELITE, cipuri. Text integral preluat din revista Atitudini

Profeția Pr. Elpidie despre ultimele trei împărății ale lumii: Aceste trei regate vor fi: Împărăția Ursului(Rusia), Împărăția Dragonului(China), Împărăția Șarpelui(antihristul, falsul Mesia)

 

15 gânduri despre „ANUNȚ! Știe cineva unde poate fi găsit cu exactitate părintele Elpidie?

 1. S o fi urcat la ceruri.. Acum lasand gluma la o parte, se poate afla la autoritatile grecesti bisericesti.Aflati adresa, email,telefon etc De asemenea exista reprezentanta in Romania va interesati la biseria de langa ambasada Greciei

  Apreciază

 2. Doamne ajută,

  Cu ajutorul Domnului, prezentăm mai jos lista actualizată cu vechi ediții ale textelor Sfintei Scripturi, din care se remarcă Noul Testament de la 1859, al cărui text a fost preluat și în Biblia Sinodală de la 1914 (dar cu ortografia începutului de secol XX).

  Sunt și alte texte ale Sfintei Scripturi tot în listă și care nu au stricat înțelesul Scripturii, dar recomandăm în mod deosebit Noul Testament de la 1859 (care uneori are textul mai clar decât alte ediții).

  Click pentru a citi: Ediții vechi ale Scripturii

  Apreciază

    • de ce sunteti nepoliticosi aici e un site ortodox care presupune intelegere si vorbire frumoasa, si normala .Va mai informez ca cu persoane care nu sunt rude si cunostinte apropiate se vorbeste cu DVS nu cu TU , eventual trebuie sa spuneti sunteti , nu esti, constat ca religie stiti dar politete de loc la lectia asta ati lipsit, si cum vreti sa va iubeasca Dumnezeu daca va purtati rau cu aproapele???? Si nici bun simt. NU ma mai bag in blogu (blegu dvs) sunteti mnepoliticosi sunteti necredinciosi sau credinciosi de fatada, fanatici si nu aveti habar de stiinta si de cuceririle ei, si sunteti pe cale de a intra in Evul mediu cel mai intunecat. NU imi pierd timp cu dvs.Succes la pupat de moaste.Luati o batista cu hipoclorit 2%. NU asta e religia adevarata. Si cu asta am terminat si am iesit definitiv.

     Apreciază

    • vaii..da de ce v-ati suparat nenea Sergiu?
     intai invatati dvs. sa respectati preotii lui Dumnezeu si apoi sa asteptati sa fiti primit tot cu respect ! trebuia sa ziceti ” da cine este acest părinte Elpidie si cu ce se ocupa sfintia sa?”
     si atunci noi stiam ca sunteti binecredincios !
     asa cu ” individu” ne-am dat seama ca sunteti de pe alta planeta si chiar nu meritati mai.mult de atat ! si acu v-ati dat si arama pe fata ca nu sunteti dreptcredincios si a-ti hulit sfintenia data de Dumnezeu Sfintilor Săi asupra trupului lor cinstit si sfintit prin nevointe si mucenicie ! Ei va vor fii judecatori in Ziua de Apoi !

     Apreciat de 1 persoană

 3. După ceva trece la Domnul Pr. Elpidie la scurt timp se va face arătat preaspurcatul antihrist.Sa citim zilnic rugăciune stareților de la Optina împotriva lui antihrist nebunul ,preaspurcatul și preaindracitul .Sf.Ilie,Sf Enoh și Sf.Ioan evanghelistul îl vor biruii pe acest stricat . Judecata lui Dumnezeu îl va nimici că e purtător de satana-lucifer.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s