Ecumenism – Tabloul ereziarhului papă Francisc tronează deasupra unui altar ortodox în Spania, iar în fața bisericii Schitul Măgureanu din București credincioșii sunt întâmpinați de statuia „sfântului” papă Ioan Paul al II-lea

a

„De câteva zile sunt în zona de S-E a Spaniei cu un anume scop.
O să vă trimit câteva poze si o scurtă filmare realizate astăzi 01 septembrie 2019 în zona Fuengirola – Malaga, Spania.

Românii din zonă au la dispoziție o parohie unde pot participa la slujbe – Parohia Sfantul Ioan Botezatorul (7 ianuarie) cu locul concret de slujire în “Capilla Nuestra Senora de Fatima [ ca să vedeți ce locaș au închiriat sau cumpărat… – nota mea ] , Calle San Valentin s.n., Mijas-Costa, Malaga. Pr. Dimitrie-Mugurel Onica”.

În Sf Altar, în partea dreaptă sus este montat și acceptat de preotul nostru ecumenist un tablou cu Papa Francisc I… , iar în partea stânga sus a altarului se află, cred, o “icoană” cu Sf. Fecioara “de la Fatima” dimpreună cu un sărman papistaș care i se închină, probabil un “sfânt” al catolicilor.
TRIST!!!
PS: Evident că nu am stat la slujbă. Cei apropiați cu care am mers acolo au remarcat și ei rătăcirea.„

 

 

Sursa: primit pe WhatsApp

Și ecumenismul de la București cu un papă mort. Biserica Schitul Măgureanu unde credincioșii sunt educați și reeducați, de vizavi, în spiritul ecumenismului cu priveliștea statuii unui alt ereziarh – Ioan Paul al II-lea – pe care l-au numit „sfânt”.

 

 

 

3 gânduri despre „Ecumenism – Tabloul ereziarhului papă Francisc tronează deasupra unui altar ortodox în Spania, iar în fața bisericii Schitul Măgureanu din București credincioșii sunt întâmpinați de statuia „sfântului” papă Ioan Paul al II-lea

 1. Se vede ca nu ai minimul de cunoștințe în legătură cu informatiile proaste pe care le lansezi. In primul rand preotul din Spania care slujește intr o capelă catolică închiriată pentru oficierea serviciului divin, n a cumpărat biserica ci i a fost doar închiriată, acolo oficiindu se si slujbele de rit catolic la timpul lor (n ai observat crucifixul, ceea ce indică prezența unui altar), iar poza papei si tabloul despre care amintești sunt firești intr o capelă care este încă a lor… tot occidentul este plin de astfel de situații. In privinta statuii papei Ioan Paul al II lea din fata Manastirii Schitului Măgureanu te contrazic doar cu argumentul ca acolo este spațiu public, putea fi amplasată cu totul alta statuie…. Nu dau exemple. In concluzie sfatul meu ar fi sa te rogi la slujbe nu sa stai de filmat, te ai folosi mai mult!

  Apreciază

  • Incredibil cat tupeu!
   In textul scris de un ortodox ce a calatorit in Spania (nu l-am scris eu), se spune clar ca este un „locaș închiriat sau cumpărat…”.
   Dupa cum vezi, acolo e un iconostas ortodox. Ma indoiesc ca e demontabil sau ca il folosesc si catolicii la slujbele lor. Deci e un spatiu special amenajat pt ortodocsi.
   Insa oricum ar fi, slujesti sub tabloul ereziarhului Francisc e o blasfemie. Inseamna ca il recunosti ca ierarh sau mai rau, ca superior. E ecumenism in cea mai cumplita forma. Daca stii ce e acela ecumeniam, caci vad ca te complaci in aceasta erezie.
   Daca ierarhia BOR ar fi ortodoxa, s-ar termina cu aceasta aberatie de a slujii in capistile papistase in occident. Puteau foarte bine sa gaseasca de inchiriat o sala in alta parte. E o practica necanonica!

   In privinta statuii din fata bisericii Schitul Magureanu, e tot ecumenism. S-a nimerit sa fie exact in fata bisericii, sa-l vada ortodocsii cand ies de la slujba si sa vada si ca scrie acolo ca alt ereziarh, Ioan Paul al II-lea, ar fi „sfant”.
   O fi spatiu public, dar nu gaseau alt loc decat in fata unei biserici ortodoxe. Sa ne polueze estetic cu blasfemiile lor…
   Iti dau si eu un sfat: sterge-te la ochii, studiaza mai bine Otodoxia si iesi din ecumenismul in care te afli.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s