Să piară progresiștii neomarxiști de la fața lui Dumnezeu și din România! – Dan Barna – ar vota o lege în favoarea căsătoriilor homosexuale și a posibilității ca aceștia să infieze copii…

Mediafax 12 Iunie: Liderul USR Dan Barna susține căsătoria între persoane de aceleași sex și o lege care să reglementeze acest lucru. Dan Barna a declarat, la emisiunea Marius Tucă Show, că în acest moment societatea românească nu este pregătită pentru o astfel de măsură.

Liderul USR este convins într-un anumit orizont de timp şi românii vor fi pregătiţi să accepte căsătoriile între persoane de acelaşi sex, în Europa existând deja state care au reglementat astfel de căsătorii.

“În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus şi la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituţiei pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranţă, nu ştiu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna.

Liderul USR nu se opune nici adoptării unei legi care să dea liber căsătoriilor între persoane acelaşi sex, dacă măsura ar fi o prioritate.

“În momentul în care vom ajunge şi o astfel de iniţiativă ar ajunge în dezbaterea publică şi ar rezulta lucrul acesta ca fiind o prioritate, nu aş vedea nicio problemă”, a afirmat liderul USR.

Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord ca familiile formate din persoane de acelaşi sex să înfieze copii, Dan Barna a răspuns: “La momentul acesta, din nou, societatea nu e acolo”.

În octombrie anul trecut, preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat că parlamentarii formaţiunii vor vota împotriva modificării Constituţiei pentru redefinirea noţiunii de familie, considerând că este o temă falsă, iar a doua zidupă referendum viaţa niciunei familii nu va fi mai bună cu absolut nimic. – mediafax.ro

 

Din partea mea, ducă-se pe pustii, cu partidul lui cu tot și cu Cioloș de mână!

 

3 gânduri despre „Să piară progresiștii neomarxiști de la fața lui Dumnezeu și din România! – Dan Barna – ar vota o lege în favoarea căsătoriilor homosexuale și a posibilității ca aceștia să infieze copii…

 1. Dan Barna nu este marxist sau neomarxist, este adeptul capitalismului care sustine societatea impartita in clase. Mai cititi pe Marx ca are raspunsuri la multe probleme actuale. Iar cu sustinerea casatoriilor homosexuale nu sunt de acord (e ca si cum ai da permis de conducere unei persoane cu daltonism), pot sa le faca un fel de parteneriat civil , nu sa intineze taina casatoriei care este sfanta si nici sa adopte copii, acesti handicapati. Dan Barna este mai degraba fascist, si anticomunist, ceea ce il face dusmanul socialistilor ci comunistilor (sunt comunist dar nu ateu) din Romania.Doar PCR a fost singurul partid care a tinut cu poporul, ceilalti tin numai cu clasa stapanitoare de dupa Lovitura de Stat care se cred un fel de elita desi conform Constsitutiei si Declaratiei drerpturilor omului suntem egali.

  Apreciat de 1 persoană

  • Sergiu – ai perfecta dreptate. Subscriu.
   Nimeni nu are dreptul sa „modernizeze” legile Lui Dumnezeu. Creatorul a hotarit un lucru
   ff normal. Nimeni nu poate face sex cu o persoana de acelas sex cu el.
   Este putin spus anormal ca sa se legifereze pedofilia practicata de poponari.
   Ne apucam si dam drepturi la mutantii LGBT ? Atunci sa desfiintam si balamucul, ca si aia sint tot oameni, dar mai diversi.
   Daca unele state legifereaza o porcarie dece sintem noi obligati sa copiem ?
   Dece niste exceptii nefericite trebuie sa devina reguli pt oamenii normali.
   Unde sint drepturile copiilor de a creste intr-un mediu sanatos ?
   Nu intre doi bolnavi cu mutatii hormonale.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s