PROTEST pentru familia Cameliei Smicală ASTĂZI la ora 17:00, Piața Victoriei

Vineri, 17 ianuarie 2020, ora 17:00, Piata Victoriei, vă chemăm cu mic cu mare să ne fiți alături pentru susținerea familiei Simicală!

„Copiii au fost găsiți, ridicați de către 5 mașini de poliție, iar pe mine mă vor închide”, a scris dr. Camelia Smicală, miercuri 15 ianuarie, seara, pe contul ei de social media.

Lucrurile nu mai pot merge asa!
Vă așteptăm la protest, să arătăm că nu suntem indiferenți ! – https://www.facebook.com/events/519960081959096/

Organizator „Frăția Ortodoxă”.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

Copiii Cameliei Smicală, Mihai și Maria, fugiseră din centrele de plasament unde erau ținuți (Tampere – Finlanda) împotriva voinței lor, acum aproximativ o lună. Acum au fost găsiți de poliție.

ASTĂZI, între orele 17:00 – 19:00
PIAȚA VICTORIEI – BUCUREȘTI

De ziua lui Eminescu, Maria și Mihai au fost capturați pentru a treia oară în viața lor prin intervenția poliției finlandeze. Să ne înțelegem: vorbim de doi copii. Serviciul social nu a trimis o armată de psihologi să discute cu ei, ci un convoi de cinci mașini de poliție. Maria a avut încă o tentativă disperată de a fugi – fără șanse, având în vedere desfășurarea de forțe la fața locului. Copiii au fost din nou separați, după care a urmat internarea la psihiatrie. Să înțelegem că dorința de a fi cu mama lor este o afecțiune care trebuie tratată?! Imediat după, Camelia Smicală a fost ridicată de acasă și dusă pe timpul nopții într-un soi de arest, procedură care scutește autoritățile de răspundere în cazul unui gest extrem.
Nu știm ce urmează, însă știm că trebuie să fim solidari și să luăm atitudine. Este strigător la cer! – https://www.facebook.com/camelia.smicala

„Pe Maria au prins-o ca pe un animal” este descrierea unui martor al momentului.

 

4 gânduri despre „PROTEST pentru familia Cameliei Smicală ASTĂZI la ora 17:00, Piața Victoriei

  1. Pingback: PROTEST pentru familia Cameliei Smicală ASTĂZI la ora 17:00, Piața Victoriei | SACCSIV - blog ortodox

Lasă un comentariu