Duminică 23 februarie Conferința: Taxele Și Impozitele Acoperă Fraudele „Oficiale”! – FURTUL DE IDENTITATE –

Duminică, 23 februarie 2020, de la ora 16:00 la ora 19:30.

București, Sala „Eminescu”, Real Teco, Str.Progresului, Nr.134-138, lângă Carrefour Vulcan, click pentru hartă online [(AICI)]

Raul Nicolae Coltor – analist de risc extern un om care afirma că a făcut spionaj în favoarea României vine în fine să facă primele dezvăluiri într-o conferinţă publica. Titlul propus pentru conferinţa este: „Taxele Și Impozitele Acoperă Fraudele „Oficiale”! – FURTUL DE IDENTITATE – CRIMA ORGANIZATĂ DIN INTERIORUL INSTITUȚIILOR STATULUI

Raul Nicolae Coltor – analist de risc extern și George Popescu – informatician și jurnalist independent, anunţa o conferință tip dezbatere în care promit să explice și să demonstreze existența „furtului de identitate” la nivel instituțional, precum și modalitățile legale de stopare a crimei organizate din interiorul instituțiilor de stat.

Raul Nicolae Coltor promită să dezvăluie că datoria externă de peste 120 miliarde euro a României este creată prin fraude bancare și nu numai. Această datorie fiind suportată de către cetățeni în mod injust și contrar legilor statului român prin înșelăciune și alte metode ce țin de crima organizată.

Acesta împreună cu George Popescu, promit că vor pune la dispoziția participanților dovezi că autoritățile statului au fost sesizate în repetate rânduri în ultimi 9 ani asupra acestor fapte. Faptul că autorităţile nu au luat nici o măsură legală, s-a ajuns, în disperare de cauza la expunerea publică și forțarea unei soluții legale.

Informaţiile oferite vor avea legătură cu proiectul noilor cărţi de identitate, acte care vor veni şi cu o identitate virtuală cu semnătură electronică. În opinia analistului de risc Raul Nicolae Coltor şi a informaticianului George Popescu acestea prezintă o mare vulnerabilitate aducând un risc uriaşi celor care le vor folosi.

Raul Nicolae Coltor afirma că are cunoştinţă despre acuzaţii cu privirea la existenţa a 100 de milioane de identităţi, din întreaga lume, folosite în mod ilegal inclusiv ale cetăţenilor romanii.

Programul conferinței  – FURTUL DE IDENTITATE – este împărțit în trei etape:

1. 16:30-17:30 Prezentarea faptelor

2. 17:30-18:30 Întrebări și răspunsuri

3. 18:30-19:30 Expunerea modalităților legale pentru combaterea acestei situații

Deoarece numărul de locuri este limitat vă rugăm să vă înscrieți prin email la adresa dezbatere@dreptate.org.ro și să cereți confirmarea telefonic la numărul 0733.270.086

Pagina eveniment: Facebook https://www.facebook.com/events/2316593785299040

Detalii despre această situație, cu implicații ce țin de siguranța națională, găsiți în link-urile de mai jos.

Deoarece numărul de locuri este limitat vă rugăm să vă înscrieți prin email la adresa dezbatere@dreptate.org.ro și să cereți confirmarea telefonic la numărul 0733.270.086.

Pe scurt situația este următoarea:

1. Din 2011 până-n prezent toate instituțiile abilitate ale statului român au primit în mod oficial date electronice sensibile (date personale a peste 100 de milioane de cetățeni din diverse state și datele furate de anumite persoane din arhivele DGIA , SRI , precum și datele furate cu ajutorul „virusului Octombrie Roșu“ în intervalul 2011-2013) și metode de lucru care trebuiau analizate și folosite în mod legal pentru protejarea siguranței naționale.

2. Deși pe parcursul a 9 ani s-au făcut depuneri de date, sesizări și plângeri penale în mod repetat, până în prezent nu există nici o acțiune legală care să confirme că datele sunt folosite în scopul pentru care au fost predate și anume siguranța națională. Din demersurile făcute și cu ajutorul unor mijloace de verificare profesioniste a reieșit că „angajații statului nu au făcut nimic pentru România cu ce au primit, ba mai mult au folosit în scop personal datele primite.” – afirmă Raul Nicolae Coltor, analist de risc extern.

3. La nivel instituțional și al mass-mediei „oficiale” s-a instalat un cod al tăcerii „omerta”, care indică că se verifică ceea ce numim în mod „protector” bănuială confirmată de tăcere.

„Au fost acuzați în mod public că dețin și folosesc ilegal peste 100 de milioane de identități din întreaga lume (inclusiv românești).”

„Am cerut și am sperat să fim chemați la audieri și iată că liniștea „organelor” ne confirmă că au ceva de ascuns la nivel de instituții, iar bănuiala de constituire a unui grup de crimă organizată în aparatul de stat devine tot mai plauzibilă.” – conform lui Raul Nicolae Coltor, analist de risc extern și lui George Popescu – informatician, jurnalist independent, după 17 zile de la filmarea din sediul MAI.

Sursa: razboiulinformational.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s