5 gânduri despre „Există dâre chimice (chemtrails) NEGRE?

 1. Guvernanții noștri din nou ne testează vigilența. Vor să dea Legea obligativității vaccinării. A fi de acord cu această lege înseamnă a ne da girul că guvernanții actuali și cei viitori vor fi corecți și toate vaccinurile impuse vor fi benefice pentru noi.
  Există un banc vechi, cu același mesaj:

  ,,Ion fură un vițel de la preot, apoi merge la spovedit. Preotul îi spune că-l iartă dacă în duminica următoare, după Sfânta Liturghie, își recunoaște fapta în fața tuturor enoriașilor. Ion este de acord, așadar preotul face următorul anunț:
  – Ascultați, oameni buni!
  Ce vă va spune omul ăsta nu-s minciuni!”
  Ion atunci, în loc să-și recunoască păcatul, spune:
  – Oameni buni, să știți că toți copiii care au părul roșu sunt de popa nostru făcuți!”
  Cam asta înseamnă să garantăm corectitudinea cuiva.

  Atunci când e vorba despre un medicament firma producătoare trebuie să prezinte riscurile și beneficiile acestuia, iar pacientul împreună cu medicul de familie decid dacă trebuie administrat sau nu. Această lege a vaccinării obligatorii vine și impune societății românești o dictatură medicală nocivă. Această lipsă de transparență este insuportabilă. Dacă la un moment dat statul va decide să ne împuțineze, în baza acestei legi o poate face. Ce a rezolvat China dacă și-a vaccinat populația? A obținut niște oameni cu o imunitate scăzută, vulnerabili la orice gripă.

  Logic este ca, pentru fiecare tip de vaccin, să existe informații pertinente, iar firma producătoare să se impună prin calitatea vaccinurilor produse, nu prin forța unor legi. Modul în care firma care produce astfel de vaccinuri își caută o piață de desfacere este unul necinstit.

  Dacă vaccinurile respective ar fi așa de bune, le-ar duce în Germania ori în Anglia, Austria, Elveția, Spania etc. De ce ne-au ales tocmai pe noi? Pentru avantaje de orice fel, noi, românii, suntem obișnuiți să-i lăsăm pe alții în față…

  Cum să vii tu, Statule, să-ți faci o lege în baza căreia să mă vaccinezi când vrei și cu ce vaccinuri vrei? Spui pe la colțuri că ai prea mulți bătrâni… M-ai mințit, Statule, pe plan economic, politic și spiritual. Nu ți-e de ajuns? Vrei să mă și vaccinezi fără acordul meu. Port chipul lui Dumnezeu și mă voi supune doar lui Dumnezeu. Să nu te atingi de mine! Ești departe de Dumnezeu și te va lovi mânia Lui, dacă nu te pocăiești!

  Apreciat de 1 persoană

 2. „Alianța Părinților îi cheamă luni, 2 martie 2020, la ora 9:45, la Palatul Parlamentului, în fața intrării de la Camera Deputaților, pe toți românii responsabili, pentru a-și manifesta dezacordul față de Legea obligativității vaccinării.”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s