Rasoforul Timotei l-a visat pe Pr. Iustin Pârvu dezgropat, la fel ca maica stareță Iustina Bujor

parvu1-300x169.jpg

La un an după ce maica stareță Iustina Bujor de la Mânăstirea Paltin – Petru Vodă (mânăstirea de maici) a declarat că a visat canonizarea Părintelui Iustin, rasoforul Timotei, care a făcut parte din obștea mănăstirii de călugări de la Petru Vodă  a avut un vis asemănător maicii, acum câteva zile în urmă. Acesta a visat, de asemenea, dezgroparea părintelui Iustin, o mulțime uriașă de oameni care se afla acolo la închinare, iar în locul mormântului fusese ridicată o bisericuță.

Faptul că, în ani diferiți, persoane diferite, apropiați, cunoscuți sau chiar rude așa după cum se arată și în petiția pentru deshumarea părintelui Iustin l-au visat dezgropat și mai mult decât atât există asemănări izbitoare între relatările viselor acestora, sunt  semne clare că marele duhovnic este gata să-și întâmpine din nou ucenicii, cu toată dragostea, cu timp și fără timp, ca odinioară la chilia dumnealui. 

Ascultați mai jos mărturia rasoforului Timotei referitor la acest subiect, mai ,,sensibil” pentru  unii:

Vedeți și:

Maica stareță Iustina Bujor de la M-rea Paltin A VISAT CANONIZAREA PĂRINTELUI IUSTIN și DOREȘTE DESHUMAREA MARELUI DUHOVNIC

PETIȚIE PENTRU DESHUMAREA LA 7 ANI A PĂRINTELUI IUSTIN PÂRVU

 

7 gânduri despre „Rasoforul Timotei l-a visat pe Pr. Iustin Pârvu dezgropat, la fel ca maica stareță Iustina Bujor

 1. Maica stareță Iustina Bujor este cea care impreuna cu alte maici cintau Sfintă Tinerete Legionara parintelui Iustin . Ce maici sint astea ? De 2 bani . Fara evlavie . Ce preot se desfata cu astfel de cintari care NU au legatura cu evlavia ? Satra asta au intinat locasul acela . Au ingropat in beci credinta si au transformat locasul in discoteca josnica , legionarilor .

  Apreciază

  • Serios??
   Daca imi spuneai ca le desconsideri pe maici pentru faptul ca nu-i urmeaza intru totul parintelui Iustin, putea sa te mai creada cineva, dar asa… nu faci decat sa latri in pustiu blasfemii la adresa unui sfant.
   Sa te ierte Dumnezeu, om fara minte!
   Singurul lucru neevlavios din „Sfanta tinerete legionara” ar putea fi versul „Avem doar gloante pentru tradatori”, dar… si aici, dupa cum probabil stii, in timp de razboi funcioneaza legea martiala, iar tradatorii sunt judecati si impuscati. Asa ca, e relativa si „lipsa asta de evlavie” din cantec.
   Insa aici nu vorbim de legionarism. Parintele Iustin e sfant, chiar daca unii, ca dumneata, urasc Miscarea Legionara. Legionar sau nelegionar el tot sfant e.

   Apreciază

 2. Vreti un sfint adevarat de care nu pomeneste nimeni ? Petrache Lupu de la Maglavid . De el dece nu vorbiti ? El chiar a facut lucrarea Lui Dumnezeu . Dar nu a fost legionar . Asta e adevarat .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s