În plină criză medicală de coronavirus, din SUA vin încă 20 000 de militari ce vor debarca în 7 porturi europene. Se pregătește exercițiul „Europe Defender 20”

Image result for europe defender 20

NOTĂ:

Totuși… NATO isi reduce cel mai mare exercitiu din acest an, Defender-Europe 20, din cauza coronavirusului. Armata română își anulează participarea

 

Coronavirusul european, o perdea de ceaţă pentru ce se pregăteşte prin aşa-zisul exerciţiu de apărare „Europe Defender 20”?

În timp ce în Italia titlurile, transmisiile și rețelele de socializare sunt invadate de mult discutatul „coronavirus”,  20.000 de trupe americane debarcă în 7 aeroporturi europene și li se vor adăuga alți 10.000 de soldați americani prezenți deja în Europa și alți 7.000 de soldați din diferite țări europene.

În total 37.000 de soldați înarmați în ce scop? Pentru a ajuta statele să oprească acest virus exaltat sau să-i ajute pe cei care l-au contractat?
Absolut nu !!!

Au venit pentru a se deplasa sau, folosind cuvintele oficialilor americani de top pentru a se „răspândi” pe teritoriul european pentru a începe „Europa Defender 20” în aprilie care ar trebui să se încheie în iulie !!
Au fost informați cetățenii despre ce este vorba? Evident că nu!
„Europa Defender 20” este un exercițiu conceput de guvernul SUA în colaborare cu NATO pentru a „testa” strategiile care vor fi utilizate de SUA și Europa (care își confirmă supunerea la SUA), dacă există o amenințare că duce la un război ipotetic.
Amenintare de la cine?
Evident, ofițerii americani ocolesc răspunsul fără să facă clarificări și folosesc sintagma generică „amenințare ipotetică”.
Evident, singura amenințare ipotetică care poate fi atribuită gândirii americane este Rusia (aliatul Chinei) cu care au creat de mult timp în mod voit mari tensiuni.

Dar să analizăm.
Pentru acest exercițiu, pe lângă cei 37.000 de soldați, vor fi aduse din afară 14.000 de vehicule militare (deci tancuri, elicoptere etc …) și proporțional cât mai multe muniții.
Așa că avînd în vedere „virusul”, soldații vor veni cu măștile și precauțiile adecvate pentru a face acest „exercițiu”?
Evident că nu !!!

2. Potrivit ofițerilor americani, acești soldați sunt, prin urmare, SĂRIȚI ÎN CAZ, ei nu au dreptul de a contracta „coronavirusul”.

Ceva nu e în regulă !!!

Iată întrebarile care se nasc:
– De ce, dacă este doar un exercițiu nu este amânat, având în vedere nota OMS privind răspândirea acestui virus și a haosului media, social, de sănătate, politic și economic pe care îl generează în lume?
– De ce cetățenii pot primi acest virus, iar militarii SUA se pot deplasa fără probleme?
– De ce s-a decis efectuarea acestui exercițiu geografic într-o poziție care să prevadă un conflict ipotetic cu Rusia și nu în alte zone care privesc alte orizonturi?
– De ce 95% din mass-media nu vorbesc despre asta?
– De ce nu vorbesc toți reprezentanții politicii italiene despre asta?
– Dacă soldații sunt scutiți, asta înseamnă că virusul nu este cel care este atât de periculos sau există deja posibilitatea unui vaccin și de a face o ființă umană imună și nu se spune?
– Dacă soldații americani ar contracta virusul, nu ar deveni ei înșiși o cauză exponențială a extinderii virusului?
Rusia a pus numeroase întrebări cu privire la acest exercițiu la care nu a primit răspuns și, pe baza acestuia, a declarat deja că își va păstra poziția militară în interiorul frontierelor sale, ceea ce nu împiedică un astfel de scenariu liniștitor cu două părți armate: este un exercițiu sau nu este.

Pentru a recapitula:
China, aliata Rusiei, a încheiat un contract cu luni în urmă cu Italia (o țară fundamentală pentru Europa pentru relațiile legate de comerțul în Mediterana și pentru poziția sa strategică dacă există conflicte) pentru a face relațiile comerciale solide și mai importante între Italia și China și făcând puterea Americii asupra Italiei mai puțin importantă, chiar nesemnificativă.

Coronavirusul pornește din China, dar explodează incredibil în Italia, nu numai din punct de vedere al sănătății, dar mai ales alimentat de mass-media mondială, în ciuda faptului că cazul declanșator nu este legat de un italian.

De ani buni, China și Rusia au fost oponenții comerciali incontestabili ai SUA, deoarece importanța lor amortizează foarte mult monopolul dolarului pe piața globală și acest lucru, pentru SUA, creează pierderi semnificative de putere atât din punct de vedere economic, cât și din punct de vedere geopolitic.

De ceva timp, America face tot posibilul pentru a provoca Rusia cu mișcări de piață și dislocări militare asupra a tot ceea ce afectează interesele sale comerciale și geopolitice.

Acum, în timp ce cetățenii lumii sunt proiectați cu ochii și urechile asupra Europei, Chinei și Italiei, America, în schimb, fără a lua în seamă haosul care există în mod obiectiv în prezent cu privire la un virus despre care chiar și virusologii spun lucruri diametral opuse, decide să continue un exercițiu care, dacă ar fi așa, ar putea fi ușor amânat într-o perioadă mai pașnică.

3. Deci, de ce atâta presiune pentru ca soldații americani să folosească
armamente în cantități alarmante pentru un exercițiu SIMPLU, în ciuda a tot și știind că acest lucru declanșează un nivel ridicat de alertă în Rusia?

Fenomenul „coronavirus” este un instrument util pentru a distrage și pregăti o mare parte din cetățenii lumii pentru ceva mai important care trebuie să se întâmple sau pentru care cineva se pregătește să se întâmple și care nu are nicio legătură cu virusul, ci cu o întrerupere a sistemului geopolitic global.

Ceva se întâmplă și nu este vorba despre conspirație, ci de fapte geopolitice  care sunt deja verificabile în aceste ore în 7 țări europene.

Acesta este subiectul asupra căruia trebuie să te întrebi!

Sursa:  https://www.varesepress.info/curiosita/coronavirus-qualcosa-sta-accadendo.html

Via: paulghitiu2009.blogspot.com

30 de gânduri despre „În plină criză medicală de coronavirus, din SUA vin încă 20 000 de militari ce vor debarca în 7 porturi europene. Se pregătește exercițiul „Europe Defender 20”

 1. Da, GRIPA făcută în laborator, chiar dacă a avut ca ȚINTĂ China, poate fi privită ca o RĂZBUNARE dusă împotriva Italiei pentru ”îndrăzneala” de a se lepăda de SUA dpdv energetic!
  Iar APARIȚIA celor 20.000 de militari americani (sau NATO…) arată că vor fi (inter)puși ca tampon și sursă de intimidare, atât pentru ruși, dar și pentru țările pe care le invadează în sensul așa-zisului ”exercițiu”!
  DACĂ E SĂ SE LASE CU MORȚI, RĂNIȚI…TOTUL SE VA PETRECE PESTE NOAPTE, BRUSC, BRUTAL ȘI FĂRĂ DREPT DE APEL!

  P.S. Toți ȘTIM că e vorba de ceva mult mai important și mai profund….dea Dumnezeu să nu ne pierdem cu firea și să-L trădăm, în rest…să ne întâlnim cu bine, NU la subsol, ci ”în loc luminat, în loc de verdeață…”

  P.P.S. Pe ei nu-i atinge Coronavirul, pentru că-s DEJA cipați! Nu știu în ce măsură și imigranții care fac prăpăd…

  Apreciat de 1 persoană

  • Admir imaginatia bogata, dar trebuie sa fiti convinsa de faptul ca aveti nevoie de o vizita la psihiatru, daca nu faceti parte dintre cei ce au interese pentru care lanseaza asemenea mesaje cu scopul de a departa cititorii de tarile vest-europene si a apropia Romania de mama Rusia. Multa sanatate !

   Apreciază

   • Admir la rându-mi purtarea ta de ”grijă” în ceea ce privește starea mea de sănătate mintală, mai ales când nu cunoști/recunoști profețiile și scoți din context, ne-citind MAI DEPARTE…celălalt mesaj, de mai jos!
    Asta înseamnă să-i trimiți pe sfinți la psihiatru, inclusiv pe Sf.Serafim de Sarov…pentru ”păcatul” de a fi insuflați de Darul Sf.Duh!
    De aceeași BOALĂ suferă toți cei care nu iubesc licuricii și NATO care nu-și mai au sensul, rostul de după cel de-al 2-lea război mondial…
    VINA de a fi considerat rusofil…arată purtarea ochelarilor de cal și prejudecată!

    P.S. Invitația la psihiatru arată puțină credință sau deloc! Dacă tu mă trimiți la psihiatru, eu te trimit la citirea Moliftelor Sf.Vasile Cel Mare.Multă sănătate…DUHOVNICEASCĂ îți doresc!

    Apreciază

   • Am impresia ca cineva spune adevărul aici și nu trebuie de ignorat. Ce cautau Americanii în Oradea cu mașinile blindate și conduse de politia Romana asta sa intimplat în 2017 or 2018. Totul a fost un plan strategic dacă au ceva cu Rusii lasă să se ducă în Polonia ce cauta în România. Asta este o manipulare ca să ne poată sa ne constringa pe toți Romanii sa nu ieșim din casa și sa își facă planul lor strategic diabolic. O sa vezi pe parcurs sa nu te miri!!!!!! Dacă politia Romana nu poate dovedi atita populație de Români Americanii mai trimit ajutoare ca sai ajute.

    Apreciază

 2. ”Croația ianuarie-iunie 2020
  Germania iulie-decembrie 2020
  Portugalia ianuarie-iunie 2021
  Slovenia iulie-decembrie 2021”

  Am vrut să văd CINE conduce UE în perioada asta….președintele Croației este interimar la UE!
  Apoi vine Germania pentru iulie-dec.
  Se spune că, după creșterea dolarului, ULTIMA ȚARĂ CARE TRECE LA EURO, VA FI SUA!
  Iarăși, se spune într-una dintre profeții că mai întâi și mai întâi, Antihristul va fi/deveni președintele UE, apoi în America (după spusele Cuv.Pelaghia din Reazan), și în Israel când va fi încoronat, după ce toate națiile vor recunoaște Capitala lumii , Ierusalimul.
  PUTEREA i-o vor da bancherii ăștia nenorociți infiltrați în toate structurile guvernelor, parcă aleși pe viață…

  P.S. Deci, și-a aruncat BUZDUGANUL prin ”exercițiile” armatei sale!

  Apreciază

  • „CAPITALA POLITICĂ A EUROPEI SE VA DIZOLVA”
   Arhimandritul grec Daniil Gouvalis a susținut că “ANTIHRISTUL, ca LIDER al Europei Unite, adică în calitate de lider politic, va avea sediul în orașul în care își va avea sediul atunci Parlamentul Europei. (…) În această capitală vor exista multe ministere și toate conducerile, dotate cu calculatoare uriașe, ce vor controla orice mișcare pe tot pământul. Deja există o clădire a Comunității Europene în Bruxelles, unde se află cel mai mare computer din lume. Supraveghetorul său, Harry Edelman, evreu, îi spune «fiara».

   După cum se vede, fără să vrea, proorocește. Poate că această «fiară» este menită a sluji altei fiare, cea cu șapte capete. Acest calculator are posibilitatea de a întocmi dosarele a cinci miliarde de oameni”. În cartea “Profeţii şi mărturii creştine pentru vremea de acum” apar și alte preziceri ale arhimandritului: “LA ÎNCEPUT, CEL FĂRĂ DE LEGE VA FI LIDERUL EUROPEI UNITE, DAR APOI VA FI LIDERUL UNUI STAT MONDIAL.

   IAR CAPITALA POLITICĂ A EUROPEI SE VA DIZOLVA, ASTFEL ÎNCÂT SĂ FIE CINSTIT IERUSALIMUL, CARE VA DEVENI CENTRUL POLITIC ȘI RELIGIOS AL LUMII ÎNTREGI. , cel fără de lege va fi liderul Europei Unite, dar apoi va fi liderul unui stat mondial.”
   Dezvaluitorul.ro

   Apreciază

 3. Dobitoci fără creier. Luați, dracului pastile pentru tâmpiți că mi-e greață de atâția idioți! Sunt exerciții făcute de când există NATO, imbecililor!

  Apreciază

  • stimate domnule ,
   stim si noi ca e un exercitiu , doar si in.articolul de sus asta se precizeaza !
   mirarea e ca americanii nu se tem sa vina in Europa care e plina de gripă! Sa stea acolo la ei im America in carantina , nu cumva sa se molipsească si ei si sa pateasca ceva !
   Unde ati mai vazut dvs. dobitoc fara creier ? nici nu este dobitoc fara creier , dobitoacele au si ele creier, insa nu au suflet rațional si suflarea divină precum are omul care e cu suflet nemuritor !
   Domnul nostru Iisus Hristos Care S-a rastignit pt noi si a murit si a înviat să va daruiasca pace , dragoste si luminarea mintii!
   Doamne ajuta . ne iertati

   Apreciază

  • Ești SECURIST sau ÎN ARMATA ANTIHRISTULUI…din două, una!
   De ce mă suntem imbecili?
   Pentru că ne-am PRINS despre EXPERIMENTUL SOCIAL la care suntem supuși?
   Corona ăsta, era ȚINTĂ pentru chinezi!
   Italienii și-au luat-o, pentru înclinarea spre Rusia dpdv economic pentru că RĂZBOIUL se dă pe RESURSE….inclusiv cele umane…iar OMS-ul îl are în vârf pe unul din Rockfelleri!
   PRICEPUT?
   Zi și mie, DE CE au survolat deasupra Iașului și-a Sucevei avioane zilele trecute într-o veselie?
   Ca să verifice, CE? CINE? DE CE? PENTRU CE?
   Pentru exercițiul licuricilor anunțat?!
   Haidadeh!
   Mă uitam la imbecilii din Guvern…Sică Madolină și toți impostorii pe post de politicieni, CÂT de FALS mint, cât de prost MANIPULEAZĂ!
   L-am văzut pe chiorul Băsescu, dar și pe Orban care ar vrea ca România, SĂ ZACĂ LA PROPRIU, FĂRĂ CA NIMENI SĂ NU MAI MUNCEASCĂ, SĂ MOARE DE FOAME ÎN PROPRILE CASE, SĂ NUMAI CIRCULE NIMIC!
   Dacă tu crezi că toată lumea este spălată pe creier și înghite pastila virală de pe TV, TE ÎNȘELI!
   Du-te și pupă licuricii în bot, dacă n-oi posta bine-merci iîntr-un birou CIA al uneia din instituțiile de Stat (de geaba…)!

   Apreciat de 1 persoană

   • Uite-așa, românii rămân fără locuri de muncă, din pricină de restrângere de oameni/m2…când se poate suspenda activitatea, pe o perioadă de 30 de zile – situația de ”urgență” – revenind la normal DUPĂ…
    Spunea cineva – sursă asigurată – că la vârf de cadru medical, s-a afirmat că LI S-A SPUS CE SĂ SPUNĂ și că situația nu este atât de GRAVĂ cum manipulează TV-ul!

    CITIȚI:

    https://www.cotidianul.ro/ce-a-observat-avocatul-piperea-la-decretul-semnat-de-iohannis/

    Apreciază

    • Da, situatia nu-i grava de loc , cifrele sunt umflate ce mai, camioanele cu mortii din Bergamo vazute la T.V. sant facatura, trucaje de la Hollywood sigur si cu siguranta pamantul este plat si Soarele se invarteste in jurul lui…. Ca doar asa susținea si Sf. Biserica acum niste sute de ani. Ca e nevoie de psihiatru cum va sugera cineva in alta postare e in afara de orice indoiala. Doamne ajuta!

     Apreciază

 4. Iar tâmpiții , pe baza virusului, își abandonează animalele de companie sau le ucide!
  Este PĂCAT pentru dezumanizarea asta, la care asistăm toți!
  ESTE/DEVINE ÎNGRĂDITĂ LIBERTATEA DE EXPESIE/EXPRIMARE, CEEA CE ÎNSEAMNĂ CLAR, CĂ VOR SĂ MANIPULEZE, IAR CELORLAȚI, SĂ LI SE AMPUTEZE SPIRITUL CRITIC ȘI SĂ GÂNDEASCĂ CUM SE VREA/DOREȘTE!

  Apreciat de 1 persoană

  • …ce vrei Magda, sa nu suferim nimic?

   Fericiti cei prigoniti pt dreptate…

   ” in lupta voastra cu pacatul, nu v-ati impotrivit, inca, pana la sange ”

   „… vroiati fara valuri, fara ispite, fara Cruce? ” pr. Arsenie P.
   Dumnezeu sa ne ajute, sa ne intareasca … mai ales pe preoti, saracii, ca pe ei ii greutate acuma !
   asta-i un mic val asa, o furtuna, care nadajduim ca va trece .

   Apreciază

   • Omul poate MERITĂ, dar animalele, NU!
    Datorită ălor doi – din Grădina Edenului – a căzut toată creația în boală ȘI moarte prin hainele de piele cu care a fost îmbrăcată toată zidirea!
    Dacă era după mine, îi țineam în Iad până la Judecata A Doua, pentru că, consecințele păcatelor lor, PONOASELE…. le trag urmașii lor până la sfârșit de veacuri!
    S-avem PARDON…de SUFERIT, suferi de când intri în viață, nu musai ACUM!
    CRUCEA PE CARE A DUS-O FIECARE ÎN SPATE, ȘI-O ȘTIE FIECARE!
    Nu știu dacă se realizează că intrăm nu numai în vremuri de restriște, ci și de prigoană MASCATĂ PROST, apoi PE FAȚĂ!
    Că va TRECE, nu prea cred!
    Reprezintă bulgărele de zăpadă care a luat-o la vale și se duce și tot duce, transformându-se în bolovan și AVALANȘĂ!

    Apreciază

    • haide măi , Magda …nu te du asa departe acu…te iei de Adam si Eva? 🙂 oricare am fi fost in locul lor …tot asa am fi cazut !

     ei si-au facut canonul pe pamant 900 de ani in nevointă si palamida plus 4000 de ani in Iad .

     Maica Domnului a platit datoria stramoasei , iar Domnul Iisus Hristos a rascumparat toata creatia cu Sfant Sangele Său.
     asa ca nu e nicio cadere …numai urcus pt cel botezat !

     vorbim acu de prigoana preotilor , a slujbelor din Biserica …nu de animale.

     Apreciază

    • Ce greutate este pe preoti ? De unde sunt preoții atât de chinuiți săracii ! Cei mai hoti si mai tâlhari.
     Ei nu pot da socoteala pentru atâtea suflete înșelate. Dar sa vedem daca va poate salva preohotii ăștia in marea nenorocire care ne stă în fața.

     Apreciat de 1 persoană

    • Este timpul ca omul să dea socoteală înaintea lui Dumnezeu .Animalele , vor fi protejate de DUMNEZEU Cel Atotputernic IEHOVA pentru ca asa este scris. In razboiul Dumnezeu Celui Atotputernic pământul va fi plin de morți de la un capăt al pământului până la celălalt , si nu va fi nimeni , nici sa-i jeleaaca si nici cine sa-i îngroape. Atunci Dumnezeu va chema toate animalele ,fiarele sălbatice , păsările cerului si târâtoarele pământului sa vină la ospățul lui Dumnezeu Cel Atotputernic , să .mănânce la carne și să bea sânge până se vor sătura .Si nimeni nu va scapa .

     Apreciază

    • Violeta,
     da cand o sa muriti ( adica se desparte sufletul de trup), cine o sa va inmormanteze, cine o sa va citeasca dezlegarea , cine o sa se roage ” pt sufletul adormitei roabei , Violeta, Domnului sa ne rugam ….” si celelalte?
     cine o sa va pomeneasca la Sf. Jertfelnic pt odihna, usurarea si iertarea pacatelor voastre? nu ” prehoții” ăstia?
     sau o sa doriti sa va arunce in groapa fara preot ?
     cum doriti ….:)

     Apreciază

 5. Ma lăsați, cititi istoria româniei, rusi întotdeauna rău a făcut româniei. O trebuit apărată moldova, citiți ce iau făcut ruși românilor, sictir.

  Apreciază

 6. Nu mai faceti panica și propagandă pentru serviciile militare ruse..,vă rog.
  Sunt ei că fac prea mult….,se descurcă prea bine și fără dumneavoastra,sau sunteti pentru asta plătiți din gros????
  De ce nu vedeți rușii ce au făcut și ce fac in multe tari ale lumii,inclusiv în Republica Moldova,în Transnistria..,de au armata a 14- a pe teritoriu,pămînt străin..,pe pamintul Basarabiei????
  De ce rușii trebuie să pue întrebări americanilor,cînd ei rușii sunt cei mai mari criminali,cotropitori,invazori,dictatori și teroriști a popoarelor ocupate de ei..?????
  Fiți atenți și ginditi-va bine la toate aceste întrebări,de ce rușii nu răspund la ele,dacă oamenii pașnici le cer SA-SI retragă armata????

  Apreciază

  • Rusii isi vad interesele. De aia nu-si retrag trupele de pe unde le au. Dar anericanii ce cauta cu baze si militarii pe teritoriul Romaniei? Tot interesele si le urmaresc. Ba pe langa sau in unitatile lor faciliteaza si fenomenul prostitutiei si traficului de persoane.
   Suntem impotriva intereselor oricarui imperiu, din vest sau din est!

   Apreciat de 2 persoane

 7. Eu am zis ca asta e o mare țeapă… Unde sunt miile de cadavre ? De ce nu exista minim un nebun sau 1000 de nebuni sa faca un live tușind sau innecandu se , din spitale ,sau de acasa ? Spunand cat e de grab cat e de rau? …Nu cred o iots din povestile „autoritatilor” de nicaieri

  Apreciat de 2 persoane

 8. Ce se intampla si cat de grava e situatia medicala provocata de virus nu imi e prea clar. Asa cum a scris articolul, chiar virurologii fac afirmatii contradictorii. Eu ma intreb: de ce, din China, acest virus a „planat violent” tocmai in indepartata Italie? Fara sa facem afirmatii SF, ar trebui sa ne gandim logic: virusul nu se raspandeste pe calea aerului, deci, logic ar fi fost ca cel putin cateva luni, sa se lupte cei din Asia cu el.

  Aici e clar o marsavie la mijloc. Un scenariu a fost scris pentru a raspandii teama in lume. Medicii sunt sceptici, dar asistentele medicale fac afirmatii din ce in ce mai apocaliptice. Folosesc costume de parca ar merge la un om iradiat cand ii iau analize unui om afectat de un virus care se ia prin saliva, nu prin aer. De ce se face atata drama ieftina? E clar ca e o diversiune fara precedent.

  Am observat ca de cateva zeci de ani presa manipuleaza, dar in acelasi timp oamenii pareau sa inteleaga ca sunt manipulati si nu o luau prea in serios. Totusi, acum, toti cad in genunchi in fata CNN care e televiziunea cea mai manipulatoare din lume. Asta ma face sa cred ca au reusit sa spele pe creier marea majoritate a lumii, de aceea va ramane la un moment dat lumea pustie, pentru ca omenirea a devenit atat de prostita incat se va autodistruge. Supravietuitorii vor fi doar cei care mai au un gram de curaj si o lingurita de minte limpede.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s