Cică vaccinul împotriva coronaviruslui a fost creat în România – la Timișoara!

Image result for vaccin coronavirus

Să fie România prima?! O clinică din Timișoara testează vaccinul anti-Coronavirus!

O clinică medicală din România anunță că a descoperit vaccinul împotriva virusului SARS-CoV-2!

„Este o zi foarte importantă pentru OncoGen: avem vaccinul, echivalentul a 1000 de doze. Vaccinul e momentan pentru testare în laborator”, anunță profesorul universitar doctor Virgil Păunescu, directorul Centrului OncoGen, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara, pe contul de Facebook.

Profesorul universitar afirmă că echipa de cercetători pe care o coordonează a terminat încă de marți sinteza vaccinului, iar de azi, 25 martie, a început testele.

Reamintim că cercetătorii de la OncoGen au anunțat încă de la sfârșitul lunii ianuarie că un vaccin personalizat care să protejeze contra noului coronavirus poate fi dezvoltat folosind o tehnologie utilizată în vaccinarea personalizată la cancer. Chiar atunci, aceștia au și postat tehnologia pe site-ul oncogen.ro.

Luni, la OncoGen Timișoara au ajuns din Germania reactivii destinați primelor teste.

Într-un interviu acorda timpolis.ro, profesorul doctor Virgil Păunescu susține că echipa de cercetători de la OncoGen a făcut publică tehnologia de producere a vaccinului în aşa fel încât orice firmă de medicamente să poată să o folosească oricând: „Datele făcute publice de alte colective sunt foarte puţine, pentru că majoritatea colectivelor de cercetare doresc să patenteze mai întâi ideile pentru a beneficia de un eventual profit. După părerea mea, la ora actuală, în lume lucrează, probabil, sute de colective de cercetători pentru un vaccin împotriva Covid-19. Noi, însă, nu am vrut să ţinem ascunsă informaţia. Având în vedere gravitatea situaţiei, am hotărât să punem toate datele noastre la dispoziţie, pentru oricine doreşte să le folosească”.

Fiindcă au luat decizia de a nu patenta tehnologia vaccinului împotriva Covid-19 realizată la Oncogen, „oricine poate să o folosească”, zice profesorul Virgil Păunescu. România și singurul de acest tip din Europa de Est care dispune de facilități de cercetare fundamentală și aplicată pentru medicina translațională.

Sursa: evz.ro

Dar românii nu sunt primii care anunță:

Vaccin candidat viabil pentru COVID-19 produs de o companie canadiana

Un vaccin contra noului coronavirus, testat de cercetătorii din Londra pe şoareci

Dar să ne amintim ce plănuiesc elitele: 

ATENȚIE!!! Bill Gates pe Reddit 18-03-2020: „Când va apare vaccinul anti-coronavirus, vor exista certificate digitale pentru cei care s-au vaccinat”. Adică, TATUAJE INVIZIBILE SUB PIELE…

 

 

28 de gânduri despre „Cică vaccinul împotriva coronaviruslui a fost creat în România – la Timișoara!

 1. Aici e vorba de preventie ,si dupa aceea de vindecare !Adica preferi sa fie vindecati 1 mil .de bolnavi ,in loc sa previi imbolnavirea a 5 miliarde de viitori bolnavi?

  Apreciază

 2. Danielvla,

  de unu Ovidiu Grosu ati mai auzit?!
  io vazui acu un clip cu el din 23 mart despre virus…
  da ceva nu-i in regula cu el cand zice despre el…ca e ales si ca e protejat de trei forte si ca cine s-a atins de el a murit pe los si baliverne de astea si se numeste crestin pe sine….si incepe sa zica de virus cam adevarat ca e atac terorist si de astea ….
  o fiind sectant? ca nu zice nimic ?
  ati mai auzit de el?
  Doamne ajuta.

  Apreciază

 3. nu e adevarat au recunoscut ca e de la americani si este exact ce a zis pr Rafail Berestov, si tot ei au spus ca 1 an si mai mult le trebuie ptr. a creia vaccinul si ai nostrii zic ca in septembrie deci mai putin de un an o sa il aibe, si daca il faci mori in 2-3 ani asa a zis batranul Gavriil

  Apreciază

  • De acord cu ceea ce zice, dar nici să spargi semințe și să zici că e de bine!
   Îți trebuie NELINIȘTEA CEA BUNĂ, BĂRBĂȚIE…nu să tragi la aghioase că te mântuie Domnul!
   Apropos de ceea ce zice:

   ”Întrucât știm foarte bine că NU există zi în care putem rămâne fără de păcat!
   PENTRU CĂ DUPĂ CĂDERE, AM SUFERIT O DEGRADARE, PĂRINȚILOR!
   NU AVEM CAPACITATEA DE RĂMÂNE NEATINȘI DE PĂCAT.
   NE AFECTEAZĂ MEDIUL, ȘI DIN INTERIOR, ȘI DIN EXTERIOR.
   DIN ACEASTĂ CAUZĂ SĂVÂRȘIM GREȘELI!”

   Acum ai înțeles DE CE am ciudă, necaz pe proștii ăia doi din Rai?

   Apreciază

   • …oo tu femeie,
    datorită căderii stramosilor nostri
    atatia oameni au ajuns la o si mai mare cunoastere a desăvârsitei smerenii a lui Dumnezeu-Cuvantul si a înțelepciuni Sale.
    datorită caderii…crestinul trebuie sa urce , sa se lupte pt a castiga ceea ce am pierdut …di luptandu-se( ajutându-l Harul) castiga cununi si slava si mai mare in Ceruri . si sunt foarte multe beneficii din asta…dar e prea mult sa-ti scriu.
    datorita asta…omul isi da seama si mai tare , cat de pretioasa e vesnicia , daca ajunge acolo.
    si prin oamenii luptatori, mucenici, cuviosi sihastri, monahism …Dumnezeu Il smereste si mai tare pe diavol.
    mie imi place Intelepciunea aceasta cum le-a randuit Dumnezeu…sa fie ispititi, sa cada, sa planga, etc…
    Pr. Arsenie Papacioc zicea: ” ce frumusețe ar avea Raiul daca n-ar fi fost dracul cu iadul?”
    adica Raiul e mai frumos pt cel care s-a luptat cu patimile , cu dracu si cu iadul si a biruit numai si numai prin credinta in Iisus Hristos si ascultare de duhovnic si Sfintele Scripturi.
    si inca cea mai mare lucrare din caderea lor e Intruparea Cuvantului lui Dumnezeu .si Rastignirea, Ingropares si Invierea si Inaltarea si Pogorarea Duhului Sfant.
    astfel prin Intrupare si celelalte crestinul dobandeste cunostinta lui Dumnezeu …se apropie de Dumnezeu si devine purtator de Hristos, purtator de Dumnezeu.
    poate daca nu era caderea nu trebuia sa se intrupeze Cuvantul lui Dumnezeu .
    dar asa…ne arata cat de mult iubeste si pretuieste pe om…incat se face Om ca noi..si sufera rastignirea.
    si cate si mai cate se intampla, mai ales cu Sfanta Liturghie…

    Apreciază

    • Nu contrazic lucrarea Lui Dumnezeu în lume, prin/pentru lume…numai că, ȘI botezați fiind, consecințele păcatului strămoșesc + ce ți-au mai transmis ca moștenire și părinții, moșii sau strămoșii, alături de mediul extern în care crești, secularizarea, satanizarea ….apoi LEPĂDAREA în masă de azi care n-ar fi existat decât sporadic, particular, de nu ar fi luat seama toți înaintașii care au suferit de atâtea ori din pricina necredinței lor, a păcatelor făcute, ne-spovedite, ne-ispășite…deci trăind lumește, nu și duhovnicește, deci DEGEABA au venit: Căderea Constantinopolului, invazia imperiului otoman, primele 2 războaie mondiale, molimele, comunismul…PENTRU CE AU FOST?
     Nu pentru nesimțire, ne-grijire de propriile suflete, ale copiilor lor, dar nici de cele ale moșilor, strămoșilor pomeniți când și când apoi uitați…ale căror păcate grele, ne-ispășite pe pământ apăsând pe umerii, în ceafa și pe sufletele copiilor, nepoților, strănepoților…din ce în ce mai superficiali, ateizați, apostați, satanizați, NU zici nimic?

     Majoritatea sunt FIII LUI CAIN, NU ai lui ABEL…altfel, nu s-ar fi ajuns la starea lumii de azi!
     Deci, n-am încotro!
     Mă duc invariabil în spate!

     Apreciază

    • e si vina noastra ca n-am ajuns la pacea aceea de care vorbeste Sf. Serafim de Sarov ca ” dobandeste pacea si mii de suflete se vor mantui langa tine”.
     dar oricum…pe noi nu tre sa ne preocupe gandurile de care tu zici…incredineaza-le toate lui Dumnezeu si te usurezi de ele.
     inseamna ca tu ai in inima ta o mica radacina a razvratirii fata de Dumnezeu. un fel de: de ce Doamne trebe ala sa sufere, de ce răul ala, de ce boala aia, de ce caderea atatora…s.a.
     lasa-le toate in seama lui Dumnezeu.
     tu ai datoria sa-ti indeplinesti poruncile evanghelice , sa te rogi pt iertarea pacatelor tale, in primul rând, apoi pt iertarea pacatelor stramosilor tai adormiti, pt cei vii , pt vecini, prieteni…pt toata lumea …sa te ingrijesti de sufletul tau mereu…si sa suspini dupa cat mai multa dobandire a Harului Duhului Sfant. si daca ceri de la Dumnezeu Harul Duhului Sfant toate le vei pricepe…si avand si rugaciunea pt toata lumea vei contribui si tu putin la alungarea demonilor din tara asta.
     fii si tu ca Varvara, Ecaterina, Irina, Iustina, Marina, Tecla….adica ele nu aveau ganduri din astea ca tine. ci aveau gandul numai la Dumnezeu si la iubirea si bunatatea Sa si doreau sa vorbeasca neincetat cu Iisus ca cu Mirele lor Ceresc.
     lasa gandurile alea…ca nu te pun inaintea lui Dumnezeu.
     zi si tu..: ” Doamne, iarta-ma, sunt o proasta..io nu pricep toate astea ,goneste Doamne de la mine toate gandurile potrivnice si fa sa fiu fara griji , …pace sufleteasca daruieste-mi , dragoste de Tine si de aproapele, si precum stii mantuiște-mă pt rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu si pururea Fecioarei Maria si ale tuturor Sfintilor Tăi, ca binecuvanta esti in veci , si Tie slava, cinste si inchinaciune inaltăm Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii, vecilor, Amin
     Doamne miluieste
     Doamne miluieste
     Doamne miluieste . 🙂

     Apreciază

 4. N-ai înțeles!
  Răzvrătirea mea nu este împotriva Lui Dumnezeu, ci a proștilor ălora doi…Adam și Eva!
  Au contaminat lumea prin păcatul lor zis și strămoșesc, iar consecințele păcatului lor, au rămas/rămân asupra tuturor urmașilor lor…de-aici FAȚA LUMII DE AZI!
  Punct.

  Apreciază

  • ceea ce zici tu fata de Adam si Eva este păcat. sa te duci sa spovedesti ca e pacat impotriva parintilor si stramosilor tuturor neamurilor.
   niciun Sfânt n-a gandit asa ceva cum gandesti tu…nicaieri n-am citit sa zica , de Adam si Eva ca e suparat pe ei si ca is niste prosti.
   nici Abel, nici Set, nici Noe, nici Avraam, Isaac, Iacov, Moise, David..etc…nici din Noul Testament.
   tre sa te spovedesti, fată …

   Apreciază

   • P.S:
    fiecare om de la Cain si Abel e un fel de Adam care depinde de voia sa daca ajunge bine sau rau.
    tot omul indiferent de crestin sau nu are in fire voia de a alege binele sau raul. de a asculta de Dumnezeu sau de diavol.
    niciunul nu o sa poa sa zica la judecata ca n-a stiut ce sa faca sau sa dea vina pe Adam
    nu e de vina Adam si Eva.
    orice om are in fire capacitatea de a face bine ! punct si virgula

    Apreciază

    • Tot nu înțelegi!
     De la CINE să învețe bre Adevărul de credință, dacă mă-sa și tac-su dorm în privința asta, de când îi concep până mor?
     Pe părinții lor cine i-a făcut?
     Iar pe părinții părinților lor, cine i-a făcut?
     ȘI CUM I-AU/S-AU CRESCUT?
     Și uite-așa mă duc la calende!
     Pune tu pe unul/a să se roage ACUM, după ce nu s-a rugat toată viața…pentru că n-a văzut ca mă-sa, tac-su s-o facă!
     Pune tu acum pe cineva să creadă în Dumnezeu, când n-a gustat niciodată să vadă cât de Bun Este și nu i s-a spus că se descoperă prin păzirea poruncilor!
     Spune-i de Fericiri, de Crez (pe care majoritatea nu-l știu…uită-te la Botezuri să vezi că-l citesc, nu-l spun pe dinafară), vorbim de Psalmul 50, 142, Troparele de umilință, etc…?
     S-a jertfit Fiul Omului ca să cheme pe om în Împărăția Sa, Nu ca să se umple Iadul cu sufletele oamenilor, inclusiv a creștinilor care vor fi TALPA IADULUI…FIII ÎMPĂRĂȚIEI VOR FI ARUNCAȚI AFARĂ, ÎN ÎNTUNERICUL CEL MAI DIN AFARĂ unde VA FI SCRÂȘNIREA DINȚILOR!

     De ce? Pentru că n-au experimentat să vadă CE BUN E DOMNUL, pentru că de la concepere, perioada sarcinii, după naștere, copilărie, adolescență, tinerețe, maturitate, N-A avut MODELE creștinești, NUMAI lumești!
     SUNT AUTIȘTI dpdv duhovnicesc!
     AU DHD CÂND LE VORBEȘTI DE CREDINȚĂ!
     ION, BLESTEMUL PĂMÂNTULUI, BLESTEMUL IUBIRII…arhaic, dar și contemporan se repetă mereu…e ca un REPLAY!
     Oamenii gândesc STRICT în raport negustoresc: ce-mi dai, ca să-ți dau, etc…
     Pământul din care sunt luați, trupul care se vrea hrănit, îngrijit, lumea văzută care face să nu se vadă cea de dincolo decât prin ochii sufletești, sunt multe cauze!
     Dar CAUZA primordială o reprezintă părinții trupești, apoi cei sufletești, duhovnicești: nașii de botez și/sau cununie, preoții!

     Apreciază

    • …bre…uite ca iti dau eu raspuns:
     da pe mine cine m-a invatat sa merg la Biserica si sa ma rog?
     fară tată, mama nu era cu astea…din an in pasti la Biserica, jocuri, fete, calculator, distractii …
     nici modele n-am vazut 🙂
     si nici din parinti casatoriti 🙂
     Dumnezeu lucreaza unde vrea El.
     din piatra face paine daca vrea!
     sunt multi care s-a intors la Dumnezeu prin suflarea Milei Sale.
     nu numa aia crescuti la sân cu credinta .
     fiecarui om , Dumnezeu ii da o sansa sa se mantuiasca…trebe numa sa simtă , sa ridice oleaca ochii catre Cer .
     asa ca nu mai tot zice aiureli , bibiceli ca nu stii unde sufla vantul nici de unde vine si incotro se duce.
     si si din aia crescuti in credinta de mici pot cadea …
     Doamne ajuta.

     Apreciază

 5. fii atentă:

  de ce dai tu vina pe Adam si Eva pt satanizarea lumii?
  insusi denumirea ” satanizarea” iti spune cine e de vină.
  de ce nu te mânii asupra celuia care a gresit si a cazut prima data?
  cine e incepatorul rautatii?
  cine a vrut sa se ridice mai presus de locul sau ?
  cine a avut prima data gand de mândrie? Adam si Eva?
  cine a ispitit pe Eva?
  cine poarta ură pe Dumnezeu si pe Om?
  omul e la mijloc …
  cine ia dat in gand lui Cain sa omoare pe Abel? cu ce e de vina Adam ca n-a dat Cain inapoi de la gandul. strain venit in mintea lui.
  ce a zis Domnul catre Cain : cand pacatul bate la usă, tu biruiește-l.
  dar el n-a ascultat.
  cine a dat in gand oamenilor sa faca turnul babel, sau sa faca desfranari etc.
  cine umbla racnind ca un leu sa inghita sufletele oamenilor?
  Adam si Eva ia invatat pe oameni sa faca razboaie unii cu altii si sa se ucida pt putere si avere?
  mânie-te pe satana care pururea nu are odihna sa zgandareasca mintile oamenilor . si nu vrea sa se pocaiasca !
  deci mai bine da vina pe Satana si scuipa-l in fata…si zii…inapoia mea Satano care tu i-ai inselat pe dragii mei strsmosi Adam si Eva.!

  Apreciază

 6. fii atentă:

  de ce dai tu vina pe Adam si Eva pt satanizarea lumii?
  insusi denumirea ” satanizarea” iti spune cine e de vină.
  de ce nu te mânii asupra celuia care a gresit si a cazut prima data?
  cine e incepatorul rautatii?
  cine a vrut sa se ridice mai presus de locul sau ?
  cine a avut prima data gand de mândrie? Adam si Eva?
  cine a ispitit pe Eva?
  cine poarta ură pe Dumnezeu si pe Om?
  omul e la mijloc …
  cine ia dat in gand lui Cain sa omoare pe Abel? cu ce e de vina Adam ca n-a dat Cain inapoi de la gandul. strain venit in mintea lui.
  ce a zis Domnul catre Cain : cand pacatul bate la usă, tu biruiește-l.
  dar el n-a ascultat.
  cine a dat in gand oamenilor sa faca turnul babel, sau sa faca desfranari etc.
  cine umbla racnind ca un leu sa inghita sufletele oamenilor?
  Adam si Eva ia invatat pe oameni sa faca razboaie unii cu altii si sa se ucida pt putere si avere?
  mânie-te pe satana care pururea nu are odihna sa zgandareasca mintile oamenilor . si nu vrea sa se pocaiasca !
  deci mai bine da vina pe Satana si scuipa-l in fata…si zii…inapoia mea Satano care tu i-ai inselat pe dragii mei strsmosi Adam si Eva.!

  Apreciază

  • Ai dreptate arză-l-ar focul de drac!
   Uitasem să-l pomenesc!
   Oricum, în războiul duhovnicesc, creștinii nu se înarmează cu săbii și coifuri, se relaxează și de-aici păcătuiesc!
   Cum se spunea despre CAUZA păcatelor?
   TRUPUL, LUMEA ȘI TRUFIA VIEȚII, nu?
   Și pentru că interacționăm, interferăm…COPIEM involuntar, ceea ce vedem la ai noștri, în mediiul înconjurător…deci, tot la părinții trupești și sufletești ajungi!

   Apreciază

  • …deci cunosc cazuri destule de oameni crescuti fara invatatura crestina , si bagati in prostii…si apoi intorsi la cunostinta ba prin necazuri, ba prin parinti duhovnici c, ba prin minuni …ba altfel.
   uite fratele Vasile il stii( saccsiv)
   si sunt si care o ajuns preoti si monahi sau ieromonahi…
   asa ca nu tot vorbi prostii…
   se intorc si din atei, catolici, protestanti, musulmanii urmeaza, chinezi si in tot neamul o sa fie si crestini….si evrei .
   no…gata.
   Doamne ajuta.

   deci sa te spovedesti de pacatul acela cu Adam si Eva.
   nu-i de gluma.
   te opreste la Poarta Raiului pana nu ierti tot.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: