Ieromonahul Teodot către prigonitorii Sfintei Liturghii și Sfintei Împărtășanii: „SĂ N-AVEȚI ODIHNĂ ȘI IERTARE PÂNĂ NU VĂ VEȚI CĂI!”

În contextul crizei coronavirusului, după ce autoritățile legitimate de nu știm cine să guverneze peste România au interzis participarea la Sfintele Slujbe și fac presiuni tot mai mari pentru neîmpărtășirea cu aceeași linguriță a credincioșilor, ca și cum Hristos euharistic, dătătorul vieții, ar fi purtător de boală contagioasă și după ce DSP Constanța a cerut Arhiepiscopiei Tomisului să înceteze această practică, ieromonahul Teodot le transmite acestora un mesaj:

 

 

10 gânduri despre „Ieromonahul Teodot către prigonitorii Sfintei Liturghii și Sfintei Împărtășanii: „SĂ N-AVEȚI ODIHNĂ ȘI IERTARE PÂNĂ NU VĂ VEȚI CĂI!”

 1. Autoritatile pot dori multe…
  El, Teodot, sa se intrebe, insa: de ce ierarhul meu (de care nu m-am ingradit pt ce a semnat in creta!!! ) accepta lucrurile acestea?
  Cine seamana vant, culege furtuna…

  Apreciază

  • Monahul Teodot e un nebun, bolnav psihic de care s-s dezis însusi Sf.Parinte Iustin Pârvu. Chiar daca aparent Teodot pare cā spune „ceva” , sa nu aveti încredere, el uraste femeile si pe toata lumea.

   Apreciază

  • Pai monah Teodoct nu mai este la Petru Voda, el acum se afla in jud Constanta, adica a trecut sub jurisdictia lui Teodosie, este ft adevarat ca Teodosie nu a participat in Creta, insa la sinodul local din toamna lui 2016 ca si restul ierarhilor BOR a ratificat fara nicio problema acel sinod, revenind la Teodoct noi ii dorim sa isi revina in fire

   Apreciază

 2. Am si eu o intrebare pt voi astia MANDRI SI PERFECTI:
  Voi ce ati facut mai mult decat Parintele Teodot?
  mari credinciosi in Marele Post al Invierii Domnului?!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s