Cenzurarea antihristică a Imnului Național de către ministrul de interne Marcel Vela – adică a patra strofă (Preoţi, cu crucea-n frunte! căci oastea e creştină, …)

Pentru că au interzis creștinilor să meargă la slujbe, s-or fi gândit că e nepotrivit să se cânte în această perioadă Imnul amintind de valorile creștine ale acestui neam. Cum să propovăduiască zbirii Noii Ordini Mondiale creștinismul pe care ei tocmai acum îl îngrădesc?! Poate nu mai suportă să audă de preoți, de cruce, de creștinism, căci s-au umplut de duhul lui antihrist și execută intocmai ordinele ocultei… 

Ion Marcel Vela si imnul

De ceva timp Ministrul Ion Marcel Vela se joacă de a „ordonanţele militare” deşi domnia sa nu este o autoritate militară. Iar pentru această sfârşit de săptămâna ministrul Vela ne-a rezervat o surpriză şi încă una otrăvită. Inspirat de alte state care au difuzat din maşinile armatei şi poliţiei imnul naţional, ministrul Marcel Vela a zis să facem şi noi la fel. Dar pentru a nu face prea mult „exces” de patriotism acesta a decis cu de la sine putere să cenzureze ultimul vers al variantei scurte, care face trimitere la preoţi şi la crucii. Aparent acest vers nu a fost pe placul domnului ministru care a decis nici mai mult, nici mai puţin decât să nu fie cântat. Vezi știrea pe mediafax

ORDIN

„ (1). Pe perioada stării de urgență, autospecialele structurilor aparținând Poliției Române, Poliției de Frontieră Române și Jandarmeriei Române, aflate în activități de patrulare pe timp de zi, difuzează, prin sistemele de avertizare acustică din dotare, primele trei strofe ale imnului de stat al României.

(2). Difuzarea se realizează, cu autospeciala în staționare, în zilele de sâmbătă și duminică, la orele 17:00 și 21:00.

(3) Şefii structurilor prevăzute la alin. (1) dispun măsuri pentru pregătirea tehnică a autospecialelor, astfel încât mesajul sonor să fie redat corect, cu claritate şi la intensitatea adecvată, precum şi pentru instruirea personalului din subordine privind aplicarea măsurilor stabilite de prezentul ordin.

(4) Prezentul ordin se aplică începând cu data de 28 martie 2020”, se arată în ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 54 / 28.03.2020.

Ion Marcel Vela

ordin 210x300 - Ministrul Ion Marcel Vela „ordona” intonarea ciuntită a Imnului Naţional

Unde-i lege nu-i tocmeală …

 Unde e lege nu e tocmeala, spunea o dată un proverb dar şi o broşură a poliţiei române, legea însă nu se aplică la fel pentru toată lumea. Imnul de stat al României în forma să oficială cuprinde patru strofe(1,2,4,11), din motive care nu sunt precizate, ultima strofă (11) a fost interzisă.

Strofa (11) care l-a tulburat pe ministrul Marcel Vela este:

Preoţi, cu crucea-n frunte! căci oastea e creştină,

Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.

Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,

Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost’pământ!

Dura Lex, Sed Lex

Conform legii nr.75 din 16 iulie 1994 (la acest link găsiți și Anexa 3 a legii unde sunt redate toate cele 4 strofe care se intonează obligatoriu în varianta prescurtată – n. adm.) privind: arborarea drapelului României, intonarea imnului naţional şi folosirea sigiliilor cu stema României de către autorităţile şi instituţiile publice.

Art. 9. – Imnul naţional al României este “Deşteaptă-te române”, redat în anexa nr. 2.

În interpretare vocală prescurtată, imnul naţional al României se intonează potrivit textului şi partiturii prevăzute în anexa nr. 3.

 În timp ce cetăţeni stau în casă şi respecta legea, ministrul de interne batjocoreşte imnul de stat. Potrivit prevederilor HG 1157/2001 Art. 14. – (1) În interpretare vocală prescurtată imnul naţional al României se intonează potrivit textului şi partiturii stabilite de lege.

 Iar potrivit art.24 alin. 1 pct. (i), “intonarea imnului național cu alt text și cu altă partitură decât cele stabilite de lege(…) constituie contravenție şi se sancționează cu amendă”.Vezi: [(AICI)]

 Solicitam autorităţilor competente să se autosesizeze şi cititorilor noştri să depună plângeri penale împotriva ministrului Marcela Vela.

 Organizația “NeamUnit” a depus o plângere in 2019 împotriva Ministerului Afacerilor Externe pe același Motiv. Citește articolul nostru: Imnul României a fost CENZURAT ILEGAL la ceremonia de preluat președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene

***

Razboiul Informational

40 de gânduri despre „Cenzurarea antihristică a Imnului Național de către ministrul de interne Marcel Vela – adică a patra strofă (Preoţi, cu crucea-n frunte! căci oastea e creştină, …)

   • Nu-l ascultasem până la capăt…recunoaște că nu face parte din niciun cult creștin…UPS!
    Bine, bine…dar după nașterea sa, o fi sau n-o fi botezat?
    Eu știu că mulți sunt ortodocși DOAR în virtutea Botezului, NU și al trăirii sentimentului creștin, ne-catehizați, ne-îmbisericiți, ne-spovediți, ne-împărtășiți decât sporadic, în copilărie, pe patul de spital sau în ajun de înveșnicire, pe patul de moarte!
    D-aia suntem și așa de încercați, părerea mea!
    După 30 de ani de libertate, atitudinea noastră duhovnicească, n-a fost de toate zilele, n-a avut stabilitate, nici continuitate printr-o intensitate moderată, medie, dacă nu la cote înalte…a fost mai mult o struțo-cămilă, un hibrid monstruos datorită mediului extern securaliza(n)t continuu, deviat invariabil într-unul apostat, ateizat, satanizat!
    Încă o dată s-a demonstrat că nu poți să slujești la doi stăpâni, fiindcă atitudinea asta duhovnicesc-schizofrenică te împarte și te desparte de Dumnezeul adevărat închinat și slăvit special în zile de sărbătoare, în Duminici, în caz de botez, cununie sau înmormântări!
    În rest…fiind căldicei, Dumnezeu Nu se leapădă cu totul de noi, ne scuipă numai din gura Sa ca să ne simțim răceala și, de vrem să fim cu EL, trebuie să ne dezmorțim sufletește și să începem să ARDEM cu adevărat prin credință, pentru Adevăr!

    Apreciază

    • l-am intrebat pe facebok , pe Ovidiu Grosu …daca e crestin-ortodox si a raspuns : ” sunt crestin….ma duc la biserica ortodoxa si oriunde ma pot inchina curat si cu frati in Hristos”

     apoi i-am zis ca sper ca stie ca numai Biserica Ortodoxa e a Domnului Iisus Hristos si ca ceilalti( catolici protestsnti sectanti) nu sunt biserici ci eretici.

     si i-am mai zis sa cheme in ajutor pe Sfintii Voievozi daci( romani) Stefan cel Mare, Constantin Brancoveanu…. si altele…. da” n-am mai raspuns nimic…( încă).
     😐

     Apreciază

    • omu’ are „ceva”….chiar daca nu are o cateheza deplina
     mi se pare a fi…… tipul pianistului care n-a facut o ora de pian

     Apreciază

    • Crina,
     o fii omu pregatit si trecut prin multe…io stiu…ca si Berenghi si altii. probabil ca vrea sa adunde diaspora sa voteze cu el sau din cate vad io cum gandeste…sa-i cheme la revolutii sangeroase, ceea ce nu recomand deloc asa ceva !
     ” cine duce in robie , de robie are parte; cine cu sabia va ucide ,trebuie sa fie ucis de sabie. Aici e rabdarea si credinta sfintilor ( creștinilor n.m) ( Apoc. 13 , v.10)
     si asa ăstia cand vad ca se ridica niste daci cu gand ca sa adune poporul sa conduca crestineste…deja baga razboi cu ei…ii inlatura…otravesc etc…
     am vazut ca deja e urmarit de DIICOT, pus pe lista neagra .
     poate ca el crede intr-o noua revolutie din 89 … dar asa cum gandeste el cu pistoale…nu merge.
     saracii din 89″… au strigat ei…da tot n-a venit la sefia țării un conducator dac/ român ortodox ! asa ca … a noastra e mucenicia pt Hristos si Dreapta Credinta. asta ne-a mai ramas…
     solutii omenesti nu sunt , zicea pr. Iustin , decat sa murim pt Hristos.
     nadejde poa sa mai fie de la Rusia pravislavnica….Sf. Lavrentie Cernigovului a proorocit ca popoarele slave se vor unii si vor porni la razboi cu ceilalti si vor avea conducator crestin….apăi…ce-o vrea Dumnezeu.
     Romania ii bagata in NATO si atunci ne baga rusii in adversar 🙂
     Mila Domnului.

     Apreciază

    • Da, în mare vorbește bine…dar, dacă n-are ortodoxia în sânge și punct de reper sf.părinți , la vreme de restriște și de prigoană PE FAȚĂ, s-ar putea suci lesne pe partea cealaltă!
     Cred că are botezul, dar nu-i suficient!
     Am cunoscuți, persoane apropiate mie la care, TOTUL până la credința lor unde nu sunt incluși popii, Biserica, cele 7 Taine…n-au dat cu nasul în ele niciodată și le repugnă aproape!
     EI VOR FI CĂLĂII NOȘTRI, NU ALTCINEVA!
     După cum spunea Cuv.Gavriile Georgianul că, cei care-l ”cunosc” pe Dumnezeu RAȚIONAL, îl vor primi pe Antihrist, cei care-L cunosc CU INIMA, îl vor recunoaște pe țap ca nefiind păstorul lor…

     Apreciază

    • asa, Crina…fa-ne pofta de covrigi pufosi…
     fa-i tu si cheama-ne la tine cand is gata.
     da vezi ca io mânc un bol intreg de covrigi odata…nu ma satur cu 2, 3 . mai tare mi se face foame cu covrigii tăi!

     Apreciază

    • pai….eu tot am zis sa ne cunoastem toti…
     …sa ne intalnim toti
     vin vremuri grele, fratilor…..nu mai e timp de multe fite si prea multe vorbe
     sa fim mai practici…..dar cu intelepciune.

     Apreciază

    • pe urma mergem la Magda sa mancam covrigi pufosi
     dar daca Magda sta la Bucuresti, s-ar putea s-o luam la careva din noi….unde ras cu plans miroase a baliga de manz 🙂

     Apreciază

    • Crina,
     frumoase ganduri ai, cu miros de crin….dar io nu ma bag la asa ceva ( intre doua nu te plouă, da” nici bine nu-ti este )
     io ma tem ca sunteti dragute si daca ma indragostesc de voi…si dup-aceea imi sta mintea si inima la Crina si Magda ….si-atunci nu mai e toata inima către Iisus Hristos 🙂 am patit-o…m-am fript de multe ori… 🙂

     mai fetelor….zilele astea e de folos sa citim ( pe langa rugaciunile obisnuite) Acatistele Sf-lor Mari Mucenici Mina, Gheorghe si Dimitrie.
     la mine in Icoane Mina e pe cal negru, Dimitrie e le cal rosu si Sf. Gheorghe e pe cal alb. 🙂
     mi-s preferati acestia 🙂
     hai…Doamne ajuta.

     Apreciază

    • stiu bre,
     da ce mi.mie ca suntem mai multi ?
     tot aia e.
     numa daca nu sunteti ca lelea Floarea din clipul cela !
     intalnitiva voi toti…s-apoi sa-mi povestiti si.mie cum o fost !

     pana atunci citeste te rog Acatiste…cu Sf. Irina, Iustina, Iuliana, Varvara, Ecaterina….si roaga-te pt fetele dragute , dar care nu cunosc invatatura ortodoxa.
     pe ele mi-s de plâns….ca-s dragute ca ingerasii la chip…da saracele nu-s pe drumu bun.
     Doamne ajuta.

     Apreciază

    • auzi…
     cand mai vezi pe blogul asta vrein anunt ca se intalnesc la vreun protest pasnic- crestinesc-ortodox atunci te duci si tu si te intalnesti cu totii…( daca tot iti arde sa te intalnesti cu toti 🙂 )
     pana atunci fa covrigei, placintele, ceai de afine si dă-I-le lui Hristos …ca e flămând si insetat …( flămand am fost si Mi-ati dat…insetat si Mi-ati dat, in temnita si M-ati cercetat….
     intr-ucat acestira mici ati facut, Mie Mi-ati facut….veniti de mosteniti Imparatia Cerurilor…)
     hai la treaba ca e de lucru…pune plamada la dospit , framanta …da-i bataie ….lasa intalnirile acu pe mai incolo )
     pup pe obraz
     Doamne ajuta.

     Apreciază

  • Ar trebui sa-i vizionati ultimul videoclip in care avertizeaza lumea sa NU CARE CUMVA SA SE PUNA CU EL CA ALTFEL o sa ….moaaaară ! Omul din pacate are multe suruburi si conexiuni slabite, Dumnezeu sa-l apere !
   Dar fara nici o suparare, NU ERA NEVOIE de ultimul filmulet ! Nu unui om care mai are juma’ de neuron functional ,vreau sa spun !
   Fara ofensa, dar sincer….

   Apreciază

 1. Milițienii ăștia, după ce că nu fac nimic, nici bine nu iese omul afară din casă că își fac apariția urlând de mama focului să intri în casă…DE CE NU URLĂ ȘI LA MĂ-SA AȘA?
  Vela – e un cretin cu acte!
  La fel toată clasa politică îmbârligătoare!
  UITAȚI-VĂ NUMAI LA MUTRELE LOR CÂND VORBESC…SUNT ATÂT DE FALȘI, DE PIERDUȚI ÎN SPAȚIU, ÎNCÂT RECITĂ PROST, PROST, PROST…
  Sică Mandolină oare degeaba a tăiat 40 mil.de la Sănătate, dând în schimb băieților în uniformă albastră, neagră sau kaki FĂRĂ NUMĂR, FĂRĂ NUMĂR!

  Apreciază

 2. Mai e o chestiune!
  Primesc pe e-mail notificări despre șomajul tehnic și alte prostii!
  EI AU PUS DINAINTE TOTUL LA CALE – PRĂBUȘIRE/COLAPS ECONOMICO-SOCIAL și instaurarea ANARHIEI, HAOSULUI…asta vor!
  Dacă tot trimiteți lumea în carcera casei lor fără zăbrele (să văd câți or mai rezista…), de ce nu vă împuținați și dintre voi?
  600 de tăietori de frunze la câini + personal auxiliar + personal + bodyguard= 1000 pe puțini senatori și/sau deputați care nu stau acasă, iau bani și NU riscă/vor risca să fie dați afară…Bravos Națiuine!
  Ai votat și întreținut ȘERPI, HIENE, NĂPÂRCI 30 de ani!
  Scadența a venit tot pentru tine, NU și pentru ei…

  Apreciază

 3. Spunea ceva interesant un tip LMS pe ortodoxinfo, la comentarii:
  ”Cred, de asemenea, ca să citez pe părintele Arsenie Papacioc, ca:
  – primul 6 s-a ivit,
  -la anul va urma cel de-al doilea 6,
  -si in 2022 va veni si cel de-al treilea 6, de aceasta data cu tot cu coarne.
  Bunul Dumnezeu și Maica Domnului să ne întărească ca să putem respinge tot ce ni se oferă, chipurile, spre binele nostru, si sa avem multă încredere în Dumnezeu și în Sfinții Sai si vom putea trece cu bine peste acest mare „Vai” care va veni. Doamne ajuta.”

  Apreciază

 4. M-am PRINS = Ciprian e pustnic…n-are el treabă cu întâlnirile de gr.3, decât cu alea de gr.4 din armată!
  Fii bărbată dragă Crina!
  El ne va trimite bezele duhovnicești de gând când ne-om baricada prin cine știe ce coteț de păsări de teama haidamacilor antihriști!
  Și pentru că e pustnic, ne-știind de ,suntem moarte (de frică) sau nu…va da de sufletul nostru câinelui din bătătură ori mâței, amestecat cu puțin lapte…plăcinte, covrigi…nouă, ajungându-ne buna miasmă pe la nas, liniștind creierul dar chiorăind mai tare stomacul!

  Apreciază

 5. ” unde-s doi sau trei adunati in Numele Meu, acolo sunt si Eu in mijlocul lor”,
  daca-s mai multi = risipirea mintii, imprastiere , dezorganizare fara un singur staret 🙂

  Magda= schimnică zăvorâtă , citind invataturile Sf. Teofan Zavoratul.
  Crina= rasoforă pitar + slujnica la trapeza săracilor .

  Apreciază

 6. VELA ASTA TRE DUS LA CONTROL CU CAPU ,CA SA CINTI IMNUL PE VREMURILE ASTEA E CU TOTUL NEFIRESC,MAI ALES FARA ULTIMA STROFA-II ROADE PE GLOBALISTI CREDINTA NOASTRA ORTODOXA!!!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s