RĂSPÂNDIȚI!!! – Dacă după asta mai acceptăm îngrădirea drepturilor și libertății, suntem cel mai prost popor din lume! PENTRU NEVOILE GERMANIEI, 2000 de români au fost înghesuiți în aeroportul din Cluj și trimiși la muncă fără să se impiedice nimeni de Starea de Urgență. Pentru ei ordonanțele militare nu se mai aplică??!!

Preiau articolul:

PENTRU SCLAVI VIRUSUL NU MAI E UCIGAS – „Guvernul meu” tine in casa angajatii firmelor din Romania, dar ii lasa sa umble in grupuri de mii de persoane pe romanii ceruti la export. 2000 de oameni au fost inghesuiti ca sardelele pe Aeroportul Cluj pentru a fi trimisi la munca in Germania, fara sa se mai tina cont ca se incalca ordonantele militare. De ce mai este Romania tinuta in case si oamenii amendati?

9 aprilie 2020

Romanii au ajuns bataia de joc a Guvernului meu si a lui Klaus Iohannis! Milioane de romani au primit interzis sa mai iasa la munca si sunt tinuti inchisi in case de saptamani de zile, sub amenintarea unor amenzi de zeci de mii de lei, in timp ce economia romaneasca se prabuseste dramatic din cauza opririi fortate a activitatii, sub pretextul evitarii infectarii omenirii cu „virusul mortal”, asa cum insusi presedintele Romaniei l-a numit. Cand este insa vorba despre partenerii din Germania ai lui Klaus Iohannis, interdictiile din ordonantele militare nu se mai aplica.

Caci, in timp ce romanilor le este restrictionata munca in Romania si sunt tinuti in case, atunci cand este nevoie de „sclavi pe plantatie” pentru Germania, adica pentru munci pe care poporul german nu se mai coboara sa le mai faca, romanilor li se permite sa iasa din case si sa plece la munca in alt stat european. Ce mai conteaza ca Germania este zona rosie pe COVID-19 (coronavirus) si ca pana sa ajunga pe teritoriul acestui stat sunt incalcate toate dispozitiile din ordonantele militare, atat timp cat lucratorii campului ajung in timp util pentru brazdat, semanat, plantat…

 

Iobagii lui Merkel – ingramaditi ca sardelele pentru agricultura germana

Concret, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj au fost ingramaditi circa 2000 de romani pentru a fi trimisi in Germania ca „mana de lucru” in agricultura. Situatia din Aeroportul Cluj a fost expusa de publicatia stiridecluj.ro, care il citeaza pe prefectul judetului Cluj, Mircea Abrudean: „Cursele sunt organizate de un operator privat, care a gestionat prost situatia. I-a adus pe oameni gramada, in conditiile in care zborurile charter sunt programate sa plece de la 13.00 la 21.00, aproximativ. Intra controlat in aerogara. Problema e in exterior. Am trimis jandarmi si forte ale politiei pentru a-i dispersa pe oameni”.

Practic, Romania permite in plina pandemie de coronavirus ca mii de romani sa iasa din tara in zonele rosii pentru a fi pusi la muncile pe care strainii refuza sa le mai faca. In aceste cazuri, astfel cum arata si imaginile din aeroportul din Cluj, nici nu se mai poate discuta despre distantare sociala si interzicerea formarii de grupuri, dispozitii obligatorii pentru toti romani, odata cu adoptarea ordonantelor militare.

In schimb, cei care raman in tara si indraznesc sa iasa nejustificat din case sunt amendati si chiar devin obiect de dosar penal.

Klaus Iohannis, un sprijin de nadejde pentru partenerii germani

La baza exportului de muncitori romani in Germania sta un agreement facut de presedintele Romaniei Klaus Iohannis cu presedintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier care releva faptul ca atunci cand e vorba de interesele altor state de la care ne luam lumina, nu se mai pune problema tinerii oamenilor in case pe motiv ca pot transmite altora „virusul mortal”.

Romanilor le este interzis in tara sa stea in grupuri mai mari de trei persoane, fiind pasibili de amenzi severe si chiar de punerea sub acuzare pentru infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor, dar daca se incoloneaza cu sutele si chiar cu miile pe cate un aeroport pentru a fi exportati la lucru, pericolul virusului mortal dispare cu desavarsire.

Despre acest agreement s-a facut vorbire si in conversatia telefonica pe care Iohannis a avut-o in 3 aprilie 2020 cu omologul sau german, in cadrul careia Presedintele Romaniei l-a incurajat pe Steinmeier ca cele doua state vor avea o cooperare stransa pentru combaterea efectelor negative asupra lucratorilor romani din Germania, in special celor cu contacte temporare, detasati sau sezonieri.

Europarlamentarul Rares Bogdan: „Parem imbecilii Planetei”

In acest context, deloc magulitor pentru natiunea romana, liderul PNL Rares Bogdan a avut o luare de pozitie publica vehementa in care a calificat o imbecilitate faptul ca in perioada imediat urmatoare, pe langa romanii care vor pleca la munca in Germania, alte peste 15.000 de persoane vor zbura in nordul Italiei ca sa munceasca in agricultura: „O imbecilitate. Daca tot au venit acasa, sa ii pastram si sa dezvoltam agricultura romaneasca. Aici producatorii si cultivatorii duc lipsa de forta de munca si noi ne trimitem forta de munca pentru agricultura in Italia si Germania. Nu stiu cine a luat decizia, insa oricine ar fi, este un imbecil. (…) Parem imbecilii Planetei”.

Priviti imaginile de mai jos si incercati sa dati un raspuns la urmatoarele intrebari:

– De ce s-au dat zeci de mii de amenzi in Romania cetatenilor care si-au permis sa iasa pe strada fara a putea justifica o urgenta?

– De ce s-au interzis in Romania toate adunarile de persoane?

– De ce s-a interzis iesitul romanilor la munca si au fost obligati sa stea in case, chiar si cu riscul prabusirii economiei romane, dar celor ceruti la export sa faca muncile de jos li se permite sa plece in alte state infectate (zone rosii) pentru ca economia altor state sa nu se prabuseasca?

– Asistam oare la cea mai mare discriminare fata de romanii care vor sa lucreze in tara si nu sunt lasati sa o faca?

– Daca noi, ceilalti romani, am vrea sa plecam maine in Germania, ne-ar lasa Romania sa iesim si Germania sa intram?

5 gânduri despre „RĂSPÂNDIȚI!!! – Dacă după asta mai acceptăm îngrădirea drepturilor și libertății, suntem cel mai prost popor din lume! PENTRU NEVOILE GERMANIEI, 2000 de români au fost înghesuiți în aeroportul din Cluj și trimiși la muncă fără să se impiedice nimeni de Starea de Urgență. Pentru ei ordonanțele militare nu se mai aplică??!!

 1. daca cele „obisnuite”https://m.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/jos-antena-in-premiera-judecatoria-obliga-o-companie-de-telefonie-sa-si-demonteze-o-antena-de-pe-un-bloc-106241.html

  fac asta 5G ce va face?

  Apreciază

 2. De ce ne mirăm???!!!!Noua ne-a plăcut să fim sclavii Europei,în loc să rămânem în țară și să-i obligăm pe „așa -zișii politicieni”,cu studii la fără frecvență,la facultăți cu sedii la subsolurile blocurilor,în întuneric,să ne creeze tuturor condiții de muncă și de remunerare pt.munca depusă,astfel încât să ducem o viață demnă în țara noastră și să-i „aruncăm” ca pe niște gunoaie dacă nu slujesc interesele alegătorilor și nu ale propriei lor familii și prietenilor lor,ale căror valori erau:minciuna,incultura,bețiile și destrăbălarea,corupția și mocirla în care se Bălăceanu și se bălăcesc,încă!Și de ce mai pleacă acum?îi obligă cineva să se ducă la moarte?E alegerea lor,bazată analfabetism,proastă educație și nu lupta permanentă împotriva corupției și corupților!

  Apreciază

 3. De ce ne mirăm???!!!Nouă ne-a plăcut să fim sclavii Europei,în loc să rămânem la noi acasă,cu familia,rude,prieteni să muncim și să avem o viață demnă,să ne preocupe să găsim cele mai mai bune soluții în rezolvarea problemelor în favoarea noastră,a tuturor,să fim remunerați corect,să fie înăbușită din fașă corupția și hoțiaTotul se datorează lipsei de carte,analfabetismului.lipsei de solidaritate în a-i pedepsi pe așa-zișii politicieni,cu studii la facultăți cu sediile la subsolurile blocurilor,în întuneric și a-i arunca,ca pe niște gunoaie,dacă nu se achitau de promisiunile din programul electoral.În prostia lor și în viață mocirloasă în care s-au bălăcit și continuă încă,condimentată cu beții,destrăbălări,furturi din banul public pt.ei și familiile lor,corupție,au mizat pe prostia,lasitatea și lipsa de solidaritate a alegătorilor,permițându-le să ducă viața plină de mocirlă!Valorile cele mai de preț ale politicienilor:minciuna,corupția,furtul intelectual,destrăbălarea,bețiile,aroganța.De ce s-au adunat la aeroport ?I-a obligat cineva să se ducă la moarte?Nu,ci pentru că-și respectă condiția de sclav,de îndobitocit,de lipsa educației și culturii!Și atunci își merită soarta,în loc,să-i obligam pe politicieni și pe toți să-și facă treaba,chiar,cu prețul scoaterii armatei să vegheze dacă cineva se abate de la ceea ce are de făcut corect și în interesul tuturor,nu doar a unei părți infime,raportată la Mulțimea săracilor!

  Apreciază

 4. https://doxologia.ro/sites/default/files/styles/media-articol-colorbox/public/articol/2017/03/iisus_hristos_6.jpg?itok=KuXLBg_Y

  Mult Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru… pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale, Născătoarea de Dumnezeu si pururea Fecioară, Maria ; ale Sfântului Inaintemergatorului si Botezătorului Ioan; ale Sfintilor si întru tot lăudaților Apostoli; ale Sfintilor Mucenici Gheorghe purtătorul de biruință, Dimitrie izvorâtorul de mir, Mina cel de toti iubit, Ioan cel nou de la Suceava ; ale preacuviosilor părinților nostri Nicodim cel Sfintit de la Tismana; Grigorie Decapolitul; Dimitrie Basarabov, Ioan de la Prislop, Antonie de la iezerul Valcea, Antipa de la Calapodești, Iosif cel nou de la Partoș, Paisie de la Neamt, Gheorghe de la Cernica si ale tuturor Sfintilor Cuviosi;
  ale Sfintelor Cuvioase Parascheva de la Iași, Filofteia de la Argeș, Teodora de la Sihla si ale tuturor Cuvioaselor Maici ;
  ale Sfintilor Ierarhi Ilie Iorest, Simion Stefan si Sava Brancovici ;
  ale Sfintilor Trei Ierarhi Vasile, Grigorie si Ioan ;
  ale Sfintilor Noilor Mucenici din închisorile comuniste,
  ale cuviosilor parintilor nostri Paisie Olaru, Cleopa Ilie, Arsenie Papacioc, Adrian Fageteanu si Iustin Pârvu si pentru ale tuturor Sfintilor Tăi :
  bine primită fă rugăciunea noastră, acoperă-ne cu acoperământul aripilor Tale , iertare de păcatele si greselile noastre , împacă lumea Ta , pace Bisericilor Tale daruieste si la tot poporul Tău ,
  miluiește-ne pe noi, zidirea Ta ,
  surpă pe vrajmasii care se ridică asupra noastră , lumineaza-ne pe noi cu Lumina cunostintei Tale , indrepteaza pasii nostri ,
  invata-ne pe noi indreptarile Tale si ne mantuieste precum stii , ca binecuvântat esti Hristoase Dumnezeul nostru si Tie slava, cinste si inchinaciune inaltam , împreună cu Cel fără de-nceput al Tău Părinte si cu PreaSfantul si Bunul si de viata Facatorul Tău Duh , acum si pururea si in vecii, vecilor. Amin
  Doamne miluieste, Doamne miluieste, Doamne miluieste…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s