William Barr, Procurorul general al SUA se opune propunerii lui Bill Gates de introducere a unor „certificate digitale de vaccinare” pentru Covid-19. – „Este un atac la libertatea personală”

How rich is William Barr? – How Rich?

După cum știm:

ATENȚIE!!! Bill Gates pe Reddit 18-03-2020: „Când va apare vaccinul anti-coronavirus, vor exista certificate digitale pentru cei care s-au vaccinat”. Adică, TATUAJE INVIZIBILE SUB PIELE…

Dar procurorul general al SUA se opune:

În urma propunerii lui Bill Gates privind eliberarea unor „certificate digitale” care să demonstreze că o persoană a fost vaccinată împotriva coronavirusului, procurorul general al SUA, William Barr, a declarat că este „foarte preocupat de panta alunecoasă în ceea ce privește continuarea atacurilor asupra libertății personale”, scrie LifesiteNews.
„În cele din urmă, vom avea câteva certificate digitale care să arate cine a fost recuperat sau testat sau cine a fost vaccinat”, a speculat fondatorul Microsoft.
„Sunt foarte îngrijorat de panta alunecoasă în ceea ce privește continuarea încălcării libertății personale. „Cred că în timpul situațiilor de urgență, pașii adecvați și rezonabili sunt suficienți”, a declarat Barr miercuri. Și a adăugat:
„Aș fi putin îngrijorat de asta, de urmărirea oamenilor, în general, mai ales de evoluția unei asemenea măsuri pe o perioadă lungă de timp. Există situații în care libertățile pot fi restricționate, cum ar fi în timpul războiului și pandemiei, dar Departamentul Justiției va analiza dacă „măsurile draconice adoptate sunt pe deplin justificate și nu există modalități alternative de protejare a oamenilor”, a subliniat Barr.
Reuters a informat recent că Bill Gates nu a sugerat lansarea unor „capsule implantabile umane, care să conțină „certificate digitale”și care pot arăta cine a fost testat pentru coronavirus și cine a fost vaccinat împotriva lui. „Gates a menționat posibilitatea de a avea, la un moment dat, un„ certificat digital ”pentru fișele de sănătate”, dar nu a spus că aceste certificate vor fi„ implantate cu un microcip ”, a scris Reuters.

Cu toate acestea, așa cum arăta un articol științific din revista „Scientific American”, din decembrie 2019, Fundația Bill & Melinda Gates a finanțat cercetările Institutului Tehnologic din Massachusetts, care sugerează încorporarea înregistrării vaccinurilor „direct în pielea” copiilor: „Împreună cu vaccinul, unui copil i-ar fi injectată un fel de vopsea, care este invizibilă pentru ochiul liber, dar ușor de văzut cu un filtru special pentru telefonul mobil, combinat cu o aplicație specială care sesizează cu infraroșu pe piele. Vopseaua ar trebui să dureze până la cinci ani”, scria publicația citată.

Prin intermediul fundației sale, Gates a investit miliarde de dolari în vaccinuri.

După declanșarea pandemiei de coronavirus, Bill Gates declara pentru CBS că viața după COVID-19 nu va fi aceeași „o perioadă de timp” sau cel puțin până când populația nu va fi „vaccinată pe scară largă”. El a prezis că teama oamenilor față de adunările publice numeroase va fi stopată „odată ce vom avea vaccinarea”, în termen de 18 luni.

„Fundația noastră lucrează mult la diagnosticare și vaccinuri”, a spus Gates. Producătorii de vaccin sunt aceia care „pot cu adevărat să repună lucrurile pe făgașul normal”, a afirmat el.
Fondatorul Microsoft a mai spus că există în prezent „șapte sau mai multe” vaccinuri, care par promițătoare pentru a combate pandemia COVID-19.
Pentru a avea gata miliarde de doze de vaccin cât mai curând posibil, Gates a propus să se construiască fabrici care să producă în masă fiecare dintre potențialele vaccinuri, în timp ce se face testarea.

De asemenea, presa din SUA anunta zilele trecute ca Inovio Pharmaceuticals, companie finanțată de Fundația Bill și Melinda Gates, a dezvoltat un vacin împotriva coronavirusului, care urmează să fie testat pe voluntari, scrie Business Insider. Denumit INO-4800, acesta ar fi al doilea vaccin care va fi testat pe oameni în SUA, după cel dezvoltat de compania Moderna.

„Acesta va fi deceniul vaccinurilor”, declara fondatorul Microsoft, în 2011. Afirmând că populația lumii se îndreaptă spre nouă miliarde, Gates, explica, la Forumul Economic de la Davos, care sunt planurile sale pentru viitor. „Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri, cu sistemul de sănătate, cu serviciile de sănătate a reproducerii (avortul), am putea reduce această cifră, probabil, cu 10 sau 15 procente”.  – activenews.ro

Un gând despre „William Barr, Procurorul general al SUA se opune propunerii lui Bill Gates de introducere a unor „certificate digitale de vaccinare” pentru Covid-19. – „Este un atac la libertatea personală”

 1. Noi crestinii vorbim dupa cum ne dicteaza constiinta si cautam cu sinceritate Adevarul.

  Certificatul de imunitate cu CNP pe el inseamna lepadare de Hristos.
  Semnatura noastra pe un cerficat digital inseamna ca ne dam acceptul sa intram in baza de date despre care Sfantul Paisie a spus „fiara de la Bruxelles a inghitit toate numerele in ea”.

  Este vorba despre proiectul S.T.O.R.K.
  https://ec.europa.eu/digital-single-market/en/content/stork-take-your-e-identity-you-everywhere-eu

  In Romania a fost introdus inca din 2012
  http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/143696

  Daca doar te-ar testa si te-ar lasa in pace poate ar mai fi cum ar mai fi, nu stiu.
  Dar daca trebuie sa accepti si certificat digital sau oricum ar fi el e ca si cum ai accepta pecetea in varianta nepecetluita.

  Sa ne lumineze Bunul Dumnezeu pe toti.

  ps: acest comentariu s-a dorit a fi un raspuns la o intrebare a lui saccsiv dar care, din motive care poate imi scapa, nu a mai fost publicat ..
  https://saccsiv.wordpress.com/2020/04/11/video-ion-cristoiu-culesul-sparanghelului-mai-important-decat-invierea/comment-page-1/?unapproved=418656&moderation-hash=f3b5ff1a3f1dad66c22cf8014106ea13#comment-418656

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s