Iohannis a dat decretul de prelugire a Stării de Urgență! Noi măsuri restrictive, în ciuda faptului că mai multe țări europene își relaxează restricțiile

 

Decretul îl puteți citi AICI

Mai multe state europene încep să relaxeze restricțiile, căci au înțeles că altfel vor intra în faliment, dar șeful coloniei România nu poate pricepe sau poate tocmai asta vrea – criză și mai mare…

Despre noile măsuri restricitve: 

Presedintele Klaus Iohannis (foto) nu a inteles din starea de urgenta decat ca aceasta prerogativa constitutionala ii permite sa se joace de-a dictatorul. Marti, 14 aprilie 2020, printr-un discurs alarmist, Werner a anuntat ca a emis decretul de prelungire a starii de urgenta cu 30 de zile, eliminand din start orice posibilitate de relaxare a restrictiilor. …..

„Decretul mentioneaza explicit si posibilitatea ca, pe durata starii de urgenta, managementul unitatilor sanitare publice civile sa poata fi asigurat de catre personalul detasat din cadrul institutiilor cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale”. Subliniem ca aceasta situatie nu era reglementata prin precedentul decret prezidential – cel legat de instituirea starii de urgenta (click aici pentru a citi).

Intr-adevar: decretul stipuleaza urmatoarele la art. 38 alin. 1 (vezi facsimil)„Pe durata starii de urgenta, managementul unitatilor sanitare publice civile poate fi asigurat de catre personal detasat din cadrul institutiilor cu atributii in domeniul apararii si securitatii nationale”.

Precizam ca atat Legea nr. 51/1991 privind securitatea nationala a Romaniei, cat si Legea nr. 14/1992 privind organizarea si functionarea Serviciului Roman de Informatii prevad ca SRI este organ de stat cu atributii in domeniul securitatii nationale si ca face parte din sistemul national de aparare. Mai multe citiți pe m.luju.ro

 

Un gând despre „Iohannis a dat decretul de prelugire a Stării de Urgență! Noi măsuri restrictive, în ciuda faptului că mai multe țări europene își relaxează restricțiile

  1. La capitolul ăsta, NICIODATĂ România nu se va dezminte: în loc să țină cu poporul și să îndulcească amărăciunea măsurilor și-așa create ARTIFICIAL și băgate pe gât forțat de către Ocultă…la noi, ca și Băsescu – cu tăierea a 25% din salarii ”ca să simtă românul că e criză…” de l-a lăsat fără aer pe diavolul ăla de la FNI.. vin/vine IMEDIAT în întâmpinarea Ocultei cu măsuri și mai draconice, de uimește și dracii din Ocultă cu viclenia, perfidia tovarășilor de la noi…lepre comuniste născute din țărani analfabeți sau semi-analfabeți, aduși pe lume în general, după sau în timpul celui de-al Doilea Război Mondial…lepre ce s-au vrut domni la orașe, făcând pentru asta, pact cu diavolul…ce-a urmat?
    Trădarea fraților de-un neam și-o cruce răstignindu-i fizic, moral-sufletește cum n-au făcut-o nici bolșevicii din Rusia!
    D-aia la noi au murit de bătrânețe torționarii și nu în pușcărie cum ar fi meritat, cu pensiile lor nenorocite pentru că au rupt oase și sfârtecat cu sârg carnea și pielea de pe români…unii, după 90 schimbând doar pielea (partidul…) NU și năravul, născând, crescând la rându-le din sânul lor de năpârci, alte odrasle de-un chip și o asemănare PERFECTĂ cu ei, astăzi zăcând PE DEGEABA – tată, fiu, nepoți – în Parlamentul rușinii naționale, sub denumirea de PARLAHOȚI…TOȚI!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s