Ce caută vehiculele cu militari români și americani în pădurile din munții Neamțului? Montează antene 5G sau caută creștini retrași și pustnici? Sau și altceva?

Text primit pe WhatsApp: 

[22.04, 23:24] Luați aminte… Vor sa ne omoare sfinții, ca doar ei mai țin lumea

Acum de SFINTELE SĂRBĂTORI DE PAȘTI AM PRIMIT O VESTE, CARE M-A SAGETAT IN INIMĂ !!!
Am primit veste de la călugării si maicutele, precum și de la locuitorii din județul Neamț, ca in pădurile din Neamț mișună tancurile, blindatele si soldații, mulți dintre ei americani !!! Ceea ce e ciudat este că ziua stau camuflat si circulă prin păduri numai noaptea !!! Ce cauta soldații ăștia în pădurile Neamțului, în plină pandemie mondială de virus mortal, și de ce numai noaptea !!! Ziua stau FFF bine ascunși si-si camuflează foarte bine tancurile cu crengi si bradet.
Dar i-au depistat localnicii !!! Deasupra mănăstirilor din zona Neamțului zboară de câteva ori pe zi drone de supraveghere si masinile de politie si jandarmi din două în două ore controleaza manastirile să nu intre si sa nu iese nimeni din ele !!!
Am stat de vorbă cu mai multi părinți induhovniciti, care mi-au spus că e clar o prigoană contra pustnicilor si sihastrilor din pădurile Neamțului si din toată România !!! Asta are cumva vreo legătură cu celebrul, cinicul: STAȚI ACASĂ ? „Se pare ca da, în timp ce pe noi ne forțează să stăm în case in TEROARE si in frica nedandu-ne voie nici măcar la Înviere să mergem, ei deja au început prigoană contra credinței, contra: „Ciorilor negre din Carpați”, cum numesc ei pustnicii, sihastrii si călugării !!! Doamne Ajută-ne și Pazeste-ne !!!Doamne Ajută !!! Amin !!!

[23.04, 01:20] Sunt acolo, nimeni nu poate sa se apropie in zona respectiva

[23.04, 01:20] Au ei planuri !!!!

[23.04, 01:20] Da,
sunt tancuri si armata intre Agapia si Sihla, cred ca pun antene 5G.

[23.04, 01:20] Sunt
raspunsurile unui parinte din zona!!!

Din pacate!!!

Un alt text, tot pe WhatsApp:

Atentie ce povestește o persoană credinciosă:

Am fost două zile la Sihastria, acum m am intors.
De înviere manastirea a fost supravegheată cu zeci de drone.

Mi ai confirmat părinții ca americanii si au facut o bază militară în acea zonă, ,Agapia, Vâratec, Sihastria

Si la Agapia cateva, 6 maici s-au intalnit cu soldati americani..si au crezut ca sunt spioni deghizati, s-au purtat oribil, au vrut sa le impuste..si cand a venit un comandant, ceva român..tot pe ele le-au gasit vinovate, pt ca nu aveau voie sa iasa din casa, si nu aveau hartie scrisa, deci ..tb sa le dea mii de lei amenda.

 

De asemenea, o altă persoană de încredere, care tocmai a venit din zona Mânăstirii Petru Vodă, confirmă prezența echipelor de jandarmi montani și polițiști care scotoceau pădurile în zilele dinaintea Paștilor, probabil în căutarea creștinilor eventual retrași în păduri. Aceeași persoană a observat zilele acestea și TAB-uri cu militari staționate la marginea pădurilor, tot în zona Neamțului și militari care mișună prin păduri. 

 

91 de gânduri despre „Ce caută vehiculele cu militari români și americani în pădurile din munții Neamțului? Montează antene 5G sau caută creștini retrași și pustnici? Sau și altceva?

  1. Auzi tu…măicuțele pe post de SPIONI STRĂINI….iar pentru că erau în negru, poate erau ninja, mai știi?!
    Noaptea minții!
    Să caute prin parlament, printre oamenii de afaceri care-s mână-n mână cu politicul, printre milițieni și/sau jandarmi, care NU rezolvă cazurile de răpiri ori de trafic de carne vie sau droguri, pentru că sunt DIRECT implicați…nu toți, dar în număr foarte mare!
    Apoi, căutați la averi, inclusiv vameșii și milițienii de toate culorile…altfel, n-ar fi fost atât de bogați numai în baza salariului și-a sporurilor….
    Eu cred că sunt pe-acolo, din toate motivele enumerate mai sus: să nu miște NIMENI în front, să nu intre și să nu iasă nimeni de-acolo până nu montează 5G peste tot, să sărăcească dpdv material bisericile și mănăstirile (monahii, pe drumuri sau atârnând pe garduri, preoții – morți de foame…), ajungându-se cu lacăt pe ele, iar credincioșii, să fie lipsiți de slujbe și de spiritualitate de tot, devenind strict lumești, doar cu grija zilei de mâine!

    P.S. Toate astea, sub privirea pseudoepiscopilor și-a tatălui lor mason – Rechinul Alb din Deal care au salarii de președinte de Stat….

    Apreciază

      • Nu știu!
        Nu cred!
        Ar fi bine să fie așa, dar încep să mă îndoiesc….știi de ce?
        VOR S-O LUNGEASCĂ CA SĂ PUNĂ TOTUL LA PĂMÂNT: viața noastră, sănătatea noastră, școlile (de ce să mai învețe picii? Să-i învețe online, de la TV! Iar dacă nu pricep ceea ce se spune acolo, s-o întrebe pe mă-sa, chiar dacă n-are cunoștințele necesare, nici simț pedagocic, că tot stă acasă…disponibilizată, ca și ta-su (poate…); iar dacă îi doare măseaua, să stea în fața ușilor închise ale cabinetelor medicale ori a policlinicilor.

        Știi cât s-a murit ÎN SPITALE pentru că n-aveau voie să pună mână pe bolnav pentru că așa au primit ordin de sus?
        Dar teste nu li s-a dat și nici nu le pasă!
        Ei trebuie să trateze numai covid!
        Dacă amărâtul/a a venit cu o cu totul altă afecțiune….cronicizată sau nu, pentru că nu este băgat în seamă, tratat, operat…MOARE CU ZILE, fără martori (familia n-are voie în spital din pricină de „covid”…), iar dacă moare, e numai din pricină de covid, NU din altceva….apoi NU i se face autopsia și este înmormântat ca un câine, pentru că a fost lovit de covid!
        Apare ministreasa aia a ”muncii” cu cască de sudor pe față, tot îi dă zor cu șomajul tehnic, în timp ce, turismul MOARE din pricină de dat afară…pe bune!
        La fel, toate micile magazine, buticurile care vindeau de la ață până la haine, încălțăminte, oale, dero, etc…sunt ținute închise, DAR chiria pentru spațiile de desfășurare se ia integral, că așa vrea Firea!
        Cu ce se hrănesc oamenii care nu mai au nicio sursă de venit?
        Cu aer? Cu șomajul lor? Știi cât de mizerabil e ca sumă?
        Numai LuCOVID i-a scutit de taxe și alte hangarale pe avocați și magistrați…mită mascată pentru a fi blânzi cu el, cu toți nenorociții ăștia!
        Deci, una peste alta…dacă vor să ieșim din criză, DE CE nu i-a băgat în șomaj tehnic pe toți DACĂ E STARE DE PROVIZORAT cu adevărat, și nu altceva?
        În privința fermelor agro-zootehnice, tipul ăla era disperat!
        Nu s-a luat nicio măsură pentru relansare și ținere pe linie de plutire!
        Este lăsat ca totul să moară…încet dar SIGUR din pricină de inactivitate cauzată de covid – motiv dus până la absurd, cu nume de GENOCID…. PE FAȚĂ!
        Ar trebui întrebați oamenii: vrei să mori din pricină de covid sau de foame?
        Surprinzător ar fi răspunsul multora!

        Apreciază

  2. aham…. deci ce vazui io intro seara acu dupa Inviere , pela 21:30 mauitam pe cerul instelat si vazui sub stele vreo 10 luminițe ca de stele care mergeau in sir una dupa alta ,cu viteza de avion de ala particular mic, la distanta intre ele de …50-100 de m.
    si ma gandeam ce va sa fie …ca sunet in urma lor nu era…deci avion nu….si-am zis..or fi vestitele drone ?

    Apreciază

  3. Hai frate mai terminati cu SF-urile! Asa va place sa exagerati, cu antene 5G, cu armata care nu stiu ce face…, maicute impuscate etc. Daca este o stare de urgenta, nu era normal ca armata sa supravegheze? Vorbiti de parca a venit armata asa din senin si voi nu stiati nimic…

    Apreciază

    • In stare de urgenta, teoretic, armata nu are ce cauta pe strazi sau in padure. In starea de urgenta situatia o gestioneaza Ministerul de interne, adica politia si jandarmii. Au cerut ajutorul armatei pt a intimida populatia si a ne determina sa stam in case. Dar ce treaba au militarii americani?? Si ce cauta in padure??
      Si ce e cu intimidarile astea de parca am devenit fiinte fara nici un drept?? Ce e cu masurile astea disproportionate.
      Armara haituieste romanii prin paduri in timp ce jefuitorii de material lemnos taie in voie la greu??

      Apreciat de 3 persoane

    • @Ionescu Ana, ai trese pe umeri sau doar 12 ani?
      Trezește-te la realitate!
      Eu și alții ne-am dat seama de FĂCĂTURĂ și DE ABUZ, din primele ”cazuri” de covid.
      GENOCID SCRIE PE CAPUL LUI ARAHAT ȘI-A TREIMII RĂSTURNATE: VELA, IOHANIS ȘI LUCOVID…
      Citește ce spun oameni normali la cap:

      BĂGAȚI DUHUL DIN LAMPĂ ÎNAPOI! . Să ții asimptomaticii în spital cu lunile e un abuz imens. De ce fac asta? Păi au spitalele GOALE.
      Trebuie să le umple cu oameni, ca să-și justifice măsurile abuzive, încălcările de drepturi, amenzile, bătăile și crimele. Vorbeam cu prieteni medici.
      Unul are o rudă apropiată la un spital din Ploiești.
      Spitalul mare și gol, doar vreo 40 de pacienți cu simptome medii-ușoare, fără probleme.
      Restul pacienților trimiși acasă prin hotărârea comitetului de urgență, semnată de Arafat himself. O să revin la chestiune.
      Au găsit însă cazuri la Câmpina de medici și asistente care erau pozitivi și au consultat SUTE DE PACIENȚI.
      La Ploiești, toată lumea pregătită să vină trenuri cu “covizi”.
      Ia zi-mi și mie cam câți oameni au venit de la Câmpina la spitalul din Ploiești? – mă ațâță prietenul.
      Mă gândeam că e o capcană amicală, zic să nu plusez prea tare.
      Zic și eu vreo 10? 20? Ntz! Ia zi! – îl somez curios. NICIUNUL!
      Am prieteni chirurgi la alte spitale. Șomează, nu li se permite să opereze decât URGENȚE, care sunt foarte rare.
      Spitalele sunt goale, iar ei nu pot opera pacienți care aveau programări, NICI MĂCAR DE CANCER! Ordin militar, semnat tot de Arafat.
      Asta se întâmplă ÎN TOATĂ ROMÂNIA, spitalele sunt goale în așteptarea unui COVID-Godot care nu mai vine. În schimb s-a ridicat la “Ana Aslan” în curte un spital militar de campanie, în care probabil că se mai ascund câinii locului sau mai beau o bere răcanii puși să-l păzească, iar Retardis, chiar ieri, a defilat într-un imens lagăr de ciment, pregătit cu paturi, pereți de carton și “geamuri” lipite din hârtie care imaginează un peisaj gen Windows, ăla vechi, cu dealul verde. Plus rudele lui, roboții.
      Totul duhnește a totalitarism tâmp, securistic.
      Acum orice asimptomatic pozitiv, deci unul CARE NU ARE ABSOLUT NICI CEL MAI MIC SIMPTOM, poate fi băgat cu forța în lagărele lor medicale, cu pază militară și sub presiunea răspunderii penale.
      În țară deja sunt astfel de cazuri sinistre. Mă puneam în situația lor, ca familie care am trecut prin experiența acestei infecții.
      Cum să stai peste 30 de zile într-un pat de spital, cu un tratament standardizat (care nu ține seama de simptome), fără să-ți poți face un ceai (am băut tone) când vrei, un suc de portocale, fără să mănânci bine și adecvat unei viroze?
      Nu mai spun de ideea slugii lui Gates, directorul dement de la OMS, care cerea extragerea bolnavilor de covid-19 din familii.
      S-a deschis deja ușa unor abuzuri fără precedent, o dictatură securist-medicală care poate ține în lagărele specializate inclusiv “asimptomaticii” care nu convin acestui guvern-marionetă al corporatocrației ce grăbește un guvern mondial.
      Alt obstacol este Biserica, și am văzut cu toții tratamentul discriminatoriu la care am fost supuși în plină sărbătoare a Învierii Domnului.
      Dar asta o vom ține minte și vom mai vorbi…
      Trebuie să cerem acum eliberarea asimptomaticilor din spitale și închiderea lagărului mizerabil din depozitul de pe șoseaua de centură!
      Orice alunecare spre totalitarism trebuie stopată din fașă!

      Pentru cine nu a inteles treaba cu roboteii

      Apreciază

      • Draga doamna, nu am nici 12 ani si nici ” trese ” pe umeri, doar ma uimeste spiritul de turma al multora …. E deajuns sa posteze unul o idee si apoi toti adera la aceea informatie considerand-o reala, impresionanta, ce mai, o adevarata descoperire….Cititi pe net tot felul de prostii, fara a cerceta veridicitatea informatiei…ca deh, e mai comod ca o iei de buna decat sa mai cercetezi si sa te informezi, sau macar sa treci prin filtrul gandirii anumite chestii. Si uite asa, creati o adevarata nebunie, isterie, panica….voi, cei din spatele tastaturii, telefonului, etc. Adevarate teorii ale conspiratiei….Eu nu zic ca Guvernul si alte autoritati din Romania sau din afara ar fi ok, corecte,cinstite, s.a.m.d, dar si voua asa va place sa faceti din tantar armasar si sa creati adevarate povesti demne de filme…
        Keep going…

        Apreciat de 1 persoană

        • :))) Să vezi când te-oi trezi într-un adevărat coșmar…fără bani, fără muncă…doar cu botniță și cu mănuși!
          Atunci să vezi cum ești cuprinsă de panică și o să țipi isteric!
          Oamenii simpli care au scris, confirmă ceea ce spun și alții….licuricii sunt prin pădurile patriei…alea, care-au mai rămas neciopârțite și date în Austria de către Iohan…că-i ”poiana” lui!
          Treci la popcorn, vizionând în demență ce mai zic javrele-alea manipulatoare, ISTERICE, DEMENTE în privința lui COVRIG!
          Ce arată ăia la TV, nu te isterizează?
          Sau tocmai d-aia ai trecut online?

          Apreciază

        • In padure la Agapia sunt soldati americani. Sursa de la fata locului. Sa nu-mi spui ca sunt la cules de urzici. Poate ca ocupa anumite pozitii strategice cat timp se muta pe sestache Incirlik-ul sau orice altceva dar degeaba nu sunt acolo.

          Apreciat de 2 persoane

      • Monsieur Mihai, spre marea ta uimire nu ma uit la realitatea tv…si nici nu citesc site-uri obscure ca tine. Dupa cum te exprimi sunt absolut sigura ca esti fan Vulpita si Viorel..No comment..

        Apreciază

  4. Dacă nu scoateți imediat tâmpeniile astea cu 5G și soldați care bântuie noaptea prin păduri și continuați cu aceleași invenții halucinante pentru manipulat proștii, să știți că voi face sesizare către MAI și ANCOM și sper să vă închidă site-ul, așa cum a făcut cu alți mincinoși și nebuni de teapa voastră.

    Apreciat de 1 persoană

    • Du-te unde a înțărcat mutul iapa sau pe pustii, iudă nerușinată, obraznică peste poate!
      Ia-o pe câmpii de nebună sau stai în casă între betoane, până ți-o veni mintea la cap!
      Cică ”dacă nu scoateți, dacă nu faceți…” cine te crezi?
      Neam de bolșevică turnătoare, care se trage din maimuță!
      Ai creier sau ce?! Te-a înjurat de mamă, de tată?
      E blogul tău? NU!
      MARȘ!!!

      Apreciat de 1 persoană

    • Corect, sunt absolut de acord cu tine! e plin internetul de paranoici de genul asta…care propaga stiri nascocite si inchipuite de ei, spre alti creduli ….Plus ca lucrurile pe aici sunt cu usoara tenta politica, dar nah fiecare cat poate…

      Apreciază

        • O fi…doar în virtutea Botezului!
          Face parte dintre ciracii puși să spioneze, să toarne,ca apoi să-și încaseze biștarii!
          O fi în șomaj tehnic și-și întregește buzunarul!
          Se mai dă și doftore….pune diagnostice :))))

          Apreciază

      • Madame!
        Citești numai ce vrei tu?
        Nu vezi ce afirmă Mihai C?
        Confirmă că licuricii stau în păr ACOLO!
        Tot 12 ani ai, chiar dacă ești femei în toată firea!
        Parcă te și văd la ANCOM, cu mucii la nas și cu lacrimile-n barbă: ”Nea Grindea! Uite ce mi-au făcut ăiaaa…”
        TE-AU TÂMPIT ĂȘTIA CU TELEVIZORUL!

        Apreciază

        • Cucoana, esti setata pe licurici,atat stii! DEMONSTREAZA ceea ce spui! adu dovezi pt ineptiile care le sustii! ca afirma Mihai C ca a vazut nush ce , si eu ce ar trebui sa fac, sa cred musai ca e asa doar pt ca el ” a vazut”! si da, sunt ortodoxa, dar pt mine ortodoxia nu inseamna fanatism religios si limbaj ca de mahala cum vad la dumitale. Probabil te plictisesti in izolare si ai gasit un grup care iti impartaseste credintele si „valorile”…Rumegati-va tampeniile aici cat vreti dar macar nu le mai distribuiti mai departe…

          Apreciază

        • Doamna Ana, va rugam frumos, lasati-ne! Poate aveti altceva de facut. Rufe murdare de spalat, mancare, curatenie etc.
          Va plictisiți in casa? Pai criticandu-ne pe noi, tocmai ii susțineri pe excrocii care va tin in casa.
          Deocamdata n-aveti contraargumente.
          Satisfaceti-va simțul civic de turma si… oie raschetata pe creier fiind, mergeți la ANCOM.
          Cărare bătută!

          Apreciază

    • @ Lina

      Si asa te-ai transformat intr-un mic turnator ce iubeste cenzura.

      Acest concept fascisto bolsevic, e numit de cei tineri din ziua de azi „comportament evoluat”.

      Uita-te in oglinda si contempla la faptul ca in aceasta tara au murit foarte multi oameni ca astfel de concepte sa nu mai vietuiasca.

      Cum te simti acum? Te apreciezi?

      Te-ai gandit ca poate sunt cititori care fac donatii sa aiba acces la informatii reale, spre deisebire de cei ca tine care se multumesc cu voma gratuita din media mainstream, in timp ce-si scarpina chilotii?

      Apreciază

  5. Cu putina engleza, se poate intelege, Merita parcurs acest material
    pana la capat si distribuit, chiar daca in realitate se stiu deja
    multe din lucrurile prezentate. Cei mai buni la engleza si mai rapizi poate ajuta cu un transcript si pt cei ca dna Ana, ca sa inteleaga ca nu e nici un SF ci, din pacate, realitate !!!! Accesati

    Apreciază

  6. Sigur ,că doar pustnicii noștrii și călugării mai țin credința vie a lui Hristos.
    Pe ei vor sa ai elimine , că pe noi ne-au anihilat de mult.
    Nu vedeți că nu mai avem forță să luăm atitudine față de politicienii ăștia demenți și corupți.
    Domnul nostru Iisus Hristos sa le de-a forță de biruință asupra acestor soldați spălați pe creier.
    Maica Domnului să ne ocrotească pe toți și să ne trezească la viața cea adevărată,nu la surghiunul pe care-l trăim de zeci de ani.

    Apreciază

  7. Cineva e prost aici.crestinii inca nu au motive sa se ascunda pt. Ca nu sunt implinite vremurile. Iar daca sa ascuns cineva inseamna ca e prost. Daca nu sa ascuns nimeni inseamna ca e prost cine a publicat stirea asta.iar daca cineva cauta oameni ascunsi in munti inseamna ca si ei sunt prosti.

    Apreciază

    • Dar la varianta prostiei tale te-ai gandit?
      In preajma manastirilor oamenii puteau fi ascunsi pentru a intra la slujbe de Sfintele Pasti si prigonitorii știau asta. Iar pe pustnici ii pot cauta pt ca oculta uraste de moarte Ortodoxia. Dar la pozitii militare in eventualitatea unui razboi te-ai gandit? Deci, vezi ca esti prost si doar te dai destept?

      Apreciază

      • Război cu cine?Și ce crezi,tabăra adversă va da drumul la artileria grea și foarte grea,ortodocși fiind,asupra Caselor DUMNEZEULUI lor?Greu cuvînt.Vedeți viclenia îngerilor satanei?Să-ți faci unități,inițial mobile,apoi fixe cu siguranță,între Sfintele Mănăstiri.Vin vremuri grele și tulburi fraților.Tot înainte,cu DUMNEZEU înainte.

        Apreciază

  8. Sa ne rugam cat de mult putem !
    Acatiste ale Sf.Nectarie, Sf. Mc. Mina, Gheorghe, Dimitrie si alti Sfinti . cât mai.multa rugaciune !
    aci e vremea examenelor noastre , dupa cat lucram aici , asa vom fi rasplatiti dincolo !
    Doamne miluieste-ne !

    Apreciază

  9. Ceea ce-a zis și propune Nașul…așa cum nu l-am văzut niciodată vorbind, închinându-se și vorbind despre Credință, patriotism, etc…
    Radu Moraru intr-o discutie cu George Mocanu despre Patriocratie, unica formulă fezabilă şi viabilă care să facă faţă noii “democraţii” alogene care a luat cu asalt o Lume întreagă.
    SEMNAREA ADEZIUNII ÎN NUMĂR COPLEȘITOR PENTRU A ZBURA TOATĂ CLASA POLITICĂ, SEMNÂND LA:

    mareaunireinscriere@yahoo.com
    Așa ne vom lua țara înapoi! NU facem așa…ăștia ne vor lăsa și în curul gol (fără locuri de muncă), fără mâncare, fără asistență medicală și fără case… dacă nu luăm bio-cipul prin vaccin…de fapt vaccinurile….ori de câte ori consideră că avem ”nevoie”…SUNT VÂNDUȚI SATANIȘTILOR OMS de pe urma cărora au încasat și încasează bani mulți!
    Nașul explică foarte clar în videoclip cum vor acționa DACĂ semnăm adeziunea în număr foarte mare…de ordinul milioanelor de români.
    Așa că, haideți să HAIDEM!

    NasulTv Canada – Radu Moraru & Q – Veti intelege! – Emisiunea din Nașul TV:

    NAȘUL TV: Suntem în legătură acum cu George Mocanu, pentru că, v-am spus…de când am lansat ideile lor, ale patrioților din toată lumea…PATRIOCRAȚIA, și Geroge, cu o echipă mică, dar inimoasă, ei sunt părinții fondatori ai patriocrației și spuneam că astăzi, într-adevăr, e nevoie mai mult decât a fi meritocrat. Mulți mă întrebați de Călin Georgescu, am văzut, am primit e-mail-uri, a vorbit foarte frumos, senzațional, dar…STOP!
    Diferența dintre Călin Georgescu care este un meritocrat și Radu Moraru, este URIAȘĂ!
    Eu lupt în fiecare zi pentru țara mea, eu îmi asum riscuri în fiecare zi pentru țara mea și neamul meu…eu plătesc bani mulți țării mele în fiecare zi, fiindcă e nevoie de bani pentru pensii, pentru salarii…eu nu fug niciodată de pericole, eu îmi sacrific sănătatea, averea și uneori și viețile celor din familie, pentru România.
    Asta e diferența între a fi meritocrat…și Călin Georgescu este un meritocrat dar încă nu mi-a arătat cu NIMIC….repet, îl cunosc de ani mulți, că este și patriocrat!
    Ori, ĂSTA E TIMPUL, OAMENI BUNI! (…)
    E TIMPUL PATRIOȚILOR! D-aia vă spun: RIDICAȚI-VĂ, DEPĂȘIȚI-VĂ CONDIȚIA MODESTĂ pe care ați avut-o în ultimii ani, DEPĂȘIȚI-VĂ FRICILE ȘI RIDICAȚI-VĂ ODATĂ!
    Sunt mulți care au făcut Harvard-ul și au prăbușit lumea speculând pe Bursă tragediile oamenilor!
    Vorbeam cu cineva de la Harvard care spunea: ”i-am ajutat pe pe toți de la Harvard să ajungă în elita lumii și le spuneam să respecte legile! Dar am uitat ceva: MORALA, CREDINȚA ÎN DUMNEZEU să-i învățăm pentru că ăștia, au ajuns președinți, conducători, premieri în țările lor și știți ce-au făcut? AU DAT LEGI STRÂMBE PE CARE LE-AU RESPECTAT! ȘI AȘA AU PRĂBUȘIT AVERILE OAMENILOR…”
    Așa au pierdut americanii casele, șamd…
    ASTĂZI E TIMPUL PATRIOȚILOR și mă bucur să avem alături de noi un patriot adevărat pe George Mocanu, unul din părinții patriocrației…Bună seara, George!
    GEORGE MOCANU: Bună ziua Radu și bună seara tuturor românilor pe unde se află! Știu că sunt împrăștiați, știu cât suferă, îi simt în suflet, văd ce postează oamenii și am vești bune…nu numai că am lansat această patricrație, noi credem și în meritocrați, dar trebuie să fie și patrioți…este ingredientul nr.1. (spune că, plimbându-se prin mediul virtual în căutare de lideri, a dat peste un simplu șofer, dar care are capabilitatea să conducă o țară! )
    NAȘUL TV: Patriocrația este cel înalt nivel de mișcare națională, populară care mai poate salva România, cu o singură condiție: nihil sine deo!
    Altfel, totul e o altă minciună, o altă visare, o altă amăgire, exact acele mișcări pe care securiștii români, deja LE FAC George, să știi…securiștii români crează deja noi partide, noi ”nume”, confiscând inclusiv credința în Dumnezeu!
    Că s-a umplut piața în România în perioada asta, de niște drogalăi, de niște oameni care n-au făcut nimic, doar AU PĂCĂLIT LUMEA până acuma, care sunt cu ”Doamne ajută”, ”Doamne ajută!”…uite-așa le merge mâna!
    La fiecare metru, fac 7 cruci. (…)
    GEORGE MOCANU: Aș vrea totuși, tocmai datorită faptului că anumite concept sunt piratate…într-adevăr nihilsinedeo! Acordați-mi puțină încredere! Ați avut încredere 30 de ani și nu s-a ajuns nicăieri! Nu aveți ce să pierdeți, am să fiu transparent.
    NAȘUL TV: Eu sunt pentru acest referendum pe care trebuie să-l și impunem! Ăia (din Ro.) n-o să fie de acord! IOHAN care este prăbușit, doar dacă fuge cu elicopterul atuncea va fi mai ușor! Dar ALȚII, NU VOR pentru că deja văd cum OPOZIȚIA SE REINVENTEAZĂ!
    Deci, CIOLACU CARE ESTE SECURIST…încă o data, oameni buni! Ciolacu este securist! Era pus de Secu, să-l urmărească pe Omar Haissam! Să vadă ce face, ce combinații, ce afaceri…păi dacă pe CIOLACU îl văd mâine că e și el ”patriot”, că repet: este un securist care A PARTICIPAT la JAFUL NAȚIONAL ȘI LA TRĂDAREA NAȚIONALĂ, a fost răsplătit: e șeful PSD-lui!
    Mână-n mână cu Iohan, uite-așa sunt….atuncea, mă las de meserie!
    Deci, cum facem?
    GEORGE MOCANU: Asta voiam să spun și să anunț pe toată lumea: lansând această propunere, prin acest site de pe web: mareaunire.org și am invitat pe toată lumea să se înscrie pe lista de referendum. Listă care crește de la oră, la oră și sunt ultra-fericit că oamenii încep să se trezească!
    PE LISTA ACEEA VĂ ÎNSCRIEȚI, NU SĂ VOTAȚI!
    VĂ INSCRIEȚI, CA ROMÂNI…CA SĂ PUTEM SĂ FACE ACEST REFERENDUM!
    Între timp…când Dvs.vă înscrieți pe acele liste, NOI NE MIȘCĂM!
    AM CREAT UN GRUP DE IMPLICARE ȘI ACȚIUNE!
    AM INTERVIEVAT OAMENI DIN TOATE DOMENIILE DE ACTIVITATE, DIN TOATE PĂTURILE SOCIALE!
    Sunt doamne și domni…avocați, doctori, tâmplari și șoferi, oameni care gândesc și sunt patrioți, SUNT DISPUȘI SĂ-ȘI RIȘTE POZIȚIA!
    Începem să lucrăm la Proiecte! Acest GRUP este împărțit pe departamente!
    Gândiți-vă la toate ramurile economiei: învățământ, justiție…TOT ce trebuie pentru a pune la punct un PLAN…mă feresc să spun un plan de țară pentru că nu este un plan de țară ci o ORGANIZARE a unui PACHET pe care noi îl vom avea, să vi-l dăm Dvs.în momentul în care vom avea acel referendum și acea tranziție!
    PENTRU CĂ TRANZIȚIA, SE VA ÎNTÂMPLA!
    CĂ VOR EI SAU NU…ACEASTĂ TRANZIȚIE SE VA ÎNTÂMPLA!
    Acest PACHET cu propunerile pentru fiecare spectru politic, economic…gândiți-vă ca va fi provizoriu!
    Atunci se vor face alte referendumuri și Dvs.veți ALEGE!
    POPORUL ROMÂN VA ALEGE DE DATA ASTA! Nimic nu se va întâmpla până când ultimul la număr să nu fi spus…vreau, sau nu vreau!
    Dar noi, ne mișcăm, ne organizăm! Aveți puțină încredere în noi!
    NU suntem partid! NU MAI VREM ACELAȘI SISTEM!
    VREM SĂ RADEM TOTUL!!!
    Să începem de la zero!
    Și PUTEM! NU avem nevoie nici de euro, nici de dolari, avem tot ce ne trebuie!
    Încercați să vă lepădați de prejudecăți!
    Vă promit, n-am să vă înșel niciodată încrederea!
    Dar, am lăsat ușa deschisă ca să mă contacteze toată lumea…persoane pe care Dvs.le considerați făcând parte din anumite servicii, din anumite partide…nu contează!
    Aveți încredere în mine: până nu voi sta de vorbă cu toți care-mi bat la ușă, nu am voie să judec!
    Întotdeauna voi comunica cu Dvs., am această pagină pe facebook, vă rog frumos înscrieți-vă și puneți-mi întrebări.
    NAȘUL TV: Cum se cheamă pagina?
    GEORGE MOCANU: Pagina pe facebook se cheamă tot Marea Unire numai că, oamenii căutând sunt aruncați în altă parte, pentru că CINEVA se ocupă de chestia asta…o să punem un link, exact la pagina de facebook.
    NAȘUL TV: o s-o facem mâine, ca să nu greșim! Dăm link-ul la pagina de face-book. George are nevoie de un vehicol media puternic, cum e Nașul TV, în aceste momente!
    Poate am fost slabi, dar acuma suntem foarte puternici , foarte vizibili, transmitem în toată lumea și important este ca să luați legătura cu George.
    Am făcut această alianță (cu George) de nevoie!
    E NEVOIE SĂ SALVĂM ROMÂNIA ȘI ASTA SE MAI POATE FACE, DOAR CU PATRIOȚI!
    Credeam că sunt puțini patrioți, dar iată că am descoperit că sunt foarte mulți patrioți în diaspora, dar și în România.
    Cum DISCERNEM grâul de neghină, pentru că sunt mulți în primul val: oamenii cu epoleți! Sunt trimiși primii, ca după aia să compromită din interior această mișcare…cred că-I bine să-i spunem MIȘCARE NAȚIONALĂ pentru că NU e partid!
    PATRIOCRAȚIA TREBUIE SĂ DEVINĂ O MIȘCARE NAȚIONALĂ DE SALVARE A ȚĂRII…ACUM, ÎN TIMP CE EA SE PRĂBUȘEȘTE…așa CADE…în jos!
    Să vă dau un singur exemplu…de ce momentul este ISTORIC, de ultim ceas!
    În Franța – vorbim de puterea economică nr.2-3 să zicem…din Europa, dar în primele 10 economii ale lumii…Franța! 25%…cu ajutoare ! Deci, acolo se dau milliard! E un pachet de 110 miliarde!
    Comparați cu 3 miliarde cât dă Orban la noi! Și totuși, 25% dintre antreprenori…FALIMENT! 25%!
    Dvs.vă dați seama CE urmează în România?
    DVS.VĂ DAȚI SEAMA CE CRIME COMIT POLITICIENII NOȘTRI, ÎN MOMENTUL ĂSTA?
    DĂM DRUMUL LA FRANCEZI LA FABRICĂ, DE LUNI (27 APRILIE A.C.), LA ROMÂNI…NU!
    Numai ca să înțelegeți treaba cu coronavirusul!
    Dăm drumul la o fabrică cu 10,000 de muncitori, dar la un atelier cu 3 români, NU!
    Dar la românul cu diverse alte companii…NU!
    De aceea momentul e DIFICIL!
    Și atenție! Franța pornește! Nici nu s-a oprit practic!
    Și totuși, 25% dintre antreprenori, vor fi rași!
    NAȘUL TV: George, cum vezi să implementăm acest Referendum?
    Cum putem să-i obligăm pe mafioții care ne conduc, că ei s-au apucat deja să închidă site-uri, mâine, poimâine televiziuni…n-au curajul la noi, vă spun…n-au curaj!
    Vorba aia…le sună apa-n cap dac-o fac!
    Cum facem să-i obligăm ca, inițiativa noastră constituțională, civică, s-o și pună în practică! Că e o șmecherie acolo de care ei pot face abuz.
    GEORGE MOCANU: Nu, nu vor face abuz! Vom dărâma aceste picioare de lut!
    Tot aparatul ăsta administrativ și de conducere este COMPROMIS!
    Au acceptat talăngi de gât (forte din afară, iar acum pe bază de coronoa, recte OMS-ul…) și tot felul de premii și acum sunt singuri și nimeni nu se va băga!
    Dar, dați-mi voie să vă explic ce se va întâmpla: deci, este așa de simplu!
    Haideți să începem să vizualizăm împreună: deci, ne strângem pe o listă de Referendum.
    Între timp, noi ne organizăm.
    Ne-am strâns, suntem organizați și înaintăm acea CERERE care de fapt și de drept, va fi mai mult sau mai puțin un referendum…NOI VOM ATACA ART.2 DIN CONSTITUȚIA ROMÂNIEI, alin. (1) și (2).
    Vă rog frumos, studiați. N-aveți de citit, decât 3 minute.
    Este cel mai mic aliniat pe care, acești trădători NU l-au băgat în seamă!
    Și, vă rog frumos…dacă se întâmplă ceva, NU modificați!
    Lăsați acel articol 2, alin. (1) și (2).
    Noi îi vom recunoaște, îi vom numi UN GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT DE TIP MAFIOT, CARE ȘI-AU LUAT PUTEREA ÎN NUME PROPRIU!
    Atunci, noi când trimitem această scrisoare, pentru că nu va fi un referendum, VA FI O SCRISOARE CĂTRE EI…SĂ PLECE!!!!
    Această scrisoare va fi făcută în foarte multe copii și CÂTE-O COPIE VOR PRIMI TOATE AMBASADELE DIN LUME!
    ÎN CLIPA ACEEA, TOTUL SE SISTEAZĂ!
    NIMENI NU MAI ARE VOIE SĂ MAI INTERVINĂ!
    ATENȚIE! TOATE CONTRACTELE SE SISTEAZĂ, TOATE ALIANȚELE SE SISTEAZĂ, PARTENERIATELE STRATEGICE SE SISTEAZĂ, U.E. NU MAI ARE NICIUN DREPT SĂ MAI ATINGĂ NIMIC!
    ATUNCI LE VOM CERE…SĂ PLECE!!!
    ȘI ÎN CÂTEVA ORE, VOM AVEA ȚARA ÎNAPOI!
    Dar, avem la dispoziție câteva luni! Suntem 20 mil.de români. Oameni buni, apăsați pe butonul ăla!
    Sau, dacă nu merge la toți, pe e-mail: mareaunireinscriere@yahoo.com
    În momentul în care ne strângem MASĂ CRITICĂ, vă promit, vă jur că veți avea țara înapoi, în câteva ore!
    Și vom avea tot suportul posibil pentru că toți ochii sunt pe noi!
    Dacă noi, POPORUL…demonstrăm că ne-am TREZIT și că vrem s-avem o țară curată și să trăim cinstit, vă rog frumos…credeți-mă!
    Radu, dă-mi voie să mai profit puțin de ochii închiși ai poporului să vizualizeze în continuare: uitați, ce se va întâmpla!
    O țară sustenabilă, fiecare român o să fie un mic producător, avem tot ce ne trebuie: avem aur, avem apă, avem munți, avem gaze, avem petrol, avem TOT, avem un port care nu se folosește…cu un scop NU se folosește!
    Gândiți-vă, în momentul în care vom începe să construim drumuri și poduri, în momentul în care vom deschide drumul mătăsii, nouă ne trebuiesc parteneri de afaceri.
    Nouă ne trebuie, ca fiecare român să trăiască super-decent.
    Vreau ca românii, să fie mai fericiți decât elvețienii. Și toată lumea se va lua după noi! Te rog, Radu…
    NAȘUL TV: Da, tocmai voiam să-ți spun că am vorbit aseară cu cineva și mi-a spus că Elveția, DĂ drumul de luni, la TOT! Sigur, într-un mod responsabil…mese distanțate, chelnerii o să poarte mască, etc..
    Am întrebat și eu niște băieți deștepți: ce-i cu vrăjeala asta cu masca? Zice, ” asta cu PURTAREA MĂȘTII E O VRĂJEALĂ, dar o purtăm pentru că este atât de MARE această PANDEMIE A MINCIUNII, încât să nu se uite omul urât….clientul, să nu-i fie teamă când mănâncă!”

    Apreciază

      • Cine, bre?
        Nașul? George?
        Da ce, îi luăm ca să-i punem în Biserică?Î
        Nu frate!
        Îi luăm să-i punem să scoată țara din rahatul în care ne-a băgatără tâlharii de politruci, timp de 30 de ani!
        Măcare să ieșim din prăpastie și după ce se liniștesc lucrurile, vorbim și de altceva!
        Așa CE? Vrei să stai să te călărească sataniștii?

        Apreciat de 1 persoană

  10. CÂNTEC cu dedicație, pentru toți turnătorii foști și-actuali…

    Nu știu ce s-a întâmplat,
    S-a mărit COVIDUL,
    De vreo 3 luni de zile,
    Vorbesc eu cu Zidul…
    Ca să scap de-apartament,
    Am fugit la țară,
    O plecat și Topârceanu
    În sezon de vară…

    REFREN: Stau la izolare, cu mici și mâncare,
    O s-ajung până la anul, cât hipopotamul!
    Stau la izolare, cu vin și mâncare,
    O s-ajung până la anul, cât hipopotamul!

    Dacă nu vorbesc deloc
    M-apucă damblaua…
    Și mai socializez cu mâța sau cățeaua…
    Credeam că o să mai scap
    De grăsimea burții…
    Dacă merg la toaletă
    Până-n fundul curții!

    REFREN: Stau la izolare, cu mici și mâncare,
    O s-ajung până la anul, cât hipopotamul!
    Stau la izolare, cu vin și mâncare,
    O s-ajung până la anul, cât hipopotamul!

    Tot aici la izolare
    Am belit și mielul…
    Dac-o ține-așa Iohanis
    Belesc și purcelul…
    Nu mă mai interesează
    Nici faima, nici banii…
    Dar mi-e dor de un chef ca lumea
    Să moară dușmanii…

    REFREN: Stau la izolare, cu mici și mâncare,
    O s-ajung până la anul, cât hipopotamul!
    Stau la izolare, cu vin și mâncare,
    O s-ajung până la anul, cât hipopotamul!

    Am ajuns să mă conspir,
    Asta ca REACȚIE…
    Nici căcatul nu mai iese…
    Fără declarație!
    Și din nou este la modă
    Un proverb ce-a fost:
    LA-NTUNERIC ȘI LA CRIZĂ
    VEZI TOT NEAMUL PROST!

    REFREN: Stau la izolare, cu mici și mâncare,
    O s-ajung până la anul, cât hipopotamul!
    Stau la izolare, cu vin și mâncare,
    O s-ajung până la anul, cât hipopotamul!

    Apreciază

    • cam proaste versurile , nu se potriveste duhului crestinesc !
      laizolare se sta nu cu mici , ci cu rugaciune multa !
      trebuia, voi cei de la oras sa profitati de timpul de acasa si sa cititi cat mai multe Acatiste, vietile sfintilor si Noul Testament ca sa va stea mintea la cele dumnezeiesti si sa prindeti aripi duhovnicesti. 🙂

      Apreciază

      • uite daca vrei ceva versuri mai frumoase de la sora Elena :

        Cât de fericiți pe cale am fost toți până mai ieri,
        Când trăiam în libertate, fără a ne simți stingheri…
        Aveam dreptul la viață, dreptul de-a călători,
        De-a vedea lumina zilei, dreptul de-a ne întâlni.
        Astăzi stăm închişi ‘năuntru, îngrădiți, condiționați,
        Ieşind din casă cu frică, pururea amenințați.
        Azi şi soarele din ceruri stă ascuns şi nu mai vrea,
        Să ne lumineze calea, să ne dea căldura sa.
        Clopotele din biserici pentru cine azi mai bat?…
        Stă poporul închis în casă, cu teamă, îndurerat.
        Nu ne mai vedem iubiții, ne-au luat dreptul la sărut,
        Dreptul la îmbrățişare ce cândva toți l-am avut.
        Am fost fericiți, în pace, însă câți am realizat
        Că trăind în libertate era tot ce a contat?…

        Elena J.

        Apreciază

      • Da, dar sunt cu dedicație pentru cele două ”doamne” care au pică pe toată lumea că nu învârte cum ”trebuie”….adică în jurul părerii Iohanului și-a treimii răsturnate din pricina cărora s-au închis frizeriile, buticurile, pământul stă ne-muncit, iar în spitale, ca-n America: din pricină de Covid, nu vezi cum îți asasinează prin ne-purtare de grijă aproapele…oricare-ar fi el…

        P.S. Chiar trebuie să fii nebun să crezi ceea ce tot dau ăia la Tv cu Covid…e înnebunitor pentru o minte sănătoasă!

        Apreciază

  11. Blondo!
    Uite ce zice nenea ăsta, STRICT despre tâmpenia de izolare care-i făcută să ne țină consemnați la domicil – motiv de punere pe butuci a economiei ro.care oricum abia răsufla!
    Iar prin extensie, la toată lumea…pentru justificare crizei economice mondiale și-a măsurilor de austeritate, severe…

    https://republica.ro/omenirea-va-da-un-examen-dur-in-luna-mai-2020-si-nu-exista-cale-de-mijloc-ori-la-bal-ori-la-spital

    „Anunțarea măsurilor de relaxare a restricțiilor NU are nici o legătură cu graficele îmbolnăvirilor sau ale morților.
    E limpede ca MĂSURILE sunt acum DICTATE de FACTORII ECONOMICI.
    Pe graficele „îmbolnăvirilor”, situația este sumbră, iar viitorul la fel.

    APLATIZAREA CURBEI, REUȘITĂ PRIN IZOLARE FORȚATĂ în anumite țări, ÎNSEAMNĂ, de fapt, doar TRANSFORMAREA UNEI CREȘTERI EXPONENȚIALE, ÎNTR-UN LOGARITMICĂ.

    Adică, UN GRAFIC CARE TOT SPRE INFINIT MERGE, ÎNSĂ MAI ÎNCET…

    Momentul de ”regres” al bolii este departe, deși unii politicieni se prefac că nu înțeleg acest lucru simplu. (SE FAC, TOCMAI CA SĂ NE ȚINĂ ÎN LESĂ…)
    El se va întâmpla abia atunci când numărul vindecaților va începe să-l depășească pe cel al noilor îmbolnăviți, respectiv numărul cazurilor active se va reduce.” (am pus ghilimele, pentru că și individul manipulează în felul lui…)

    De ce e o minciună Covrig 19, îți răspunde monahul Teodot, că tot zici că ești botezată:
    https://monahulteodot.wordpress.com/2020/04/25/oare-chiar-exista-covrig19/

    ”Andrew Kaufman a observat ca imaginea acestui covrig19 este de fapt identic cu o substanta numita „exozomi”, pe care o secreta orice celula umana otravita. Sursele otravirii celulei :
    1. otrava, 2. stres-frica, 3. boala-infectie, 4. campuri electromagnetice(cu atat mai mult 5G). Structura genetica a covrig19 este identica cu cea a „exozomilor”.
    Deci cei care au lansat inselaciunea covrig19, au folosit toate caracteristicile „exozomilor”.
    O asistenta din America cu 20 de vechime in armata a avut intr-o saptamana 3 morti de pneumonie si gripa. cand a verificat ce scria pe fisa, a vazut ca scria ca murisera de coronavirus. Deci statisticile sunt o alta mare minciuna.
    Asa ca starea de urgenta este de fapt distrugerea mai mult a tarii, mastile-botnite simbolizeaza intrarea in epoca dictatoriala a tacerii satanice si a fricii de a marturisi adevarul, manusile albe sau albastre le poarta la ritualuri numai masonii, declaratiile pe proprie raspundere sunt inceputul autodemascarii experimentate la puscaria din Pitesti, amenzile sunt mijloace de imbogatire ilicita a militiei-statului antihristic actual, vaccinurile sunt pentru tembelizarea-uciderea-cipuirea-pecetluirea oamenilor.
    Deja vreo zece siteuri care demonteaza minciunile oficiale mass-media au fost blocate.
    Planul lor satanic este pus la punct pana in cele mai mici amanunte in documente postate de siteul Bancii Mondiale.
    Ei vor un comunism mondial numit dezvoltare sustenabila, durabila, agenda 2030.”

    ”Un nou raport dezvaluie ca cel putin 104 alimente, ambalajele alimentare si produsele agricole contin nano ingrediente pe care le vand acum international, acestea includ lapte inlocuitor pentru dieta, ulei de gatit, ceai, suc de fructe concentrat, aditivi alimentari pentru carne, bauturi racoritoare brutarie si produse lactate, ambalaje alimentare si antibacteriene, solutii de curatare antibacteriana.Uimitor !”

    ”Aceste particule sunt realizate cu scopul de a patrunde in fluxul sanguin, ajung in creier si in alte zone ale corpului pentru a se atasa de acel tesut si asteapta acolo semnalul pe frecventa militara pentru a le da ordinele de lucru.
    Manipuleaza creierul si alte zone ale corpului pentru a trimite semnale celorlalte zone ale corpului, efect numit „furtuna de citokine” este un fel de bucla de feedback a sistemului imunitar, asemanatoare sistemului imunitar pe steroizi si face ca sistemul imunitar al organismului sa se intoarca impotriva lui insusi si sa imite simptome virulente ca gripa care se transforma in infectii respiratorii pneumonie pulmonara si, in cele din urma, decesul. Rata de supravietuire estimata este 2%, se arata ca 99% din populatie va fi infectata cu aceste lucruri si majoritatea dintre noi suntem deja. Acest program a inceput in 1995.”

    Iar în Europa, din 2003

    Apreciat de 1 persoană

    • da cine l-a ales pe acela? BEC-ul?
      cred ca iohannis asa demult ii pasa de manastirile nemtene incat a trimis fortele armate americane sa ocroteasca manastirile sa nu intre vreun virus sau sa vina agarenii peste calugari si sa nu poata face slujbele in tihnă !

      Apreciază

  12. Pingback: Zelist Blog » Blog Archive » Care au fost cele mai viralizate subiecte in presa online si pe bloguri, in perioada 20 – 26 aprilie 2020?

  13. Pingback: Ce caută vehicule cu militari americani şi români în pădurile din Munţii Neamţului?! – ®Acta Diurna™

  14. Ca de obicei se intampla lucruri care ne sant ascunse intenționat de autorități prosti santem noi ca nu reacționam masiv la asemenea manevre care se fac populația trebuie sa fie informata și dacă tine de integritatea Tarii și independenta noastră trebuie sa fim consultați și sa ni se ceara acceptul printr un referendum nu e normal ce se întâmplă!

    Apreciază

  15. Pingback: Ce caută vehiculele cu militari români și americani în pădurile din munții Neamțului? Montează antene 5G sau caută creștini retrași și pustnici? Sau și altceva? – Blogul lui Getu Sarmis

  16. DanielVla,
    Am și eu o întrebare (chiar dacă o să rămână retorică…): Personajul de-aici, al cărui avatar este pe un fond negru cu o cruce albă în mijloc ce-și zice ”Admin.” este admin.pe blogul tău?
    Știi de ce te-ntreb?
    Pentru că pare confuz: dă like/aprecieri cârcotașilor (de 2 ori Anei Ionescu, 1 dată Linei…care amenința cel mai abitir…) DAR dă like/aprecieri atât ție, cât și lui Mihai C.
    Deci…

    Apreciază

  17. Cine a trimis aceste mesaje pe Whatsapp? Tancuri camuflate cu ramuri de brad? Un tanc îl auzi cu siguranța, poate fi camuflat, dar tot îl auzi! Probabil ca este supravegheata toată zona cu drone, însa nu cred ca se leagă nimeni de măicuțe!

    Apreciază

    • Pai daca se leaga de oamenii obisnuiti care circula cum necum de ce sa nu se lege de maicute?!
      Un tanc camuflat nu merge ca sa-l suzi. Dar se poate ca cel ce le-a vazut sa le fi confundat cu TAB-uri (vehicule blindate pe roti).

      Apreciază

  18. Pingback: Pink terror, începutul WWIII și războiul total contra ortodoxiei | Proiectul ISS - OSS

  19. Pingback: Românii din State sunt îndemnați de duhovnicul lor să părăsească de urgență teritoriul american, deoarece acolo în scurt timp se va petrece ceva groaznic…ortodocșii români din State sunt sfătuiți ca urgent să plece acasă, în țăril

  20. Poate vor sa cipeze maicutele si calugarii de la manastiri cu un vaccin fortat cu pecetea 666…Ideea este ca toti muntii Romaniei sunt impanziti cu armata, In Muntii Apuseni, pe Rarau, etc. Ce-or face acolo, cu americani sau fara americani?!!Experimente, montare antene 5G, CAMERE VIDEO in paduri, pentru supravegherea populatiei care are smartphone in buzunar, localizare GPS penrtu oricine tranziteaza padurile si zonele inacesibile, fie ei pustnici, turisti, localnici…

    Apreciază

Lasă un comentariu