Senatul aduce amendamente la Legea Stării de Alertă. Nu poate dura mai mult de 60 de zile. Bisericile se redeschid, dar cu respectarea unor măsuri sanitare (dictate tot de Arafat?)…, terasele se redeschid, protecția angajaților în raport cu angajatorii…

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Chiar daca regimul Iohannis-Orban si-ar fi dorit ca prin instituirea starii de alerta sa continue dictatura la care s-a dedat prin decretele starii de urgenta, Senatul Romaniei a spus „stop”, impunandu-i Guvernului o serie de reguli menite sa asigure respectarea drepturilor omului.

Marti, 12 mai 2020, plenul Senatului a votat – cu 111 optiuni „pentru”, 8 „impotriva” si 15 abtineri – proiectul Legii privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Chiar daca in titlu apare doar pandemia curenta, camera superioara a Parlamentului a adoptat o serie de amendamente menite sa faca legea aplicabila in cazul oricarei epidemii, pandemii si epizootii.

Cele mai importante dintre amendamentele formulate in comisii si votate in plen ii au ca autori pe senatorii PSD Robert Cazanciuc si Serban Nicolae . Contributii importante au avut, de asemenea, senatorii Daniel Zamfir (PSD) si Adrian Tutuianu (Pro Romania).

In primul rand, Senatul a impus…

Vezi articolul original 463 de cuvinte mai mult

4 gânduri despre „Senatul aduce amendamente la Legea Stării de Alertă. Nu poate dura mai mult de 60 de zile. Bisericile se redeschid, dar cu respectarea unor măsuri sanitare (dictate tot de Arafat?)…, terasele se redeschid, protecția angajaților în raport cu angajatorii…

 1. Catalin Berenghi
  “Tatal lui Omar Hayssam este frate cu tatal lui Raed Arafat! Cand au fugit din Iordania in Romania, tatal lui Arafat, Ferzat Hayssam (fost sef al serviciilor secrete iordaniene, dat afara din Intelligence si considerat persoana non-grata in Iordania si Palestina) i-a facut rost de un pasaport fals schimbandu-i numele, in Arafat! Pe numele lui Arafat Raed (nu s-a nascut in Siria, si nici Omar nu s-a nascut in Siria, ci ulterior si-au luat cetatenia siriana!) in Palestina si Iordania exista mandat de ARESTARE, imprescriptibil, pe viata, pentru infractiunea de DEZERTARE din armata!
  Domnule Prim-Ministru Orban cereti #SRI si #SIE sa va dea mapele informative despre istoricul lui Arafat! O vor face cu deosebita placere! Domnule Prim-Ministru Orban Legea Sigurantei Nationale precum si Legea Combaterii Terorismului INTERZIC ca un individ ce are in familie rude pana la GRADUL IV inclusiv care sunt suspectate sau, si mai grav, CONDAMNATE de catre o instanta din România pentru TERORISM INTERNATIONAL, sa detina functii in STATUL ROMAN!
  Omar Hayssam a fost condamnat de instanţele din România în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul „Volvo Truck”, trei ani de închisoare în dosarul „Foresta Nehoiu”, doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei.
  Totodată, Hayssam a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 24 de ani şi patru luni închisoare în dosarul „Manhattan”, în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea unor infracţiuni economice.
  Domnule Orban nu repetati greseala fostilor Prim-Ministri care desi au fost informați (cautati mapele informative ale SRI si SIE inregistrate legal la Cabinetul Primului Ministru cu privire la obiectivul Arafat!), in loc sa il demita din Ministerul Sanatatii unde Arafat era secretar de stat, si-au permis sa creeze o structura pe care s-o conduca Arafat in … MINISTERUL DE INTERNE! Este o incalcare a SIGURANTEI NATIONALE fara precedent in lume! Va reamintesc ca exista si institutia
  #DEMITERII DEMITETI-L!”- UnderCoverCitizens
  Noi cetățenii României ne întrebăm dacă este adevărat și dacă este, de ce nu se iau măsuri ?!?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s