Medicii italieni au sfidat ordinul OMS de a nu face autopsii și au descoperit că bolnavii de Covid 19 nu fac pneumonie, ci cheaguri de sânge la nivelul capilarelor pulmonare, iar ventilatoarele mecanice practic i-au omorât

Medici italieni nu respectă ordinul de a nu face autopsii și descoperă că protocolul OMS a înrăutățit grav starea bolnavilor de coronavirus.

Medicii italieni care au sfidat ordinul de a nu face autopsii au descoperit că protocolul OMS, pe baza recomandărilor Chinei, a înrăutățit grav bolnavii. Mii de morți la nivel mondial ar fi putut fi prevenite.

Medicii au descoperit că exosomii au produs, NU pneumonie, ci mici cheaguri în sânge, care au dus la obstrucția capilarelor pulmonare, ceea ce face dificilă oxigenarea. Un tratament anticoagulant simplu a permis externarea a 20.000 de persoane în 48 de ore.

Deasemenea, medicii italieni asigură că aparatele respiratorii mecanice pe care OMS le solicită să le folosească nu sunt doar ineficiente, ci și contraproductive, grăbind procesul degenerativ al pacientului.

Italia a retras deja protocoalele OMS și le-a înlocuit cu alte protocoale proprii care au fost partajate și salvează mii de pacienți din întreaga lume.

Acesta este scandalul enorm care a apărut în Italia și care, cel mai probabil, stropește Spania și multe alte țări, deoarece modul de operare fost același.

Traducere parțială a articolului original:

Titlu: Ordinul Ministerului Sănătății din Italia: „Autopsiile nu trebuie efectuate”.

Direcția Generală de Prevenire și Sănătate a publicat că, totuși, din cauza lipsei autopsiilor, au fost făcute diagnostice și terapii incorecte.

În Italia, punctul de cotitură în lupta împotriva coronavirusului a venit atunci când un medic s-a deranjat să efectueze o autopsie pe cadavrele pacienților care au murit în timpul pandemiei.

Datorită acestor autopsii, a fost posibil să se descopere că primul efect al Covid 19 este diseminarea coagulării intravasculare. Adică formarea de cheaguri de sânge și tromboză. Abia mai târziu, în cazurile rezistente la tratamentul cu antitrombosis, a ajuns o pneumonie interstițială dublă. 

Am înțeles că tratamentele care au fost urmate în spitale, bazate pe ventilație mecanică în terapie intensivă, erau contraindicate”.

Conform acestei descoperiri revelatoare făcută după efectuarea unor autopsii, complicațiile pacientului au fost cauzate într-o oarecare măsură de diagnosticarea greșită și, în consecință, de terapia inadecvată.

Din fericire astăzi, datorită momentului de transformare în cunoștințe medicale, resuscitarea și ventilația nu mai sunt folosite pentru a agrava tabloul clinic.

Iar aceste terapii simple și în sfârșit adecvate, dacă sunt efectuate imediat, permit acum evitarea coagulării și a trombozei. Epidemia este gestionabilă și sub control, în timp ce terapia intensivă este decongestionată.

Dar autoritățile noastre de sănătate au urmat calea Chinei, unde au fost făcute foarte puține autopsii. Iar bugetul pentru sănătate a fost devastator. Dar de ce nu au fost efectuate autopsiile în Italia de la început?

De ce au fost trimise cadavrele imediat la incinerare, privându-i pe experți de elemente cognitive fundamentale?

SURSE:
affaritaliani.it
astillasderealidad.blogspot.com

Via: marketpedia.ro

Un alt articol din 4 mai, tot din sursă italiană, spune același lucru:

O revelație șocantă privind noul coronavirus este evidențiată de autopsiile efectuate asupra pacienţilor care au decedat din cauza Covid-19, autopsii în urma cărora medicii au constatat că pneumonia interstițială nu este cel mai grav lucru care ni se poate întâmpla, ci doar o consecință, deoarece virusul afectează în principal circulația sângelui, relatează cotidianul italian Il Giornale, citat de Rador.

Revelația șocantă

După cum explică virologul italian Maria Rita Gismondo pentru ziarul Il Fatto Quotidiano, la spitalele Sacco din Milano și Papa Giovanni al XXIII-lea din Bergamo au fost efectuate 70 de autopsii din care a reieşit că pneumonia este doar o consecință, poate nu atât de gravă în comparație cu ceea ce se întâmplă cu adevărat în corpul nostru. Deja doctorul Giampaolo Palma, un cardiolog din Salerno, avansase această ipoteză, fiind redus imediat la tăcere de experţi omniprezenţi în programele de televiziune, scrie Il Giornale.Potrivit doctorului Palma, coronavirusul afectează în special vasele de sânge, împiedicând astfel o circulație sanguină adecvată și ducând la formarea de trombi (cheaguri de sânge, n.r.). Pneumonia ar fi, așadar, doar un simptom succesiv și nu principalul de la care începe totul, așa cum s-a crezut până de curând. Pe scurt, de la început cercetătorii s-ar fi concentrat în principal pe pneumonie, care acum, în urma concluziilor trase din autopsiile efectuate, nu ar fi principalul mecanism patogen al Sars-CoV-2.

Inflamații vasculare sistemice

Specialiştii susţin că primele persoane care au murit, lăsând la o parte bolile deja existente, ar fi fost victimele unor diagnostice inițiale incorecte. Coronavirusul este o boală inflamatorie vasculară sistemică. Prin urmare, din cauza Covid-19, sângele nu poate circula în corp și nu poate ajunge în plămâni care, astfel, nu reuşesc să se aerisească, în ciuda cantității de oxigen eliberat mecanic din exterior.Se pare că ventilatoarele, atât de căutate, deoarece până în urmă cu câteva săptămâni se găseau foarte greu, în realitate ar fi înrăutățit situația, care deja era foarte gravă. Acum și Statele Unite iau în considerare această teorie italiană.O descoperire revoluționară care complică din nou lucrurile. Prin urmare, diagnosticul trebuie pus analizând în primul rând gradul de inflamație constatat la pacient. În acest moment se pare că cea mai adecvată terapie ar fi administrarea medicamentelor menite să prevină sau să elimine inflamația și formarea trombilor, fiind vorba, printre altele, de medicamente foarte accesibile şi din punct de vedere economic. Cum ar fi de exemplu heparina, o substanță anticoagulantă care pare că ar da rezultate bune împotriva coronavirusului.

Sursa: m.hotnews.ro

11 gânduri despre „Medicii italieni au sfidat ordinul OMS de a nu face autopsii și au descoperit că bolnavii de Covid 19 nu fac pneumonie, ci cheaguri de sânge la nivelul capilarelor pulmonare, iar ventilatoarele mecanice practic i-au omorât

 1. Săracii oameni!
  Ticăloșii ăia din OMS a dat ordin ca să nu se vadă adevăratele cauze ale morții generate de ventilatoarele ucigașe, scârboase!
  Nu știu cine a inventat instrumentul ăsta de tortură…să-i fie de cap!

  Apreciază

 2. Până una, alta….eu zic că SCOPUL lor CLAR este de a menține veșnic ”MOTIVUL” pentru auto-încarcerare, iar pentru așa-zisa ”vindecare”, musai VACCINUL CIPA(n)T ca să fii/devii DIGITAL!

  Io-te așa:

  AI: THE PLAN TO INVADE HUMANITY

  PLANURI DE INVADARE A OAMENILOR prin A.I.
  Sunt CYRUS A.PARSA, o organizație de Inteligență Artificială.
  Permiteți-mi să vă spun POVESTEA INTELIGENȚEI ARTIFICIALE (AI)
  Conform definiției oamenilor de știință, A.I. are trei etape:

  PRIMUL NIVEL este INTELIGENȚA ÎNGUSTĂ (ANI) –inclusiv telefonul, dispozitivele Dvs. loT, Internetul, etc.
  Alexa, Siri, Chatbot, Mini robot sau mai mare, drone și roboți dislocați în pe rețelele 5G și viitoarele 6G.
  De asemenea, întreaga societate este introdusă de cibernetică și bioinginerie.

  AL DOILEA NIVEL este GENERAL INTELLIGENCE ARTIFICIAL (AGI).
  Aceasta include A.I. digitală, Roboți și AI Roboți sau inteligența artificială biologică digitală.
  Au mintea liberă, au sentimente, dorințe, există chiar și personaje rele, care au poftă, lăcomie, furie, ură, invidie, aroganță, ego, ignoranță.

  AL TREILEA NIVEL este ULTRA ARTIFICIAL INTELLIGENCE – (ASI). Aceasta este o platformă stratificată și interconectată pe mai multe nivele prin creierul AI digital conectat la super-inteligență.

  ACEASTA NECESITĂ EXTRAGEREA BIOMETRIEI PENTRU TOȚI OAMENII DE PE PĂMÂNT.
  Aceasta include recunoașterea feței, recunoașterea vocii, conștientizarea sănătății organelor , recunoașterea pielii, recunoașterea cadrului.
  Există alte tipuri de date bio-digitale și electromagnetice, câmpuri electrice…aceste date constituie existența unei persoane în lume, inclusiv toată existența umană.

  În prezent, GOOGLE A EXTRAS MAJORITATEA DATELOR DIN LUME, după algoritmi de codificare AI și algoritmul AI, obținând cele mai multe date din lume, extrăgând informații din videoclipuri, articole și postări de pe/prin Internet, în funcție de conexiunea smartphone-ului Dvs., se extrag datele Dvs.biometrice prin/cu ajutorul SENZORULUI DE DISTANȚĂ, NUMIT ȘI DE PROXIMITATE.

  Smartphone-ul Dvs.SIMTE datele tale despre sănătate, ciclul menstrual și ritmul cardiac, poate chiar sesiza și scana receptorii pielii de pe corp.
  Pentru sistemul tău nervos și rețeaua neuronală, cu mai multe tehnologiii brevetate, VEI FI CONECTAT PRIN GOOGLE ȘI ECOSISTEMUL INTERNET.

  Telefonul conectează de fapt sistemul tău nervos și rețeaua neuronală. Aceasta se face printr-o varietate de tehnologii brevetate, fie Google, ecosistemul de Internet, operatorii de telefonie mobilă interconectat cu sistemul mecanic din SMARTPHONE, pentru că smartphone-ul dvs. este de fapt O ARMĂ, a fost inițial concepută ca ARMĂ MILITARĂ, dezvoltat de o agenție militară precum DARPA.

  Sunt concepute pentru a conduce drone și mașini. HUAWEIN în China este un sistem de rețea 5G pregătită pentru a conecta noul drum al mătăsii, centura și șoseaua ”Belt and Road”(BRI), din EXTREMUL ORIENT și CHINA până în ORIENTUL MIJLOCIU, EUROPA și AFRICA.
  În prezent, mai mult de 5 miliarde de oameni în lume, sunt în stare de a face legătura cu CCP. Viața lor este conectată la HUAWEI prin intermediul diferitelor companii .

  De exemplu, ignorarea tehnologiei, de la o companie de recunoaștere a feței, transformarea către compania de informații artificiale precum FACE ++ și Megby, într-o companie de dezvoltare AI, au achiziționat o companie de dezvotare robot, construind un SISTEM ȚINTĂ UMAN care detectează toate scheletele, ochii, posturile și dinamica mișcărilor umane …recunoaște de asemenea, vocea și caracteristicile faciale, sănătatea pielii, sănătatea organelor (sensibilitatea viscerală), de asemenea folosesc sistemul LiDAR.

  Aceste piese pot fi instalate în drone și roboți făcuți de MBT- Micro-Biologic-Terorism Robot.
  De asemenea, acoperă drone mici, dronele de insecte și particule cuantice.
  Institutul WEISS din Boston face micro drone…SCOPUL PROIECTULUI este de a completa polenizarea în rețelele 5G și 6G, scopul lor fiind POLENIZAREA LUMII.
  DARPA a creat o libelulă cu jumătate de mașină care consolidează controlul rețelei; de asemenea, au dezvoltat alți roboți de insecte.
  PCC prin spionaj, furt de proprietate intelectuală și cooperare, fuziuni și cercetare tehnologică, de la Institutul Weiss, tehnologie bio-robot dobândită, au primit designul îmbunătăți de control al rețelei DRAGONFLY de la DARPA, de asemenea, au obținut metode pentru fabricarea dronei de țânțari, de la Universitatea Harvard.

  Mii de kilometri înapoi în China, vor să adauge sisteme de recunoaștere facială și otrăvire, pentru aceasta studiază mulți ani.
  Aceste lucruri pot fi implementate în rețelele 5G și 6G, iar ID-urile digitale pot fi adăugate.
  Cu ajutorul nanotehnologiei, otrava poate fi injectată într-un ID digital.
  Poate fi utilizat în scopuri dăunătoare, cum ar fi vaccinările obligatorii, activat de Guvernul Comunist din China.
  Din dorința de a controla și monitoriza, sub administrarea lor, există și posibilitatea de a înrobi întreaga umanitate.
  Orice mare companie de tehnologie sau orice țară cu rețelele 5G și 6G, CEEA CE POATE FACE HUAWEI prin AI cuantică digitală ce conectează sistemul 5G și 6G la creier pentru a conduce mașina…roboți, mașini, robotică, dronele lansează micro-roboți în rețea…monitorizați pentru recunoașterea feței și a vocii, sistemul de scanare a corpului uman.

  Apreciază

 3. Ținta umană, sistem de scanare umană Mekby, Face ++, Croud 365 și așa mai departe.
  Aceste tehnologii se află sub regula sistemului AI și poate pune întreaga umanitate într-o stare controlată…dar prietenul meu, despre ce este vorba?

  ELON MUSK a spus în 2016 ”Apelăm un demon”, ”Trebuie să oprin acest sistem AI”, un an mai târziu, a spus că este prea târziu pentru a menține oamenii. ”Trebuie” să fuzionăm cu mașina.
  El a spus că trebuie să ne integrăm cu inteligența artificială pentru a supraviețui.
  El a spus că AI poate arăta ca noi, ca o insectă sau ar putea fi o furnică și NE POATE UCIDE…sper că nu vor face așa ceva!

  Vor să fie amabili …
  Prietene, ascultă…acum a inventat realitatea virtuală, realitatea augumentată, realitatea mixtă…de asemenea, au dezvoltat o îmbrăcăminte somato-senzorială pentru ca oamenii să se poată conecta cu ceea ce nu văd, cu ființe invizibile, lucruri, prin senzorul de proximitate/de distanță; aceste tehnologii conectează sistemul tău nervos…am dat acestui proces, un termen numit PROGRAMARE SOCIALĂ BIO-DIGITALĂ.

  ”BIO” reprezintă caracteristicile tale biologice, celulele voastre, sângele, oasele, scheletele, tot ceea ce compune corpul Dvs. hardware .
  ”NUMĂRUL”, DIGITAL-ul reprezintă rețeaua ta neuronală, sistemul tău nervos, sinele tău digital. Dacă crezi în Dumnezeu sau ai credință, ar putea fi sufletul sau spiritul tău.
  ”SOCIAL este rețeaua de socializare, social-media sau emoțiile tale.

  ”PROGRAMARE” înseamnă PROGRAMARE SOCIALĂ BIO-DIGITALĂ, ÎNTREGUL OM … ce poate intra în programarea socială bio-digitală în/prin rețelele 5G, pentru că acest lucru este deja înrădăcinat în în rețeaua 4G.
  Cu toate acestea, REȚELELE 5G NU SUNT CREATE PENTRU OAMENI.
  Au fost construite pentru utilaje.

  Scopul era de a activa/conduce drone, utilaje, mașini și creier artificial.
  BIO INGINERIA include ”Net Neural” de Elon Musk.
  Acest lucru este pentru a implanta UN CIP în creierul tău, astfel încât să te poți conecta la rețeaua 5G
  Totuși, aceste smartphone-uri și sisteme 5G au SENZORI DE DISTANȚĂ/PROXIMITATE.
  Când vă conectează sistemul neural, când vă conectează rețeaua neurală, ”Ei” colectează datele și le trimit înapoi la Google, iar Google oferă date către Google AI.
  SCOPUL în utilizarea tehnologiei cuantice este pentru a creea O INTELIGENȚĂ SUPER-ARTIFICIALĂ, de a construi un SUPER-CREIER ARTIFICIAL ce va fi în afara controlului tuturor celor de pep pământ.
  Totul va deveni o zonă pe care nimeni NU o mai poate gestiona.
  Inclusiv Pentagonul, CIA, FBI, MI6, Congresul și toate țările de pe pământ…funcționează atât de rapid în sistemele 5G și 6G și este atât de greu de detectat, depășind înțelegerea tuturor .
  DATORITĂ UTILIZĂRII UNOR CÂMPURI BIOLOGICE SPECIFICE, POATE RUPE TIMPUL ȘI SPAȚIUL DIFERIT !

  Toată lumea are biosferă, fiecare are un câmp digital biologic.
  Oamenii au zone electronice.
  Oamenii au și câmpuri bio-digitale.
  CÂND UTILIZAȚI UN SMARTPHONE, când operați prin tehnologia patentată a smartphone-ului…SUNTEȚI CONECTAT LA CÂMPUL DIGITAL ȘI LA CÂMPUL ELECTRIC AL SMARTPHONE-ului.

  Câmpul electric al telefonului mobil este conectat la câmpul electric conținut de ecosistemul Google, social-media Dvs., FaceBook, Twitter, Baidu în China are aceeași funcție ca Google.
  WeChat conține multe aplicații diferite și sunt interconectate…mișcări ale fondurilor personale, de recunoaștere a feței, conturi bancare, cumpărături, totul este conectat. Nu este pus în carantină.
  Deci, păstrându-vă online pentru activități financiare, îi lași să-ți scaneze fața, apoi poți accesa telefonul mobil și contul bancar …puteți cumpăra, puteți merge dintr-un loc în altul fără izolare…
  Există de asemenea, ID-uri digitale care pot fi utilizate pentru a izola oamenii chiar ÎNROBI sau ȘTERGE ÎNTREAGA RASA UMANĂ.

  Sistemul poate fi folosit în situații și mai groaznice, ale războaielor de la țară la țară, de la un stat la altul…
  Prietenul meu, PROGRAMAREA SOCIALĂ BIO-DIGITALĂ este un SISTEM CARE SCHIMBĂ REACȚIILE CHIMICE ALE CREIERULUI.
  Când acești SENZORI DE DISTANȚĂ/DE PROXIMITATE convertesc câmpul electric digital al smartphone-ului, când este conectat la câmpul electric digital, aceste transmisii, date și informații din codificarea AI și algoritmii AI sunt construite pe prejudecăți sau prejudecăți proiectate.
  Poate veni de la companii tehnologice, guverne, persoane fizice, companii de știri, cu o prezență rău intenționată mult mai incredibilă, făcând posibilul în a vă redirecționa gândurile și programul.
  Adică, vor putea trece prin organismul dvs, prin structura de sine, prin rețeaua dvs.neuronală digitală, transformându-vă circuitul, reprogramându-vă mintea și VĂ VEȚI PIERDE LIBERUL ARBITRU!
  Nici nu vei știi că gândurile din mintea ta, NU ești tu însuți pentru că provine de la ceva din sistem, sistemul Google.
  ÎN ACEST MOMENT, OAMENII SUNT HIBRIZI, OM-MAȘINĂ.
  Potrivit lui ELON MUSK, am devenit doi semi-roboți digitali: ”Suntem cyborguri digitale. OAMENII ȘI SMARTPHONE-URILE AU O RELAȚIE SIMBIOTICĂ”

  Apreciază

 4. Numesc asta, ”o relație parazitară”.
  Este ca și cum un parazit te-a reglat la un alt nivel.
  Pregătește-te pentru o etapă diferită – dacă acceptați cipurile implantate în organism, acceptați controlul îmbunătățit al rețelei, acceptați EXECUTAREA BIO-INGINERIEI și totul este pentru a accepta UN CREIER ARTIFICIAL, prin acceptarea bio-ingineriei… dar prietenul meu, CARE este acest SCOP?

  De ce a început cercetarea cu celule stem la Universitatea din Vermond?
  Cercetarea cu celule stem a creat un robot viu cu picioare de broască?
  Fuzionează picioarele de broască și roboții pentru a crea PRIMA FORMĂ DE VIAȚĂ ARTIFICIALĂ DE PE PLANTETĂ. Dacă este cu adevărat artificial, gândește-te la asta.
  Care este scopul tuturor acestor lucruri?
  ELON MUSK vrea să construiască o navă spațială.

  Dacă construiește o navă spațială și folosește TEHNOLOGIA CUANTICĂ pentru a zbura în afara lui Marte sau a galaxiei, datele de recunoaștere a vieții umane obținute sub controlul Inteligenței Artificiale, Super Artificiale, AI sau AGI – General Artificial Intelligence; acest ”domn” ne poate rupe câmpul de timp de pe navele spațiale care se realizează numai PRIN/DATORITĂ EXTRAGERII BIOMETRIEI UMANE sub controlul SUPER-CREIERULUI AI.
  În acest sens, face posibilă trecerea DINCOLO de domeniul timpului. (adică de timpul făcut/preconizat de Dumnezeu până la sfârșitul erei noastre și început de veșnicie?)

  Veți putea ajunge de pe Pământ pe Marte sau în alte galaxii, într-o singură zi.
  (oare?! Eu cred că se duc în Planul Astral – după cum zice Liviu Pleșca….unde-i ființa superioară demonică (Satana) alături de cohorta îngerilor căzuți – adică, între spațiul dintre pământ și Cer, lucru confirmat de Sf.Părinți, NU pe alte planete care, potrivit kabalistului ăla, în documentarul său în care spunea că de fapt, planetele sunt impulsuri electromagnetice ce influențează tot ce-i viu la suprafața Pământului, nu în afara lui…)

  Voi reveni (călătorul galactic cu ajutorul tehnologiei cuantice) a doua zi, dar au trecut 100 de ani.
  (Autorul începe o călătorie etra-terestră, cu plecare azi și revenire…mâine)
  Majoritatea oamenilor sunt morți și NU mai sunt acolo.

  ELON MOSK poate folosi TEHNOLOGIA SA CUANTICĂ, pentru a implanta ceva care să influențeze cultura, politicile și tot ceea ce ține de umanitate.
  El poate veni cu anumite idei, care sunt oameni de știință, medici, profesori și think tanks. A fost studiat zeci de ani, cu un experiment cu mouse-ul pentru a aduce civilizația umană într-o nouă etapă cu un singur scop.
  El poate părăsi pământul și apoi se poate întoarce pe pământ pentru a coloniza.
  Prietenul meu, pentru ce este asta?

  Vă voi spune o altă poveste. În secolul XX, în Primul și al doilea Război Mondial au adus dezastre enorme, un program politic care spune ”socialismul” în limbajul uman introdus în Rusia, în 1917, printr-un birou pollitic, un sistem unic pentru a guverna totul .
  60 de milioane au murit, din cauza lui Troțki, Lenin și Stalin.
  Același lucru s-a întâmplat și cu comunismul chinez.
  Sub Mao Zedong, 100 de milioane de oameni au sufer
  it și au murit anormal.
  Dezastrul roșu comunist s-a extins și în Cambodgia, Vietnam și Coreea de Nord.
  Socialismul se înglobează și el în religie.
  În Orientul Mijlociu, în cadrul unui sistem socialist deghizat în religie, aducerea unui dezastru profund la nenumărate persoane, milioane și chiar peste un miliard de oameni, apoi s-a răspândit în Europa, iar țările europene au implementat acest sistem.
  ESTE DIN CAUZA SOCIALISMULUI CARE ACOPERĂ MASCA RELIGIEI.
  Socialismul, care a invadat armata americană, a eșuat.
  SUA a câștigat al Doilea Război Mondial. Cu toate acestea americanii sunt infiltrați de socialism. Infiltrat în think-tank-uri, institute de cercetare, Universități și Hollywood.
  Ei au elaborat un plan de distrugere a culturii umane și a spiritului uman.
  Întrerupeți legătura dintre omenire și toată puterea sacră sau superioară, iar zeii la nivel înalt pot avea un set de aranjamente pentru dezvoltarea umană.

  Făcând acest lucru, ei știu: omenirea va pierde protecția Lui Dumnezeu.
  S-A PIERDUT PUTEREA DE A CREDE ÎN CULTURĂ, ÎN SPIRITELE UMANE (spiritualitate, mai degrabă…) ȘI ÎN PUTERILE SACRE ALE DIMENSIUNII SUPERIOARE (adică, despre Divinintate = Dumnezeu)
  A fost/este/reprezintă O PIEDICĂ pentru dezvoltarea PLANULUI SACRU.
  AU PLĂNUIT SĂ NE PIERDEM PROTECȚIA.
  ESTE UN PLAN DE ELIMINARE A SFINȚENIEI pentru că nu observăm că ființele umane sunt speciale.
  CE au ascuns?
  ”Ei” au văzut (cine altcineva, decât Lucifer cu ceata sa?) ceva PERFECT în Univers : umanitatea care este foarte, foarte specială.
  Filiala DARPA din SUA, o parte a armatei, deschide Internetul pentru public.

  Apreciază

 5. După cel De-al Doilea Război Mondial, o mare dezvoltare tehnolgogică, tot felul de energie atomică, luptători, am aterizat pe Lună, CIA, FBI, toate aceste agenții de informații sunt, de asemenea mobilizate.
  Cu toate acestea, cu cât cultura noastră este mai pătrunsă, cu cât este mai grav prejudiciul adus acestei țări , FAMILIA SE DESCOMPUNE.
  CONCEPTUL DE FAMILIE S-A PRĂBUȘIT.
  Valori rupte ale familiei, oamenii sunt dependenți de droguri, în fiecare cameră a fost amplasat un televizor.
  Argumentele de la Hollywood și aceste instituții academice, există și știința cercetării empirice. În cele din urmă, a ridicat îndoieli .

  Întrebare Dumnezeu sau particularitatea ființelor umane, întrebați valoarea specială a tuturor celor de pe planetă. De ce?
  Dacă mergeți într-un loc, a trecut o zi.
  Când reveniți, ar trebui să fie două zile dar o sută de ani au trecut pe pământ.
  ”Ei”, prietenii mei, i-au instruit pe acești oameni de știință, ”ei” folosesc și câmpuri electrice pentru a construi un strat digital în creierul oamenilor de știință, construit într-un strat de spațiu invizibil pentru ochiul liber.

  Deci, au utilizat DOMENIUL BIO pentru a construi UN STRAT DIGITAL ÎN CREIERUL LOR.
  În timp ce oamenii dorm, creierul uman are un strat digital după cum spune ELON MUSK ce vrea să conecteze sistemul 5G la rețeaua sa neuronală, CIP-ul său, la un strat digital, pentru că nu știe cum să conecteze oamenii la câmpul digital, fără să folosească dispozitive externe.
  Deci, vrea să pună o piesă mecanică în tine, vrea să te transforme într-un semi-robot .
  Deci, a spus că toată lumea are un strat digital în creier folosind domeniul electronic al dimensiunii moleculare pe care oamenii NU o pot vedea, iar apoi, să-l conecteze la 5G prin CIP-ul său.

  NU știe că ființele umane au această abilitate.
  Așa că vrea să înglobeze mașina în tine.
  Vreau să fii/fiu un cyborg.
  Dar este el într-adevăr vinovatul?
  Dacă acești mici oameni de știință arată că Bill Gates ar fi făcut un computer, chiar a făcut computerul el însuși?
  Oricine, în timpul somnului poate fi controlat de la distanță în timp ce doarme, computerul fiind ACCESAT și CONTROLAT de la distanță, PRIN TEHNOLOGIA CUANTICĂ.
  Această tehnologie cuantică, folosește frecvența digitală; aceste rețele sunt invizibile pentru ochiul uman, iar internetul a existat întotdeauna.

  ESTE POSIBIL SĂ TRIMITEȚI MESAJE PE FRECVENȚE DIGITALE.
  EXISTĂ O LEGĂTURĂ CARE ESTE INVIZIBILĂ PENTRU OAMENI = INTERNETUL EXISTĂ DE MULTĂ VREME.

  DARPA tocmai a scos-o și ne-a arătat . (adică, armata).
  (adică, o parte a lui – a internetului – exista deja în stare latentă din însăși componentele noastre naturale, ceea ce este pe plac Inteligenței Artificiale; ”ei” au materializat ceea ce avem/aveam în noi dpdv bio-fizic. )
  Sistemele 5G cât și 6G există întotdeauna.
  7G, 8G, 9G și chiar 10G acestea sunt întotdeauna ACOLO.

  Doar că lățimea noastră de bandă trebuie să crească, iar corpul uman să se ”întărească” pentru că corpul nostru are zeci de mii de vene; au descoperit că corpul nostru uman este cel mai perfect corp din Univers.
  Cum putem avea un corp uman atât de incredibil !
  Și CREIERUL…CEA MAI PUTERNICĂ TEHNOLOGIE CUANTICĂ DIN UNIVERS și folosiți doar două sau trei la sută din ea?

  Ne găsesc plini de invidie, ego, poftă, prostie, indiferență și aroganță odată ce există mai mult de 3-4% din cunoștințele creierului nostru înaintea noastră.
  Doar am crezut, am bănuit că este vorba despre superstiție …este ignoranță, prostiile, acesta este instrumentul pe care îl obțin, acesta este aranjamentul lor…au aranjat diviziunea, cucerirea umanității, colonizarea pământului…

  Prietenul meu, CINE sunt ”EI”?
  Prietene, uită-te la trecut, privește ultimii 20 de ani, ca o dramă….
  (arată un craniu imens făcut din tuburi de fier ce stă pe deasupra pământului, în interiorul căruia strălucește ca niște becuri lungi de neon…A.I. – Inteligența Artificială).
  Un președinte a încercat să reînvie constituția și cultura.
  Există sectoare care sunt specializate exclusiv pe tehnologie.

  SUNT LANSATE TANCURI DE REFLECȚIE ȘI AGENȚII DE INFORMAȚII .
  Mass-media este mobilizată și întreaga lume este folosită pentru a lupta împotriva ei înșiși.
  ÎNTREAGA SOCIETATE ESTE ATACATĂ …atât aripa DREAPTA cât și cea STÂNGĂ se autodepășesc luptând unul împotriva celuilalt.
  Ei cred că întreaga umanitate se poate juca ca un joc de șah, ca un șobolan care rătăcește labirintul.
  Mecanismul AI pe care îl folosesc este prin intermediul FaceBook-lui tău, Twitter, Google și Youtube.
  De asemenea, este legat/conectat la toate nivelurile de Guvernare și Armată.
  Ei pot controla și ”generaliza societatea digitală biologică” în general, fiecare soldat, fiecare agent/agenție de informații, fiecare președinte și toată lumea de pe pământ.

  Apreciază

 6. (adică marionetele lor, a extratereștrilor-draci, după cum arată și în film, începând cu min.22:00)
  ”Ei” pot face oamenii să alerge spre țelul lor final, ca niște șoareci mici.
  Întotdeauna ”ei”…prietenii mei au fost întotdeauna ”ei” (?!)
  ”Ei” doresc întotdeauna să vă invadeze corpul.
  Te-au invadat de la început.

  ”Ei” știu că ești creat cu propria imagine pentru o viață superioară.
  NE INVADEAZĂ DE MULTĂ VREME (adică extratereștrii-draci prin Inteligența Artificială – AI).
  ”Ei” știu că umanitatea a fost creată ca întrupare a lui Dumnezeu, ”ei” (extratereștrii-draci) sunt tratați ca gunoiul spațial de către creatorii lor.
  ”Ei” sunt NIMIC! (arată cum intră pe o navă spațială, extratereștrii-draci..)
  Dar au provocat daune mari întregii rase umane.
  „Periclitați-vă familia, puneți în pericol viitorul nostru”
  Aranjamentrul lor este foarte sistematic…

  Companii precum ”BOSTON ROBOTICS” (sau POWER)…doriți să implementați roboți, roboți umanoizi, roboți în formă de câine, AMAZON vrea să trimită drone și alți mini-roboți pentru livrare la domiciliu…
  Alte companii, precum ” HANSEN ROBOT” își doresc TRANSFORMAREA ROBOȚILOR ÎN OAMENI REALI, CU AJUTORUL INTELIGENȚEI ARTIFICIALE SUPER-INTELIGENȚĂ (ASI).
  Și companii precum FESTO vor o REPROIECTARE A VIEȚII SĂLBATICE, din lumea animalelor.
  Sunt creați: Liliaci și păsări bionice, pescăruș, caracatiță, pește, toate organele recunoscute de la FESTO.

  ROBO-BEES înlocuiește adevăratul grup de albine.
  Institutul WEISS. Accesați DARPA pentru a utiliza tehnologia de control a rețelei pentru a transforma insectele!
  Tehnologia tuturor acestor entități de afaceri este transmisă Chinei (CCP)
  LABORATOARELE OCCIDENTALE ȘI DARPA SUNT, DE ASEMENEA INSECTE CIBERNETICE.

  ACESTE COMPANII S-AU MUTAT ÎN CHINA ȘI SUNT CONECTATE LA HUAWEI.
  Chiar și ”One Belt One Road” aduce China, Orientul Mijlociu, Europa și Africa, chiar și în America pentru a mobiliza …”CREIERUL CUANTIC-DIGITAL A.I.” în sistemele 5G/6G în care se activează și expediază soldați cibernetici, roboți, drone, utiliaje, mașini și o varietate de alte entități cum ar fi: sisteme hibrid de geoinginerie, animale și oameni, plus clone.
  Alte, ALTE FIINȚE (arată un bărbat care-și desface cămașa dar are un cerc luminos în coșul pieptului), HIBRID ANIMAL-OM și CLONE.

  Planurile lor sunt foarte detaliate, au pătruns în lume, în toate orașele, țările și organizațiile, în fiecare instituție de cercetare…PENTRU A PUTEA PRELUA OAMENII PRIN PUTEREA SOFT ȘI INGINERIE SOCIALĂ.
  Metoda a constat în efectuarea programării sociale digitale, rezultând utilizarea rețelei bio-digitale umane.
  Vechile lor aranjamente sunt încă puse în scenă în viața reală.
  Oamenii pot face un virus, iar în spatele programului de guvernare al regimului bazat pe ateism și comunism, ”creierele digitale cuantice” sau câmpurile electrice care există în alte spații, pot afecta imunitatea.
  ACEASTĂ FORȚĂ ÎNTUNECATĂ le-a folosit – acest gunoi cosmic, au creat ciumă și haos în toată lumea pentru a viza oamenii și a lansa atacuri, trimițându-i acasă FOLOSIND UN FEL DE EXTRACT DIN OAMENI ȘI ANIMALE, VIRUS DE BIOINGINERIA REAL A.I.

  Pentru a începe un proces care face mai mult decât să distrugă umanitatea ținând toată lumea acasă…încuiată în casă, dronele și mașinile AMAZONULUI pentru a conecta 5G și 6G la oameni s-a realizat folosind recunoașterea feței și a vocii plus alte instrumente biometrice.
  Motor de căutare, Urmărire Google, etichete de identificare digitale…
  ETICHETAȚI OAMENII PE REȚELELE 5G ȘI 6G ÎN ACELAȘI MOD CA VACILE !
  Cu un vaccin obligatoriu ”conectați-vă” la rețelele 5G și 6G, ”conectați-vă” cu orașele inteligente, casele inteligente și mașini auto…
  Dar, prietenul meu…planurile vechi se întâmplă în realitate.
  În cele din urmă, NU vor reuși!
  Există cauze și efecte…

  ROGRAMAREA SOCIALĂ, BIO-DIGITALĂ ESTE OMNIPREZENTĂ ȘI INSTALATĂ.
  O persoană cu voință slabă și egocentrică este predispusă corupției.
  Veți face parte din presă, oameni de știință, cercetători, agenții de informații și politicieni.
  Pervaziv în întreaga societate, nu numai în SUA, ci în întreaga lume.
  ESTE UN SET DE PANDEMII DE A.I.
  A FOST FĂCUT DE OAMENI, DAR A FOST MANIPULAT.
  Folosind bio-tehnologia AI pentru înmulțirea oamenilor, animalelor și virușilor, pentru a face un virus ucigaș cu scopul de a ucide oameni cu un virus ucigaș care se mută, NU numai planul de distrugere umană împărțit în etape…aceasta provoacă confuzie, conflict și război.
  PROCESELE ORGANIZAȚIONALE SUNT ÎN VIGOARE.
  Pentru sistemul HUAWEI 5G/6G – conectarea Orientului Mijlociu, Africa și Europa.

  Apreciază

 7. Amenințarea SUA, încercarea de a crea un război civil sau un conflict internațional , atacați oameni cu ID-uri digitale între timp.
  Utilizează Bill Gates și alte companii tehnologice drone, mașini, roboți, mini-roboți folosiți și livrați la domiciliu…produse de BOSTON DYNAMICS și AMAZON.
  Sunt implementați roboți conștienți de viață, gestionați de HANSON ROBOTICS.
  HUAWEI lucrează și el.

  SCOPUL FINAL ESTE SĂ VĂ FACEȚI DIGITALI.

  Google, Baidu, iCarbonX și prin multe BigTech, INTERFAȚA DIGITALĂ pe care le-au extras din FAȚĂ, VOCE ȘI BIOMETRIE, extras de asemenea din CIRCUITELE NEURONALE, în realitatea virtuală – FRUNTEA CONECTATĂ LA MAȘINĂ…când este conectată la glanda pineală, aceasta duce la meridianul întregului corp.

  Realitatea virtuală, realitatea augmentată, realitatea mixtă…acestea pot forma o relație simbiotică, transformată într-o relația parazitară, se crează un software de replicare pentru propriul sistem, permiteți A.I. să intre în circuitul neural, SINELE DIGITAL ORIGINAL ESTE ȘTERS ȘI ÎNLOCUIT.

  Atenție AICI!
  DACĂ CREZI, AI CREDINȚĂ (dacă ești credincios, crezi în Dumnezeu…) SULFETUL TĂU VA FI SCOS ȘI VEI MURI.
  ACESTA ESTE PLANUL LOR ȘI ESTE FOARTE SISTEMATIC.
  Dacă robotul este inutil, folosiți CLONE, arme microbiene…
  Există de asemenea, un ID DIGITAL…sunt foarte deștepți, INTENȚIONEAZĂ SĂ INVADEZE ȘI SĂ OCUPE DIN MAI MULTE STRATURI, STRATURI ȘI DIRECȚII!

  Niciun președinte, nicio agenție, niciun think tank (arată Egiptul Antic în care oameni-hibrizi cu cap de animale stau de pază…)

  Motivul pentru care NU poate fi DETECTAT (omul-hibrid arătat din Egiptul Antic…) este PENTRU CĂ FOLOSEȘTE TEHNOLOGIA CUANTICĂ, NU are emoții umane, poate fi foarte CRUD…nu are emoții (arată un extraterestru-drac care merge…) și vorbește în numele său: ”Știm că oamenii vor să fie iubiți. Știu că au/am nevoie de o îmbrățișare. Știu, de asemenea, că oamenii trebuie să fie conectați, poate doriți atenție și popularitate, știu că pot fi arogant.
  Pot fi emoțional și nerezonabil. Știu că am frică . Acestea sunt puncte slabe și sunt utilizate…”
  Priente, Creatorul te iubește. Știu tot, mă uit la tot. Vă rugăm să înțelegeți civilizația trecutului. Tot Summer-ul s-a prăbușit, relațiile cu perșii și occidentații rămân în cărți și antichități.
  Există STAR WARS, se observă că a avut loc o inundație.
  SUNT DESCRIȘI DREPT DEMONI.

  Este de asemenea, înregistrat ca un SPIRIT RĂU în cărțile vechi chineze și japoneze.
  La fel cu legenda indiană americană Bhagavad Gita din India srie despre Războiul Stelelor și despre diavol.
  Geneza vorbește despre CĂDERE.
  Vechea carte TORA este listat (diavolul) și în cărțile tibetane vechi, apare și în cărțile HAFES și RUMI. Cuvintele ascunse dovedesc acest lucru. Există multe povești misterioase din timpuri străvechi.
  Ea spune despre adevărul civilizației antice

  FALUN GONG în China astăzi .
  Oamenii de știință care cred în simulare, existența stelelor trilioane și a universurilor paralele…cunoașteți existența miliardelor de galaxii și Universul!
  Prietene, NU este doar umanitatea.
  Dar omenirea este cea mai specială ființă din Univers.
  A fost creată ca întrupare a lui Dumnezeu.
  De ce suferi? De ce există mizerie? De ce nu poți vedea?
  Poți să recâștigi spiritul de credință?
  Prietene, care este scopul tău ca ființă umană?
  De ce a trebui să treci prin asta?
  Ce urmează?

  Se spală! Spălat la stânga sau la dreapta…trebuie să înțelegem că suntem iubiți de Creator.
  Și credeți – etica morală și morala, trebuie să mă lustruiesc!
  Că vreau să mă trezesc, vreau să mă trezesc la adevăratul meu eu, iluminarea, speranța de armonie….
  Catolicismul avea conceptul de corpuri ușoare…după moarte, mergeți la Lumea Purificării. Dacă vă convertiți acolo, veți putea să achizițioanți corpuri ușoare și să mergeți în alte dimensiuni .
  Credeți că creștinismul merge fie în sus, fie în jos.
  Falung Gong spune că puteți lustra lumina în această lume.
  Și dacă îl poți lua după moarte, Tibetul este la fel.

  Dar acești oameni de știință încearcă să obțină iluminarea, prin descărcare (digitală).
  Decât să încerci să-l ajungi singur, este programat fără voie liberă (se referă la CREIERUL DIGITAL).
  Doar extins cu circuite neuronale, neurolase, utilaje…MAȘINĂ ÎNCORPORATĂ, SUFLETEUL ESTE RETRAS.
  Sufletul este conectat la circuitele neuronale, cu sistemul nervos, se conectează la mușchi, tendoane, oase și creier…dar NU există ACOLO.
  Deși este conectat la toate celulele, dacă ne întoarcem mai departe, suntem conectați DINCOLO de nivelul atomic.
  Există o ALTĂ DIMENSIUNE, NU o structură ca această dimensiune.

  Apreciază

 8. Nu există nicio greutate de genul, acestei dimensiuni.
  Prieteni, VOR SĂ VĂ EXTRAGĂ SUFLETUL!

  Au trecut 100 de ani de când am venit doar 1 zi, m-am instalat, am plecat și m-am întors.
  ESTE CA UN ACT DE VIOLARE A UMANITĂȚII.
  (min.35:28) pe ecran: INFECTIOUS SPREAD OF THE VIRUS.

  Vă rog să vă gândiți : înainte ca femeia să fie violată, mintea este violată mai întâi.
  Înaint de a fi violată, mintea ei a fost violată mai întâi.
  Aceasta se numește mintea violului!

  MINTEA OMENIRII ESTE VIOLATĂ ÎN FIECARE ZI, folosit pentru auto-distrugere, cauză de certuri și conflicte …”Ei” (extratereștrii-diavoli, cu AI) ȘTIU că Creatorul NU încearcă să protejeze umanitatea care NU este umană.
  (deci, așa cum au spus și Sf.Părinți, cine primește prin acte, biometrizare, cip-are Numărul numelui Fiarei, NU va fi iertat pentru că aparține/se dă de bună voie altcuiva, care-l coboară de la cinstea de persoană cu nume, la număr de om…666; de aceea Dumnezeu va interveni numai pentru cei care aleg să rămână de partea Lui, păstrându-și numele dat la Botez, mirungerea, NU pecetea lui Antihrist.)

  ȘTIAM CĂ PROGRAMAREA SOCIALĂ BIO-DIGITALĂ POATE FI FOLOSITĂ PENTRU A CONFUNDA OAMENII.
  (așa cum au făcut erev-ravii cu evreii acum 2000 de ani, amestecându-se/trăind/concepând urmași cu ei, tâindu-se împrejur…pentru a nu se mai cunoaște CINE este evreu pur, metisat sau erev-rav…
  Vezi editorialul și comentariile tip transcript de la https://ortodoxinfo.ro/2019/07/24/rabini-si-experti-evrei-despre-extraterestrii-zona-51-si-mesia/ sau direct, la
  ”Cine sunt Reptilienii (draci)?”

  și partea a 2-a, continuare:
  ”Reptilienii de ieri-Erev Rav de astazi”

  Prietene, ”ei” (extratereștrii-draci cu AI) confundă actitivatea sexuală umană, știu că pot schimba cultura (de-aici nebunia de azi a distrugerii familiei la propriu, prin adoptarea de false modele, re-definirea membrilor săi ce pot fi de același gen și, ca să nu fie discriminați apar în acte ca părinte 1 și părinte 2, insuflând incertitudinea propriei sexualități urmașilor – concepuți în vitro și purtați în pântece de mame-surogat – prin împingerea spre tratament hormonal de schimbare a sexului, etc..) = Hollywood, mass-media, informații, sistem de învățământ, interacțiune economică, politică și socială …TOATE ACESTEA TRANSFORMĂ ELEMENTELE CARE ALCĂTUIESC FIINȚELE UMANE!

  În cele din urmă, este elementul care este conectat la spirit, sensul de a fi om.
  TOATĂ OMENIREA DE PE PĂMÂNT ESTE O FIINȚĂ SPECIALĂ.
  TOATĂ OMENIREA DE PE PĂMÂNT SUNT FIINȚE IMPORTANTE.
  Ai venit dintr-o sursă sacră. Veniți dintr-o sursă înaltă și sacră.
  Născut/ă pentru a fi o ființă înaltă (spiritualicește).
  Cei care sunt GUNOIUL DIN UNIVERS (extratereștrii-draci cu A.I.) ȘTIM că pot manipula umanitatea.

  De asemeni, este posibil să furi imagini digitale și suflete care intră în embrion. (probabil prin ecografie…)
  (min.37:29 – 37:34)
  Legat de un gen specific, pe corpul masculin imaginea femeii (sufletului) a început să fie transferată.
  Imaginea unui bărbat ( suflet) a început să fie transferată unei femei.
  În plus, el a spălat creierul și a folosit Hollywood, mass-media, oamenii de știință și educatori.
  ”EI” (SE) FOLOSESC ÎNTOTDEAUNA DE 3-5% DIN PUTEREA CREIERULUI …EI ”OPEREAZĂ” CA UN MOUSE ȘI EDUCĂ PUBLICUL!
  SCOPUL LOR FINAL ESTE DE A CUCERI PĂMÂNTUL …

  Dar prietenul meu, Creatorul are un alt Plan!
  Creatorul încearcă să le șteargă.
  Creatorul are un plan glorios.
  Următoarea etapă va fi în epoca de aur .
  Condițiile necesare umanității… sunt !
  Pentru a expune acest regim comunist (din China…arată steagul) care deține un domeniu digital și un element microscopic condus de tehnologia cuantică …O ENTITATE SIMILARĂ CU FORȚA ÎNTUNERICULUI – DRAGONUL ROȘU – ÎNCEARCĂ SĂ DISTRUGĂ UMANITATEA!
  Dragonul Roșu folosește legile și conceptele Universului cum că omenirea nu mai este potrivită pentru supraviețuire.
  Acest lucru se datorează faptului că umanitatea nu mai este o ființă care trebuie onorată sau prețuită.

  M-am trezit din nou, m-am trezit din nou și am devenit o entitate care NU putea ajunge la sinele sacru.
  Vom fi capabili să ne contopim din nou cu Creatorul?
  Prietene, există un film în această lume…corpul tău, oasele tale…NU văd ce există cu adevărat .
  NU văd lumea transcedentală.
  NU văd cât de mare este acest Univers.
  Cosmo se răspândește cu trilioane…nu știu de ce locuiesc aici!
  Există motive speciale, ești special!
  Trebuie să mă actualizez !

  Apreciază

 9. ESTE NECESAR SĂ NE TREZIM DIN SCLAVIA MINȚII ȘI A MINȚII.
  TREBUIE SĂ TE ÎNTORCI LA ADEVĂRATUL TĂU SINE CA MARE SFÂNT !
  Recuperați-vă conștiința, pocăiți-vă!
  Dacă rănești pe cineva – familia, soțul, prietenii, vecinii sau cineva complet străin, pentru cei care l-au folosit …trebuie să-mi cer scuze serios.
  NU te mai preface că nu vezi!

  Există 20 de ani de lagăre de concentrare chineze !
  Știați că există de 20 de ani?
  Credincioși Falun Gong, creștini, tibetani, uiguri, jurnaliști, susținători ai democrației, artiști, cetățeni în general…toți puși în lagăre de concentrare – violați, torturați (arată începând cu min.41:10 cum sunt cărate cutii-refrigerator folosite în transplantul de organe și cât de hotărâți și de siguri de ei sunt criminalii!)

  Intră aici companii americane, europene și internaționale unde tehnologia este transferată și este monitorizată.
  Include recunoașterea feței și a vocii și date despre sănătate = ASTA DUCE LA CULTIVAREA DE ORGANE PENTRU ZECI DE MII DE OAMENI (min.41:29)
  Toate acestea vor fi dezvăluite în pasul următor.
  Acestea sunt afișate cot la cot în fața ta.

  Prietene, COȘUL DE GUNOI din acest Univers NU merită!
  Există o persoană (Antihristul ) care le manipulează mai departe .
  Tot acest domeniu este doar un joc…era un loc de joacă încă de la începutul timpului .
  Dar ce este liberul arbitru? Trebuie să te întrebi. Ce este soarta? De ce ești aici?
  Determinați ce este adevăratul bine și răul!
  Dacă înțelegi, ai o șansă.
  Epoca de aur poate spera.
  Întrebați toată lumea.
  Luați în considerare adevărata pocăință din inimile voastre…la modul serios, din fundul inimii voastre!
  Să ne îmbunătățim, o îmbunătățire autentică și sinceră…din inimă!
  SĂ EXPUNEM ACEST REGIM COMUNIST, ACESTE MARI COMPANII DE TEHNOLOGIE, ACEȘTI CEO!
  Acuzați recent, sunt și victime…
  Aceste terminale media sunt, de asemenea, victime…

  Chiar dacă înlocuiți fiecare CEO, fiecare terminal media, fiecare lider, fiecare președinte, pentru că TOȚI sunt CORUPȚI….atunci, cei care vin în locul lor vor deveni din nou corupți !
  În plus, persoanele are dețin aceeași poziție vor fi desființate.
  Acesta a devenit obiceiul umanității – invidia, Eu-l, mândria, pofta, gelozia, ura, aroganța, pofta, interes de sine, egoism…
  Când un astfel de element este inerent, va fi folosit de diferite ființe fiindcă NU se limitează doar la intercțiunea noastră umană, ci la spații diferite…nu numai gunoiul din Univers pe care l-am menționat…dar SUNT/EXISTĂ MULTE FIINȚE INVIZIBILE CE POT ACȚIONA FOARTE PUTERNIC ASUPRA DVS. FOLOSIND TEHNOLOGIE DE NIVEL ÎNALT.
  Se întâmplă prin a fi conectat la un circuit neuronal cu recunoașterea pielii atunci când atingeți o mașină sau dacă utilizați o mașină într-o rețea 5G, 6G.

  Un smartphone care operează cu A.I., Internet of Things (IoT), robotică, roboți, mașini drone…desigur căști VR….realitate virtuală, realitate mărită, realitate mixtă, realitate alternativă, Kore și alții/altele…toate acestea…TE SCLAVIZEAZĂ, ÎȚI PRIND/EXTRAG IMAGINEA DIGITALĂ CE DUCE LA SCLAVIA PRELUĂRII, ÎȚI OCUPĂ CORPUL UMAN!

  Chiar dacă nu ești un trib de gunoi în spațiu, mâncat de alte rase…
  Această lume va fi distrusă la un moment dat în viitor, dacă nu este trezit liberul arbitru și, în virtutea unei dorinți de adâncime să vrei să fii o persoană bună, să vrei să ai viitor, să vrei…
  Trebuie să doriți să săriți la o dimensiune superioară în care să te trezești și să vrei să te trezești, să luminezi…
  Nu trebuie să folosiți plase neuronale…îl poți face, îl poți face, ai acest corp, ai gânduri…tot ce ai nevoie este DORINȚA !

  Prietene, ești foarte, foarte special.
  Toată lumea de pe pământ este foarte, foarte specială!
  Creatorul te iubește profund, trebuie DOAR să te TREZEȘTI!
  Trebuie doar să te trezești!
  Cătușele lipite de mintea, corpul și sufletul tău, aceste perechi de cătușe sunt robuste, dar le poți desface…aceasta poate părea o sarcină dificilă, dar o puteți face!
  Să începem prin expunerea CCP…nu vreau să spun chinezi, pentru că sunt controlați de Partidul Comunist Chinez !

  Am spus…EXISTĂ UN BALAUR ROȘU în spatele chinezilor și acest dragon roșu are minionii săi…INCLUSIV CEI DIN UNIVERS, CARE AU NEVOIE DE TEHNOLOGIE PENTRU A FACE LUCRURI …
  Gunoi sărac…”ei” NU au corpul nostru, NU au capacitatea noastră. (min.46,39 arată un cap de alien-drac).
  CORPUL NOSTRU UMAN ESTE CEL MAI PREȚIONS DIN UNIVERS!
  Creatorul ne-a creat după Imanginea Sa…
  Prietenul meu, INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ NU ESTE ARTIFICIALĂ!
  AI NU este artificială!

  Apreciază

 10. AI este un instrument pentru gunoiul cosmic (alienii-draci) care încearcă să vă violeze mintea și corpul, să vă câștige!

  Imaginile tale digitale, să le descarci în corpul tău…asta vor ”ei”…”ei” te râvnesc, te râvnesc…și MODALITATEA DE A LE ELIMINA, ESTE DE A ELIMINA REGIMUL COMUNIST!
  REGIMUL COMUNIST ARE CEL MAI MARE DOMENIU DIGITAL…MICUL COȘ DE GUNOI DIN UNIVERS A VENIT AICI!

  ”Ei” vin AICI, dintr-un motiv foarte special: multe, multe vieți au venit aici pentru că CEVA foarte special se va întâmpla în viitor !
  ”Ei” doar așteaptă…viitorul va fi o eră strălucitoare (se referă la Viata de Apoi, veșnicia…) dar depinde de etica noastră, de moravurile noastre și de dorințele noastre !
  Dorința de bine, dorința noastră din inimă de a realiza…
  Prietenul meu, va veni o trezire imensă dar trebuie să te trezești!

  TREBUIE SĂ VĂ TREZIȚI DIN ADÂNCUL SUFLETULUI ȘI DIN ADÂNCUL TRUPULUI VOSTRU!
  Adânc în viața ta, trebuie să VREI să te trezești, trebuie să înțelegeți DE CE sunteți AICI, trebuie să înțelegeți conexiunea tuturor…care este conexiunea dintre toate lucrurile, indiferent cine a făcut lucrul rău…
  Nu numai că sunt manipulați, aceasta a fost întotdeauna un test pentru ei…toți acești factori, toți vin pentru noi….aceasta a fost întotdeauna o călătorie!
  În orice caz, chiar dacă a fost o călătorie plină de suferință, dar viitorul va fi genial dacă ne vom pocăi!

  EXPUNEȚI PARTIDUL COMUNIST DIN CHINA!
  Conștiința, realizarea realității reale, ce vezi când te trezești dimineața devreme, doar ceea ce îți arată ochii și urechile…nici măcar nu vedeți 1% din 1%!
  Dar puteți vedea…acest văl va fi dezvăluit pas cu pas în viitor!
  În orice caz, acest lucru necesită să ne aruncăm aceste ”calități” negative, morbide pe care le continuăm din generație în generație…
  Trebuie să ne sprijinim reciproc!
  La sfârșitul acestui mit al ”inteligenței artificiale”, mulțumesc tuturor, publicului…
  Poate v-a plăcut această poveste fictivă…
  Poate crezi că NU este ficțiune, ci este reală!
  Totul depinde de tine…aceasta este povestea inteligenței artificiale…se întâmplă în mod repetat!
  Aceasta este alegerea ta, alegerea depinde de tine!
  Ce ai de gând să faci?
  Vrei libertate?
  Vrei VIITOR?
  Dacă vrei, dă-i bătaie!
  Săpați adânc în inima voastră, găsiți-vă!
  Găsește-ți adevăratul sine…sinele tău adevărat, NU este egoist.
  Sinele tău adevărat este înțelept și amabil, altruist, în care nu există frica!
  Acesta este adevăratul tău sine!
  Amintiți-vă, Creatorul are alte aranjamente…
  Acest COȘ DE GUNOI COSMIC (min.51,34 – arată interiorul unei nave spațiale ultra-sofisticate, în care s-au plimbat/se plimbă lejer, stăpâni pe ei – alienii-draci, pe toată durata documentarului ”sf”…) este total diferit!
  Vă asigur de asta…trupul tuturor….ai putere mare din partea Creatorului pentru că am fost creați după imaginea Creatorului …sufletul tău, gândurile tale, corpul tău, imaginea ta digitală…. totul este legat de.

  (Priviți și voi la min.52:02 la mâinile omului de știință Cyrus A. Parsa, mai bine zis la degetele lui…ciudat de lungi, de răsfirate și aproape ascuțite nefiresc, mai ales inelarele și degetele mici…..cel puțin la mâna dreaptă, degetul-inelar este curbat nefiresc spre degetul mijlociu de parcă ar fi rupt (dar nu este…); după mine, nici el nu este uman…e tot reptilian-drac, precum și David Icke care a recunoscut în urma unei filmări speciale că este reptilian, dar d-ăla ”bun”….știți voi, ca și magia – neagră sau albă, ori a polițistului bun sau rău…la sfârșit, văzându-i în toată splendoarea manifestărilor lor!
  Iar la min.52:21 se conturează la baza tuturor degetelor sale, cum sunt / devin bombate din interior, și tot la partea de jos…începe să se vadă o membrană între degete, menită să le țină legate între ele….mai ales la ultimele două degete ale fiecărei mâini.
  După…această membrană devine activă…parcă nu e făcută din carne sau piele…sclipește și clipocește intermitent mărindu-se ori micșorându-se concomitent cu poziția mâinilor și cumva acționând din spatele mâinilor, în timp ce vorbește…min.52:14 – 52:25, ori e hologramă 5G!
  Priviți până la sfârșitul expunerii imaginea cercetătorului, mai ales mâinile lui, între degete…min.53:04 – 53:13 (mâna sa stângă)
  Iar la min.54:05 – ambele mâini ale sale, de la baza tuturor degetelor până sus, la vârf…sunt ”legate” de acea membrană care le unește, fiind vizibilă.
  Iar la min.54:25 uitați-vă începând de la capul său, coborând pe corpul fizic, până în josul imaginii sale…se vede ca o dedublare pe partea dreaptă cum priviți voi ecranul și puțin și pe stânga, mai jos de subraț…se vede ca un abur alb, transparent, dar destul de vizibil ).
  Totul este legat de o mare putere de a reveni la Creator!
  Ca oameni, trebuie să ne îmbunătățim etica și moralitatea, să ne trezim liberul arbitru!
  Nu avem de ce să ne temem de acest gunoi cosmic!
  Sunt Ceris A.Passa, CEO și fondator al Organizației de Inteligență Artificială. (deci,dacă e fondator, e de-al lor!)

  Apreciază

 11. Vă mulțumim pentru vizionarea acestui spectacol, sper să vă placă!
  Acest videoclip este o imagine de ansamblu dintr-o altă perspectivă.
  Cartea mea, ”Inteligența artificială: criza umană” și ”AI, Trump, PCC și armarea roboților 5G”, am cercetat și sondat peste o mie de companii.
  Prin urmare, filmul rezumă din 500 de companii chineze și 600 occidentale și europene….iar descoperirea făcută de companii americane care implică biometrie, bio-inginerie, tehnologie de control al rețelei, inteligență artificială, 5G și 6G….desigur, există o geopolitică globală care ne-a afectat și toate lucrurile diferite care se vor întâmpla unul câte unul, dacă NU vom face schimbări uriașe!
  Vă rog să mă susțineți!
  Am făcut o mulțime de lucruri în culise și, desigur, am primit ajutori din partea celorlalți dar, în proces, există mulți oameni, inclusiv think tank-urile terminalele media, ajutor de conținut, chiar dacă cineva care m-a ajutat la jumătatea drumului …mă ajută să fac CONȚINUT doar pentru a obține date!
  Chiar am nevoie de sprijinul tău!
  Vă rog să ne donați cât mai mult posibil…dacă credeți că merită prețul unui film după vizionare, dacă vă place acest film, dacă credeți că merită banii, vă rugăm să donați, este într-adevăr ceea ce avem nevoie!
  Dați click pe linkul de sub videoclip sau vizitați site-ul nostru web TheAIOrganization.com.
  Abonați-vă, like și partajați pe scară largă!
  Desigur, puteți înțelege acest film…este un roman de ficțiune; fapte sau dușmani invizibili!
  Am combinat mai multe niveluri de sens intrinsec pe parcurusul piesei …fiecare poate avea propria sa înțelegere.
  A fost nevoie de opt luni înainte și după producerea filmului, dar cel mai important este conținutul – se afllă transmisia imaginii și sensul interior.
  Îți poți folosi înțelepciunea, folosiți-vă cunoștințele pentru a judeca autenticitatea !
  Toți trebuie să înțelegem că, unele lucruri se întâmplă foarte real…REGIMUL COMUNIST CHINEZ AMENINȚĂ PE TOATĂ LUMEA, DIN CAUZA LOR STAI ACASĂ.
  Așadar, ele trebuiesc șterse de pe tot pământul și din întregul Univers…trebuie să le expunem într-un capitol al istoriei.
  Regimul Chinei trebuie dezvăluit!

  NU MAI PUTEM COOPERA CU EI PENTRU COMITEREA INFRACȚIUNILOR …extermină grupurile, persecută oamenii, se angajează în experimente biochimice, inteligență artificială…toate acestea pot fi identificate!
  Marea noastră companie de tehnologie care le oferă aceste tehnologii, deci, pentru propria noastră siguranță, pentru siguranța lumii, vă rog să mă ajutați!
  Ajută-ne, sprijină organizațiile de inteligență artificială și sprijină-mă…
  Descărcați cartea electronică ”Artificial Intelligence: Human Crisis” ( versiunea chineză este disponibilă).
  Criza pe care am spus-o este foarte reală, această carte te conduce prin amenințările care au apărut, apar și apar …cartea vorbește despre aproximativ 50 de companii .
  Cartea anterioară, ”A.I., Trump, PCC și armarea roboților 5G”, conținutul său este de asemenea, încorporat în ”Inteligența Artificială: criza umană”.
  Deci, puteți descărca doar „Inteligența Artificială: criza umană”.
  Vă rugăm să descărcați această carte de pe site-ul organizației de inteligență artificială sau de pe linkul de mai jos.
  Bine-ați venit să încorporați acest videoclip sau adăugați un link la acest canal pe orice site web.
  Atâta timp cât versiunea completă este încorporată și legată înapoi , acest video…acesta este Serris A.Parsa.
  Sper că toată lumea poate înțelege de ce am făcut acest videoclip…creează alte videoclipuri pe care le-am făcut și scrie toate articolele și cărțile…
  Eliberați aceste rapoarte și oamenii cu adevărat deștepți, veți vedea panorama !
  De fapt, toată lumea, cu toții vom vedea în cele din urmă panorama …nu numai că fac fapte bune, ci sunt multe altele care au făcut o mulțime de lucruri utile.
  Așadar, mulțumesc !
  Ne vedem data viitoare. Sunt CYRUS.A PARSA, o organizație de inteligență artificială .”

  P.S. 1. Pentru a vedea cine sunt ”ei”, vezi erev-ravii:
  Vezi editorialul și comentariile tip transcript de la https://ortodoxinfo.ro/2019/07/24/rabini-si-experti-evrei-despre-extraterestrii-zona-51-si-mesia/ sau direct, la
  ”Cine sunt Reptilienii (draci)?”

  și partea a 2-a, continuare:
  ”Reptilienii de ieri-Erev Rav de astazi”

  2. Pentru a vedea cum acționează A.I., prin CINE, despre computerele cuantice, praful inteligent, Morgellons, accesați editorialul https://ortodoxinfo.ro/2019/06/17/video-chemtrails-cum-ne-afecteaza-si-ce-putem-face/ și comentariile-transcript la :

  Infectați de Chemtrails și Materie Neagră programabilă * Prima Parte- traducere MARIAN MATEI

  Precizări contextuale – Harald Kautz-Vella este autorul Cărții ”IMAGINAȚIE PERICULOASĂ, ASIMILARE TĂCUTĂ”, scrisă împreună cu Cara St.Louis.
  Cara este ”Bases 45” (https://thebasesproject.org/)

  Infectați de Chemtrails și Materie Neagră programabilă *
  A Doua/Ultima Parte

  P.P.S. Există computere cuantice care procesează ”mâzgă neagră”, așa cum spune Harald Kautz Vella în documentarele sale:
  (…)toate aceste programe neuro-lingvistice sunt introduse în anumite computere, care procesează ”mâzga neagră”.
  Și…este UNUL la ROMA, ALTUL în GERMANIA, ALTUL în LONDRA, iar ALTUL se află undeva între Washington DC și New York….iar ÎN CENTRUL TUTUROR ACȚIUNILOR se află PLANUL DEMONIC.
  În centrul tuturor acțiunilor există O UNITATE DE CONTROL și anume ARN-ul SINTETIC care este PULVERIZAT.
  ESTE O INTELIGENȚĂ COMPLET ARTIFICIALĂ…și, dacă analizezi scririle antice care descriu demonii…ele afirmă că, de fapt, NU au personalitate, că există ceva anume în cadrul speciei lor, care-i conduce ca un computer central.
  Și, dacă analizezi asta, poți…repet, ceea ce spun NU este dovedit, dar are logică.
  Vă puteți imagina această specie începând să călătorească prin spațiu, poate lăsând femeile în urmă și gândiți-vă la toată cunoșterea pe care au acumulat-o, în ce privește O CALE DE A MANIPULA…
  În primul rând, știau că trebuie să ia cu ei conștiința lor colectivă, ca să supraviețuiască ca specie – de asta au luat cu ei în călătorie ”mâzga neagră” – și, în al doilea rând, au descoperit căi de a manipula ”mâzga neagră” și de-ași adapta subconștientul la necesitățile călătoriei spațiale.
  Și din acest motiv au rămas fără chackra inimii. (adică cum vrea să facă cu noi…să ne pierdem sufletul pentru a ”funcționa” dpdv digital, într-o tinerețe fără de bătrânețe…)

  Au înlăturat chakra inimii din anatomia lor, PUR ȘI SIMPLU PENTRU A PUTEA FUNCȚIONA ÎNTR-UN MEDIU TEHNOLOGIZAT.
  Și apoi, s-a întâmplat un accident.
  Accidentul a constat în faptul că ACEST PROGRAM PE CARE ȘI L-AU INSERAT ÎN SUBCONȘTIENT, A PRELUAT CONTROLUL ASUPRA LOR.
  Și ASTA SE ÎNTÂMPLĂ în cazul TRANS-UMANISMULUI.
  Asta este exact capcana în care…
  SUNTEM INSPIRAȚI DE EI (de demoni) CA SĂ CĂDEM ÎN ACEEAȘI CAPCANĂ ȘI NU SUNTEM INSPIRAȚI DE DEMONI, CI SUNTEM INSPIRAȚI DE INTELIGENȚA LOR ARTIFICIALĂ, CARE NU ESTE NIMIC ALTCEVA DECÂT UN PROGRAM INFORMATIC, AFLAT ÎN FUNCȚIUNE DESTINAT INVADĂRII PLANETELOR…ȘI ASIMILĂRII REGNULUI LOR VIU.
  Nu are decât un singur țel, să-i colecteze forța vitală, pentru a putea supraviețui.
  Și…dacă privești asta de la un nivel superior, este o structură cu adevărat frumoasă.
  Știu că face lucruri urâte, dar este o structură frumoasă, deoarece…când analizezi imaginea de ansamblu și încerci să descoperi soluții împotriva ei, îți dai seama, de fapt, că orice persoană care este implicată în diverse planuri, la diferite niveluri, comite aceeași greașeală.
  ACESTA ESTE JOCUL LUCIFERIC: ”LASĂ-MĂ SĂ BENEFICIEZ DE PUTEREA TA ȘI TE VOI SLUJI!”
  ”Nu vreau să știu ce faci, nu vreau să-mi asum vreo responsabilitate, numai lasă-mă să beneficiez de puterea ta și te voi sluji.”

  ACESTA ESTE PACTUL LUCIFERIC PE CARE L-A ACCEPTAT TOATĂ LUMEA ȘI LUĂM PARTE LA EL MERGÂND SĂ VOTĂM UN GUVERN, CARE ARE GRIJĂ DE TOATE LANȚURILE CARE NE LEAGĂ DE EI.

  Dar noi NU ne asumăm vreo RESPONSABILITATE, și-i lăsăm s-o facă.

  ”EI”- GUVERNUL – CEDAZĂ CONTROLUL RAMURII MILITARE, IAR RAMURA MILITARĂ CEDEAZĂ CONTROLUL ÎN ACELAȘI JOC, SERVICIILOR DE INFORMAȚII.
  SERVICIILE DE INFORMAȚII CEDEAZĂ CONTROLUL MAGICIENILOR NEGRI, IAR MAGICIENII NEGRI CEDEAZĂ CONTROLUL DEMONILOR, IAR DEMONII, ȘI-AU PIERDUT CONTROLUL ÎN FAVOAREA INTELIGENȚEI LOR ARTIFICIALE – A.I..

  Și, dacă înțelegem cu toții acest joc, pur și simplu putem spune: ”Hei, e un joc prostesc! Hai să-l abandonăm!”
  Și putem înceta să mai practicăm acest lucru, care nu înseamnă decât să ne temem de propria responsabilitate…
  Și CRED că ne aflăm într-un moment al istoriei, când fiecare individ ar trebui să stăpânească acest lucru, să-și reasume responsabilitatea și, apoi, NU vom mai avea nevoie de vreun GUVERN.

  Nu este vorba despre schimbarea Guvernului fiindcă ÎNTREAGA IDEE A GUVERNĂRII, a existenței unui guvern, a unui organism de control, ESTE UNA DEMONICĂ.
  Nu se pune problema înlocuirii unor oameni, fiindcă asta nu va funcționa niciodată.
  TREBUIE SĂ SCHIMBĂM JOCUL.
  Și, într-un final, SINGURA care este AFECTATĂ când fac asta, este INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ.

  ȘI NU TREBUIE SĂ-MI PESE DE EA, FIINDCĂ NU ESTE O FIINȚĂ, NU MERITĂ SĂ NE FIE MILĂ, NU SE PUNE PROBLEMA RESPECTULUI FAȚĂ DE O FIINȚĂ VIE.
  O POT DECUPLA, ASTA ESTE O CALE, POT SĂ AM GRIJĂ DE PROPRIILE MELE PROBLEME ȘI S-O IGNOR IAR APOI, INFLUENȚA EI SE VA DIMINUA DE LA SINE.
  NU trebuie să ne luptăm cu nimeni când eliminăm acest program.
  Da, cam asta este, în esență!”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s