Ieroschimonahul Serghie Romanov: „Acum cât este timp, este bine să fie investiți (banii) în imobile, pământ, schimbarea locurilor de trai de la oraşe la sate, deoarece oraşele vor fi distruse”

O scurtă traducere în rezumat:

Aici părintele Serghi Romanov acuză tăcerea bisericii şi lipsa credinței la preoții din ziua de astăzi. Acum se va face diferențierea dintre cei care-s cu Hristos şi care-s cu antihrist. Tăcerea de astăzi ne vorbeşte ca sunt slugile antihristului, tac ca să nu fie atinşi, să-şi păstreze parohia, să nu sufere nimic.

Testarea de coronavirus îi introduce omului virusul şi el va deveni ca un zombie, apoi acel om va cere singur vaccinarea. Nu trebuie nimic acceptat din ceea ce propun ei. Criza aceasta va avea etape şi ea nu se va opri dacă nu vom lua atitudine.

Împăratul ortrodox va fi! (a repetat încă o dată) şi el va distruge tot sistemul acesta care ne conduce spre pieire. Sodomiții, pedofilii şi zoofilii – toți vor fi lichidați şi o mare moartă în locul lor va rămâne, cum e cea din Israel.

Banii se vor devaloriza, din bănci dacă sunt pe conturi vor dispărea, masonii când vor înțelege că partida e pierdută pentru ei, băncile aparținându-le, vor sustrage totul.

Acum cât este timp, este bine să fie investiți în imobile, pământ, schimbarea locuri(lor) de trai de la oraşe la sate, deoarece oraşele vor fi distruse…

(traducere Mariana Hatzimanoli

Sursa: luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com

12 gânduri despre „Ieroschimonahul Serghie Romanov: „Acum cât este timp, este bine să fie investiți (banii) în imobile, pământ, schimbarea locurilor de trai de la oraşe la sate, deoarece oraşele vor fi distruse”

  1. Cu tot respectul, dar trebuie sa fie vreo eroare crunta de traducere sau ceva de genu, pt. ca optimisme de genul mie mi se pare ca duc omul in inselare si nu realizare a cruntei realitati ! Parca in vremurile din urma omul se v-a ascunde prin crapaturile pamantului ,nu prin hectarele de pamant sau casele cumparate…cel putin asa a PROFETIT IISUS HRISTOS ! „Tind” sa merg pe spusele Sale !

    Apreciază

      • Intradevar, cum ar fi chiar in acelasi timp cu viata la oras, doar masca nu este ( a fost ) optionala in mediul rural , nu !?
        Eu cred ca acele timpuri ( viata la sat !) au cam trecut, dar poate ca vom trai si vom vedea ! Oricum sa spui ca masonii vor fi infranti, ca v-a fi un imparat ortodox este din punctul meu de vedere o ineptie crunta sau o inselare pentru mase si as crede de asemenea ca acest sfintit parinte il si vede pe Puțin calarind vreun urs prin capitalele lumii ,restabilind dragostea de Dumnezeu !
        O secunda numai …..să casc….! Gata, mi-am revenit !
        O zi minunata, Doamne Ajuta !

        Apreciază

    • Aaaaa, lumea in unanimitatea ei tot vanduta Mini-satanei este, numai ca ne referim la alte generatii de oameni ,care implicit sunt „ghidati” ( fortati) de catre demoni sa actioneze cum doresc ei !
      Nu va faceti sperante prea mari in „aproapele” zilelor noastre, altfel in mare parte din cazuri, daca nu va referiti la situatii, intamplari superficiale veti fi dezamagit ! Cel din casa ta te v-a vinde si o v-a face cu pofta, numai sa scape basma curata pe moment ! Probat si demonstrat ,mon cher !

      Apreciază

        • Multumesc, sa speram ca nu voi uita si intradevar este un semnal de alarma, minor ce-i drept ,tinand cont ca si Magda m-a numit pe alt portal ieri ,analfabet functional…pardon, ANALFABET FUNCTIONAL ,ca sa citez , deci e timpul pentru sac si cenusa !
          Un sfarsit de saptamana usor , Doamne Ajuta !!!

          Apreciază

      • Domnule Nicu-Andrei Păduraru,
        Eu, Magda – de pe celălalt forum, dreptac pe ăsta – îmi cer scuze dacă v-am jignit…v-am catalogat așa pentru că am observat că sunteți ancorat în niște TIPARE din care nu vreți să ieșiți….
        Îmi ies din pepeni atunci când am senzația CLARĂ că oamenii nu vor, nu că nu pot să vadă 2m mai în față…Dvs.aveți capabilitatea deplină în a vedea mult mai departe…de-aici și adevărul despre ”aproapele” zilelor noastre fiindcă ”dușmanii omului vor fi casnicii lui”.

        Apreciază

        • Jignit nu m-am simtit ci poate chiar apreciat de fapt ,mi s-a spus mai rau, nici un motiv de ingrijorare ,iar domn nu sunt , asta chiar nu !
          As putea spune acelasi lucru despre dumneavoastra in legatura cu principiile si conceptiile, dar tineti cont de asemenea ca de la marea schisma au trecut, O-HO -HO , multi ani …daca ma intelegeti !
          Adica ,inainte ,inapoi si nu ajungem nici unde niciodata , pentru ca de exemplu ,dragostea cu forta nu se poate !
          V-am mai lasat apropo o scursura a intelectului meu pe celalat blog , scuzati . Cu toate ca am zis ca nu o mai fac, dar tinand cont ca eu tin in maini o ARMA MILITATA …nene….ufff…, nu m-am putut abtine, probabil m-a facut sa ma simt puternic si barbatos sau ceva de genul, ceva total opus mie, dar de o ARMA MILITARA e o ARMA MILITARA …!
          Sunt un pic excesiv de stupid ocazional cateodata, scuzati…
          Sa fie undele totusi …!!! ?
          O zi placuta ,Doamne Ajuta !

          Apreciază

        • Am înțeles! Nu ești ”domn”….ești doar un PĂDURAR analfabet funcțional, cu tente sado-maso ce vrea să mimeze smerenia fiind invidios pe știința de carte a altora care scriu și cărți, din moment ce se auto-blamează în van, printr-o recunoaștere infantilă….citez…a scursorii intelectului său, pe celălalt blog :))))

          Apreciază

Lasă un comentariu