Se anunță PROTESTE pe 4 iulie împotriva clasei politice care a aruncat țara în criza coronavirusului în București și Cluj

Există multe apeluri de protest pentru data de 4 iulie, de la 15:00, pentru București, în Piața Victoriei și pentru Cluj-Napoca, în Piața Unirii.
Cu siguranță, mai mult de jumătate din populația României a ajuns la concluzia că absolut nici una din culorile politice aflate la putere nu reprezintă interesele cetățenilor. Mai mult decât atât, în ultimele luni, absolut toată clasa politică ne-a demonstrat că este un pericol pentru sănătatea, bunăstarea, drepturile și siguranța românilor.

La fel cum s-a întâmplat și cu starea de urgență, CCR a desființat starea de alertă. Mai exact, Președintele, Guvernul și Parlamentul au cauzat moartea prin privarea de servicii medicale, subminarea economiei naționale și încălcarea drepturilor oamenilor, fără niciun temei legal.

În prezent, conform deciziei CCR, articolele 3 și 4 din Legea 55/2020 care sunt baza procedurii instituirii stării de alertă, sunt neconstituționale. Așadar, starea de alertă a fost instituită printr-o procedura ilegală și, prin urmare, nu a fost și nici nu mai este valabilă.

Nu se mai pot aplica amenzi pentru întruniri publice numeroase, refuzul purtării măștilor sau pentru nerespectarea oricărei reglementări din timpul stării de alertă. Instituirea stării de alertă s-a făcut ilegal, fără respectarea principiului separării puterii în stat.

Este momentul să arătăm conducerii că nu se poate juca așa cum dorește cu viețile noastre și nu ne poate strivi cu o cizmă dictatorială așa cum își imaginează. Este momentul să arătăm că existăm, că avem o voce și puterea necesară să schimbăm macazul.

Trăim într-o țară în care oameni perfect sănătoși sunt botezați presimtomatici sau asimptomatici, caz în care sunt introduși cu forța în detenție medicală!
Trăim într-o țară în care, la ordinul Președintelui, a Guvernului, a Parlamentului și a unor oficiali, oamenii au murit și MOR cu zile deoarece li s-a tăiat accesul la servicii medicale în numele unui virus pe care nu îl găsim decât în statisticile unui Grup de Informare Strategică și în presa și massmedia centrală, sponsorizate să susțină narativa oficială. Un virus pe care îl detectează niște teste cu rezultate extrem de chestionabile în timp ce spitalele stau goale.
Trăim într-o țară în care Guvernul cu participarea Parlamentului (adică PNL + PSD) au generat sute de mii de șomeri în doar 3 luni!
Trăim într-o țară care își va pierde independența INTEGRAL ajungând la talpa Băncii Centrale Europene în maxim 2 luni dacă economia nu este restartată iar oamenii nu sunt lăsați să lucreze și să își revigoreze afacerile.

Ne privește pe toți! Trebuie să ne facem vocile auzite în stradă! În caz contrar, oficalii pot spune că nici nu ne cunoșteau nemulțumirile. Lamentările online nu au nicio eficiență fără o masă critică în stradă.

Oficialii acestei țări sunt vinovați de Genocid împotriva poporului român. Demiterea lor nu este suficientă, ci trebuie anchetați și pedepsiți pentru Genocid, conform legilor.

Ajunge cu ABUZURILE flagrante sub pretextul unei pandemii care nu există și nu a existat NICIODATĂ decât în statistici!

Stările de urgență și alertă au fost impuse prin recomandările unei Organizații ce are în spate interese financiare private și care a declarat stare de pandemie fără a avea un temei real. Statul român s-a conformat fără a cere explicații suplimentare și fără a verifica decizia OMS, indiferent de consecințele dramatice asupra românilor.

Să luăm frâiele în mâini pentru a ne opune dictaturii medicale și pentru a cere pedepsirea vinovaților conform legilor.

Pe 15 mai am fost 500. Pe 4 iulie ne adunăm 50.000?

Sursa: frontulcivicunit.com

19 gânduri despre „Se anunță PROTESTE pe 4 iulie împotriva clasei politice care a aruncat țara în criza coronavirusului în București și Cluj

 1. Cine sint organizatorii?
  Au autorizatie legala?
  Eu cred ca doar „rezoneaza” cu anarhistii din SUA – 4 iulie find ziua SUA – ultimul bastion al luptei pentru liberate!
  In Romania, preluarea sloganurilor ANTIFA si BLM nu este sesizata de multi oameni.
  Daca vedeti multi tineri – 20-35 de ani cu bandane, tunsi demonic-hinduist… e clar o miscare „ca afara”, neo-bolsevica unde covidu’ e doar un pretext.
  Ce alta clasa politica sustin organizatorii?… daca toti sint „la fel”?
  Vom vedea… (eu nu sint in tara ca sa vad „pe viu”)
  Oricum, covidu’ nu vine la anarhisti, doar la Biserica si la demonstratiile nationaliste (patriotice).

  Apreciază

 2. Și eu cred că trebuie să fie prudenți în legătură cu protestele. S-a achiziționat de curând mult armament și se face apel la reangajarea rezerviștilor. Pot exista provocatori care să profite de nemulțumirea generală pentru a ne atrage într-un război civil. Și în numele protestatarilor să comită ilegalități care să atragă un anumit tip de măsuri din partea armatei…
  Să ,,protestăm” mai întâi trei zile prin post și multă rugăciune pentru a putea evita capcanele!

  Apreciat de 1 persoană

  • Si asta e bine, dar putem sa ne rugam in fiecare zi.
   Prudenta excesiva a fost si cand a venit papa in Romania. De frica lunetistilor n-a protestat aproape nimeni… caci ce sa facem, riscam sa devenim mucenici… Si asa ceva nu se cade 😊

   Apreciat de 1 persoană

   • Doamne Ajuta,

    Da trebuia protest dar nu ca cel ce se organizeaza acum, protest Duhovnicesc trebuia atunci, la asta nu prea rezoneaza omul nostru romanesc actual , spalat atat amara vreme pe creier si fara un azimut , o directie autentica de credinta si iubire de neam.

    Deci. fiind redusi la un stadiu primitiv de nevoi de baza ,si credinta spulberata in Creta care de fapt se si vroia aceasta spulberare, sistemul manipulativ nu a avut de ce sa organizeze un protest la venirea inainte mergatorului lui antihrist papa, cu atat mai putin o miscare ampla de mase din propria lor vointa . Pentru ei descrestinarea este o prioritate , nu conteaza ca vine prin papism.

    Acest protest nu are nici cea mai mica valenta de dreptate pentru neam , este o facatura a acelorasi oameni cu state de plate la secu, ong-uri si alte entitati straine si satanicesti.

    IERTARE

    Apreciază

    • Vad ca incerci sa-ti impui punctul de vedere prin multe comentarii.
     Ai garantia ca e asa?
     Protestele din 15-17 mai tot de sistem au fost organizate?
     Daca da, de ce au fost criticati si ridiculizati participantii in mass-media oficiala?
     Cu papa… sistemul a impiedicat un eventual protest prin chemarea la audieri a celor ce ar fi putut sa-l organizeze.
     Parintele Iustin asa a spus, ca solutii omenesti nu sunt, dar tot sfintia sa dadea binecuvantare pentru proteste anticip si nu numai, stiut fiind ca cine isi accepta jugul pus de satanisti, ca un bou, isi merita soarta.

     Apreciază

    • Voi, astia care vreti proteste duhovnicesti, niciodata sau foarte rar va miscati fundul sa faceti ceva? Unde e rugaciunea voastra de foc, care sa scape tara din necazuri? Unde e trairea voastra ortodoxa care sa lumineze in jur si care sa nu poata fi ascunsa sub obroc??
     Transformati voi aceste proteste in unele duhovnicesti! Veniti cu sutele si cu miile cu icoane, cruci si cantece ortodoxe si asimilati-i pe cei lumesti. Dar voi sunteti mai imobili decat restul, mai imobili si mai suspiciosi, iar suspiciozitatea voastra va alimenteaza justificarile de doi lei pe care le aduceti imobilitatii voastre si fricii.

     Apreciază

 3. Pingback: Se pregatesc proteste anti restrictii in Romania | SACCSIV - blog ortodox

 4. Doamne ajuta dragilor,

  Nu devine nimeni mucenic pentru ca , aceasta manevra a protestelor este una draceasca, asta s-a planuit dinainte de „pandemie.”

  Acelasi sentiment de pericol iminent de groaza de anticipatie sporita simtim acum ca si inainte de criza asta , sufletul nu ne dezamgeste , si vreau sa va ganditi foarte bine la cum va raportati la aceste miscari de strada a maselor!

  Sa nu mergeti la protestele ce vor veni . Veti participa la o actiune profund demonica. Si se prea poate sa aveti vina de moarte.

  Aceste proteste sunt fabricate, angrenate si dirjate la nivel de servicii secrete din diverse UM-uri, pentru eficacitate maxima, adica a cumula cat mai multa lume si a produce haos si macel.

  Produc Haos pentru a veni tot ei cu solutia, adica a aduce moarte cu portia prin participarea ta. „ordo ab chaos”.

  Ori ce protest/actiune neduhovniceasca , neancorata in adevarul de credinta si intoarcerea la Hristos , ESTE SORTITA ESECULUI.

  NU MERGETI si sfatuiti lumea sa nu participe la acest ritual care concomitent va fi lansat simultant pe fata pamntului. (veti vedea)

  TOTUL va fi DETURNARE si MANIPULARE se vor folosi de OAMENIi pentru asi duce scopul lor dracesc la indeplinire.

  Cei ce au creat aceasta „nebunie pandemica” sunt aceasi care strunesc protestele.

  NU MERGETI !!!

  LUMINARE SI MANTUIRE va doresc.

  Apreciază

 5. Doamne ajuta

  Crezi ca intunecatii astia ar vrea sa astepte pana ce omul ramane fara job / pita pe masa ? Si maine i-ar masacra daca s-ar aduna destui oameni. Agenda este trasata si trebuie urmata intocmai. Iesitul din nevoie va fi doar un mijloc intrebuintat foarte dibaci de papusari. Ei doresc ca tu sa protestezi in strada.

  Mijloc care devine perimat in momentul in care ai viata simplificata si ceva de-ale gradinii in camara sa nudisperi si sa mori de foame la momentul cu pricina, lucruri discutate si rasdiscutate aici pe blog.

  Nemernicii nu vor ca tu sa ai alternativa de trai(chiar daca mai putin comod) ei vor sa fi agatat de mijlocul lor intrebuintat abil si sa te tarasca la moarte fie prin el , aceasta iesire in starda ,fie prin altele.

  Nu spun sa nu protestezi sunt multe moduri cum a descris Mada mai sus, Spun sa nu protestezi in strada cu mase de oameni deoarece stii foarte bine ce urmeaza a se intampla. Si noi cel putin cu pretentie de ortodoxi sa punem paie pe foc stiind consecintele? Eu vina pentru asa ceva nu doresc nimanui. Vina de moarte ai si atunci cand iti cade cineva de pe casa ta daca e acolo cu stiinta ta. Cum vei da raspuns la judecata stiind ca din imboldul tau au murit oameni , tu fiind constient ca la ora actuala protestele se deturneaza spre alte scopuri , cum raspunzi?

  Una e sa mergi ca la razboi stiind ca te asteapta moartea. Alta e sa iesi in piata cu speranta ca vei schimba ceva, si brusc te trezesti in valtoare nestiind cum s-a ajuns acolo (asta din perspectiva unuia neinduhovnicit , dar indemnat sa iasa). Crezi ca daca moare e doar vina celui ce i-a dat in cap sau si vina celor ce l-au imboldit pentru ceva la care el nu se astepta?

  Cunosc om care a murit de necaz ca a primit o ameda „dinaia de stare de urgenta” cunosc om care a murit din cauza ca nu a fost dus la spital in perioada asta . Cred cu toata taria ca militianul ce a dat amenda impreuna cu cei din fruntea starii asteia nenorocite de asediu, vor fi judecati ca ucigasi de oameni in cer , chit ca nu i-a casapit cu satarul. Repet, Vina de ucigas in opinia mea referitor la proteste nu o doresc nimanui.

  Vrei contra-argument real ca mesajul tau nu ajunge , ba mai mult este deturnat si folosit impotriva ta?

  – cel mai elocvent protest fabricat/deturnat si manipulat #rezist, #Guvernul meu, Sarmanii aia nici nu au stiut ca au fost masa de manevra.

  -„Referendum pentru familie” (am participat) desi nu a fost protest ,a fost mai mult decat un protest a fost exprimarea alergerii a milioane de romani , un fel de protest fata de anormalitate , intrun cadru legal si super organizat fata de manifestatii de strada.

  Cu toate acestea , organizare , vointa a miloane exprimata clar, Ce sa ales de el ?….. Sau sters la dos cu vointa oamenilor in mod deschis .Aratand ca NU LE PASA Bai mai mult pot sa faca ceva opus din ceea ce vrei tu sa transmiti.

  Nu spun sa abandonam lupta , dar nu asa cu proteste masive care inevitabil vor duce la varsare de sange.

  Acum doar in DUH SI IN ADEVAR. Pricepti odata , ce spunea Sf. Iustin Parvu: „Solutii omenesti nu sunt”.

  Mantuire

  Apreciază

 6. Dragule Daniel,

  Putem polemiza , zile. Eu nu vreau sa imi impun punctul cu comentarii multe. Fiecare face ce stie si ce vrea. Am pus comentariile ca sa detaliez cat mai bine punctul de vedere.

  Nu am spus sa nu se protesteze deloc , ci sa se diferentieze cauza (asta spunea si Pr Iustin)(anticip, vaccin sunt cauze cu valente duhovnicesti), nu te poti alatura unei cauza satanicesti si sa astepti rezultate, e sfidarea logicii.

  Si da am garantii in viata reala cat studii si exemple ca asa este cum zic in privinta deturnarii protestelor .

  ca tot ai intrebat de garantii:
  exemple concrete>
  -revolutia din 89`
  -9/11 turnurile gemene
  -#colectiv, #rezist, #guvernul meu,
  -referendumul pt familie (desi te intrebi unde au fost oamenii de buna credinta mai induhovniciti erau 3 miloane) 0 barat rezultatul pt ca nu conteaza.
  -protestele facatura BLM din America
  -etc… nu ajenge netul.

  Garantii pe baza de studii > sunt pdf le poti citi de vrei.

  Manipulation of social consciousness through mass media – Saida Arifkanova
  Noam Chomsky – „10 strategies of manipulation” by the media
  Psychological Asymmetric warfare
  etc…

  Am scris aceasta ca sa vezi ca nu din parere de sine am scris pe blogul tau , ci pentru ca ai o responsabilitate foarte mare.

  Pentru cei de buna credinta am argumentat suficient si nu voi mai deranja pe aceasta tema.

  Sanatate iti doresc

  Apreciază

  • M-am referit la protestul/protestele ce se organizeaza. Sau cele de acest tip.
   Ai garantia ca acestea vor fi manipulate? Daca nu, atunci vorbim degeaba.
   Pentru ca am amintit de cele din luna mai, anul acesta, acolo au venit oameni care sunt si anticip si antivaccinare obligatorie. In piata erau cateva sute de protestatari si in parcurile din jur erau mii de indiferenti.
   Stai linistit, intre mortii din Romania sunt foarte putini vii.
   Protestele periculoase sunt cele de alt tip. Acolo se mobilizeaza institutiile care ii aduna cu zecile de mii.

   Apreciază

 7. 1. Fiul meu, de vei primi poveţele mele şi sfaturile mele de le vei păstra,

  2. Plecându-ţi urechea la înţelepciune şi înclinând inima ta spre bună chibzuială,

  3. Dacă vei chema prevederea şi spre buna-cugetare îţi vei îndrepta glasul tău,

  4. Dacă o vei căuta întocmai ca pe argint şi o vei săpa ca şi pe o comoară,

  5. Atunci vei pricepe temerea de Domnul şi vei dobândi cunoştinţa de Dumnezeu,

  6. Căci Domnul dă înţelepciune; din gura Lui izvorăşte ştiinţa şi prevederea;

  7. El păstrează mântuirea pentru oamenii cei drepţi; El este scut pentru cei ce umblă în calea desăvârşirii;

  8. El păzeşte căile dreptăţii şi pe cărarea celor cuvioşi ai Lui stă de veghe.

  9. Atunci tu vei înţelege dreptatea şi buna judecată, calea cea dreaptă şi toate potecile binelui.

  10. Când înţelepciunea se va sui la inima ta şi ştiinţa va desfăta sufletul tău,

  11. Când buna chibzuială va veghea peste tine şi înţelegerea te va păzi,

  12. Atunci tu vei fi izbăvit de calea celui rău şi de omul care grăieşte minciună,

  13. De cei ce părăsesc căile cele drepte, ca să umble pe drumuri întunecoase,

  14. De cei ce se bucură când fac rău şi se veselesc când umblă pe poteci întortochiate,

  15. Ale căror cărări sunt strâmbe şi rătăcesc pe căi piezişe.

  16. Atunci tu vei scăpa de femeia care este a altuia, de străina ale cărei cuvinte sunt ademenitoare,

  17. Care lasă pe tovarăşul ei din tinereţe şi uită de legământul Dumnezeului ei,

  18. Căci ea se pleacă împreună cu casa ei spre moarte şi drumul ei duce în iad;

  19. Nimeni din cei ce se duc la ea nu se mai întoarce şi niciunul nu mai află cărările vieţii.

  20. Drept aceea mergi pe calea oamenilor celor buni şi păzeşte cărările celor drepţi,

  21. Căci cei drepţi vor locui pământul şi cei fără de prihană vor sălăşlui pe el;

  22. Iar cei fără de lege vor fi nimiciţi de pe pământ şi cei necredincioşi vor fi smulşi de pe el.

  Cap. 3
  1. Fiul meu, nu uita învăţătura mea şi inima ta să păzească sfaturile mele,

  2. Căci lungime de zile şi ani de viaţă şi propăşire îi se vor adăuga.

  3. Mila şi adevărul să nu te părăsească; leagă-le împrejurul gâtului tău, scrie-le pe tabla inimii tale;

  4. Atunci vei afla har şi bunăvoinţă înaintea lui Dumnezeu şi a oamenilor.

  5. Pune-ţi nădejdea în Domnul din toată inima ta şi nu te bizui pe priceperea ta.

  6. Pe toate căile tale gândeste la Dânsul şi El îţi va netezi toate cărările tale.

  7. Nu fii înţelept în ochii tăi; teme-te de Dumnezeu şi fugi de rău;

  8. Aceasta va fi sănătate pentru trupul tău şi o înviorare pentru oasele tale.

  9. Cinsteşte pe Domnul din averea ta şi din pârga tuturor roadelor tale.

  10. Atunci jitniţele tale se vor umple de grâu şi mustul va da afară din teascurile tale.

  11. Fiul meu, nu dispreţui certarea Domnului şi nu simţi scârbă pentru mustrările Lui,

  12. Căci Domnul ceartă pe cel pe care-l iubeşte şi ca un părinte pedepseşte pe feciorul care îi este drag.

  13. Fericit este omul care a aflat înţelepciunea şi bărbatul care a dobândit pricepere,

  14. Căci dobândirea ei este mai scumpă decât argintul şi preţul ei mai mare decât al celui mai curat aur.

  15. Ea este mai preţioasă decât pietrele scumpe; nici un rău nu i se poate împotrivi şi e bine-cunoscută tuturor celor ce se apropie de ea; nimic din cele dorite de tine nu se aseamănă cu ea.

  16. Viaţă lungă este în dreapta ei, iar în stânga ei, bogăţie şi slavă; din gura ei iese dreptatea; legea şi mila pe limbă le poartă.

  17. Căile ei sunt plăcute şi toate cărările ei sunt căile păcii.

  18. Pom al vierii este ea pentru cei ce o stăpânesc, iar cei care se sprijină pe ea sunt fericiţi.

  19. Prin înţelepciune, Domnul a întemeiat pământul, iar prin înţelegere a întărit cerurile.

  20. Prin ştiinţa Sa a deschis adâncurile şi norii picură rouă.

  21. Fiul meu, să nu se depărteze acestea dinaintea ochilor tăi; păstrează înţelepciunea şi buna chibzuială,

  22. Căci ele sunt viaţa sufletului tău şi podoabă pentru gâtul tău.

  23. Atunci tu vei merge fără teamă pe calea ta şi piciorul tău nu se va poticni.

  24. De te culci, nu-ţi va fi teamă, iar de adormi, somnul tău va fi dulce.

  25. Să nu te temi de frica fără veste şi nici de vreo năvală a celor păcătoşi,

  26. Că Domnul este nădejdea ta şi va feri piciorul tău de cursă.

  27. Nu zăbovi a face bine celui ce are nevoie, când ai putinţa să-i ajuţi.

  28. Nu spune aproapelui tău: „Du-te şi vino, mâine îţi voi da!”, când poţi să-i dai acum.

  29. Nu pune la cale răul împotriva aproapelui tău, când el locuieşte fără grijă lângă tine.

  30. Nu te certa cu nimeni fără pricină, de vreme ce nu ţi-a făcut nici un rău.

  31. Nu râvni să fii ca omul silnic şi nu alege nici una din căile lui;

  32. Căci omul cu gând rău este urât de Domnul, iar de cei drepţi El este mai aproape.

  33. Domnul blesteamă casa celui fără de lege şi binecuvântează adăposturile celor drepţi.

  34. De cei batjocoritori El râde, iar celor smeriţi le dă har.

  35. Cei înţelepţi vor moşteni mărirea, iar cei nebuni vor avea parte de ocară.

  Apreciază

 8. 1. Toată înţelepciunea este de la Domnul şi cu El este în veac.

  2. Nisipul mărilor şi picăturile ploii şi zilele veacului, cine le va număra?

  3. Înălţimea cerului şi lăţimea pământului, şi adâncul şi înţelepciunea, cine le va cerceta?

  4. Înainte de toate s-a zidit înţelepciunea şi înţelegerea minţii este din veac.

  5. Izvorul înţelepciunii este cuvântul lui Dumnezeu întru cele înalte, şi căile ei sunt porunci veşnice.

  6. Rădăcina înţelepciunii, cui s-a descoperit? Şi izvoarele ei, cine le cunoaşte?

  7. Unul este înţelept, înfricoşător foarte, Domnul, Cel care şade pe scaunul Său.

  8. El a zidit-o şi a văzut-o, şi a numărat-o, şi a revărsat-o peste toate lucrările Sale.

  9. Ea se află la tot trupul după măsura dărniciei Lui, şi a dat-o celor ce-L iubesc pe El.

  10. Frica Domnului este mărire şi laudă şi veselie şi cunună de bucurie.

  11. Frica Domnului va desfăta inima şi va da veselie şi bucurie şi lungime de zile.

  12. Celui ce se teme de Domnul bine îi va fi; întru cele mai de pe urmă şi în ziua sfârşitului său va afla har. Temerea de Domnul este dar de la Dumnezeu şi îndreaptă pe om pe căile iubirii.

  13. Iubirea de Dumnezeu este înţelepciunea slăvită şi cui voieşte El, aceluia o împarte după chibzuinţa Sa.

  14. Începutul înţelepciunii este frica de Dumnezeu şi cu cei credincioşi ea se formează o dată în sânul mamei. Între oameni ea şi-a pus temelie veşnică şi seminţiei lor se încredinţează.

  15. Deplinătatea înţelepciunii este a se teme de Domnul, şi ea îi adapă din roadele sale.

  16. Casa lor o va umple de ce poftesc ei, şi cămările lor de roadele ei.

  17. Cununa înţelepciunii este temerea de Domnul, care odrăsleşte pace şi sănătate nevătămată; dar şi una şi alta sunt daruri de la Dumnezeu, Care revarsă cinste peste cei care Îl iubesc pe Dânsul.

  18. El a văzut-o şi a măsurat-o; ştiinţă şi înţeleaptă înţelegere ca ploaia a revărsat şi a înălţat mărirea celor ce o stăpânesc pe dânsa.

  19. Rădăcina înţelepciunii este a se teme de Domnul, iar ramurile ei, lungime de zile.

  20. Frica Domnului îndepărtează păcatele, şi la cine petrece, de la acela abate mânia.

  21. Mânia celui nedrept nu poate să aibă îndreptăţire, că iuţimea mâniei lui cădere îi este.

  22. Până la o vreme va suferi cel îndelung-răbdător, după aceea îi va răsări veselie.

  23. Până la o vreme îşi va ascunde cuvintele sale, dar buzele celor credincioşi vor grăi cuminţenia lui.

  24. În vistieriile înţelepciunii sunt pildele ştiinţei; celui păcătos îi este urâtă temerea de Dumnezeu.

  25. Pofteşti înţelepciune? ţine poruncile şi Domnul îţi va da-o ţie.

  26. Că înţelepciunea şi învăţătura stau în temerea de Domnul, şi plăcute sunt Lui credinţa şi blândeţea.

  27. Nu fi neîncrezător în temerea de Domnul şi să nu te apropii de El cu inimă îndoită.

  28. Nu te făţărnici înaintea oamenilor, şi buzelor tale ia aminte.

  29. Nu te înălţa, ca să nu cazi şi să aduci necinste sufletului tău.

  30. Căci va descoperi Domnul cele ascunse ale tale şi în mijlocul adunării te va înjosi,

  31. Pentru că nu te-ai apropiat cu inimă curată de frica Domnului, şi inima ta este plină de vicleşug.

  Cap. 2
  1. Fiule! Când vrei să te apropii să slujeşti Domnului Dumnezeu, găteşte-ţi sufletul tău spre ispită.

  2. Încordează inima ta şi fii tare şi să nu te tulburi în timpul încercării.

  3. Lipeşte-te de Domnul şi nu te depărta, ca să fii înălţat la sfârşitul vieţii.

  4. Tot ce ţi se va întâmpla, primeşte cu plăcere şi în necazurile tale fii îndelung-răbdător.

  5. Că în foc se lămureşte aurul, iar oamenii cei plăcuţi Domnului, în cuptorul smereniei.

  6. Crede în El şi-ţi va ajuta ţie, îndreptează căile tale şi nădăjduieşte în El.

  7. Cei ce vă temeţi de Domnul aşteptaţi mila Lui şi nu vă abateţi, ca să nu cădeţi.

  8. Cei ce vă temeţi de Domnul, credeţi Lui şi nu se va pierde plata voastră.

  9. Cei ce vă temeţi de Domnul, nădăjduiţi în cele bune şi în veselia veacului şi a milei.

  10. Uitaţi-vă la neamurile cele din început şi vedeţi cine a nădăjduit spre Domnul şi s-a ruşinat?

  11. Sau cine a petrecut în frica Lui şi a fost părăsit? Sau cine L-a chemat pe El şi a fost trecut cu vederea?

  12. Pentru că îndurător şi milostiv este Domnul şi iartă păcatele şi mântuieşte în vremea necazului.

  13. Vai inimilor celor fricoase şi mâinilor celor slabe şi păcătosului care umblă pe două cărări!

  14. Vai inimii celei slabe! Că nu crede, pentru aceea nu va fi apărată.

  15. Vai vouă, celor ce aţi pierdut răbdarea! Ce veţi face când vă va cerca Domnul?

  16. Cei care se tem de Domnul nu vor fi necrezători cuvintelor Lui, şi cei ce-L iubesc pe El vor păzi căile Lui.

  17. Că cei ce se tem de Domnul vor căuta bunăvoinţa Lui, şi cei ce-L iubesc pe El vor împlini legea.

  18. Cei care se tem de Domnul vor găti inimile lor şi înaintea Lui vor smeri sufletele lor, zicând:

  19. Să cădem în mâinile Domnului, şi nu în mâinile oamenilor.

  20. Că precum este slava Lui, aşa este şi mila Lui.

  Apreciază

  • Te bucuri ca romanii accepta ca vitele tot ce li se intampla? Intr-adevar vad ca organizatorii nu se pricep…, deci cei care se temeau de revolte violente au exagerat la maxim asa-zisul pericol.

   Apreciază

 9. :)))) am citit ca la cluj napoca nu a fost nimeni. Excelent, iata ca sunt si oameni care gandesc, am tot respectul pentru ei. O palma pe obrazul neomarxistilor fundamentalisti asa zis ortodocsi care fac apel la nerespectarea legii si la subminarea statului.

  Apreciază

  • Nu. Nu gandesc! Sunt ignoranti, nesimtitori si fara demnitate. Iar organizatorii naivi.
   Saracii de voi, intelegeti cu totul invers. Neomarxistii sunt cei care ne impun astfel de restrictii si manipulari.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s