7 gânduri despre „Dr. Rashid Buttar despre purtarea măștii

 1. ”Dr.Buttar Rashid: Câți oameni au văzut de fapt pe președintele Trump purtând mască?

  BE BREVE, PRESENTS:

  WHITE HOUSE – PRESIDENT DONALD TRUMP SAY:

  ”CDC-ul (Centrul de Control pentru Boli) sfătuiește folosirea textilelor non-medicale ce acoperă fața, ca o măsură VOLUNTARĂ suplimentară, de sănătate publică.
  Deci, este voluntar…NU trebuie s-o faci.
  Ei au sugerat pentru o perioadă de timp.
  Dar, ASTA SE FACE VOLUNTAR.
  Eu NU cred că o voi face :))
  BUT THIS IS VOLUNTARY
  I DON’T THINK I’M GONNA BE DOING IT”

  Dr.Buttar Rashid: Deci, acel fel de propagandă, acel fel de informație greșită, ai canale centrale de comunicații, care îl…care îl atacă președinte, în timpul conferințelor de presă spunând: ”De ce NU porți o mască, este (un gest) iresponsabil” etc, etc…camerele au terminat (de filmat) zic ei că camerele s-au oprit din filmat, dar sunt una sau două alte camere care încă filmează și îi vezi pe membrii de la media (comunicații – AND YOU SEE MEDIA MEMBERS ALL TAKE OF THEIR MASK ), TOȚI își dau jos măștile și de ce e asta, niciodată nu îl vezi pe președinte purtând mască, corect!

  Deoarece ȘTIE că a purta mască este asemenea ca purtarea…construirea unui gard, gard din plasă să țină țânțarii afară.
  Este absolut cea mai mare prostie!
  (TO WEAR A MASK IT’S LIKE BUILDING A CHAIN LINK FENCE TO KEEP MOSQUITOES OUT)
  Eu cred că, oricine se plimbă cu masca pusă, pe scurt spun: ”Hei! Sunt un prost”- asta spun ei, pentru că ei, fundamental NU înțeleg pentru CE este purtată o mască și… și cum suntem.
  Este învechit a purta o mască, sincer..asta ar trebui să începem să spunem, ar trebui să…eu ar trebui să încep să împart autocolante când spui, când ”EU DACĂ VĂD PE CINEVA CU MASCĂ, IATĂ!
  UITE AICI UN AUTOCOLANT PENTRU TINE = ”ȘTII, PORT O MASCĂ PENTRU CĂ SUNT UN CUR PROST”, la asta se rezumă într-adevăr!
  Unii oameni au spus: ”ei bine, o știi…sunt fricoși, ei bine!”

  (IF YOU ALLOW FEAR TO MOTIVATE YOUR ACTIONS,
  YOU ARE A DUMBASS!)
  DACĂ PERMIȚI FRICII SĂ ÎȚI MOTIVEZE ACȚIUNILE: EȘTI UN CUR PROST!
  Eu…eu nici nu știu cum să o spun altfel pentru că, bine!
  Poate, poate sunt extrem aici dar…simt că de la un punct, trebuie să începi să tai…să tragi linia.
  Și, și…lasă-mă să îți spun MOTIVAȚIA pe care o am, pentru a face aceasta….bine, Brad?

  Am auzit o poveste despre un tată ieșind de la un CostCo cu fiul lui, cu fiul lui de patru sau cinci ani și masca fiului ca căzut la pământ, iar copilul a căzut în genunchi și a început să se tânguiască, a început să plângă și aproape țipând și tatăl a spus: ”Ce nu e în regulă? Ce nu e în regulă?”
  El (copilul) a spus: ”Masca mea a căzut!”
  Și tatăl spune: ”pur și simplu, pune-o înapoi”, iar el (copilul) spune: ”NU, O SĂ MOR!”

  Asta este ceea ce un copil, psihicul unui copil se confruntă cu…din cauza propagandei informării greșite care a fost perpetuată pentru…pentru o ILUZIE.

  NOI, CA PĂRINȚI PURTĂM O RESPONSABILITATE CA SĂ NE ASIGURĂM CĂ NE CONDUCEM COPIII ÎN VIITOR ȘI TREBUIE SĂ ÎI GHIDĂM, TREBUIE SĂ NE ASIGURĂM CĂ NU SUNT MOTIVAȚI DE FRICĂ.

  Dar, dacă TU te plimbi cu o mască, TU ești motivat de frică și îți înveți COPILUL să fie OAIE, și pentru asta…eu NU AM nicio TOLERANȚĂ!

  Cauzează o întreagă reacție în lanț, PROVOCI HIPERCAPNIE…ceea ce înseamnă că respiri mai mult dioxid de carbon pentru că NU îl poți ventila, restricționezi fluxul de oxigen și ASTA te poate face SĂ INTRI într-o STARE HIPOXICĂ și, bineînțeles…după studiile ce au fost făcute, numeroase studii au fost făcute ca să arate starea hipoxică care este indusă de purtarea măștii, chiar la chirurgi și asistente la care au făcut aceste studii, și au văzut o REDUCERE ÎN NIVELURILE DE OXIGEN, să nu mai vorbim că, atunci când îți conduci nivelul de cortizol în sus, pentru că TRAGI AER PRIN CEVA CE REZISTĂ FLUXULUI DE AER, adică mască, conducând la CREȘTEREA CORTIZOLULUI CE ÎȚI SUPRIMĂ SISTEMUL IMUNITAR.

  Cortizolul este un hormon al stresului ce te conduce într-o conducere mimetic simpatică care este un răspuns al luptei zborului, de asemenea, mai mult…SUPRIMĂ SISTEMUL IMUNITAR, provoacă o suprimare a sub-populației limfocitelor și acum, fundamental ești sensibil la orice fel de patogen de acolo, de afară…NU numai de Covid 19 sau oricare alți viruși, dar orice bacterie, spirochete, micoplasmă, drojdie, fungi, paraziți, orice… vei fi mai sensibil la ele.
  De fapt, cred că dacă începi să te uiți la datele actuale și începi să te uiți la răspândirea acestuia, și te uiți cum canalele centrale de comunicații au făcut asta…și vezi cum chiar Dr.FAUCI a spus inițial că NU trebuie să porți mască și apoi, ”începe să porți mască!, e aproape ca și cum ar spune:
  ” CUM PUTEM ÎN CONTINUARE SUPRIMA SISTEMUL IMUNITAR AL POPULAȚIEI ȘI SĂ ÎI FACEM MAI SENSIBILI LA COVID 19…OH, SĂ ÎI FORȚĂM SĂ POARTE MĂȘTI ȘI APOI, DE ASEMENEA…SĂ ÎI SEPARĂM…IZOLARE…DEOARECE SUNT ANIMALE DE TURMĂ….separând oamenii, ei devin stresați, ei devin mai supărați și mai, mai fricoși…deci, să-i stresăm, le suprimăm sistemul imunitar și să le punem acele măști!

  Măști care în continuare le va suprima sistemul imunitar, și acum avem oameni care vor fi chiar mai sensibili la acest Covid 19.
  Dacă ei, dacă tu, DACĂ EI S-AR UITA LA ETICHETĂ UNDE SPUNE CLAR CĂ ACEASTA (MASCA) NU TE VA PROTEJA DE COVID 19 SAU DE ALȚI VIRUȘI, ASTA SPUNE MASCA…acei oameni se plimbă cu aceste măști.

  Și uite….celălalt lucru, dacă într-adevăr ești preocupat de măști; dacă crezi că este o validitate în aceste măști, de ce oamenii se plimbă cu masca așa, expunându-și nasul, corect?
  Sau ochii lor. Sau, bine…da, ochii tăi sunt o gaură dar jumătate din oameni chiar vor purta mască sub bărbie, sau oamenii vor avea mască pusă în avion și apoi ei o ridică, ca să începe să mănânce ca și cum virușii vor spune: ”Bine! Am ajuns la mâncare, opriți-vă! Dar apoi când ei NU mănâncă, când masca este pusă, atunci vrem să facem atacul nostru. ”
  Este cel mai absurd lucru și continuă așa.

  Am văzut oameni cu măștile puse într-un fel care este…care NU are niciun sens.
  Oh, măștile acestea sunt cel mai ”bun” lucru, NU doar o mască, VIZIERA despre asta vorbesc, despre viziere; deci, oamenii au viziere puse în locul unei măști pentru că ei acum, ei pot respira mai bine dar, luăm virusul…tu crezi că va veni drept, NU va veni ocolind masca sau pe deasupra, sau pe dedesubt?
  DECI, PURTAREA VIZIEREI ESTE O ȘI MAI MARE IDIOȚENIE!”

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s