Proteste violente la Belgrad după ce autoritățile sârbe au reintrodus restricțiile și carantina

Violente in Serbia, dupa ce Guvernul a anuntat revenirea la starea de

Foto – opinia timisoarei

YouTube cenzurează în continuare filmările anti-covid.

Atenție, filmarea conține și limbaj trivial.

Împotriva reintroducerii restricțiilor, împotriva carantinei, împotriva vaccinării obligatorii, împotriva cipuirii!

Protestatarii au umplut centrul Belgradului, marți seară, pentru a își manifesta nemulțumirea față de decizia președintelui Aleksandar Vucici de a reimpune limite stricte privind adunările și de a readuce carantina pentru weekenduri ca urmare a exploziei de noi cazuri de COVID 19.
Clădirea parlamentului de la Belgrad a devenit apoi scena unor ciocniri între forțele de ordine și un grup de manifestanți.
Parlamentarii au declarat finalul stării de urgență la începutul lui mai și au redeschis gradual mare parte din activități înainte de alegerile din 21 iunie.
Dar guvernul a reimpus obligația de a purta măști în transportul public cu două zile după alegeri. Decizia a fost urmată de declararea stării de urgență în Belgrad, pe 3 iulie, și obligația de a purta măști în toate spațiile închise.
Miercuri, poliția a anunțat că 23 de persoane au fost arestate și 43 de ofițeri au fost răniți în cursul protestelor care s-au calmat abia dimineața.
Ciocnirile au avut loc la câteva ore după ce președintele Aleksandar Vucici a anunțat noi interdicții de circulație în weekend pe motivul deteriorării situației epidemiologice.
Câteva mii de manifestanți s-au adunat în fața parlamentului și au blocat traficul, dar nu au avut loc incidente până când un grup de protestatari au forțat cordonul poliției și au intrat în clădire. Poliția i-a respins, dar apoi o mulțime de circa 100 de persoane au continuat să avanseze spre clădirea parlamentului, bătând în retragere doar după ce forțele de ordine au lansat gaze lacrimogene.
La rândul lor, unii manifestanți au distrus coșuri de gunoi din beton și au aruncat cu bucăți din ele înspre oamenii legii.
Fumul toxic care a învăluit întregul platou din fața parlamentului, precum și parcul și străzile din vecinătate i-a determinat pe mulți dintre manifestanți să-și smulgă de pe față măștile de protecție anticoronavirus.
Media locale au relatat că s-au produs de asemenea jafuri și acte de vandalism.
Directorul poliției Vladimir Rebici a declarat miercuri pentru postul public RTS că, pe lângă cele 23 de arestări și cei 43 de ofițeri răniți, mai multe mașini de poliție au fost incendiate și distruse.
Protestatarii au scandat între altele „Demisia” și „Stop Vucici”, conform imaginilor difuzate de televiziunile locale.
Criticii președintelui îi reproșează șefului statului că a ridicat în mod accelerat măsurile inițiale de izolare pentru a putea fi organizate alegerile de la 21 iunie, câștigate de partidul aflat la putere.
Conform datelor oficiale, țara balcanică înregistrează o creștere a numărului de cazuri, de la circa 50 de contaminări înregistrate zilnic cu o lună în urmă la 300-350 în prezent. Marți, autoritățile sârbe au anunțat decesul a 13 persoane din cauza COVID-19, cel mai ridicat bilanț cotidian oficial de până în prezent.
Potrivit dpa, Serbia înregistra marți puțin sub 3000 de cazuri active și 110 pacienți în stare critică. Numărul total de decese înregistrate din cauza COVID-19 în această țară cu aproape 7 milioane de locuitori este de 330. – Sursa

7 gânduri despre „Proteste violente la Belgrad după ce autoritățile sârbe au reintrodus restricțiile și carantina

 1. A apărut bețivanul LuCovid la TV și a impus răspicat prin botniță, ca toți CONTROLORII…de orice fel/gen să acționeze ÎMPOTRIVA POPORULUI ROMÂN SANCȚIONÂNDU-I …prin firme, instituții, mijloace de transport în comun, ORIUNDE…pe toți cei care nu respectă botnița, distanțarea, etc….când tocmai el a fost filmat încălcând cu bună știință toate regulile!

  Frate!
  O spun cu mâna pe inimă = e inimaginabil cât de departe vor/pot ajunge nenorociții ăștia cu noi…DACĂ îi mai lăsăm să ne pună în genunchi, cu botniță, distanțare, șomaj, etc…MODUL CUM ACȚIONEAZĂ REPREZINTĂ UN ATAC PE FAȚĂ….CONCERTAT, CONCENTRAT DUS CU CINISM ÎMPOTRIVA OAMENILOR ȘI-A ȚĂRII!
  Chiar vor să ne termine, extermine!

  Apreciază

  • Chiar asa? Sa nu mai purtam masti contra COVID-19? Cum sa ne protejam? Sa stiti ca virusul este real,viclean,agresiv si periculos ca nu putem controla!

   Apreciază

 2. https://ayeaye202.wordpress.com/2020/07/08/dr-rashid-despre-cresterea-cazurilor-testele-rt-pcr-nu-pot-fi-folosite-ca-sa-stabilesti-un-proces-infectios-cei-vaccinati-de-gripa-sezoniera-ies-pozitivi-cati-oameni-au-avut-raceala-obisnuita-ata/

  Dr. Rashid despre cresterea cazurilor , testele RT-PCR nu pot fi folosite ca sa stabilesti un proces infectios, cei vaccinati de gripa sezoniera ies pozitivi, cati oameni au avut raceala obisnuita atatia or sa iasa pozitivi si la COVID-19, cenzura, Brazilia spitalul GOL
  BOOM
  THE RATE OF COVID SUPPOSEDLY IS GOING UP!
  Dr.RASHID BUTTAR: Rata (cazurilor) de COVID se presupune că, crește….BOOM!
  THAT’S THE RATE OF DIAGNOSIS
  THAT THIS WHOLE THING WITH THE COVID 19 DIAGNOSIS INCREASING IT’S NOT ACCURATE BECAUSE WE HAVE PEOPLE COMING IN FOR URINARY TRACT INFECTION OR A KIDNEY STONE OR APPENDICITIS AND WE DO THE ROUTINE CHECK AND IT’S BEEN MANDATED TO CHECK FOR COVID 19 THEY TEST POSITIVE, SO NOW WE HAVE TO PUT THEM DOWN AS BEING POSITIVE SO THE RATES OF NUMBERS ARE GOING UP BUT THE DEATH RATE…IT’S PLUMMETED, HARDLY ANYBODY HAS DIED OF COVID 19.

  AND YET THE NUMBERS ACCORDING ARE EXACTLY THE SAME!

  Asta este rata de diagnosticare și este de fapt un articol care a ieșit, de fapt sunt câteva articole, și voi arăta capturi de pe ecran REALE a unor dintre aceste articole precum și a unor dintre doctorii care recent m-au contactat sau au contactat alți prieteni de-ai mei, spunând că toată această creștere cu diagnosticarea COVID 19 NU este precisă pentru că avem oameni care vin pentru infecție a tractului urinar sau piatră la rinichi sau apendicită și facem verificarea de rutină și este autorizat să verifici pentru COVID 19 (dacă) ei (ies) pozitiv (la) test, deci acum trebuie să îi trecem ca fiind pozitivi, deci ratele numerelor cresc, dar ratele morților scad, cu greu a murit cineva de COVID 19.
  THE PERSON WHO DEVELOPED THIS TEST WHO WON A NOBEL PEACE PRIZE, HE HIMSELF SAID THAT YOU CANNOT USE THE RT-PC TO ESTABLISH AN INFECTIOUS PROCESS IT IS NEVER EVER BEEN ESTABLISHED.
  Acum, uite ceva interesant care l-am văzut azi: mai mulți guvernatori făcând anunțuri despre COVID 19…numerele lor în statul lor, state diferite și totuși numerele conforme sunt exact aceleași, au fost 22 ieri, 33 sunt azi, exact aceleași numere în state diferite.
  Deci, eu NU cred numerele oricum; dar CU CÂT TESTEZI MAI MULT ȘI FOLOSEȘTI TESTUL RT-PCR, persoana care a dezvoltat acest test, care a câștigat un premiu Nobel pentru pace, el însuși A SPUS CĂ NU POȚI FOLOSI RT-PCR PENTRU A STABILI UN PROCES INFECȚIOS și standardul de aur pentru a vedea ce este testul, deoarece amintește-ți…trebuie să fie un surogat pentru ca PCR-ul să funcționeze, trebuie să ai un test surogat pe care îl ai, un standard de aur și îl testezi împotriva lui, ceea ce nu a fost niciodată stabilit.
  THEY’RE GOING TO CONTINUE TO AMPLIFY THE TEST TO THE POINT THAT EVERYBODY ON THIS PLANET, WILL TEST POSITIVE.
  Acum, eu cred dacă te uiți la…și înțelegi cum Testul PCR funcționează, ei îl amplifică, continuă să îl amplifice până când începi să vezi un anumit număr anume sau începe să apară.
  Eu cred că la acest punct vor contina să amplifice testul, până la punctul când toată lumea de pe planeta asta va (ieși) testat pozitiv.
  Deja CDC (Centrele pentru Controlul Bolilor) a ieșit și a spus: ”Atunci când testele actuale pe care le fac, NU deosebesc între titruri de anticorpi, markeri serologici și virusologie.”
  THEY CANNOT RULE OUT THAT IF YOU’VE A COLD BEFORE THAT YOU CAN TEST POSITIVE FOR COVID 19.
  Deci, serologia și virusologia…ei NU au deosebit asta, ei…într-un fel aruncă toate acele numere împreună și cel mai interesant lucru este că ei au stabilit deja, că ei NU pot exclude asta dacă ai avut o răceală înainte… că tu ai putea (ieși cu) test pozitiv pentru COVID 19, care este ceea ce am spus acum câteva luni în urmă, bazat pe studiul (cu) pisica, că pisicile care au primit injecția pentru răceală, niciodată NU au fost expuse la COVID 19 și totuși ele erau testate pozitiv.

  Apreciază

 3. HOW MANY PEOPLE ON THIS PLANET HAVE HAD A COLD BEFORE?
  SO THAT’S ABOUT HOW MANY PEOPLE WILL TEST POSITIVE, THE MORE YOU KEEP ON TESTING IT.
  Deci, câți (de) mulți oameni pe această planetă au avut o răceală înainte, hmm? Deci, cam atât de mulți oameni vor (ieși cu) test pozitiv, cu cât mai mult menți testarea.
  THEY WANT TO PROPAGATE THIS FEAR AND NOBODY DYING FROM IT THE DEATH RATE FROM COVID 19 IS LESS THAN HALF OF THAT OF THE REGULAR SESONAL FLU.
  Și, deci….asta le justifică numerele, ei vor să propage această frică…deci, asta justifică numerele și oile urmăresc aceste numere, mai degrabă decât să se uite la cât de mulți oameni de fapt mor de la el (Covid).
  MEMBERS OF THE GOVERNMENT HAVE ACTUALY SENT IN TROOPS AND INVESTIGATORS INTO SOME OF THESE HOSPITALS THAT ARE SAYING THAT HAVE 5000 PEOPLE THAT ARE SICK WITH COVID AND GUESS WHAT THEY FIND NOT ONLY ARE THERE NOT 5000 PATIENTS IN THERE…THERE’S NO PATIENTS IN THERE!
  IN FACT, THE HOSPITAL IS UNDER CONSTRUCTION UNDER RENOVATION, NOT A SINGLE PATIENT THERE!
  ȘI NIMENI NU MOARE DE LA EL, RATA MORȚII DE COVID 19 ESTE MAI MICĂ DE JUMĂTATE DIN CEA A GRIPEI SEZONIERE OBIȘNUITE, iar în anumite locuri din lume… deja pisicile au ieșit din geantă în Germania, în Italia, membrii ai parlamentului și membrii ai guvernului, deja au ieșit și au făcut anumite declarații, în Brazilia – membrii guvernului au trimis de fapt soldați și investigatori în unele din aceste spitale care se spun că 5.000 de persoane ce sunt bolnave cu COVID, dau buzna, forțează intrarea în spitale și, ghici CE găsesc, NU NUMAI CĂ NU SUNT 5.000 DE PACIENȚI ACOLO, NU EXISTĂ PACIENȚI ACOLO…de fapt tot spitalul este în construcție, în renovare, niciun singur pacient acolo și acest fel de nonsens este peste tot…în toate locurile.
  START CRITICALLY THINKING….
  Deci, începe să gândești critic, începe să gândești care sunt problemele și NU sări într-o căruță…oricum, desigur dacă nu ești un trol sau ești plătit s-o faci, atuncii știi tu, integritatea, asta e în regulă.
  NU vorbesc cu trolii aici…deci, vorbesc despre oamenii care cu adevărat vor să înțeleagă ce se întâmplă.
  THE QUESTION IS ”WHY?”
  Oameni care poate NU au același proces de gândire, dar care acum încep să pună întrebări, asta este exact ce trebuie să facem, trebuie să ne întrebăm…întrebarea este: ”DE CE?”
  WHY IS STUFF BEING CENSORED? IS INFORMATION PREVENTED FORM BEING DISSEMINATED?
  AM I GETTING THIS SONG AND DANCE ABOUT X, Y AND Z?
  WHERE MY OWN FRAME OF REFERENCE AND MY OWN EXPERIENCE…I’M NOT SEEING THIS…
  De ce sunt cenzurate lucruri; de ce este informația împiedicată de a fi împrăștiată/împărtășită, de ce primesc acest cântec și dans despre x, y și z întrucât, al meu este cadrul de referință din propria (mea) experiență, nu văd acest lucru și am realizat că dacă acest lucru este așa de vătămător și așa de defavorabil, așa de virulent, așa de rezistent și ei chiar trebuie să oprească totul și să pună restricțiile ridicole pe care ei le (im)pun; atunci, de ce anumite sectoare la o adică, case de adorare unde oamenii se adună…ei ”nu sunt în stare” (nu au voie…) să facă acest lucru, dar alte locuri ca un Wallmart sau Costco este bine (să te aduni în ele).
  A PERSON THAT WANTS TO CONNECT WITH THEIR SPIRITUAL LEADERS THEY CAN’T MEET IN CONGREGATION, BUT HEY! YOU CAN GO SHOPPING, YOU CAN’T GO TO A BUSINESS MEETING WITH MORE THAN 10 PEOPLE IN THERE… BUT YOU KNOW CAN GO TO COSTCO WHERE THERE’S A FEW HUNDRED PEOPLE IN THERE AT ANY GIVEN TIME AND NO PROBLEM!
  De ce este cenzurat accesul la sălile de sport unde te antrenezi și îți face trupul mai bun ca să rămâi sănătos, de ce ele NU sunt considerate a fi esențiale, DAR magazinele de băuturi alcoolice sunt (esențiale), e bine?!
  Pune-ți aceste întrebări, lucrurile care fac mai bine un individ: o persoană care vrea să se conecteze cu liderii lui spirituali, ei nu se pot întâlni în adunare, dar, hei! Poți merge la cumpărături, dar NU poți merge la o întâlnire de afaceri cu mai mult de 10 oameni acolo…. înăuntru, dar în schimb…poți merge la Costco unde sunt câteva sute de persoane înăuntru acolo, la orice oră, dată…și nu-i nicio problemă.
  BE BRAVE!
  FII CURAJOS!
  Dr.BUTTAR RASHID: ”Să Facem SCHIMBAREA pe care LUMEA o AȘTEAPTĂ…”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s