Eugen Chiracu, președintele OCHR despre legea carantinării (filmare de dinainte de a fi votată de Camera Deputaților)

OCHR –

„O r g a n i s m   E u r o p e a n   de   R e d u c e r e a   R i s c u r i l o r   A s o c i a t e   C r i m e i   O r g a n i z a t e
Organized Crime Harm Reduction Calea Victoriei nr.112, Pravalia 6-7, Sector 1, Post 10092, Bucuresti, Romania. Contact: +40 735 14 5664 www.ochr.ro
Eugen Chiracu a depus și o plângere penală pentru cercetarea cazurilor de decese puse în legătură cu Covid 19 – Sursa

Un gând despre „Eugen Chiracu, președintele OCHR despre legea carantinării (filmare de dinainte de a fi votată de Camera Deputaților)

 1. EUGEN CHIRACU: Ieri am fost în Palatul Parlamentului pentru a participa la această dezbatere publică a Legii Carantinei, da?

  E UN ACT ABJECT, E UN ACT ABERANT!

  E O PSIHOZĂ!

  În Parlament NU am fost LĂSAT să intru în sala de ședință a comisiei, pentru că probabil NU s-a vrut să se vadă CINE se află în această sală!
  Prezența mea acolo a fost neașteptată.

  Nu se așteptau să vin efectiv, fizic…și-atunci, m-au poftit într-un birou separat de unde am intrat pe aplicația ZOOM și am participat la această ședință.

  Am menționat faptul că avem un răspuns în scris, negru pe alb al Ministerului Sănătății…RĂSPUNS CE MENȚIONEAZĂ ÎN MOD CERT, ÎN MOD CLAR, FĂRĂ ECHIVOC…”NU EXISTĂ EPIDEMIE LA NIVELUL ROMÂNIEI” PENTRU CĂ NICIODATĂ NU S-AU ATINS CAZURILE, NUMĂRUL DE CAZURI CARE SĂ FIE ÎNGRIJORĂTOR sau pe care să se bazeze lockdown-ul României pentru carantină, închiderea persoanelor!

  Este scris de Ministerul Sănătății, cine dorește îmi trimite un e-mail și-i trimit prin e-mail…este un răspuns oficial, cu ștampilă și parafă!
  Am spus asta în această ședință, am aruncat-o pe masa acestor deputați la ieșirea din ședința-zoom…a trecut pe lângă ei, ca și cum le spuneam că ”avem și noi hârtie igienică în birourile OCHR”.

  Îmi confirmă două lucruri:
  1. ESTE O MARE HAITĂ CLASA POLITICĂ TOATĂ: PSD, UDMR, PNL, PMP, PDL…nici nu contează abrevierea! Sunt toți în aceeași găleată!
  2.Există organizații ne-guvernamentale ce au participat la această întâlnire, despre care eu n-am auzit nimic în aceste 4 luni de zile…organizații vechi, puternice, finanțate care în 4 luni de zile n-au scos niciun cuvânt!
  Care au participat ACOLO, doar cu SCOPUL DE A NE DE-CREDIBILIZA PE NOI ȘI A NE DISCREDITA PE NOI, CEI CARE PUNEAM PROBLEMA PE MASĂ, ÎN ALT FEL DECÂT ”Legea este ”bună” aplicați-o!”.
  Ce se întâmplă în mintea acestor oameni?
  Ce se întâmplă în mintea acestor angajați ai Statului român, ai acestor ONG-uri?
  Ce se întâmplă, pentru că măsurile ce se impun îi afectează în egală responsabilitate și pe ei, ca și pe noi!
  În fine, lucrurile sunt GRAVE, LEGEA probabil că va trece așa cum am văzut-o noi în proiectul ăsta, poate cu mici modificări!
  Nu știu, nu știu care este altă măsura de a lupta împotriva acestor abuzuri, în afară de a ne vedea în stradă și a ne cere drepturile și libertățile!
  DUMINICĂ, NE VEDEM!
  DUMINICĂ, NE VEDEM ȘI CEREM CA TOATĂ CLASA POLITICĂ = LA PUȘCĂRIE!!!
  Mulțumim.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s