Pompiliu Diplan despre legea carantinării și izolării (înainte de a fi votată în comisia juridică și în plenul Camerei Deputaților)

 

 

6 gânduri despre „Pompiliu Diplan despre legea carantinării și izolării (înainte de a fi votată în comisia juridică și în plenul Camerei Deputaților)

 1. PRIMA FILMARE:
  POMPILIU DIPLAN: Fraților, acum mă îmbrac să mă duc la Parlament la alveolă, la intrarea în Parlament…să pichetăm sau să protestăm la baionetă!
  Nu mai avem timp, o lege a fost dată pe repede înainte, probabil cu complicitatea PSD-lui.
  Proiectul va fi dat și va fi aprobat!
  Dacă va fi aprobat…TOATĂ CLASA POLICITĂ, LA PUȘCĂRIE!
  NU SE POATE AȘA CEVA!
  NU SE POATE CA SĂ VOTAȚI O ASTFEL DE LEGE, NICI MĂCAR SĂ-I COAFAȚI, SĂ-I PIEPTĂNAȚI AMENDAMENTELE!
  ESTE O LEGE NAZISTĂ, DE LA CAP, LA COADĂ!
  Dă OMS-lui, această organizație etiopiană, organizație mondială etiopiană a sănătății COMUNISTĂ, din cap până-n picioare…VÂNDUT din cap până-n picioare lui Bill Gates…vândut de când era în gherilele comuniste din Etiopia.
  NU putem să le dăm lor să decidă când e o pandemie!
  NICI MĂCAR N-A FOST DECLARATĂ PANDEMIE ÎN ROMÂNIA!
  Aduceți-mi și mie niște spray-uri, ca să facem niște bannere acolo, la Casa Poporului.
  Iar ca să vă lămuriți, am o schemă făcută din postarea lui Octavian…dacă din aprilie ei făceau, le erau suficiente 3000 de teste ca să iasă 14% = 500 de teste, astăzi…vezi Doamne…pentru 555 de infestați trebuie să facă 13000 de teste. Ori astăzi, 13.000 de teste înseamnă 4%, exact RATA DATĂ DE TESTE PCR, de producătorul german: 4%!
  Păi DACĂ 4% îți spune ăla…ORICUM VOR IEȘI POZITIVE, CĂ SUNT FALS POZITIVEL…TU, CUM ÎȚI PERMIȚI SĂ CREEZI PANICĂ ÎN POPULAȚIE BAZATĂ PE AȘA CEVA?
  Păi, dacă mâine o să dubleze cifra asta de 13.000, ”ei” vor scoate de două ori mai mulți…doar din garantatul de 4% al producătorului, ”ei” vor scoate de două ori mai mult de 555.000 de oameni!
  Și-atunci, ce-o să vă faceți, dragi români?
  O să vă panicați a doua oară?
  O să vă panicați de două ori mai mult?
  ĂSTA E UN TEST PENTRU PSD!
  Dacă cumva PSD, nu dă cu această lege de pământ și dacă se comportă cum s-a comportat până acum, ca o narațiune complice și recesivă la narațiunea celorlați…înseamnă că TOATĂ CLASA POLITICĂ MERITĂ SĂ DE DUCĂ LA PUȘCĂRIE!
  Bine, n-ar fi prima oară când se întâmplă așa ceva!
  Deci, ăsta va fi ultimul test pe care să-l mai pice PSD-ul.
  Dacă nu-l treceți măcar p-ăsta, ca să vă mai dăm o șansă, înseamnă că, vai de mama voastră!
  VAI DE MAMA ÎNTREGII CLASE a noastră, POLITICE!!!
  Individual, vă veți salva!
  Fiecare deputat vă veți salva individual…dar în rest…E CLAR CĂ VEȚI FI JUDECAȚI DE ISTORIE!
  Deci, veniți cu niște șpray-uri, vreau să pictăm aceste role și să scriem acolo:
  NU DICTATURII!
  NU NAZISMULUI!
  NU COMUNISMULUI!
  Nu e vorba de nazism, că nu suntem antifa, dar așa mi-a venit în limbaj, da?
  EUGEN CHIREACU are dreptate: TOATĂ CLASA POLITICĂ, LA PUȘCĂRIE!
  Veniți să luptăm la baionetă, în fața Casei Poporului împotriva Proiectului de Lege nr.418/2020, un proiect de lege care documentează prăbușirea sub o avalanșă totalitară a valorilor democrației românești.
  ASTA ESTE PRĂBUȘIREA!
  NOI O FILMĂM ÎN DIRECT!
  DUPĂ ASTA…VA ÎNCEPE TOTALITARISMUL ÎN ROMÂNIA!”

  Apreciază

 2. A DOUA FILMARE CU POMPILIU DIPLAN…PARCUL IZVOR:
  POMPILIU DIPLAN: Suntem aicea în Parcul de la Izvor…Casa Poporului e în stânga noastră și ne-am retras mai în spate pentru că ni s-a spus că nu se aude ce vorbim!
  Ora la care s-a amânat dezbaterea, NU este 17.00 p.m.
  Mai mult, într-o știre de la Digi, vedem că comisia ar putea să înceapă dezbaterile, la 16 – 17.
  Din aceste motive noi nu am plecat de aicea, stăm aici ca să vă întâmpinăm pe cei care vor veni, stăm aici în speranța că, reprezentanții noștri democratici, o să ne cheme la consultări sau o să ne cheme să ne ceară părerea.
  Între timp o să vină și Nașul TV, o să avem o misiune specială, cu transmisie directă la ora 17…nu-i fac reclamă lui Nașu dar vă spun că se adună lumea…în al doilea rând, vreau să spun că, această LEGE a așa numitului ”domiciliului forțat” sau a ”arestului forțat la domiciliu” NU e gravă doar din cauză că ne arestează pe toți la domiciliu…12-14 zile cât s-or amenda ăștia între ei, E GRAVĂ PENTRU CĂ NE BAGĂ LA VENTILATOARE, DIN CARE 85% IEȘIM CU PICIOARELE ÎNAINTE…PE TOȚI CEI SUSPECTAȚI SAU ASIMPTOMATICI SAU CEI RAPORTAȚI DE CĂTRE UN VECIN!
  TOȚI VOM FI TRATAȚI CU FORȚA!
  Deci, toate drepturile constituționale, medicale, consimțământul informat, totul cade prin această lege…este o lege catastrofală!
  CADE ȘI SUVERANITATEA ROMÂNIEI!
  TOATE EPIDEMIILE VOR FI DECLARATE PRIN ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII!
  Etiopianul ăla comunist pe care l-ați văzut acolo (la OMS), care se bâlbâie și nu știe nici cât fac 2+2, el o să hotărască de acum încolo, când e epidemie și când nu este.
  Mi-a venit să spun că e ultima șansă dată PSD-lui…dar, nu le mai dăm nicio șansă!
  Problema este că, această lege trebuie trântită, NU trebuie doar amendată!
  Și, în ultimul rând vreau să vă spun că, pe pagina mea, sub acest LIVE pe care o să-l șterg pentru că am zăpăcit lumea cu orele (de venire la întâlnire)…îmi cer iertare pentru asta…sub acest LIVE o să vedeți o postare pe care au trimis-o Doamna Elena Cristina Zancea și Doamna avocat Șoșoacă…este un memoriu pe care trebuie să-l trimiteți la aceșit reprezentanți ”democratici” ai ”noștri”.
  Ei trebuie să aibă inboxurile PLINE, până la ora 16 avem timp să luptăm, cum zic eu, la baionetă!
  Cu alte cuvinte, lupta nu s-a încheiat, încă trimiteți e-mail-uri, spuneți-le că fac o absurditate enormă, și că toate temeiurile pe care se bazează această PANICĂ, această MIZERIE DE LEGE, TOATE TEMEIURILE SUNT FALSE.
  O să vă pun mai jos, un tabel în care o să vedeți procentele de FALS-POZITIVE CARE IES ȘI CU CARE EI NE SPERIE – 4%, 3,7%, 3,4%, 3%!
  ASTA ÎN CONDIȚIILE ÎN CARE, DIN PROSPECT TESTELE PCR DIN GERMANIA (așa vin ele…), SUNT RAPORTATE DIN FABRICĂ, CU O RATĂ DE 2-4%!
  Deci, ceea ce vedem noi pe teritoriul României acum…sunt niște TOLERANȚE ale UNOR TESTE…care, din cauză CĂ SUNT APLICATE ÎN MASĂ, SUNT APLICATE ENORM ASUPRA POPULAȚIE….NUMAI DIN TOLERANȚĂ ĂȘTIA SCOT…DIN BUTOANE…555 de cazuri, peste 600 de cazuri, șamd…
  Remarcați că, și la DIGI și la REALITATEA, și la toate site-urile la care noi am fost terorizați cu pandemia…așa-zisa pandemie, peste tot au dispărut cazurile de morți…au început presiuni asupra lor: nu mai poți să bagi oamenii în sac, nici nu mai poți să declari un motociclist căzut de la balcon ”mort de Covid”, era mort ”cu Covid”!
  Iată ce înseamnă 3% fals-pozitive!
  Deci, toate aceste raportări sunt insuficiente!
  Noi nu mai avem nr.de morți de pe ecranele Dvs.de televiziune.
  Dvs.vi se spune să purtați mască pentru că există un nr.mare de așa-ziși ”pozitivi”.
  Ăștia ieșeau oricum, fraților!
  Poți să te duci la New York, poți să te duci și în Africa, poți să te duci în Țara de Foc!
  PESTE TOT VOR IEȘI 500 DE CAZURI, LA 13.000 DE TESTE!
  NU AVEM NICIUN MOTIV SĂ NE SPERIEM!
  PANDEMIA S-A SFÂRȘIT!
  PANDEMIA NICI N-A EXISTAT!
  A FOST O RĂCEALĂ FĂCUTĂ DIN ACEST ȚÂNȚAR FĂCUT UN ARMĂSAR!
  TREZIȚI-VĂ LA REALITATE ȘI HAIDEȚI SĂ-I CONVINGEM ȘI PE SPERIAȚII ĂȘTIA DIN CASA ASTA MAARE DE AICEA…SĂ-I CONVINGEM SĂ LUCREZE CUM TREBUIE PENTRU CĂ, FIECARE VOT AL LOR VA FI JUDECAT DE ISTORIE!
  Vă mulțumesc!
  -Ora!
  -ora…încă o dată- 16-17.00 se începe dezbaterea.
  Deci, dacă puteți să veniți aicea de la 3, veniți!
  Dacă nu, măcar de la 4!
  Deci, mai devreme cu 2 ore decât cum am zis…în loc de 5-6, veniți la 3-4.
  Și trimiteți e-mail-uri de pe propriul vostru inbox.
  Completați-vă numele și trimiteți exact cum vedeți în postare…
  Mulțumesc, Doamne ajută!

  Apreciază

 3. https://ayeaye202.wordpress.com/2020/07/10/carantinarea-comunist-nazista-din-romania-2020/

  IOSEFINA PASCAL: ”Lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situație de risc epidemiologic și biologic”
  CARE EPIDEMIE?
  Min.0:11 arată scanat documentul emis de către Ministerul Sănătății în care SE RECUNOAȘTE că NU s-a emis PE TERIRORIUL ROMÂNIEI EPIDEMIA DE SARS-CoV-2…
  ”Ministerul Sănătății NU a emis niciun act normativ prin care să declare epidemia de SARS-CoV-2 pe teritoriul României.
  Declararea unei epidemii se realizează atunci când numărul de cazuri de îmbolnăvire înregistrate la un moment dat într-o regiune crește peste nivelul așteptat (endemic).”

  POMPILIU DIPLAN: În România NU a fost declarată epidemie. Ministerul Sănătății a recunoscut printr-o hârtie ștampilată, parafată de ei, că NU au avut niciun document de declarare a pandemiei sau a epidemiei.

  EUGEN CHIRACU: Art.8 din Legea Carantinei.
  Aliniatul 1: carantina se instituie pentru persoanele sănătoase suspecte de a fi infectate. Adică, pentru oricine, oricând și oriunde.

  Dr.RĂZVAN CONSTANTINESCU: Articolul 4, punctul b: ”urgența de sănătate publică este declarată de către directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății.”
  Cu alte cuvinte, decizia sanitară la nivel național în România este subordonată unui for internațional care s-a dovedit corupt și incoerent…și din care SUA tocmai s-a retras.

  MIHAI FAGADARU: poate fi considerată TRĂDARE NAȚIONALĂ.

  POMPILIU DIPLAN: prin aceste articole, NOI NE PIERDEM SUVERANITATEA.
  PRIN ACESTE ARTICOLE, NE ȘTERGEM CU CONSTITUȚIA LA FUND!

  DAN DOBRE: Articolul 2, litera n: ”suspect de infectare sau contaminare înseamnă acele persoane, bagaje, mărfuri, containere, mijloace de transport, bunuri sau colete poștale considerate a fi expuse sau posibil expuse…” ADICĂ, pot lua pe oricine, orice și oricând.
  DA! TE POT LUA DIN CASĂ, ÎN TIMP CE DORMI…

  Avocat GHEORGHE PIPEREA: Articolul 3, Aliniatul 1…ne răpește dreptul de a fi bolnavi sau de a avea simptome de îmbolnăvire.
  PRACTIC…SUNTEM OBLIGAȚI SĂ FIM SĂNĂTOȘI.
  Mi-amintește acest tip de reglementare, de faptul că pe perioada naziștilor, persoanele cu dizabilități nu aveau dreptul să trăiască.
  Mă întreb…în ce societate ne gândim că rmează să trăim, în baza acestei reglementări.
  FIȚI ATENȚI! FiȚi ATENȚI!

  CEZAR IONAȘCU: Articolul 2, litera b: ”carantinarea bunurilor, reprezintă o măsură de prevenire a bolilor infecto-contagioase, prin care se urmărește separarea bagajelor, containerelor, mijloacelor de transport sau a altor bunuri suspecte de contaminare”.

  ASTA S-A ÎNTÂMPLAT ȘI BUNICILOR NOȘTRI, IMEDIAT DUPĂ CEL DE-AL DOILEA RĂZBOI MONDIAL când, în numele noii orânduiri socialiste, li s-au luat ogoarele, fânețele, pădurile, animalele din curte, casele, li s-au sechestrat bunurile pentru ”binele” comun!
  Astăzi, datorită unui dușman invizibil, datorită unei pandemii inventate…TOTUL E PE CALE SĂ SE REPETE!

  EI SUNT PE CALE SĂ-ȚI IA CASELE, SĂ-ȚI IA MAȘINA DIN CURTE, SĂ-ȚI IA HAINELE DE PE TINE, SĂ-ȚI IA TOT CEEA CE POSEZI TU, ACUM…PENTRU ”BINELE” ȘI ”SĂNĂTATEA PUBLICĂ”!

  Pentru binele nostru, TE AȘTEPTĂM LA SENAT – 10.07.2020.
  DUMINICĂ, 12 IULIE, ORA 18:00 în Piața Victoriei.”

  Apreciază

 4. https://ayeaye202.wordpress.com/2020/07/10/adevarul-despre-covid/

  Filmare BESTIALĂ în stradă: o reporteriță vândută pro-covrig și un om în vârstă care-i dă peste nas cu adevăratele probleme, NU cele de tipul Corona la care politicul, executivul, președenția își bat joc de români, ucigând nu numai economia care era oricum pe regim de avarie, vai mama ei…dar și pe poporul român UCIGÂNDU-I ”LEGAL”, CARANTINAL!
  Tare aș vrea să gândească precum omul ăsta simplu, toți oamenii…tineri și/sau bătrâni…exact ca el!

  OM ÎN VÂRSTĂ: Eu NU respect nicio stare de urgență!
  REPORTERĂ: de ce?
  OM ÎN VÂRSTĂ: NU VREAU! NU MĂ OBLIGĂ NIMENI!
  REPORTERĂ: Eu ”înțeleg”…dar NU vă e frică de virus, de boală?
  OM ÎN VÂRSTĂ: Nu, nu…DE FUMAT AȚI PUS PROBLEMA CÂȚI OAMENI MOR PE GLOB, S-A PUS?
  LA MIZERIA DIN JUR V-AȚI UITAT?
  LA SACII CARE PUT PESTE TOT V-AȚI UITAT?
  Vedeți la Lacul Tei mizeria de-acolo…și pe urmă să vorbiți de mască, da? E clar?
  CINE mă obligă pe mine să port mască?
  Arătați-mi un articol de lege!
  MAI ALES DACĂ AM PROBLEME…de respirație, de d-astea…
  REPORTERĂ: păi, ideea era că, dacă aveți probleme de respirație și ați fi luat virusul, v-ați fi putut îmbolnăvi?
  OM ÎN VÂRSTĂ: CARE VIRUS DOAMNĂ? CARE?
  Eu am 70 de ani, n-am avut nicio boală, NU cred în prostii!
  NICI N-A EXISTAT AȘA CEVA ÎN ROMÂNIA!
  Părerea mea…
  Care-a murit, a murit de moarte bună!
  A fost (virusul) în America, în Italia…
  REPORTERĂ:și la noi au venit oameni din China, din Italia…
  OM ÎN VÂRSTĂ: ”Fapte concrete” care să MINTĂ?!
  Să spună că are corona virus sau cum dracu-i zice, vă spun!
  REPORTERĂ: păi, spuneți-ne!
  OM ÎN VÂRSTĂ: Păi, vă spun: I s-a dat 2000 de euro la cineva care a decedat în spital să spună că a murit de corona virus, da?
  DECI, SE MINTE!
  SĂ LE FIE RUȘINE LA OBRAZ!
  REPORTERĂ: de unde știți? Ați cunoscut Dvs.?
  OM ÎN VÂRSTĂ: Da…vă fac FAPT CONCRET, dacă vreți, vă duc acolo!
  Așa…așa…CE TOT UMBLAȚI CU PROSTII, UMBLAȚI CU MASCĂ, CU NU ȘTIU CE!
  REPORTERĂ: de ce credeți c-ar minți lumea?
  Noi, d-aia vă și întrebăm, ca să afle lumea…
  OM ÎN VÂRSTĂ: nu mă interesează, v-am spus! Puneți întreabarea CÂȚI OAMENI MOR DE TUTUN!
  Care put, îți suflă-n față…de gunoaie, de cancere…
  REPORTERĂ: CINE CREDEȚI C-A AVUT INTERES SĂ MINTĂ PE ROMÂNI?
  OM ÎN VÂRSTĂ: Interesul a avut cineva ca ia bani!
  ESCROCII DIN ROMÂNIA ÎNCEPÂND DE LA IOHANIS ÎN JOS…NU MAI CRED ÎN NIMENI!
  Nici în politică, nici în draci, nici în laci!
  REPORTERĂ: dar au fost și medici care-au spus…
  OM ÎN VÂRSTĂ: și medici sunt proști! DA! ȘI MEDICI SUNT NIȘTE NEBUNI, NIȘTE NESIMȚIȚI ȘI ĂIA!

  Apreciază

 5. vai fratilor si surorilor..! io-s total pe langa tot ce se intampla in tara…nu-mi vad capu de atata strâns de fân..! rugati-va Domnului sa mai dea oleaca de ploaie ca sa faca pauza cu fânu ca io nu mai pot…si mai am.si alte ispite…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s