PROTESTE – duminică 12 iulie (se pare că și sâmbătă) în fața Guvernului – Piața Victoriei, dar și în seara asta a fost…

 

Alarmă generală!

NU SE MAI POATE!
Duminică, pe 12 iulie, de la 6PM (unii vorbesc de ora 18:00), suntem #ÎNSTRADĂ la Guvern!
Deputații au votat legea prin care am putea intra în era clonelor unui Mengele modern aka Iohannis, Orban, Tătaru & Arafat! Urmează să meargă la Senat. Nimeni în afară de NOI nu poate opri această oroare legislativă votată în camera deputaților #NOAPTEACAHOȚII!

1️⃣ Dacă lăsăm gloata de pușcăriabili care ne pun cizma în frunte să treacă această lege, va deveni posibilă separarea forțată a membrilor familiei în cazul unei epidemii cu orice microorganism considerat patogen, nu doar COVID-19, epidemie care se poate institui din pix & parafă oricând de către OMS sau Guvern, nu folosind date și statistici medicale.

2️⃣ Membrii familei pot fi separați: copii de părinți, bătrânii vulnerabili de copiii lor, persoane cu handicap de aparținători, și plasate în grijă statului o săptămâna, două, sau câte consideră ei că sunt necesare și ÎNDOPAȚI cu medicamente care pot avea reacții adverse severe chiar dacă sunt sănătoși și nu prezintă simptome de boală.

3️⃣ Persoane sănătoase, doar suspecte de boală sau considerați „purtători” fără simptome din cauza testelor cu rezultate având veridicitate îndoielnică, pot fi ridicați pe sus și duși în carantină.

4️⃣ Legea prevede și confiscarea bunurilor de uz comun ale acestor persoane: telefon mobil, geantă, mașină, etc.

Orice idiot a înțeles deja că această pandemie este un circ penibil regizat pe baza unor teste chestionabile și niște statistici bazate pe uz de fals care curg din goarna unei prese și massmedii plătite să semene teroare. Orice naiv s-a prins că un asimptomatic este o persoană PERFECT sănătoasă care este etichetată ca fiind bolnavă de aceste teste care în România scot câte 600 de bolnavi pe zi din 3000 de testări în timp ce, la intrare în Grecia, nu găsesc decât 1 bolnav pe zi din peste 5000 de testări! Nu lăsăm puroiul de corupție de la conducerea acestei țări să pună un popor întreg de oameni sănătoși în detenție medicală națională după cheful OMS-ului sau a blatiștilor care-și fac bișnița cu măștile până intră în blocaj financiar, mental și sanitar toată țara!
DUMINICĂ – 12 IULIE – ora 16:00 – LA GUVERN, în Piața Victoriei!

Câteva zeci de persoane au fost în Piața Victoriei:

ACTUALIZARE 20:30 Protestul s-a încheiat oficial la această oră, cei prezenți dispersându-se ori rămânând doar pentru socializare. Organizatorii au anunțat că vor să repete manifestația și sâmbătă, dacă legea carantinării nu va fi respinsă în Senatul României.

ACTUALIZARE 20:00 Înmulțindu-se numărul acestora, protestatarii au înaintat către mijlocul Pieței Victoriei, unde au desfășurat steaguri și bannere. Ei au rostit împreună rugăciunea „Tatăl nostru” și au scandat „Libertate, Libertate!” și „Nu vrem izolare, nici carantinare!”.

Printre mesajele scrise pe bannere se numără: „Ori vocal, ori la spital!”, „Viață în Libertate, nu riscuri inventate!”, „Nu suntem cobai pentru guturai!”, „Ne vreți la spital, vă vrem la tribunal!”, „Spune Prezent!, nu experiment!”.
Ulterior, protestatarilor li s-a cerut să revină pe trotuar și să respecte distanța fizică între ei.

ȘTIRE INIȚIALĂ Câteva zeci de persoane au ieșit vineri, de la ora 18:00, să manifesteze în Piața Victoriei din București împotriva legii carantinării și izolării adoptate joi seara de Camera Deputaților.

Aceștia s-au adunat pe trotuar, fără să scandeze lozinci și fără să afișeze pancarte, după ce jandarmii au transmis în prealabil organizatorilor că legea 55/2020 interzice protestele în timpul stării de alertă.

Unii dintre cetățeni aveau tricolorul înfășurat în jurul corpului sau purtau tricouri personalizate cu mesaje. La întâlnire s-au prezentat, printre alții, Pompiliu Diplan (Frăția Ortodoxă), avocatul Dan Chitic, publicistul Iulian Capsali și Mihai Făgădaru (Asociația Medicală Sfinții Arhangheli).

Alte persoane publice, precum avocatul Gheorghe Piperea și activista Iosefina Pascal, și-au anunțat prezența la un eveniment similar, care va avea loc duminică la ora 18 în Piața Victoriei.  – Sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s