Jandarmeria agresează protestatari, „PENTRU CĂ AȘA A ZIS ORGANUL DE ORDINE”, în a treia zi de manifestații împotriva legii carantinei și izolării

Aproximativ 200 protestatari au fost marți în Piața Victoriei pentru a cere respingerea legii aberante a carantinei și izolării. Inițial jandarmii nu au vrut să permită acesul în spațiul din mijlocul pieței amenințând cu amenzile. Oamenii au trecut totuși, dar jandarmii după vreo zece minute au dat un timp limită până să înceapă legitimarea și eventual probabila amendare a protestatarilor. 

A fost destul de clar că ordinul politic a fost să nu se mai tolereze protestul, deși cu o zi mai devreme nu au avut absolut nici o problemă și nu au amendat pe nimeni.

S-a hotărât să se înconjoare piața în marș, pe la trecerile de pietoni. În momentul în care cea mai mare parte a manifestanților a trecut pe trotuarul din fața muzeului Antipa, din grupul care rămăsese încă pe loc în spațiul din mijloc a fost înconjurat și extras cu forța și absolut fără să fi făcut nimic, Ovidiu Grosu, un protestatar care probabil era în vizorul șefilor Jandarmeriei pentru declarațiile lui din trecut. 

Apoi a început vacarmul. Mulțimea furioasă i-a huiduit pe jandarmi și a scandat împotriva dictaturii tot mai evidente.

Apoi încă un protestatar a fost luat pe sus. „PENTRU CĂ AȘA A ZIS ORGANUL DE ORDINE”

S-a înconjurat Piața Victoriei de câteva ori, apoi s-a mers la sediul PSD și la sediul PNL, după care, pe înserat, din nou s-a înconjurat piața. 

De remarcat că în aceasta noapte Comisia Juridică a Senatului a lucrat pană la ora 01:15 (aproximativ) pentru a vota sau modifica articolele blamatei legi a carantinei și izolării. 

De ce sunt așa de disperați să dea această lege? De ce lucrează noaptea?? De frica lui Iohannis sau a altora mai mari ca el? Sau pur și simplu sunt idioți? 

Programul comisiei va continua miercuri (azi) 15 iulie de la ora 11:00.

7 gânduri despre „Jandarmeria agresează protestatari, „PENTRU CĂ AȘA A ZIS ORGANUL DE ORDINE”, în a treia zi de manifestații împotriva legii carantinei și izolării

 1. ma intreb si u cat ii mai accepta lumea pe DESFIINTATII JAEGDARMERIA ROMANA:

  Prin Art. 1 alin. (1) și Art. 8 din DECRET Nr. 25 din 23 ianuarie 1949 pentru ÎNFIINȚAREA MILIȚIEI, ACT PUBLICAT IN: MONITORUL OFICIAL NR. 19 din 23 ianuarie 1949, vă prezint proba, cum după ÎNFIINȚAREA Ministerului
  Afacerilor Interne, trebuia să intre în vigoare dispoziție de ÎNFIINȚARE a POLIȚIEI:
  Art. 1 MILIȚIA SE ÎNFIINȚEAZĂ în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, avand drept scop mentinerea ordinii publice pe teritoriul Republicii Populare Romane.

  Art. 8 Pe data publicarii prezentei legi, POLITIA și JANDARMERIA SE DESFIINȚEAZĂ.

  Apreciază

 2. Se vede că e nevoie de un lider!
  Este nevoie de cineva care să vorbească mai întâi cu cei care se adună/s-au adunat pentru a se da răspunsuri corecte, percutante și la unison derbedeilor îmbrăcați în uniformă!

  Mă uitam și pe filmările în care a fost bruscat, arestat forțat Iosif – tipul de 24 de ani de la metrou…o singură femeie din cadrul ușilor deschise ale metroului a protestat referitor la ABUZUL din partea animalelor în uniformă și tipul care a filmat faza urcând după jandarmi afirmând că ”Ro.este o țară de kk-t” prin lașii, retarzii care stau pe margine, în rest…cu botnița la gură, tăceau maimuțele de pe Planeta lui LoCovid, Arahat, Manivelă & alți strategici demeniți, ne-aveniți!

  Greu o să (ne) fie cu astfel de idioți utili ai sistemului!
  Pe bune!
  La noi, o să fie cea mai afurisită dictatură și cele mai abominabile abuzuri pentru că românii NU se trezesc!

  Apreciază

 3. Vorbeau unul/a peste altul/a și nimeni NU spunea CE trebuie:
  1.Toate OUG-rile au fost ne-constituționale, deci i-legale, inclusiv cei care au făcut jocul celor care le-au ”născut”;
  2.Pe teritoriul Ro.nu s-a declarat epidemie, pentru că nu s-a întrunit nr.de cazuri;
  3.Masca și distanțarea socială, termoscanarea, termometrizarea sunt inutile și ne-aplicabile datorită celor 2 puncte de mai sus.
  4.ceea ce-a spus ayea…n-au temei legal de funcționare…nici jandarmeria, nici poliția/

  Apreciază

 4. Eu zic, să vorbim cu avocați și, cu cât suntem mai mulți, cu atât mai bine: DĂM ÎN JUDECATĂ FORȚELE DE ORDINE, COMITETUL STRATEGIC MAFIOT ȘI LAȘ PENTRU CĂ NU VOIA SĂ SE AFLE CINE SE AFLĂ LA BUTOANE, PE ARAHAT, LUCOVID ȘI PARLAMENT!

  Onorariul o să fie cu atât mai lejer de suportat, cu cât suntem mai mulți!
  Corect?
  Care se bagă?
  După mine, nu mai trebuie să mergem pe vorbe!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Pingback: Jandarmeria agresează protestatari, „PENTRU CĂ AȘA A ZIS ORGANUL DE ORDINE”, în a treia zi de manifestații împotriva legii carantinei și izolării | SACCSIV - blog ortodox

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s